”Ню Йорк таймс”: Популисти никнат из Централна Европа

Външни на политическите среди водачи с популистки послания и обещания да свалят върхушката никнат в Централна Европа, пише Рик Лайман във в. "Ню Йорк таймс".

Обратно в новината

Коментари - ”Ню Йорк таймс”: Популисти никнат из Централна Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Странно е "медия" от най-голямата и най-активната терористична "държава" да учи другите какво да правят.

Покрай този популизъм човечеството без да си иска ще докара на власт Рогатия,като ще му се кланя,като на Бог,защото той ще говори и върши неща,които ще се харесват на всички,но това ще е краят за всички...

Чудовището вече е родено и има много имена като - ЕС, НАТО , .....

Не проумявам защо се използва думата "популист" вместо лъжец?!? Няма как някой да бъде избран, ако не е популярен.

Демокрацията е игра на популизми. Това е нейният смисъл - легитимиране на власт от народа чрез лъжа и обещания. Популисти е имало и винаги ще има. Либералните идеологически лаборатории чак сега ги идентифицираха като враг и започнаха да етикират всеки опонент като популист. Гримаси на либералната безпомощност :)

Глупава теза.Популист е човек без бизнес, който обещава светло бъдеще без покритие. Марешки не обещава, той е бизнесмен и прави нещата днес и сега.

"...10 деца от 9 жени." Тоя е ислямист нали!

Штирлиц(агент 007, Ерата, мус на ден...и др никове), ти май си прекалил с петъчното принятие на грудь и още не можеш да дойдеш на себе си. Я иди да се наспиш и да поогледаш българската граматика. Че на форума светиш като излъскан тиган...

ЧУДИ...ВИЕ СЕ ОПРАВЕТЕ СЪС САТАНИСТИТЕ-ВЕЩИЦИТЕ ВИ СВОБОДНО СЕ РАЗХОЖДАТ И ПРАВЯТ МАГИИ НА ПРЕЗИДЕНТА ВИ,А ВИЕ НАС ГЛЕДАТЕ?! ЗА ОПЛАКВАНЕ СТЕ !!!

Главатарката на вещиците им се е отказала да участва в массмагията. А бай Тръмп отказа да ходи на обща вечеря на медиите. Правилно! С един куршум - два заека. Хем им ритна г.за на медийните мошеници, лъжци и другите журналисти. Хем няма да могат да го магьосват и тровят(или -тролят) излишно.

Запада да погледне себе си в огледало, за да разбере, що е популизъм. Дори обвиненията в популизъм са им популистични.

Ясно е че така неречените "ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ" са една популистка идея, чиято безполезност се рабира от все повече хора във всички страни от ЕС.

популисти не изникнат , вникнат , популизма винаги е имало , ще има . големият въпрос не се състой в това , дали ЕС се разпада , дали в РБ или по линията на Висшеградска Група да има едните , или в ЕС има и други . даже въпрос , дали Русия или Съединените под ново ръководство си постигат някое споразумение , не е решаващ . въпрос се състой в това , как да посрещнем в разантно време промяна на климатични условия . има ли смисъл нпр. банката да финансира почти на нулев кредит и с субсидарни спомагателни фондове от ЕС едни плодови дървени култури , при условието че имаме тук вече тигерската муха ? или същата култура при повижена температура средна годишна с само два традуса вече няма да даде плод , толкова която е на базата от изчислената възвръщаемост ? това са въпросите на които да се даде отговор . после да се занимаваме с социалната фантастика , предвид , където няма , няма за никого .

няма да се плашите, всичко върви по план. на америка, саудитска арабия и турция не им трябва обединена европа и европейски съюз. за това колкото повече националистически популисти толкова по-добре

Преди близо 260 години в Америка са изпращали затворници ,а в България един монах е писал- История славянобългарская.В днешно време изучение деца на европейската измет от преди 260години поучава затъпелите и незнаещи да четат потомци на Паисий Хилендарси.

..Ню Йорк таймс: Популисти никнат из Централна Европа... ---- дааааааааааа...... всички които държат на здравето си , достойнстото си, рода си, родината си, честта си и т.н. са: популисти, анархисти, ескремисти, националисти, фашисти, комунисти, ултраси, хулигани и т.н. и т.н. и са лошите! тези които се продават и слугуват на европата и на запада са добрите! знаем го това!

НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ МУ ВЯРВА ,НАРИЧАТ ГО ФЕЙК НЮЗ,В СЪЩАТА КОФА С ЛАЙНА СА И CNN,NBS,CNBS,

Тръмпи, ти ли си? Мислех, че само "туитваш" простотиите си.

Империята на Злото Отворено Общество,Отворена Европа....+Стотици НПО/NGO ..и всички техни Проекти за Зомбиране на Народите ...се Разпадат пред очите ни ! Господ вижда всичко ! Антихриста Сорос и неговите поддръжници-Световната Олигархия са в Паника ...Новият им световен Ред който те Предвкусваха като Готов ...се Разпада !!! За съжаление България е вече в Търбуха на Звяра !! Но все още можем да го разкъсаме отвътре и да се спасим ! Не допускайте ГЕРБ,или друга Соросоидна партиика във власта !

