Един убит при врязване на кола в пешеходна зона

Мъж се вряза с лека кола в зона за пешеходци на централен площад в германския град Хайделберг. Шофьорът е прострелян от полицията.

Обратно в новината

Коментари - Един убит при врязване на кола в пешеходна зона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"По последни данни извършителят е 35-годишен германец." а по още по-последни данни германецът е джурналист от дойче веле. те всички са изпедерасени.

Поредния мюсюлмански атентат в Германия.

Петопроституцията е ревнало да оплюва Германия,Меркел,Европа и мигрантите!Вижте си първо вашата кочина как престъпноста расте в големите и средно големите градове и перманентната гражданска война на Кавказ!

Наближава да се играе мача реванш за заПАДа, а, хаберлийче? И настава жестоко тролене тука от такива объркани индивиди като теб, като щуравия и прочее отрепки на хранилка на дир-а.

Не, какъв ти тук тероризъм? Той е искал просто да се запознае с разхождащите се по улиците, и е бързал, да не ги изпусне, а спирачките нещо не са реагирали. Ножът в ръката му е бил, защото е тръгнал да си маже филия с лютеница. Няма по-гнусни изчадия на света от соросоидните рептили, които унищожават човечеството с мощни стъпки чрез непрестанно ограбване, лъжи, манипулации и убиване на всяка надежда за нещо смислено в живота на хората..

Соросоидните медии да не му крият името и религията !Това, че е психически неуравновесен, всеки го знае, а дали е терористичен акт, ние сами можем да преценим !

Носенето и размахването на нож е древна немска традиция, от времето на Карл велики. Този немски гражданин е бил типичен древногермански националист, а името му не се споменава, защото е твърде обикновено и се среща през страница в книгите на братя Грим. Шегувам се.

1. На нападателя се крие името!!! ЗАЩО? явно нещо е арабско или турско? 2. Нападателя е психически лабилен!!! Как така винаги мюсюлманите са психически лабилни??? 3. Дебело се подчертава, че не е атентат. Думам ти сине, сещай се снахо така казва народът! Гьобел с неговата пропаганда е слаба ракия спрямо пропагандата на Меркел!

Гьобелс е бил учител на учителите на Шмъркел. В смисъл, нормално е децата да са по-успешни от родителите си, учениците да са по-умели от учителите си (като достигнат техните години опит). И те така те.

Чули терориста да крещи: Путларах Акбар

запецнал си като грамофонна игла във всички форуми, едно и също. Ами, смени малко рефрена, бе! Или ти няма листчето от дето преписваш?

Ниско чело, ужасна простотия и злоба, човекоподобно търсещо изява във форумите, защото никъде не му обръщат внимание! Щерев, разпознаваш се нали?! Ходи си взимай грошовете - вече осра и този форум! И да не забравиш хапчетата!

Щерев, с това тъпо, латернаджийско повтаряне на едни и същи лозунги (нямащи нищо общо с темата), дори не можеш и да дразниш вече, а само ставаш смешен. Озапти се, смени репертоара!

цру защо не озапти за пореден път своят "човек", който срина трите кули на евреите? а ми крепи уя? питание е!!! меркел, твоят тлъст грозносер алтмайяр по въпроса?

Сега евро-трътките от Брюксел да измислят закон с който да се забрани автомобилите да влизат и се движат в населените места!!!!!!!!!!!!!!!!!

Това е Германия сега!От трима ранени,само единият германец,другите двама са чужденци!Значи германците са 30% от населението на Германия!

... ами очевидно на германците изобщо не им трябват емигранти за да се избиват сами.

Лошото е, че и у нас налазиха ислямските скакалци и полека-лека се организират. Първо с "протести" в лагерите, после с дивотии по улиците и пазарите, където се събират, с кражбите по околните села, с опитите за нападения над жени и така докато пристъпят към по-тежки действия. А имаше една Сталинка, която внушаваше, че тези изроди щели да ни оправят раждаемостта??? Къде е сега Сталинка?

