Корнелия Нинова: Нашият съюзник е народът

Водете се от едно име – България! Нашият съюзник е народът, заяви Корнелия Нинова при откриването на кампанията на „БСП за България”.

Обратно в новината

Коментари - Корнелия Нинова: Нашият съюзник е народът | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не с вдигната ръка, а с ДВА вдигнати крака трябва да я снимат, както си е пробивала път в живота - първо при Костов, в ИНКО, в Техноимпекс и БТК, а после при червените импотенти.

Дълга статия ,която така или иначе няма да прочета тъй като е за една партия ,която опропасти живота ми. Не само моя, но и този на около 3 млн. българи. Така че гласът ми не е за вас/с малка буква/.

Ебаси якия фотошоп са фърлили тия от БКП-то. Пабедата им е ф салфетка фързана.

Вашият съюзник е народа?!? ДА Но! Борисов духа супата, защото работи само за себе си и своя кръг от милионери, а говори, че давал чуждите пари на българските майки на куков ден и субсидирал само безработни циганки за да раждат от 12 годишни до 60 - за качествен човешки материал... Ти както тръгна че видиш изборна победа, когато цъфне налъма! Работещия народ идивя от беднотия - работещи роби в този век ... другото беше съжителство? Ако не спазиш просто правило за заплащане: - мин. заплата без данъци; - до 10 пъти мин. заплата 10% данъци; - до 20 пъти мин.заплата 20% данъци; - до 26 пъти мин. заплата 26% данък; - до 32 ... 32% данък; .... - 50 пъти минимална заплата и нели и курвата вън... смяна на бардака? Не си комунистка за 6 към 1 заплащане - било уравниловка? А 50 към 1 какво е ограбване, малък грабеж, геноцидче или какво там.

1. Над 10 000 доход на месец- 99.8 % данък? 2... Ами няма такава точка...Невъзможна е защото: а/ Приемаме, че има толкова луд, готов да върви в Белене, но то той няма да има пари, нито за инвестиция нито за джобни, нито за хотел, освен, ако не е пак концлагер. б./Като няма пари за за себе си, дали ще ги даде на работниците си? в/ Ако направи и това, как да ги стимулира, по подходящ начин /освен, ако не са в поредния концлагер. С тояга и свине?/, че да свършат нещо за 5 пари? Обичам изказвания, които не ме карат да мисля. Обичам да ми нареждат дами в червено на червен фон и червени буквички! Оххх

ПЪЛЕН БОКЛУК !!!!!!!!!!!!!!!!!!

СТРАХ,СТРАХ.........КОРНЕЛИЯ-САМО НАПРЕД,ЗЛОБНИТЕ ХОРА СЕ САМОУБИВАТ.ТРУДНО ЩЕ БЪДЕ,НО ВСЕИЗВЕСТНО Е ,ЧЕ САМО ЖЕНА МОЖЕ ДА СЛОЖИ РЕД В ТАКОВА ОБЪРКАНО ОБЩЕСТВО КАТО НАШЕТО. МУТРИ ПОВЕЧЕ НЕ НИ ТРЯБВАТ ДАЛИ ПРИМЕР НЕМОЖЕ ДА НИ БЪДЕ КИТАЙ?НА 10 ГОДИНИ ПОКОЛЕНИЯТА В УПРАВЛЕНИЕТО СЕ СМЕНЯТ.РЕЗУЛТАТ РЪСТ 8-10 % БСП СЕ ОБНОВЯВА,А ТОВА МОЖЕ ДА СЕ СЧИТА ЗА ДОБЪР И УСПЕШЕН ХОД.

КАТО СИ С НАРОДА, ДРУГАРКЕ, ХАЙДЕ ДА СИ РАЗДЕЛИМ С ТЕБЕ МИЛИОНИТЕ, КОИТО ПРИЛАПА ОТ КРИМИНАЛНАТА "ПРИВАТИЗАЦИЯ" НА ТЕХНО ИМПОРТ ЕКСПОРТ, И ТЕХНОИМПЕКС, И Т.Н. И Т.Н. ХАЙДЕ, НЕ САМО С МЕН, С ЦЕЛИЯ НАРОД РАЗДЕЛИ! ЗНАМ, ЩЕ КАЖЕШ ЧЕ Е ЧЕСТЕН БИЗНЕС. АМИ, ЗАЩО ТОГАВА НЕ СИ ГЛЕДАШ БИЗНЕСА, А СЕ НАВИРАШ В ПОЛИТИКАТА?! КАКЪВ БИЗНЕС Е ОТ ПОЗИЦИЯ НА ПАРТИЙНО НАЗНАЧЕНИЕ ДА ПРИВАТИЗИРАШ РЪКОВОДЕНО ОТ ТЕБЕ ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ? ТА ТОВА СИ Е ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ!

