Ще има ли дебат Нинова - Борисов?

Рунд втори от големия мач Корнелия Нинова - Бойко Борисов се състоя вчера - така "Стандарт" обобщава отделни изявления на двамата партийни лидери.

Обратно в новината

Коментари - Ще има ли дебат Нинова - Борисов? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

личен дебат между двамата. Б Борисов може да е прост, но не чак толкова, за да не знае , че не може да е словесен опонент на К Нинова...

Хора, замислете се в България има ли истинска политика или истинска Партия! Вече толкова години ни управлява един бизнес клуб. За тях е важно до си делят парите изкарани от нас и получени от Еврофондовете . Всички тези свади са за пред изстрадалите от нищета хора ,нямащи време да се замислят . А тези в бизнес клуба в определено време си разделят плячката с ръкостискане и с прегръдка . Жалко ,че с политика се захваща всеки един ,който нищо друго не може да прави.

Г-жа Лъжа итерористичната и организация в Белене.За шеф на лагера Тома Томов,нали всичко при тях е по наследство

Нинова имаше достатъчно време в парламента да говори небивалици и лъжи.Омръзна ни да я слушаме.Какъв дебат иска тази жена?Да не би да избираме президент?Няма и мажоритарен вот.Още не е спечелила изборите,за да се вживява в ролята на водеща.Да ни би БСП да е нейна,че да иска да говори сама.Прав е Борисов да иска да се яви с екип-той е лидер,но не взема еднолично решенията в ГЕРБ.Ако Нинова сама решава какво да се прави в БСП,да се яви сама на дебата срещу екипа на ГЕРБ.Тя има дар слово и ще се справи.Въпроса е какво ще каже,защото все по-малко хора й вярват.

може ли конструктивен дебат с хора които още провеждат конгреси "ч9"по ред ,а уж нямат нищо общо с тоталитарната бкп.има ли живи хора дето им вярват на тези комунистически милионерчета дето фалират дарявата всеки пат когато са на власт. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дебати има в нормалните общества , С ТАЗИ ОСВИРЕПЯЛА КОБИЛА КУРИ, която се гаври с бедните и глупави от глутницата на комунистите ще е унижение за Борисов да ПАДНЕ до нивото на простакесата!!! Нека Борисов да и прочете досието и да разкрие ПРИВАТИЗАЦИОННИТЕ машинации на тая ЛЪЖКИНЯ И КРАДЕЦ и да и разголи гъза и пред ТЪПАНАРИТЕ, които все още и вярват и се надяват носталгично да се върнат в в соца... ДА, ама НЕ...тя самата приватизаторка е комунистически БОГАТАШ окрала соца!!!

Корнелия ще сложи изкуствения за да и надига полата да изглежда като мъж.

Той ти е в задника бе , как така някой щял да си го слага?!

Нинова за какъв дебат се готви , като не е заемала до сега и 1 управленска длъжност в държавата! Та тя дори от съвсем скоро я избраха за ръководител на БСП!

Нали знаела уж 4 езика!

Като ги знае защо не се яви на конкурс за преводач , ами е тръгнала да иска да управлява държавата!

Има ли вече регламент на какъв език ще се води този дебат.Бацето трябва да изкара ускорен курс по български език , уличният банкянски не е познат по територията на цяла България.

На дебата БХ ще се представи като трите маймунки - не чух, не видях, не казвам - хахахахахах

По голяма глупост не може да измисли никоя друга кратуна освен тези на червените картунковци!

Това е факт бе тъпи , не ми е коствало усилия да го измислям.

След като се провежда в България и българите ще направят своя избор дебатът ще бъде на български.

Да де бай Иване , ама е необходимо да е познат на дебатиращите , а за единия съм сигурен че не го владее достатъчно в правилната му форма.

Жалко за държавата! Едни хора са си дали животът за свобода, после едно голямо нищо!

Ама той Бочко вчера сам се похвали: "Цял живот съм бил патриот и съм готов да дам живота си за държавата! Правил съм го многократно!"

Да викаме ли Сретен да му помогне?

Какви дебати, какви 5 лева? Не искам да гледам отново мазната физиономия на Тиквоча!

Що бе , така за последно не е лошо да се позабавляваме.

Бацето е годен само за дебат излъчван от собственото му огледало в къщи.