И най-вече новата соросоидна клоака "да, България"!!

Новината Меркел не дава на Министър 2% да се чете Меркел дава . второ , не се чете дълбоко замразени взаймност , а се чете топлини връзки след тежка зима . трето : деснофобия в Берлин не съществува , не е съществувала , а винаги немците били и са били , и ще бъдат верни към каугумата . Европа , мързелива крава , дай мляко !

Ню Йорк таймс: Популисти никнат из Централна Европа Че то най-големият популист май е президента на САЩ.

Популизъм : Примитивна политическа тактика, която има за цел да заблуждава и манипулира народните маси чрез щедро раздаване на обикновено неосъществими обещания и др.; демагогско флиртуване с тълпата. Най -добрия начин за манипулация на простолюдието, което в България вече е в изобилие.

НЙТ заради тази статия могат да си скочат на главата с популисти като Фарадж и Люпен. А в сравнение с тях източноевропейците са малки комсомолски насилници,

с бюлетина номер 14 надявам се да ви спрем.и да,популист съм,щом така ви е кеф да ме наричате,но за мен българия е най-важна.

Ако беше така , щеше да е България !!!

главната буква ли те вади от равновесиие бре.там е работата ,че в момента и малката буква е голяма за петното ,до което сме докарали страната си.но не в това е фатката-провокаторe.

Шизофренично виене на умряло и панически атаки от соросовските медии в САЩ още отпреди избирането на Тръмп. Също така проява на сериозни личностни разстройва и мас медийна истерия, която се опитва да направи от мухата слон и да създаде впечатление, че Тръмп е грандиозно нежелан. С две думи медийна преституция в невиждани мащаби. И действия, които определено не правят чест на медиите. Никога не е имало толкова сериозна антипрезидентска кампания срещу, който и да е президент в историята на САЩ. Може би върхушката здраво е настъпена. А пропагандата е по Гьобелс, защото се изсипват куп лъжи на количество, докато хорана не приемат нещото, което се е повторило хиляда пъти за истина.

Да , определено да ! Медийна реституция , още отдавно пиша на предния фронт , челник-писач-мислител , що простуда след гледане на Шоу на С. ? Също ! Планически атаки , да , на истина ! Ходех и продължавам да ходя из алпите . И , виж какво !? До къде сме ти докарали , тез алпи ! Разпадат се , зарад разтопяване на дълбоко замразени , уж постоянни , ледни пластове . Така че , 100% моят скромен личен ДА за планически атаки ! Относно върхужката : хуж, хуж , пак не ми се струва вероятно . С бижутата има винаги едни и същи въпроси , обстановки , спънки - за какво ми е тоз боклук , щом 1. не се вноси в открито 2. даже за илач не става , не съм вълк и седемте козлета ....

???????????

Тръмп - сериозна личност? Не ставай смешен. Той е дени смешник. Само да се молим да не направи по-големи щуротии от това да ни разсмива с "туит на деня"или рекламата на Иванкините парцалки. Спокойно, един ден ще се усетиш.

Соросоидите вият жално. Какъв кеф!

Фейк Нюс Медиите (Ню ЙоркТаймс) нещо доста се активизираха. Откакто лично президентът им лично ги нахрани, че са лъжливи медийни преститутки, циврят като на умряло. Не прави чест и на нашите новинарски сайтове, че цитират тези задокеанси бастуни.

Медиите, които пускат фалшиви новини, съзнателно не казват истината. Те са огромна опасност за нашата страна. "Ню Йорк таймс" отдавна се превърна във виц. Същото важи и за Си Ен Ен. Това е трагедия", написа Тръмп в Туитър.

FuckTheEU

Какво изобщо означава "Външни на политическите среди водачи"? С това на практика се разкрива, че има някаква определена политическа среда, в която не могат да попаднат външни хора - тоест чужди на определени интереси и фамилии. Това противоречи на всякакви "демократични принципи", за които тези същите "политически среди" ни говорят ежедневно последните 30 години! Ебати демагогията, ебати фарса е тази "демокрация"!!!

прокопиев, чакам те на гроба на майка ти! хахахаааа, ако знаеш къде е евреин!

В едно общество докато има мазохисти, които търпят садисти, ще има и популисти, които ги манипулират. Свободата, Санчо, е на върха на копието. Щом не хващаш копието, ще те изтезават садистите, ще те лъжат популистите, а ти, Санчо, ще си мазохист, защото си страхлив, търпелив или наивен. Копията се раздават винаги на площадите и улиците. Който владее улицата, владее положението.