Партията знае да задава верните въпроси, ама като вземе властта, не дава верните отговори. Затова - у лево! :)) Там сте си били, там си и стойте завинаги.

На БСП съюзник им бил народа. Кой народ, обаче? Руския, на Путьо, и путьовците около него. Или венецуелския на др. Мадуро. И мадурковците около него. А може би Северно-корейския народ, начело с мудрия и непогрешим вожд Ким Чен Ун. Или народът на Палестина - те в БСП-то все такива мангасари си избират за съюзници. А, щях да забравя и Бай Мангал в България - те са достойни съюзници на г-жа Курнелия. Защото, аз като част от българския народ не съм съюзник на БСП. И никога няма да бъда. Стотиците хиляди, милиони демократично мислещи хора не са съюзници ан БСП. И никога няма да бъдат. Така че бСП да не говори от името на народа. Че колко присъди са издали 45 години все в името на народа, ама без да го питат

Е тая прегриза юларя, навири опашка и юрна през просото. К'ъв народ, к'ви пет лева! Какво общо има "народът" с тая лъжла, с Масларката, с Р.Овч. и останалата управленска БСП-бляд? Още малко и ще ни позове на ленински съботник (ама в някоя червена фирма). К'ви социалисти-милионери, к"ви комунисти - фабриканти??? Пълен отврат...

Кога най-накрая "Нашата Партия" ще престане да говори, взима решения и недай Боже като преди десетилетия, да убива от и в името на народа?

Нинова, не съм ти съюзник!

Тая е в менопауза отвсякаде си личи. Не и обръщайте внимание. Хилисе като варена пача!

но отговор никакъв. Вече не питам за синчето ѝ защо не е в Москва а в Бъркли. Не питам защото всички деца на комунистическата аристокрация - всички в САЩ, дори не в Европа. Ами така ами - там е и сина на ПЪРВАТА ДАМА - ха-ха и то в САЩ.

Нашият съюзник е народа! Някой трябва да измете боклука!

Борисов - не може да се сравнява с Курнелия. Питам непрекъснато какво направи БСП, не Курнелия - щото тя направи ама много пари - нали беше изпълнителен директор на ТЕХНОИМПЕКС, председател на Борда на директорите на ТЕХНОИМПОРТЕКСПОРТ при Костов, и като я изгони - при Станишев зам.министър на мегаминистерството на икономиката и енергетиката - сещаш ли се защо я изгони Станишев - в прав тест за подозрение в корупция.

кажи ми, че да гласувам за теб? Само да не си Ранадчо, че не мога да го дишам, не че е много грозен, но е отврат.

Сланинке...

ВАФЛА ЧУДНА !!!!???? БСП НА ВЛАСТ АМА ДРУГ ПЪТ

Хубаво е да си вярват бесепарите,защото хората извън БСП е невъзможно да им вярват след всичките тези години на ограбване,лъжи и разруха.

изказва се от името на ОСЕММИЛИОННИЯТ НАРОД - ама тя ли ще ги прави бе - ами да народи още поне 5-6 дечица, ама и да ги остави в България, а не в САЩ. Не съм чела статията ама там пише ли за мерака ѝ да направи България 8 милиона - смех. Та тя сигурно е в менопауза бе!!!

Съюзниците ви останаха малко... Може би това са техните внуци, ако не са успели да ги изпратят на запад или зад океана да осъществяват "американската мечта"...

КОЙ направи заменките на горите по морето ни и засели там руснаци? КОЙ гласува в Европарламента за предоставяне на всякакъв статут на бежанците, а в България насъсква българите СРЕЩУ тях? КОЙ?

Курнелия!

27 год. грабеж и с ваше участие.

Дали има човек, който е прочел цялата статия. Тя /статията/ може би е в топ 5 на най-дългите статии в дир-а и вероятно в топ 10 на всички статии по земното кълбо. Голямо внимание към госпожата безспорно...

Интересът клати феса......

Кумунягити пратиха дицата си у САЩ и тука искат да праят Задунайска губерния и да на управлява Курнелия Ришетникова

вашия съюзник е костов, че унищожи СДС. иначе щяхте да гледате министерския съвет отвън. и вие и герб - втория отбор на бсп. съставен от бивши военни и милиционери

Госпожо или вече Другарко, не знаем кога накъде ще се извъртиш, цялата твоя реч с една дума може да се нарече СЛОВОБЛУДСТВО!