то раждаемостта ще си проличи след некой и друг месец!

обясни? Според ТАСС той е германски гражданин. Какво общо имат руснаците с Германия? Или този знае само руски и чака да прочете какво БРАТЯТА пишат. Смешно ме е.

слага минусдите? Или ТАСС?!

"Според в. "Билд" нападателят, който блъсна с кола пешеходци в Хайделберг, бил психически нестабилен. По последни данни извършителят е 35-годишен германец." залети сме с толкова много информация, само от цру не ни съобщават името на "германеца". и защо? ако бях аз, щеха да ми изтрият коментара незабавно, педофофилите от цру. ! хахахааааах

И като му знаеш именто, какво? Името ли е важно или че човек е умрял, еснафи.......

хахахааааа. ами нали вие искахте да сме назовани и неанонимни в еврейския ви фацебук. айде определи се невернико! връткаш ли се в леглото самотно, а sybil? xaxaxaaaaax

Абе тия джихадисти вече имат нова концепция: На всеки самоубил се джихадист обещават 50 девствени путеноиди и русофили..фа.хха..ха

И сега, ти си горд с "коментара" си по повод атентатите в Германия, така ли!?

ти си толкова психиатър, колкото цру ни пази бе манаф! хахааааах. това са все хора на цру!

споко дрогаре, на пешеходна пътека в софия не толкоз отдавна завиващо такси беше помело цяла тълпа. здравата ги беше потрошило. поне трима души. единият го познавам доста железа му вкараха и няколко операции. и тои бил наи-леко пострадал. па да говорим ли за доброто, ученолюбиво прокурорско, което убило двама души на спирката?

Ти да не си от НОВИТЕ БЪЛГАРИ? Мязаш на такъв

От старите помаци е. Те сега са "толерантни" и Аврупейци, а нормалните българи сме "задръстени", "дрОгари" и "мурзилки".

Прав си. А, софийският шофьор на такси размахвал ли е нож като е бягал и викал ли е алабаланица, докато е бягал. И случайно да се е казвал Сюлейман, или Мохамед, макар че това са незначителни подробности. Дебаолигофрендеба откачен!

Хаха, още един "луд". Явно "лудниците" им не фунционират

Винаги съм казвал че изкуфялата баба Меркел е по-опасна от Хитлер! Не ми пука за Германия, но ще унищожи цяла Европа ако не застанем зад Унгария и Чехия!

Винаги съм казвал, че не толкова Меркел, колко и подмолна, и хитра, и злонамерена да е опасна, колкото евродебилите, които я мислят за просто "изкуфяла", докато тя правейки се на умряла лисица, успешно следва плана за ислямизация на Европа.

Та да обобщя състоянието със модерни термини. Европейските ценности закрилят и дават възможност на фрустрираните индивиди да се изявяват. Това особено важи за мигрантите. Нормалните хора са длъжни да търпят, да си мълчат и да интегрират извратеняците. Ако не правят така и се защитават са популисти и фашисти.

Полицай със странното за Германия име Ханс, стрелял по германеца с типичното име Хасан.

Подобен инцидент, само че с камион, в Ню Орлийнз, САЩ, тази нощ. Съобщава се за десетки ранени, убити няма, защото при демокрацията убити не може да има.

пиян и дрогиран млад американец с тъмна окраска но кожата,10 са в критично състояние,ама иначе пострадалите са в кондиция,типичните краварски простотии

да бе... явно говориш за руската демокрация. еи, как може да сте толкоз дебилни?

Да ти обясня - в сороидиотското огледало за обратно виждане, нормалните са "дебили", а дебилите са "готини", "отворени", "куул"...

Я го покажете, ние ще преценим дали е германец! Та какво пуши Тръмп?

Докарва го на нашия Издислав. Оня, от мюнхенското метро. Дето ритна жената по стълбите надолу.

