Бензин до около 1.80 лв. за литър обеща Марешки

Цена на бензина до около 1.80 лв. за литър за цяла България обеща Веселин Марешки, ако се гласува за него.

Обратно в новината

Коментари - Бензин до около 1.80 лв. за литър обеща Марешки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кого лъжеш ва?

Утре като не ви харесват болниците, училищата, заплатите, работата, лекарствата, качеството на храната и т.н. на кого ще се сърдите? На Марешки, който ви обещава само бензин или на себе си??? Та вие гласувате само за бензина! Не сте по-различни от циганите, които се продават за кюфтета!!! Марешки, като е много отворен, да пусне бензина по 10 стотинки на литър за една година. Да го видя колко е патриот. И целият този цирк е само, защото не сме имали държава и в момента нямаме такава. Не да си затваря очите, а да ни обясни как точно се случва? Данъци ли не се плащат тук? Пари ли се перат? Какво е?

Магарешки плаче за НАП и митниците ама няма Кой.

Ако го свали на 1.50 парлаМента е негов.

Жалко, че простия народ ще го вкара в парламента.

Абе мутро непоръбена,оля се с този бензин.Едната мутра-магистрали,другата мутра-бензин.Е няма такава държава.

Ako, има нова надежда, то тя идва от там, където се е родила България. Идва от Варна, това е "Воля" на Марешки. Промяната, БСП я виждат в "новите" лица Т. Томов, Гарелов, Елена Йончева, същата, която ни докара Станишев на главите. Народа е крайно обеднял и възмутен няма да се учудя, ако "Воля" направи сензация и се класира на първо или второ място. Искам "Воля" да върне българите в България, това ако направи, ще е 80% свършена работа.

Ти, сериозно ли?

Незнам да се смее ли човек или да плаче?

Огледай се, 80% плачат, но не от новата партия на Марешки а от сегашните.

А кебапчетата? Кебапчетата по колко ще ги направи? И кифтетата по колко? А биричката?

тая мутра Марешки ходи с примка на шията и не смее копче да каже на Борисов , защото е хлътнал до ушите в нелегална търговия , неплатени данъци , акцизи и т.н. такси!Дължи милиарди и ще си умре в пандиза , затова слушка , за да папка!

ЕДНИ КУПУВАТ ИЗБОРИ С КЮФТЕТА, ДРУГИ С О БЕЩАНИЯ ЗА ЕВТИН БЕНЗИН.

Ще гласувам за БСП. Да не искаш за Магарешки?

обеща бензиностанция в София ,към Люлин . Някой знае ли какво стана?

В строеж е.

Магарешки лъже.Факт.А другите,другите......?????

Не знам само при мен ли е.. но когато заредя при марешки колата пали трудно?

Не е само при теб. При мен, допълнително, колата работеше почти както работи на метан - няма момент. Запознати ми казаха да долея добавка за повишаване на октановото число, ако зареждам от Марешки. Но аз след като се "опарих" вече на съм стъпвал в неговата бензиностанция (в Русе).

Когато съм в Русе или Варна - продължавам да зареждам на неговите бензиностанции - колата ми върви не по-зле от преди. Както и не по-добре :) Няма разлика за мен...

Този е поредния бандит, който се готви да подлъжи народа ни и да влезе в средата на депутатите - обирджии на страната ни.На предните избори се появи един такъв призрак наречен бареков, който подобно на този шмекер излъга маса от народани.Братя българи, осъзнайте се докато е време.Не се заслепявайте от тази поредна мутра, която се появи на хоризонта.Проверете кои стоят зад него.Помислете си как човек без елементарно образование може да внася и търгува с фармацефтични препарати, след като не може да им прочете и имената..Невиждате ли , че като облича костюм се чувства, че не му приляга на фасона да слага и вратовръзка.Гответе се ако не се осъзнаете, за поредната измама.

Айде народе, на сергията има нов вид кюфтета за подкуп - бензин! После като си го натресете за властник и станете евтинки, не се сърдете защо хлябът станал 3 лева, в болниците нямало лекари, а в училищата - учители! Та вие гласувате САМО за бензин! Послепис: ОчевАдно в България тъпаците са мнозинството, което не може да смята и да си прави сметката!!! Няма вариант, в който да продаваш на загуба и да оцеляваш с години на пазара, освен ако не укриваш данъци или просто переш мръсни пари! Разбира любителите на художествена литература сега ще ме засипят с псевдо-доказателства защо аз греша... Говорете си, не ми пречите!