За глобалистите от най-фалшивия вестник New York Times всеки нормален човек е популист, фашист, расист или хомофоб. От кога да искаш да защитиш границите на страната си или да искаш свобода и независимост от глобалните диктатори е популизъм? И защо сравняват Магарешки с Тръмп, нали Радев беше българския Тръмп или той вече се разкри какъв мошеник е и сега трябва с нов Тръмп да ни залъгват?

Какво значи "външни на политическите среди водачи" или пък "антисистемни партии" ? Нима "политическите среди" са един път завинаги определени, нещо като затворен кръг, в който нови лице с НОВИ ИДЕИ не бива да се допускат?!? КОЙ го решава това? Кой си присвоява правото да определя кого да се допуска до политиката и кого - не?!? Какво значи популизъм? Думата произхожда от гръцкия език и значи - НАРОДЕН. Нима СИСТЕМНИТЕ партии смятат, че да се представлява народа е погрешно?!? А ТЕ КОГО ПРЕДСТАВЛЯВАТ?!?

Четем : среща с Kim Jong Un ! Wow ! Бих си бил и аз собстевинк на една ръдясана , остаряла стоманена кула в Манхатан , сигурно и аз бих се посрещнал с другия .

Присмехулнико, гледай да не заспиш, че ще дойдат за тебе. Приятна вечер.

3 - 4 - 5 ,пази се от тези цифри. Пази се преди всичко от интернет.

прокомпиев! Аз ще ви секна, защото забравихте кого разпънахте на кръста си! хахахахааааа

Присмехулнико, не хвърляй плюнки и не блъскай по клавиатурата ! Виждаш ли едно точка в ъгъла на монитора, наблюдавам те от там. Знам какво правиш.

Присмехулник, на мене ми е все едно за тебе, но ще увиснеш като една тежест на обществото, да те лекува, социализира и пр. А и ще превърнеш в ад живота на близките си...

хахахааа.. загрижената многоника. да дам ли отпечатъци за лечението ви, а госпожа педерсат москов? хахахаааа

виж педи, обръщай се към прокопиев за по- нататъшното ви лечение!

Писна ми от тези дебелогъзи и дърти политици...да дадем път на новите с новото си мислене против нашествието в земите ни на мигранти и емигранти, преминали границите ни незаконно и налагащи ислямизма в ЕВРОПА

FuckTheEU

Една от водещите фейк нюз "медии" тръгнала да разправя какво било из европата.... Смешни и жалки стават вече!

Присмехулник, знаеш ли, че ТЕЗИ неща, отключват психозите необратимо? Но ти май вече си във фазата на маниите.

ЕТО СТАТИСТИКАТА : White: 3,597,341 (44.0%); Black: 2,088,510 (25.5%) Asian: 1,038,388 (12.7%) Other race: 1,062,334 (13.0%) Two or more races: 325,901 (4.0%) Hispanic/Latino: 2,336,076 (28.6%) .... ТРЪГНАЛИ ТЕ ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАТ ЗА БЕЛИТЕ ХОРА В ЦЕНТРАЛНА ЕВРОПА :))

ДАННИТЕ СА ОТ 2014 ..СЕГА БЕЛИТЕ СИГУРНО СА ПАДНАЛИ ДО 40% В НЮ ЙОРК :))

когато Цариград или Истанбул се нарекъл Константинополис , тогава се е развил една огромна търговия , познат като златния век на Венеция . това би трябвало да се взима предвид , въпреки Сталин , въпреки балканските войни , освободителна , кримска , войни на Петър . Така .

Прави печатление миш маша, но и това че изобщо не се месят между расите-- само 4% смес а би трябвало да е над 50%. Та значи всеки си прави гето. Един бяло луксозно, друг черно и бедно. Абе тези са си всички до един расисти и тръгнали да учат хората как да живеят.

Присмехулник, на какво си?

в смисъл? да не си бърсал кенефа на джурналята с бела кърпа? хахахааа...

Тревожная тенденция. Череда смертей дипломатов РФ ???

ох каквая еврейская тенденция, на масов разстрел на Присмехулници от фбр!

та да се върнем на въпроса: защо педерастите си мислят, че са непобедими? хахахаааа... кой гай е с тях? хахахаа...

Гледайте си във вашето американско канче.

Баносайте го из дъно този "Присмехулник" бе, какво му цепите басма ? И аз имам подобни на неговите възгледи, ама той е...а си комедианта.

НЮ ЙОРК ТАЙМС Е 30% СОБСТВЕНОСТ НА МЕКСИКАНСКИЯ НАРКОБОС КАРЛОС СЛИМ :))) ТОЯ НАРКОТРАФИКАНТ Е В ПЪРВАТА 3-КА НА НАЙ-БОГАТИТЕ В СВЕТА:)) .. КВО ИМ ПУКА НА МЕКСИКАНСКИТЕ КАРТЕЛИ КВО СТАВА В ЮРЪП - ТВА ДА НЕ Е МЕХИКО :)))