Бе, "депресираните" в Зап. Европа, напоследък, като размахват нож викат алабалакар. За тоя пропускат да съобщят, сигурно щото е маловажно. И после, и името му не пишат, сигурно "за да защитят личното му пространство". Все пак престъпниците в нср, са с повече права от жертвите си и мирните граждани.

Не ми било МЛАт Германец, а ми било НОф Германец. Те новите, всичките са с психични отклонения. Тръмп вчера да е споменавал нещо?

Сега пак ли ще кажат, че Тръмп си измисля! Може да е скандален, но той мисли повече за Америка, отколкото нашите лидери за Европа!

Абе, "скандален", ама за побеснялата соросоид.

Лъжат!!!

Игрите на глада в Европа продължават! А на върха на Капитола е Ангела Меркел! Европейският народ е убиван и мачкан!

alah akbar интеграцията работи

от тия "новите" германци на Меркел любимците

Млад германец казват германските медии, но не казват, че е от арабски произход!За да угодят на мама Меркел! После Тръмп лъгал за медиите, че не казват истината! Лицемери ни управляват в Европа, дами и господа!

ама е "психически нестабилен", като всеки джихадист.

Se taia

Хм, много често взеха да стават инцидентите с "психичесни нестабилни" индивиде бе :). А защо не споменават какво вероизповедание има пича? Принципно "размахвайки нож", е патент на една религия, дето се кани да реже главите на неверниците :).

"Шофьорът е прострелян от полицията." лечков ве3днага да съди българия в хагата на евреите, като ботушарова! хем полезно, хем приатно за sybil, цензурата на клинтън, обама и буш, който направи така, че всички кули да се сринат на 11 септември. после го приписаха на извънземните, като отприщиха актовете за извънземни... хахахаааа ебаси ефтината манипулация! цру е в гъз!

"млад германец" - да не се е казвал Мехмед тоя младеж?

Мемед се казва. В Германия х не се чете!

Немкините все ми викат: Щефан, голямо уй имаш!

И дойчомвците взеха да изперкват. Като гледам какви хора ходят по улиците им... Едни физиономии болно-жълтеникав цвят, блуждаещ поглед. Наркомани ли са, откачени или от ГМО-та тея хора повредиха нацията си?

Не, бе как ще е атентат??? Формулировката сега е "амок"....

Четейки новините,виждам,че интегрирането от поканените от г-жа Меркел върви по план.От кумова срама казва,че това не са нови мигранти,а второ поколение.Защо ми прилича всичко това като през последните години на 30 те от миналия век.

Какво се вълнуват путопроститутите и леят путлераска помия по Германците?В Русия психически нестабилен им е президент

Прост. По-прост. Соросоид.

Вярно ли е че има толкова тъпи работодатели,да дават пари на немислещи работници???Е как да съм фен на Америка,щом е склонна да даде пари на всеки който единственото задължение да не се замисля защо взима парите

да се обадя - новините в България някак си все закъсняват . Та вече единия е починалл Нямал е терористичиски намерения!

тва някой от "специалистите" на бабишкера ли е?!

да се обадя - новините в България някак си все закъсняват . Та вече единия е починалл Нямал е терористичиски намерения!

Неееееее ама някой де не си помисли че е тероризъм. Полицията побърза да каже че не е. Значи не е.

И този ли го изкараха луд? В Западнала Европа медиите са толкова манипулирани, че надминават Работническо дело!

Сега започват да ги лъжат тъпите германски швайне, че те не били терористи, психясали шваби! Жалко за немските геносета!

Да бе да, то не било тероризъм, а игра на терористи....нещастници, ще ви избиват като прасета за Коледа!!!

тъпаците го гръмнаха от паника... ето видео : Amok Lauf in Heidelberg! Mann wird angeschossen!

Айде утре всички на площада с маргаритки, плакати "Нас не ни е страх" и дружно да запеем Одата на радостта: Алле шайсен верден брудер....

Един от ранените, мъж на 73 г. е починал.