Без коментар!

А ЖИПКА ША ДАВА ЛИ ЗАЕДНО С ТОЯ ЕВТИН БЕНЗИН? АКО НЕ ДАВА ЖИПКА, И НИЕ НЕ ДАВАМЕ БЮЛЕТИНА! АЙДЕ ПОРЕДНИЯ ОБЕЩАВАЩ "СПАСИТЕЛ" ДЕТО ОЩЕ НЕ СИ Е БУТНАЛ НЕЗАКОННОТО СТРОЕЖЧЕ НА ПЛАЖА! ТО САМО КАТО ИМ ВИДИШ ИЗЛЪЧВАНЕТО И ТИ ИДЕ ДА ПОВРЪЩАШ, ПОВРЪЩАШ.....

От един политик се очаква да предсатви своите виждания, цели и начина на постигането им в областта на икономиката, финансите, отбраната, отношението си към съседните страни, съюзниците, а малешки говори сякаш се гласи да става министър на ...собствения си фирма за горива.(Дано не прочете този коментар, че ще пусне фабраката за розови обещания "ала социлистите)

шоуто със наддаването (заплати.пенсии и други подобни )за избори започна!

да не се ослушва!бензин 30,40 стотинки!тогава ще го призная за българският доналд тръмп!(е за някои наши другари -путин!)

Магарешки, стига си лъгал хората бе, ти си едно недоразумение!

Значи ако изберем Марешки ще имаме евтини горива. Обаче ако го изберем, той ще се откаже от бизнеса. Тогава кой ще ни ги продава тези евтини горива, картелът, за който всички знаем ли? Още нещо - сещате ли се за онзи предизборни реклами от преди няколко години, в които се казваше "Гласуваш за Бойко, получаваш Костов"? Е, сега пак може да се пуснат такив, но този път ще е актуално "Гласуваш за Марешки, получаваш Боко"!

Имаш един голям плюс от мен. Точно казано. Браво!

симо

Досега ни управлява пожарникар/САЩ стоя твърдо зад неговото правителство/ а сега бензин колонка иска да ни яхне......Този е по-голям простак.

в стара загора е вече 1.86 лв литьра

Много бе, Маришки! Докарай дизела до лев и двадесет и ще си помисля!

"Бензин до около 1.80 лв. за литър обеща Марешки" Но...БГ народа си знае че обещаването не е като даването така че г-н Магарешки....бегай у лево.

До г-н Марешки: Кога ще отворите бензиностанция в БУРГАС .Градът с нефтозавод и най-СКЪПИЯТ бензин в страната.

Не е като "учи, мама, учи..", но е добър съвет! Щом другите дупчат тръпопровода, ти с таз бормашинка, защо картинки ми редиш по тапетите? Фотев ли ще ставаш? Калоянчев ли ще доиграваш в театъра? Заминавай на "Дупчилото", че и у нас да потече нафта и да ни огрее, Божке..

Ако този клоун влезе в парламента,то наистина ще си заслужаваме съдбата на изчезващ народ.И най жалкото ще е,че после 4 години ще се приказва как е заблудил всички да гласуват за него.

Ми, той няма да влезе, а ще го натикат там. С фалшификации, натиск, купуване и делегиране на гласове. Не напразно пропагандните (извинете - социологическите) агенции непрекъснато му дават между 5 и 10% - подготвят почвата...

от нефта на ИДИЛ, пък парите от наркотици никога не свършват за този перач на кървави пари

искам нормална европейска заплата, а не бензин за 1.80. проблема у нас не са цените, а ниските доходи или по-точно ниската покупателна стойност на минималната заплата. Направете мин. раб. заплата 1000 евро в целия ЕС. Бензин от 2.50 няма да ни притеснява.

Това е така но ... Въпреки че искаш заплатата да ти е мин 1000Е за да не усещаш как те крадът не е нормално да се примиряваме с това.

Вазелин Мерашки не е Тръмп, а Трамп. Облаги срещу подкрепа. Хайде познайте на кого...

Марешки =Борисов ...не благодаря ...

Това не е ли същото като с кебапчетата,купува си избиратели.

Ха-ха! Демократичната цензура на ДИР! От кога шуробаджанащината в политиката е извън темата за изборите или спам?! Написах, че Марешки е вкарал в списъците на кандидат депутатите си цялата фамилия на жената, която движи бизнеса му с горива в Бургас - Гергана Желязкова Стефанова, съпругът й Иван Стефанов Стефанов, майка й Калинка Райкова Славова, баща й Желязко Ганев Славов, сестра й Деяна Желязкова Славова-Велева и нейният съпруг Деян Пенев Велев.