Нинова, не трябва да се съгласява на такъв дебат! Бойко Борисов е ненадминат в тарикатлъците и бабаитските му пози, пред медиите! Не, че нещата който говори са верни. 95% са манипулации! Но, има дарбата на махленски разказвач, които сладко буботи и дори бабичките се подмократ от бабаитският му глас и артистичните пози, които раздава! Напипал е яалъма! Както самият той каза: "А съм прост и Вие сте прости и затова се разбираме!" Простотията, обаче, е без дъно! Колкото и да е прост човек, може още по-прост да стане! Това е българина, за съжаление! И си е намерил майстора!

БСП-то.Да си размахва оакания задник от 27 год.насам и да мирише на всички посоки.Те май страдат от деменция и народа мислят,че е забравил.Сякаш са нова партия като на Марешки и нямат никакъв политически живот.И за какво ще се дуе комунистическата женка.Та нали всяка дума с която обвинява Бойко и ГЕРБ са все едно хвърляне камъни в градината на БСП.Все едно се самообвиняват,щото ще напомни Курни и злепостави какво са правили те през годините на тяхното властване и задкулисие.

Потвърждават се с пълна сила тквърденията на треньора на Тиквата, че той види ли дебелия бяга като отвързана квартална мастия през девет планини в десета, само и само да спаси кожата. Така прави се га, а вие го чаката да пази държава.

Дебат може да има само в студията на платените от герб телевизии като бтв и нова, където журналистите да зададат на Боко въпроса колко са жертвите от ВСВ, а на Нинова- да ги изброи поименно!

И какво ще "дебатират" ? Нинова - партията на "светлото бъдеще" - само обещания и нищо конкретно, Бочко - "мъжкар" със заешко сърце и безкрайно его - за простотията - по-добре без коментар. Та тези две персони какъв дебат могат да проведат?

Че кога лъжливото овчарче се е явявал на дебат?

Дебат с лаещи гладни кучки не се получава. БСП не са лапали от 2008 г. Знаеш ли Нинова как е огладняла? Дебат с такава като Нинова ще бъде зрелище само за зрителите на "шоуто на Слави".

"От такива жени, които искат да се правят на мъже, винаги съм бил притеснен. Поне в ГЕРБ гледаме половете да си стоят на място. Но това е тяхна воля, ние не сме против любовта".. "Уважаемата моя колежка от БСП ме призовава да се разберем по мъжки, но в Благоевградско това означава да си ударим по едно кроше и да направим някакъв бой, а аз искам мир".. Очевидно е притеснението на борисов от дебата с Корнелия Нинова. На това се дължи и "уличния" му просташки, бакалийско - кръчмарски език...

Когато се избира кой да води държава, качествата се преценяват под микроскоп, за да не попадне случайник на тази позиция. Директните дебати са именно за това-да се преценят индивидуалните качества и се определи по-добрия кандидат. Навсякъде в демократичния свят го има-САЩ, Франция, Англия, Германия. На изток обаче не е популярен. Някой да си е представял директен дебат на Т.Живков с опонент?????? Сега бодигарда му ги върти същите номера, а причината е , че си е тъп горкия . Навремето Тед Кенеди пропадна на кандидатурата за президент , защото опозицията му намери в някъде в далечното минало ,че е извършил катастрофа, употребил алкохол. На фона на подвизите на наш Боко това прегрешение е като детска игра-производство на нелегални цигари, , работил за рекетзорска организация и първи приятел на отявлевни гангстери от СИК, един от които му е и кум, съвършен ветропоказател- преди 1989 член на БКП, през 90-те СИК-аджия, защото тогава рекетът беше най-доходоносен, 2001 НДСВ като сол-ташак на Симеон 2-ри, 2010 ГЕРБ...

Резултата от дебатите го виждаме в Сащ

може ли да се излага да се надговаря със махленска клюкарка,лъжкиня и злобно женище.Най-вече със румънска циганка-влаинка.

На БХ трябва да му направят допинг тест, щото иначе няма как да издържи на атаките на Корни - хаха

Искам някой от платените тролове на БСП да напише на каква тема искат дебат? Дебат за какво? Какво са направили свестно досега и искат да го продължат?

Почакай да изтичам да се регистрирам за платен трол на БВП и ще ти кажа.

Не бъде толкова срамежлив, ти си вече регистриран и надвечер минаваш да си вземеш паричките от Посирано 20. Айде бегай у лево!

Дебата ще вдигне рейтинга на патриотите и Марешки май?

Дебатът ще спусне още повече завесата, която прикрива истината. Ще направи поредните купени избори да изглеждат истински и ще постави за нов сигурен период на местата им старите мошеници. Вече упойката ти е поставена от платените агенции. Ти дъвчеш Марешки и си въобразяваш, че той е глупак, който е продавал на загуба, но пък е натрупал огромни печалби!

