Лечков осъди прокуратурата за близо 60 бона

Старозагорският окръжен съд разпореди прокуратурата да изплати на бившия кмет на Сливен и настоящ вицепрезидент на БФС Йордан Лечков обезщетение от 57 317 лв.

Обратно в новината

Коментари - Лечков осъди прокуратурата за близо 60 бона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

рече, че не жена му дължи пари на общината, а обшината на жена му. Защо пък на неговата, не на моята?

По физиономията на Лещака си му личи, че е истински булгаристанец.

Аз имам познат прокурор, (обикновен пияндурник ). Пием си с него и решаваме да ме арестува ... лежа в ареста .. 24 часа.Излизам стресиран и право в съда .. там ме оправдават и аз печеля 60 бона. Давам 10 на прокурора, 10 за мен и 10 за съдята.. (а останалите 30, ми те са партията... нали и там са хора и те душа носят ) ... от къде парите ли: От Пурко, Пурко от булгаристан, той има.

И до кога ще лъжете и манипулирате с писанията??Истината е че за далаверите на прокуратурата ПАК плащаме НИЕ а не далавераджията...

Да ви пикая на журналистическите дипломи! Каква е тази дума "БОНА" бе нещастници ? Да не ви е закупил Дебелият Шопар ? Започвате да приличате на link.....

Лечков съди прокуратурата не само в свой интерес, а в интерес на най-висшата ценност, човешкото достойнство. Няма нещо по-ценно от достойнството. Има българска поговорка, "дим без огън няма". За българина, щом има повдигнати четири обвинения, значи "има нещо"! Българинът предпоставя вина, правилото, че всеки е невинен до доказване на противното, не се споделя от българина безусловно! Така че Лечков е понесъл морална щета! Има хора, които след повдигнатите обвинения вече го уважават по-малко, отколкото преди обвиненията! От тук нататък, законодателят да се вземе в ръце, и да потърси начин за персонална отговорност за тези, които пренебрегват и неглижират зачитането на достойнството на почтените хора. Лечков не е първият оправдан след повдигнато обвинение и в хората остава горчивото чувство от рода, "има нещо"! Нещо повече, повдигнатите поръчкови обвинения вече не са прецедентни, а се превръщат в рецидив!

лечков, чакам парите за момичето, което е болно от рак заради шибаните ви експерименти с хора! ще ви съдя пред Бога в който Вярвам! In GOD I Trust!

Да искаш да чакаш, да можеш да чакаш!

След кметуването на Лечков и настоящият Стефан Радев Сливен и неговите граждани нищо хубаво не ги очаква.

деер

Споко, ВКС ,работи на 10% комисионна. Погледнете съдиите и канторите!! След това вижте кои чуждестранни фирми не са им в портфолиото!!!! Няма такива. После ми говорете , че корупцията в съдебната система не се поддържа от ЕС!!!! Ако искате проверете и любимата на бившия френски посланик кантора срещу руската църква... Лечков е една от нарочните фигури в 27 годишния преход, а от друга страна беше страхотен футболист...Утре може и магистрат да стане..Кой...Кой...Кой знае?!

деер

С този си коментар въобще не искам да кажа, че прокурорите са интелигентни юристи!!!

И на кой му пука за съдебната реформа! Хората нямат нищо против липсата на праводъдие, против ограбването им от мафиотски образования между частни съдебни изпълнители и адвокати и от кой ли не!

Браво Лечков ти си един достоен човек който е успял да се защити Чудя се обаче откъде прокуратурата ще извади тези пари

И от тебе бе нищожество.

аидее, оправиха те на сирни заговезни

Плащайте будали и не мрънкайте. Всички институции са пълни с българи, те не са родени нито политици, нито магистрати, те са българи и толкова си могат. Също така, като българи душа дават за някое и друго рушветче, за да си затворят очите. Затова плащайте, заради това, което сте. Е, може и да помрънкате малко, за друго не ставате.

Прост народ слаба продажна държава.

Значи за душевни страдания ще му наплатят около 52 000 лв..Че да вземем всички дружно да осъдим държавата си ,че ни мачка и убива всеки ден,все пак 52 бона са си 52 бона.Ние страдаме ежедневно,ежеминутно.