СЛОВООНАНИЗЪМ

Съд за всички политици продали държавата!

без комунистите те милеят за народа

Истината е, че и предстоящата учебна година, 1/2 от българските кандидат - студенти ще посрещнат в университети в чужбина. Младото поколение на България вижда много ясно какво бъдеще очаква страната, виждат и разобличават лъжата и празнодумието на политиците ни. Младото поколение не е глупаво, то е будно, трезво мислещо и много по-умно и от Корнелия, и от Бойко и от другите кандидати за властта.

КУР не ли е кодовото обещание на БСП за българският народ,нагледно поназано в първите ,три букви от срамното и име?Прозорливите отбелязват,че е кръстена на червения и дядо ,Курчо и баба и Олелия!

Тая защо си въобрази, че ще спечели изборите? Победата на Радев не е победа на БСП, а на личността Радев. Ако кандидатурата беше обърната - Йотова за президент, радев за вице, резултатът от изборите щеше да е въвсем различен. така че, Курнелия да не се газира и да си въобразява.

Нагла лъжкиня! И краде, и лъже!

Не съм ти никакъв съюзник, кранто вампирска.

От името на кой народ се изказваш? От името на 2 МИЛИОНА БЪЛГАРИ напуснали България и живеещи в ЕС ли? Синът ти и той е в САЩ? ОТ ИМЕТО НА КОИ НАРОД СЕ ИЗКАЗВАШ?

ГЕРБ е по-добра за избирателите на БСП, отколкото за своите избиратели дори. И очевидно е по-добра за избирателите на БСП, отколкото самата БСП. БСП, като така милее, поне веднъж да беш вдигнала доходите за няколко години, а не малко в началото и спед това икономически пад. И така 3 пъти! Не се ли сетиха, мислите, че техните избиратели най-много пострадват от икономическия им спад? Луканов - глад, Виденов - 1000 % инфлация и 3 долара пенсия! Станишев спад от 2008 пролетта, та чак ГЕРБ я обърна в ръст 2011, то не става изведнъж. Днес, вместо да се наслаждаваме на повишение на заплатите, гледаме слески вечеринки на доказани некадърници и поради това лъжци. Начело с Госпожа Лъжа.

...е ,че лицето на ГЕРБ ,Борисов два пъти напуска властта преди да изтече мандата му ...за мен това е безотговорно ...никога не бих гласумвала за ГЕРБ .Подкрепям казаното от Нинова и искрено се надявам да стане факт .Успех на БСП !

урва, урва, *урва с много голямо "К" отпред. Откъде разбара ма, че ше гласуваме за твойта лъжлива партия

Като гледам политиката на БСП и конкретните им действия, всъщност работи за народа, наистина, но не за българския. БСП работи за руския народ. До сега едно милиардче отиде в Русия, защото подписаха договор, че дължим на Русия всяка сума, която ни напишат в него. Какво ли щешеш да е един милиард да добавим към пенсиите на старците си?! Със сигурност щеше да е достойно дело. Вместо това плащаме масрафи за Белене и КТБ. Милиарди отидоха по джобовете на разни лидерчета психопатчета. ГЕРБ поне повишават доходите. И то стабилно. Повишиха и фискалния резерв. Намалиха безработицата, една от най-ниските в Европа е! А бе ГЕРБ е по-добра за избирателите на БСП, откокото за своите!

Народът, на който сложихте плосък данък в интерес на вашата олигархия. всички се еднаква лъжливи и крадливи.

Хип-хип ура за другаря олигарх Петър Кънев, депутат от БСП, предложил плоския данък, даже не го е измислил той, а го прекопира от Русия. Същия този данък там, в Русия е друг механизъм и не ощетява бедните.

Тая наистина е Госпожа Лъжа. Големите букви ползвам само поради правописното правило. Такава лъжкиня еднозначно може само да попречи на Бългаиря. Ккато междувпрочем БСП винаги е оставяла разруха след себе си. Пазете се от Лъжа! Тя печели за малко и губи за много дълго! Всъщност това са и последствията от политиката на БСП - отпускат за една година финансите и след това 5-6 години бедност и чудене какво става. Това са малоумници някакви. Не напразно електоратът им е най-неукият в Бългаиря според статистическите изследвания. Простият човек, даже и да му осигуряват подобрения, той пречи на това. простотията по принцип пречи - с лъжа, с пошлост. Само в една статия текст толко валъжи и не можах да намеря истина, че спрях да чета. Зер кой иска да яде лайна и да чете лайна?!