мислиш за най-долното квадратче? И колко легитимни ще са тия всичките ако 2 милиона гласуват за ... никого?

Никога няма да има дебат по същество. Никога го е нямало. Няма причина сега да се напъват, за да го правят! Защото: 1. Досега винаги е било достатъчно на масите емоционално да се разпознаят и прилепят към "печелившия" играч. Нищо че тези печалби са изцяло да персонални тарикати, облечени в партийни дрехи! 2. Мнозинството от избирателната маса не може да си прави сметката! Това се доказва не само по време на избори. Доказва се всеки ден чрез оборота на нискокачествени стоки, които се заплащат и обикновено се повреждат още при първото докосване! Вижте например боклуците в хранителните магазини, които имитират истински салам, кисело мляко, сирене! Та нима ще ги има, ако НИКОЙ не ги купува? 3. Промяната трябва да дойде след желанието на хората, които са разбрали кое е зърното и кое плявата. И тези хора трябва да бъдат поне двойно мнозинство на мърлявите. Това обаче също няма как да стане за един ден и то в условията на постоянно облъчване с одобрена деструктивна пропаганда. Затова твърдя, че докато си мечтаем, самите хора силно остаряха, но нищо не се промени към добро. Вижте дори снимките на дъвканите водачи. Наред с това общата ефективна неграмотност се увеличава всеки ден. А гласувалите отдавна не правят нищо повече, освен да узаконяват кражбите на миналите до тук и да избират новите си крадци!

Ги разби. Но какво от това, те няма да го разберат.

Не мога да разбера нещо! Защо редят листи и защо си губят времето като на есен пак ще има избори!!!!

Хубави, лоши - Бойко все пак е направил магистрали, спортни зали, пречиствателни станции, санирани блокове. Корнелия какво е направила? Какво? Нищо. За какво ще е дебата? На каква тема?

Виж сега , единственото което е истински направено в случая е набъбване и то яко на финансовите му сметки , другото е вече нагънато ,с дупки и течове.

стратегия е да не правим нищо, защото може да се повреди. Така ли? Герговата дупка във Варна вече 20г си стои и нищо и няма да знаеш

От толкова хиляди санирания едно било протекло. Има два начина да се изтълкува това: 1. От умния човек. Явно качеството е нетипично високо за Бългаиря, след като на хиляди санирания са толков амалко дефектите. 2. От простия човек, спекулант и боклук. Какви санирания са направили, като текат! Всеки си прави извода. Простия по прост начин. Все пак от простия човек, възпитаван в комунистичреска пошлост и разрушителна простотия, няма как да очакваш да мисли в унисон с изграждането. Той е част от вонящ лайномет и е обратнто на интелекта. Това са полу животни - полу хора. То няма акъл да си закове оградата. Няма акъл да си подстриже космите, дето му стърчат от носа. Чудя се каквъ е смисълът от дебат в този случай. Дебат по ккаво?! Нима Нинова с нейния най-ниско образован електорат в България може да каже нещо смислено?! Ами тя ако каже нещо смислено, те ще я изгонят от БСП! Все едно в бардак да заговориш за морал - веднага си вън. Така че не виждам никакъв смисъл един можеш и доказал това политик да заговори с г-жа Лъжа на дебат. Няма логика.

Защо един признат многократно от Цивилизования Запад държавник като Бойко Борисов трябва да спори с червените кръвопийци на убиеца Путин от Империята на злото? На всичките мястото им е в Хага пред прокурора,а не по телевизиите!

Нещо като придворен шут признат , нали?

Само да не почнат да се обиждат на крадец, щото БХ ще вдигне кръвното за секунди. Няма кой да го бие на негов терен - хахахахаххх

Тъпата трътка ниновица пак се изпразни на неправилното място. Какво ще рече: предлагам дебат и няма да ида в една телевизия? От едно време правилата за дуел са едни и същи - единия предлага дуел, а другия избира оръжието на дуела. ББ има право да избере телевизията, това е. А иначе ми е ясно какво ще стане на дуела, тлъстата свинкя ще го залее с л.айна и помия и ББ няма да може да си отвори и устата, без да бъде олят отгоре до долу. За мен тв дебата с тази тлъстачка си е живо секуро.

Тя нинова не била до сега никаква за какъв дебат се стяга не знам!

КУРНЕЛИЯ МОЖЕ ДА ГО ПРОВЕДЕ ДЕБАТА НА ПОНЕ 4 ЕЗИКА ... А МУТРЬО ИМА ПРОБЛЕМИ ДОРИ С БЪЛГАРСКИЯ :))))

Ще му удари 4 езика?? И аз искам с нея на дебат...

