Постоянно пребиваващ у нас е арестуван в САЩ

Министерството на правосъдието на САЩ арестува трима души заради нарушаване на ембаргото за търговия със Сирия, един от тях е с постоянно жителство в България.

Обратно в новината

Коментари - Постоянно пребиваващ у нас е арестуван в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

долу америка лагери и затвори и народна власт демокрацията донесе педераслък анархия убийства младите са живи пут.и на зле отива света трябва мека диктатура авторитарни режими ред и дисциплина

Триото Бо Бо Бо се събра на небесата ! Кога ще приемете Бо Бо-2 от Банкя че да станете квартет !

Включва машини,суловини ,химикали,електроника и какво ли не. Износът им става със специално разрешение от министерството на икономиката. Това е едно от средствата с които САЩ искат да контролират света.

контролират Света ? Ти сигурно искаш това да е путлеристан, чинизия, или някой подобен дегенерат ?

Тук почнаха да пишат и Украинци , Българския интернет портал е вече известен !

Веднага да бъде освободен единия който живее постоянно в България ! Нямаме ли Външно Министерство , една нота , иначе Американците от Ново Село да се махат ! Стига гаври с Българския Народ ! Самолетни части не са оръжие !

Но законите са си закони, и важат дори и за постоянно пребиваващите в правова държава, каквато е САЩ, поне засега

единият от арестуваните в кашон за бездомни е насименто! ужас! това съобщиха току-що от биби ци... хахахааааа...

ко туй стока с двойна употреба бе?? автомат с гранатомет отдолу ли? уточнете се малко...

Изтръпвам като хванат колумбийски наркотрафикант с 10-на тона кокаин и мускалче розово масло в джоба. До вечерта цялата планета знае каква бандитска страна е България !

Между 11-те са 4 с бг имена: Zhelyaz Andreev Mihaela Nenova Lyubka Hristova Iskren Georgiev

и какви са тези "стоки с двойна употреба" ????????!!!!!!!

например автомат АК с гранатомет отдолу

Много конкретна и разбираема информация, няма що... Браво на кореспондентите на ДИР.БГ !

Само тролове рубладжии в тоя дир ...

и еврогеиове като теб.

Тези оръжия, които Киев получи от западните си партньори са изнесени в Сирия. Зам.министъра на отбраната Петро Мехен и сирийския бригаден генерал Талал Махлуф (приближен до Башар Асад) бяха осветени като двете страни по тъмната сделка. И за капак се оказа, че парите от сделката са се оказали в банкова сметка на премиера Арсений Яценюк и министър Арсен Аваков.

американците, които пострадаха при взрива на полигона край село Анево, как са тествали оръжия за сирийската опозиция. Тия гръмнали недоносчета бяха скоропостижно транспортирани обратно в краварника,

А кога САЩ ще арестуват всички агенти на ЦРУ, които доставяха оръжие, вкл. българско, на терористите в Сирия?

Правилно, трябва да бъдат арестувани всичките терористи и помагачите им, всичките до един, вкл и американци, които са досгавяли оръжие, вкл. и български... И ТАКА, ГОСПОДИН ТРЪМП И ПРИЯТЕЛЯ ТИ ПУТИН, ЧАКАМЕ И ОЧАКВАМЕ ДА АРЕСТУВАТЕ ВСИЧКИ ТЕРОРИСТИ И ПОМАГАЧИТЕ ИМ, ВКЛ. В АМЕРИКА, РУСИЯ И КЪДЕТО И ДА СА ПО СВЕТА! И то ВЕДНАГА!!!

Кой-авер на Бойко и компания....................затова няма име.........

Mогат и го правят.Aмериканците какво искат,да бъдат те ли първите.Hяма да ги огрее,да го духат балканския.

Хайде, хаирлия да е. Скоро и нашенските НПО пачаври, дето джавкат в полза на ИД да почнат да прибират.

А Симитлийската невеста-тютюнец, амфетки и ракетки без проблем изнася!:))

къде е тръгнал да се меси в далаверите на големия брат.Само те могат да продават всякакво-разрешено и забранено-оръжие.Тяхното е хуманитарно.А тези продават такова оръжие което убива и боли а на братята хамериканци оръжието като те убие нито боли а получаваш лек сърбеж.Но това се търпи пред болката.

тези руснаци ли са , от руските республики, комунисти, какви изроди са хайде поименно

Хехехе, не ги знам тия какви са, но ти си пълен дегенерат!

Американци са... скоро ще почнат тези от АзБ, а нашите служби ще започнат да аресуват простестърите. :))))

ЕБАТИ НОВИНАТА! КАК СЕ КАЗВАТ ТЕЗИ ХОРА?

виж в англоезичната преса - дадени са им имената. Тук ги трият.

двойно предназначение тъпаци и да тролите ви мързи, трябва да ви удържат от рублите

теб като те арестуват и осъдят, в затвора да се запишеш на курс по български език. Едно време такива като вас в "Строителни войски" се учеха да четат и пишат. :)))))

Шило

Брях, и гражданската авиация ли е в санкционен списък?

симо

Не помниш ли КОКОМ??

Поредната просташка новина, пробутвана от ДИР!

На снимката самолета е Ту 154. