Цветан Василев не е получил обвинението за КТБ

Бившият директор на КТБ Цветан Василев не е получил постановлението си за привличане като обвиняем за изнасяне на близо 206 млн. лв. от касата на банката.

Обратно в новината

Коментари - Цветан Василев не е получил обвинението за КТБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

E, айде да получи обвинение вече и да го обвинят, че нагло взе да става

Това с тези 206 милиона, изнесени от кацата кеш нали се доказа, че не е вярно? Тези в прокуратурата спаха ли две години, за да представят обвинението, което преди година-две падна в съда? По-нови и поне малко по-истински данни и доказателства нямат ли?

Този шмугльо да мине през прокураурата за да си го получи. Гуем герой се извъди и той.

не могат да го призоват не могат да докарат в България - айде бе Георги Марков го намериха и го праснаха в далечен Лондон пратете бандата на наглите в Белград и на другия ден ще е на центъра на София - да да ама не - има много хора които ги е страх да дава показания колко ли имена на хората от висшия ешалон ще изплуват бедна ви е фантазията

Ах горкичкият....

А защо си мислите,че хората си мислят ,че ще има обвинение?Просто мислете като пишете.Хората толкова са изтръпнали на тема корупция ,кражби,че са забравили за КТБ.България се дели на банда крадци,стадо овци и неграмотници

Абе един от главатарите на бандата , която ограби КТБ главния прокурор Цацаров - жив ли е ? Къде се скри това угоено човекоподобно ?

Ами да обвинят и адвоката, като съучастник и всичко ще си дойде на мястото - хахахахахах

Няма да има виновни, най-много някой чистачка да осъдят на порицание, че е загубила 4 милиарда, забърсала ги е докато е чистила прах. Всички гледат невинно като пеленачета и най-общо казано си затварят устата, тоест виновни нема и паре нема.

Някоя селска бакалия я скъсват от глоби за 10 лв. укрит оборот, а милиардите просто безследно са се "изпарили" Четири милиарда лева по сегашния курс са 550 тона чисто злато или 100 пълни камиона. Т'ва дори холивудските кинаджии не могат да измислят, а при нас се случи- в най-бедната държава в ЕС(и не само в ЕС) ГЕРБ, БСП и т.н.- всички разбойнически банди са на едно и също мнение по казуса КТБ- да се закрие и забрави, а послушният мат'рял да забрави и да слуша лакърдиите за поредните избори за поредните разбойници.

дори симпатичен! Такъв им го заби! От една страна - над 200 млн. тихом-мълком кеш, а междувременно - още милиард и кусур. Сега гракнаха, защото са оцапани, а той знае доста. Представяте ли си, че докато преди няколко години е подготвял удара, тия тъпаци са го награждавали и избирали за банкер на годината? И как да не се възползваш от овчите мозъци?! Демек, ела вълчо, изяж ме. А той чакал, чакал и взел, че дошъл. Всеки от вас би се възползвал, просто в по-малки мащаби от страх. Всичко е като нашенска сага ала Сухия режим и Ал Капоне. А май нещо забравихте и за Весето Меджидиева от Реп. Южна Африка. Като великия влаков обир в Англия през 60-те. Оше едно доказателство, че сме гениални навсякъде, но поединично.

Защо няма в обвинителния Акт Бойко Методиев Борисов , Иван Костов , Делян Пеевски и някой по- маловажни фигури ? Стига ни облъчвахте че само той е виновен ! Петното с неговата игра на опашки пред банката и заплатата от 500хиляди лева получени от ББ?

Не бъди наивен! Могат да осъдят някой, който е откраднал суми под милион, но няма сила, която да потърси сметка на някой, който е свил 100-ци милиони- освен Архангел Михаил- при него финикийските знаци не важат.

Напълно реално глуповатото обвинение съответства на интелекта на извършителя. Толкова си може мустакатко, пък и не му е зле да си ги харчи 206 млн. лв.

Ако този го вкарат, веднага след него ще влезе другият мангал Костов

той цацата му е съучастник

ББ нали си изигра в схемата и той като "премиер" ходчето, покри им с мълчание и 16милрд кредит на гърба на българите кражбата и така си извършиха обира на века

Скоро ще има нещастни случай...... Цацката, Лазарката, Искричката.... а кой знае, може и други да се присъединят.... Боже колко мъка има на този свят!

На тоя от снимката трябва да му дадат 5 години в затвора, само зощото иглежда така. Просто плаче за там, затворническата килия ще му прилага екстра.

:(((Не е получил,не защото няма адрес в Сърбия.не го е получил защото тези които трябва да го изпратят не искат той да го получи.Едно е да говори нещо пред Сашо Диков,друго е да каже същото пред БЪЛГАРСКИЯТ СЪД .

Така са наредили от мАсква!...

Ами, че каде изчезнаха тези пари? Кой има материален интерес от фалита на банката? Кои са най-големите цесионери /тарикати/? За пръв път чувам пари да се изпаряват от банката, както и мозък на разследващите? Естествено, че нямат никаква вина управителите и собственика на банката, а чистачката - тя е дала чувалите. Браво партийци обрахте поредната банка, запазихте партийната субсидия на 11 лева на глас, дигнахте си сами заплатите на 6500 лв за новия парламент.

то явно изброените са работели като хамали в банката

А на бас ,че всички тормозени от Бойко изгнаници клети- галевите,дамбовците,бората василев ще си дойдат у нас при,, народната ,,власт на БСП/ДПС!

Аха. И клетникът от снимката с муцуна на Борат беше банкер номер 1 на Боко Тиквата.

Оставете го този.Той не е виновен за нищо виновна е държавата че позволява създаването на подобни на него елементи които паразитират на гърба на цялото общество.

Хаха , и тия кат ония бе брато , защо си се заблудил , че предишните му направиха нещо ? Накривиха му оная работа, и я докараха дотам , че сегашните да го съдят не за 3 000 000 000 а за някакви ...: 2 000 000 по-малко от една десета от заграбеното .... хахахаххахаха ... и сърпа и чука са си ваши... дали сте леви или десни- в гетото все сте КОМУНИСТИ НА ВЛАСТ ...:)()()(()*((

Стига лъга, окрал е 4 млрд максимум.

Правилно, комунетата са се наточили да крадат още

Цветан Василев не е получил обвинението за КТБ И какво от това. А главният заподозрян от народа/според Нинова/, Пеевски защо не е получил обвинение.

Тези 60 бона които трябва да плати прокуратурата на Лечков ще им се стори като лека закачка, в сравнение с това което ще ги осъди Василев! Не знам скумриев на какво се надява да му се размине, за явното му бездейтвие в грабежа на века!

А бе тези пак на канарчета ни правят! Искров беше казал, че парите били изнесени с черни чували, натоварени на камиони. Сега пък, касиерката ги изнесла! Бяха казали тази сума какъв обем е, така че това е невъзможно!

Ами да взема аз да му го занеса.

Или пък аз.

Откраднал бил 206 млн.лева в различни валути !? Халал да са му , ако е само това. Банка със 103 милиона Евро не се бута . Ами къде са останалите 3.7 МИЛИАРДА ЛВ = почти 1.9 МЛРД. ЕВРО ??? Я, да кажат Политиците , които затриха банката , защото ТЕ не искат да върнат тези пари, които за завлекли от КТБ , а чрез фалит на банка най-лесно се крадат пари от мноого пострадали . От Цял един народ . Не е като да откраднеш пари от мутра , или политик , или лихвар . Веднага ще те "светнат" и ще те пратят на сянка под някой кипарис.. Я колко такива примера се нароиха по време на "прехода" .. що млади момчета си отидоха без време . Но като окрадеш и фалираш съвсем "законно" една банка , или взимаш заеми и трупаш пак "законно" държавни дългове следите се замитат , вината се размива в Закони , целият народ плаща сега и следващите поколения и ТИ ни лук ял ни лук мирисал - гушкаш си паричките , децата ти учат в най-скъпите и престижни университети на запад, ти си осигуряваш държавна охрана , а после духваш и ти в задграничната си къщичка и НИКОИ не се намира да ти свети маслото защото ТИ СИ ВИНОВЕН пред Целия Народ , но пред НИКОГО КОНКРЕТНО и така отърваваш кожата ! Елементарно Уотсън .. А пък сега , Виновен ни е Цв.Василев , щото , виж, изнесъл с няколко куфарчета 206 млн лева !? Ами негова си е банката и със заплати и бонуси може да спечели много повече от тези 206 млн лева за 10 години . И за какво му е да се главоболи да затрива банката , когато , след като един бизнес работи той винаги ще носи доходи .. Абе , нещо ми намирисва на Бочкова завера , ама КОЙ ще я докаже ?!?