Кога ще влезеш в алкохолния бизнес и винетките?

И сводник,че не се трае ха ха ха

Що бе баце, знам къде лаптопа е 2 лева.

Добре де - като сте такива големи разбирачи и Марешки не става - за кого ще гласувате тогава ???!! Посочете ми поне един свестен и известен ???!! Курнелия или Бойко ???

Това е проблема - Няма!

НАПРАВО ТИ ОТГОВАРЯМ : 17 -ОБЕДИНЕНИ ПАТРИОТИ !!!

Единствения последователен дето не се продаде май е Радан Кънев. Щом такова плюене пада, явно им бърка в плановете да ни пробутат "новия Барек" - Магаришки!

Бъдещият ортак на банкянския тупан.

Марешки. Марешки ......бензина ни се яде ни е пие, хайде смени малко репертоара а?

Как да смени, като не може? То едва това го научиха да казва, сега ако трябва и още нещо - беше тя. Ако за тази гербаджийска патерица някой гласува - пукната пара не струва. Явно Бойко е много зле щом го е докарал да залага на този куц катър.

Много си тъп бе Васко,тиквата ще му диша прахът на Марешки!Ти не си ли спомняш,че до преди 4-5 години Тиквата не можеше едно правилно изречение да спретне!Сега се понаучи малко да говори и постоянно да казва -"сиреч",а на Коста да му кажа,че бензина нито се яде,нито се пие,но всичко -и яденето и пиенето зависят от него!На всеки 100 човека-80 са шофьори и тях ги интересуват горивата!

Асфалта не се яде, бензина не се яде ами яж ми .....тогава тъпо лицемерно парче!

всъщност това е реалната цена на дребно на бензин А 98

Предпочитам 3лв. бензин и 2500лв заплата.

то едното няма нищо общо с другото. освен ако не си бензинджийка де ;)

НАСАМ НА КЕЛЕПИРА !!! ЕТО ВИ ГО НОВИЯТ МЕСИЯ ! АБЕ,НЕ Е ЛИ ПРЕКАЛЕНО ГНУСНО ВЕЧЕ,КАТО ЗА КРЕПОСТНИ СЕЛЯНИ ?! ДАЛИ КЕБАПЧЕТА ИЛИ ЕВТИН БЕНЗИН-КАКВА Е РАЗЛИКАТА ?!

това е бг Путин, от там идват и парите и благоволението , Марешки е руски възпитаник, като от тъпотия дори там не завършка, какъв Тръмп, какви 5 лева комунист та дрънка

Марешки - премиер! Българският Тръмп!

само за бензин може да говори.Имаше едно време от някой си М.Кришан за краставицата.Та и тоя каквото и да казва,все бензина му в устата.

Като на Буда магистралите са му в устата! Друг е въпроса колко са качественни!

Краставиците на борсата са по 2,77 а на Варненския пазар Чаталджа са по 6.00 лв.Ехо НАП Варна ,къде сте?

Много хора на изборите гласуваха за тоя неандерталец, защото продавал лекарствата!!!! А никой не вижда, че доста от лекарствата са доста по-скъпи, при него става танто за кукуригу. Егати селяка.

баси и варненския тъпак, все ни е тая колко ще е бензина ако раздадеш на народа карти без лимит най-ще е добре

магарешки,патерица на боко яко се издъни след президентските избори.Не се напъвай,не си интересен вече.Личния ти интерес е много голям ,но хората не са такива балами.Много си про...вен

Селските комуноиди не ядат асфалт и значи не пият и нафта(само бояршник ако има копейки) та за това така го храчат човека....за тия пенсионирани цървули няма угод...кой каквото и да каже или направи ако не е от партията трябва да се охрачи яко и да се създаде впечатление,че народа така мисли.......Малашевци ви очаква памперси,това е бъдещето ви!

Човек трябва да е пълен дебил, за да се върже на подобно нещо. Ако смятате, че такова изключително временно и краткотрайно решение, ще подобри общото положение в България, е, имам лоши новини за Вас.

Какво искаш - народа е "лош матреал"- след като телефонните измамници в България цъфтят и вържат!! Виж как една директорка съветва един убиец да си взема болнични, а 1000 други около него го крият...! Да продължавам ли?!

БРЦК

А има ли за кой? За ГЕРБ ли? Или за БСП? Или за деформаторите?