ЗА КОЙ ЛИ ПОРЕДЕН ПЪТ ПРОКОРАТУРАТА РАБОТИ САМО ПО ПОРЪЧКИ И МАЧКА ЧЕСТНИТЕ И РОДОЛЮБИВИ БЪЛГАРИ. ЗАЩО НИЕ ТРЯБВА ДА ПЛАЩАМЕ ЗАПЛАТИ И ГЛОБИТЕ НАЛОЖЕНИ ОТ СЪДИЛИЩАТА В СТРАНАТА И СТРАСБУРГ. ЩЕ ДОЖИВЕЕМ ЛИ ДЕНЯ КОГАТО ИСТИНСКИТЕ ВИНОВНИЦИ ЩЕ СИ ПЛАЩАТ ЗА ДЕЯНИТА ДОКАЗАНИ ОТ СЪДА.В КОЙ ЗАКОН Е КАЗАНО,ЧЕ ГЛОБИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАЩАТ ОТ ДАНЪЦИТЕ НИ. Е Г-Н ЦАЦАРОВ ЩЕ ПОТЪРСИШ ЛИ ОТГОВОРНОСТ ОТ ВИНОВНИТЕ ПРОКУРОРИ? АЗ МИСЛЯ,ЧЕ ТОВА ЩЕ СТАНЕ НА КУКОВО ЛЯТО. НЕ ВЕДНЪЖ СЪМ ПИСАЛ,ЧЕ ПРОКОРАТУРАТА Е ИНСТИТУЦИЯ НЕ ЗА ЗАЩИТА НА ЗАКОННОСТА, А ЗА РЕПРЕСИИ И ЗАЩИТА НА ОПРЕДЕЛИНИ ЛИЦА.

Така, както БСП провалиха строежа на канализацията и допуснаха центъра на Сливен да стои с разкопани улици, по същия начин правят на други места, ако не са на власт тия червени некадърници. Лечков много правилно си иска парите, защото едно дело се плаща и второ те го опозориха като че ли е престъпник обрал банка.

samo che da gi plati prokurora ne ot nashite danaci...

Лечков - духайте супата.. Този се вживява на собственик на сливен и околия...

Някъде в някоя банка на името на съдията или негов близък роднина ще се появи влог с минимум 20 000 от тези 60 000лв. Или може и под дюшега да ги скрие тоя съдя.... просто прокуратурата да си използва ресурса и да следи тия типове.

деер

Не пич, идеята е инвестиционно начинание, а не влог!!!! Спомнете си как се говорише за имоти в европейски държави!?! И какво прави ЕС? Ами, насочва финансовите потоци към себе си и си трае. Вярно е , че някой от техните инвистиции са в държави извън ЕС, но това са на около 150 магистрати процент от паричките. Те по принцип играят контролирано рисково и си предпочитат ЕС.

Имаше журналистическо разследване за престъпленията и присвояванията на Лечков по тв, докато беше още кмет. Престъпленията му бяха явни и нагли, така че прокуратурата сега да разследва съдията за връзки с Лечков. Мисля, че БГ прокуратурата трябва да се обърне за помощ към европейските разследващи структури за помощ в борбата с мафията в БГ, а не да понася тихо и безмълвно това унижение

Трябва със закон да се забрани на всички спортисти и комунисти да работят дуржавна работа, защото са мало умни

Ритнитопковците, които случайно стигнаха до 4тото място в света през 1994 година бяха обожествени у нас, получиха и ще получават до бивот много бонуси и привилегии. Родени с късмет и хвърлени на смет, ядат баницата, а идиотите които им я дават се облизват отстрани.

лечков, ако ги туриш тия къде 60 бона на сметката на онова дете, което има нужда от спасителна операция, ще те призная за интегриран българин, ама едва ли...

Плешив наркоман.

Трябва със закон да се забрани на българи да работят в съда и прокуратурата там е доказано че са наи корумпираната сган по добре би било на техните места да си внесем чужденци и то да са някъде от арабския свят те поне ще съдят справедливо ще режат ръце и глави всеки ден това заслужаваме ние българите сами не можем да се оправим и това е

Ама да разбира се, това е най-доброто. Арабски съдии, рязане на глави, ръце. Голяма справедливост, няма що. Помисли само - заради коментара ти тук, с който оспорваш властта, вече щеше най-малко да бъдеш с отрязан език, ако нещата бяха такива, каквито си ги пожелаваш....

"Златното момче" излезе наистина златно на измъчения ни народ.А на сливенци- те си знаят. Защо ги улучваме все невинните, то не беше Софияски, Масларова....чет нямат.И все честните и невинните се мъчат да обвинят.Срам...

дишевен тормоз и болки ама в гъза болка 20 см и в затвора пак, мамкави долни шибаняци

Докато няма ЛИЧНА отговорност, ще се шири корупци и простотия. Всичко може да се реши за 2-3 дни при добро желание. Същите проблеми са по всички държавни институции - НАП, прокуратура, съд, и т. н. Ако е ясно че всеки отговаря за действията си със собстения г*з ще е съвсем различно.

Докато народа не я поиска лично, няма да я има. Глупав и страхлив народ си заслужава наглите, крадливи и безотговорни управници.

Браво на човека , поне си е избирал класни хотели и луксозни пътувания......

Редно е прокурорите по това дело да бъдат съдени за НСС/ непълно служебно съответствие/ и да заплатят всички разходи от собствения си джоб.

след кметуването на Златното чело , Сливен няма да се оправи още 100 години

Ако има виновни те да плащат, а не хазната! Обаче за първи път чувам прокуратура да е осъдена, че си е вършила работата. Аз по-скоро бих ги глобил, че не са довели нещата до край.

Прокуратурата ( в частност г-н Цацарчев) ще плати ли тази сума и от къде ще я вземе???