Хе-хе

змиите имат само по два

Като знае 4 езика съвсем не означава че ще е по успешна в управлението на държавата! Така че за езиците който ги знае толкова да стане един преводач ако иска ще е по добра , ама иначе са само изхвърляне!

Сега да не вземете да си изберете филолог?! До сега не успяхте с историците... Не разбрахте ли, че се иска умение, способности, а не лафене и идеологии?!

А ти на кой от 4-те езици ще го слушаш и вдяваш "полиглото"???

боцето се наака от страх, не иска да излезе на дебати щото ще се види колко е глупав, така както винаги став, когато псевдоразбирачи от ГЕРБ застанат до професионални юристи от другите партии, просто разликата в интелектуалното ниво е очевадна. Само дамите на ГЕРБ могат да викат силно и това им е силата ама така дебати не се водят.....

Какво се разправяш с Тиква проста , скоро тиквата ще отиде на тиквеник , вдига кръвно и айде ! Тогава България ще е свободна ! Защо продаде правото да председателстваме на Съвета за Сигурност в ООН , ето днес почва Тиква проста , да пукнеш като въшливо куче !

Ка Боци дебати да води като дежурките му се нагънаа , дупчасяха , протекоа.

Женен съм от 17 години. Едно съм разбрал - жена не можеш да надприказваш и накрая винаги излизаш виновен.

Разведи се!

Не можеш да андприказваш само, когато стоиш по-ниски в интелектуално отношение от нея и съответно си много, ама много проЗд, селяк, каквато Тиквата отБанкя.

За изборите има регистрирани 12 партии и 9 коалиции. Защо ми насаждате тия двете доказани престъпни организации? Ние на тях сме им сърбали попарата. Дайте да чуем другите!

Бате Бойко бегай бръже баце , не се навивай за дебат, че ще ти лъсне простотията, една книга не си прочел на дебат с потомствен политик ще се явяваш, това да ти нее сикаджийството бре!

БСП днес също като 1989 година започва "нежни пормени". Видяхме до къде ни доведоха техните нежни промени и лъжи.

Дворцовия преврат или смяната на караула подведоха масите че строят демокрация , а тя каква стана - едни без пари , други ограбиха държавата!

"Хляб и зрелища" - като не може да осигури първото, Нинова се старае за второто. Всичко е постановка за да се вдигне политическата активност на народа, да повярва пак в това, че има "промяна".

все деривати на ЦК, политбюро, БКП, ДС и КГБ управляват до сега аман от потомствени управленци - деца и внуци на комундета

Друго е интересно. винаги когато почнем малко да се оправяме - заплати, доходи, във всякакво отношение, идват веднага комунистите. Ка че те са се променили и трябва да управляват. След което наистина идват на власт с турците или НДСВ или друг и ни завличат в пропастта. Винаги така става. Проследете последните двадесетина години и ще се убедите. Май не можем да се борим с това. То си става. Жалко.

Абе прав си.

Трябва да се борим! Никакво предаване. Не се оставяйте старците да ви определят бъдещето и живота.

Другия маймун или магистралка , какво сме се оправили ?????? Гробарите ни върнаха в 19хвек ! На такива като теб платени изроди трябва майките ви да правят аборти , а не да ви раждат платени мързеливи изроди !

Бочко, бегай по тъчлинията и никакви дебати с Корни! Ще те изяде с парцалките!

Ще му изяде ама ... !

Нинова няма никакъв управленски опит дори в партията си , да не говорим за страната! Тя дори и за кмет на село не става , а ще дебатира с Борисов! То едно е да говориш от парламентарната трибуна , а друго е на практика да реализираш нещата! Ръководи БСП от има няма 1 - 2 години!

Я,не ни разсмивай. Премиери са били хора като Станишев,който нищо не е работил, дядо Мони крадеца, и пожарникар.

И затова ли е предложена за вицепрезидент на Социалистическия интернационал?

То това е минус където се опитваш да го изтъкнеш!

Винету, с опита, го видяхме до къде ни докара. Пръв на кражбите. Пръв на разсипията!

Нинова образован човек си , какво се занимаваш с Тъпунгер ? Ако не са парите които заделя след крадене и рекет , за да плаща на циганите , никога , ама никога няма да го видим Министър Председател на РБ !

му блясък!

Къде се е образовала толкова в АОСУ ли , партийната ковачница на кадри на БКП/БСП!

Не позна! Там са се образовали герберастите!

Все стари муцуни освен Марешки.

Две тикви.