JMM®

Казвал съм го и друг път, но пак ще повторя. Като и гледам снимката на тази, се сещам за народната мъдрост: "Комунист ли е на снимка да го видиш - удари му шамар - винаги си го е заслужил!"

Не ти пожелавам да пробваш ...

както казват, народа ни е мъдър и ще вземе правилното решение,но хората са ни прости и ще сбъркат

от името на народа. С изключение на фалшифицираните избори от 1991 г. те не са избирани за самостоятелно управление до днес.Не са избирани ОТ НАРОДА.

ВЯРНО Е !!! ВСИЧКО Е ЕДНО РАЗДЕЛЕНИЕ --Парлама !!!!!

дали тази наистина си вярва???? Ако да- нещо не е редовна

За кой народ говори Курвелия? За руския ли? Със сигурност не става дум,а за българския.

Тази лелка шегува ли се !!!Под народ ако разбира циганите които само те ще гласуват за тях ок!

Когато искат да ви излъжат - повтарят нещо, което не може да бъде пренебрегнато или задраскано. Най-евтиният и изпитан метод. Фалш отдолу догоре, отвън навътре и обратно. Попържня, попържня, псув, псув, ...

ВСИЧКИ СА КУПЕНИ--ВСИЧКО Е ПРОДАДЕНО ----Държавата !!!!!!!!!!

важното е на първо време гроб и реставристите да се извадят от властта. Сериозен проблем е влошаването на здравеопазването и вече пълния крах в образованието. Лицемерите съсипаха всичко и сега се правят на по-тихи от водата разчитайки на яловия антикомунизъм отново да изкачи крадците на ЕНП на гребена на вълната. Все ми е тая. За мен страната е в колапс. Няколко града не правят България. Когато софиянци и пловдивчани разберат това ще е късно. Гробарите съсипаха последната надежда на тази територия.

Защо ли съм скептичен към думите на Курнинова?

При 500 лева за квалифицирана работа в провинцията и сам Исус да слезе от небето пак няма да му повярвам. Важното е гробарниците да се махнат. Фатално важно е за БГ. Софиянци може да са добре, но аз всеки ден се сблъсквам с беднотията, обезлюдяването, порутените масово селски къщи, отчаянието и мизерията в провинцията. Стига.

А вземи да напишеш в Ю Тубата "Вся правда об эрэфии", изгледай клипа и кажи после къде в България има такъв РАЙ!

Средната работна заплата е 1000 лева. Аз търся хора в провинцията и няма. Вече една година търся квалифицирани от цяла България. Нямам. Давам заплата 3500-5000 в зависимост от опита. Няма. Не знам къде намери специалист за 500 в провинцията. Вероятно имаш пред вид човек с диплома, но не специалист. Има разлика и след комунизма вече е вреем да я правим. Лъгаха ви, че като изкарате дипломи, ще печелите. Не можаха да ви го осигурят и днес пак ви лъжат. Колко може да е глупав човек да им вярва?! Колко?! Средна заплата 1000 лева при безработица 7.3% - това е истинска благодат за наемните служители и работници. Ако някой не може да ги вземе, значи е прост. И значи, че неговият глас на изборите ще допринася за простотията. А от простотия никой не е прокопсал, най-малко простакът. Ха сети се де! ГЕРБ ли ти пречи, или простотията ти. При ГЕРН скоро минмалната работна заплата ще мине 500 лева. Дето се вика и простакът ше е принуден да получава повече. При БСП икономическитеп параметри падат и простаците съвсем го закъсват. Така поне ГЕРБ ги подпират бавно и сигурном а иначе с БСП пропадат абсолютно сигурно. Но ако ти е по-ценна лъжата им, отколкото по-добрение в доходите - твое си е право - гласувай за БСП и гледай да си затвориш повечеко буркани, докато ти е 500 лева заплатата.

Щото Историята не познава нито един случай, когато БСП и БКП да не са излъгали народа! Най големият лъжец беше Георги Димитров с неговите думи "Колелото на историята се върти и ще се върти до пълната победа на Комунизма!" А ко стана? Колелото се въртя, въртя и хоп победи Империализма! Така, че обещатията на БСП не струват пукната КОПЕЙКА!

8 души в света са по-богати от 4 милиарда най-бедни. Надявай се. Светът е пред война и победени ще бъдат богартите.

Тия китайци, защо ли въртят колелото...