в защита, какво още за смекчаващите вината обстоятелста, освен очакванитв 250 % печалба от АВОАРИТЕ на белите якички

Мустаканчо не е изпълнителен директор, така че го обвиняват че УСТНО склонявал материално-отгорорните лица към престъпление. Накрая той ще осъди БГ

Къде е онзи мушморок Иван Искров?

Кара на Банско.

Милият, не може така! Редно е всички в РБ да имат обвинение, поне по едно! Но ако са краднали поне една банка! По време, когато някои изтрещяват или просто се потят, други крадат.

Toва е вазможно само в балгариа ЗА МИЛИОНИ НИАМА ЗАKОНИ ЗА KОKОШKА НЯМА ПРОШKА

"Организираната престъпност с белите якички" му завлече Банчицата, а сега искат и да го съдят човечеца!

Това с "изнасянето" на парите с куфари и чанти направо троши глупомера !!! Банката негова, а той я краде ?!?!?! И кой набута парите на държавните фирми в тая банка,а ?!?!? Ако питате Него ще каже, че Станишев е виновен !!!!

Виждам че касиерката Пенка е подведена под отговорност, но защо липсва обвинението на чистачката Минка. Кой по-лесно да изнася чували без подозрения или желания от когото и да е за проверка освен чистачката? Нашата прокуратура заслужава медал и бисквитка/кокалче. Надушили са следата и няма пускане. Сега какво са правили с парите, което би дало отговор на дребни въпроси като 'защо са ги крали на 1во място' - са безмислени и отговорите им са ненужни, а може би дори вредни. Аз бих гласувал за Цветан Василев да стане главен прокурор. Е тогава ще стане МНОГО интересно!

Никак не ме учудва, защото реално КТБ го разграбиха политиците, които ни управляват последните години.... Борисов, Пеевски, Доган и т.н.

В Турция ако беше свършил това, не само обвинението щеше да знае наизуст ,но и един камаз камъни да е натрошил с юмруци вече в Диарбекир.

ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ИМАШЕ ЧАСТЕН САМОЛЕТ ... ЩО ЩЕ ХХОДИ ДА ГИ ИЗНАСЯ МНОГО ПЪТИ С ПО ЕДНО КУФАРЧЕ ??? ... ЕЙ ТВА Е ЗАГАДКАТА .... ... ИНАЧЕ ЗНАМ ЗА КВО СА ПАРИТЕ - ПОЛОВИНАТА СА НА ЙОЦА АМСТЕРДАМА - А ДРУГАТА ПОЛОВИНА ГИ Е ВЛОЖИЛ В ГРОБА НА МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА :))) .... ЦВЕТАН БЕШЕ ШЕФ НА ПОЛКОВНИК НИНОВА В РАЗУЗНАВАНЕТО И МУТРИТЕ ОТ СИК ЩЕ ГО ОТНАСЯТ ЯК АКСО СПЕЧЕЛИ БСО ... ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ И БОРЧЕТО ГРИШАТА РИПКА "НЕКА АЗ ИМ НАМАЖА ВЪЖЕТО НА ПАШАТА И МАРГИНИТЕ":)))

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Някой виждал ли е 206 млн. в брой в произволни купюри? Независимо от валутата.

Нормално. А вие какво очаквахте?! Да ви напомня ли следното сказание за Кораб "България": "Спокойно моряци, - корабът ни потъва нормално; - брегът е по-далеч от дъното; - вода ще има за всички..."....

Към ОПГ-то защо не са включени и тези, които му зареждаха банката с държавни кинти и няколко години подред го обявяваха за банкер на годината?

Всички са невинни. Четири милиарда просто са изветрели, изпарили са се. А на Василев 206 милиона са му джобните за закуска. Какво е виновен човечецът? Баси и държавата! Не е задължително да си престъпник, за да станеш политик, но е голямо предимство.

само посочените ли са виновни.. Ми тоя гений си е създал цяла империя и ортаци из страната, а КТБ е само видимата част.

Една от най-големите измами в българската история. 206 мнл.лв.са изнесени в....куфарчета и торби от КТБ,в брой.90% от тях,са отишли в джоба на бивш "журналист и настоящ политик със затихващи функции".

или да си е сменил адресната регистрация.