тоя тарикат знае на кой да киха рушвет , на тез дет стоят най-отгоре , та нали рибата се вмирисвала от към главата

Трябва да плащат персонално виновниците, а не държавата, тоест народа, защото виновниците не са си свършили работата, народа не трябва да бъде наказван за това, че има калпави чиновници.

След като някой не си върши работата а взема заплата а този тъп народ ще му плаща простотиите.

Друго си е да си известен, можеш да съдиш институция и да спечелиш.

Ами ще я осъди! И не само той е успял, а и други го направиха и ще го правят, защото за 30 години демокрация, управляващата класа не разбра, че полицията и прокуратурата не е са за милиционери!

мамите на съдиите и на тоя...

Към всички жертви на поръчкови обвинения, съд до дупка! Никакви предразсъдаци за плащането от страна на народа! Жертвите не са виновни, че законите са си ги направили такива! Щом на народа му е все тая, да плаща! Ако има друга воля, да изисква от представителите си да променят закона!

Продажни политици , продажна прокуратура - а, народа им плаща заплатите и другите екстри !?!? Много търпи тоз народ бе ?

Лечков осъди прокуратурата за близо 60 бона То тази прокуратура с този Главен прокурор , кой не я е хванал , той не я е осъдил. Лошото , е че тези пари са на данъкоплатеца , а не на Цацаров.

Браво Лечка! Бой по канчетата на прокурорите - мафиоти! Вярно е, прокурорите няма да се бръкнат и народа ще ги плаща. Но само така на народа ще почне да му пука, иначе вятър го вее на бял кон! Ако всеки набеден за виновен осъжда прокуратурата, ще се създаде нетърпимост към безпочвените обвинения!

Какво да кажем за хора, които си избират такъв кмет, а? Все някой друг му е виновен на българина.

Аз мога да кажа само едно, евалла на сливенци, горд съм с тях, че не се поддадоха на мафията и продължиха да вярват на Лечков. Истината винаги побеждава!

ти трезвен ли си ? Лечков трябва да е в затвора!

Един вкара, трима я осъдят, десетина се измъкнат.

Като има шамандури да плащат вместо да удържат от заплатите на некадърниците

В тая ши*ана държава никой не е отговорен за нищо. Единият сключил неизгодни сделки - ощетил данъкоплатците, но той не е отговорен. Другият не си свършил работата - отново данъкоплатците плащат, но той не е отговорен. Е как да се оправим, като дето се вика "Куче влачи, диря няма".

Дали е виновен или не Лечков не решаваме ние ,но е прав да осъди поръчковата прокуратура за причинените му щети и пропуснати ползи ,всеки знае какви разходи са по адвокати ,пътувания ,загуба на време ,крайно време е прокуратурата да са научи да не повдига обвинения по доноси ,поръчки и т.н...

"крайно време е прокуратурата да са научи да не повдига обвинения по доноси ,поръчки и т.н.." Каква им е мотивацията да се научат? Тези 60 хил. лв. не ги плаща прокуратурата - плащаме ги ние ....

Прав си ,така няма да се научат ,трябва виновните да си плащат.

Ами ако прокуратурата е имала основания ,а съдиите са си затворили очите?!?

Ще дели с прокурора поравно заради неиздържаното обвинение.

Значи Лечков получава обезщетение от 60 000 лв, които е загубил защото не е станал кмет на Сливен - хахахах! Каква комедия, какъв цирк! Това не е съд, това са национални предатели! Всички тия "съдии" сега са за затвора!

приятели, и не толкова, лечков не е виновен, че е крал като кмет на сливен! няма нормални хора, дето да си изберат за кмет футболист, който е бягал от училище за да рита топка, и единственото нещо с което е известен е, че е вкарал един гол с глава в нужният момент! кмета трябва да използва главата си за други работи!

Май и ти си бягал от час по български език :D

жоре, мене ме остави! аз не съм кмет дори на русалско! жоре, знаеш ли къде е русалско?

d4

Лечков не е осъдил прокуратурата! осъдил е всички редовни български данъкоплатци, поради малоумието на прокурорите. никой от тях няма да извади от джоба си 60 хилки, за да плати на бившия кмет!

българите здраво работят българите... а българските спуртисти ще ги хванете за .... много си ги харесвате, като друго няма, пък и да има слепците не го виждат

Наистина луда работа! Голям наглец е този Лечков, както и шепата приближени от героите от САЩ! Излезнаха толкова публични факти за злоупотреби, сега иска компенсации и се бори за тях, защото за нищо ни става вече и е поогладнял. Има категория хора от различни браншове, които мине не мине и хоп, претенции за нарушени права! Хаиде, стига вече хитряги! А като гледах активността на левскарските фенове по Тв от сборището за защита на акциите или нещо такова, изумях. Толкова енергия и устрем, все едно защитават суверенитета на страната! Боже, колко сме повредени ние като народ и колко са ни изкривени ценностите! Просто БЕЗНАДЕЖДНО!!!!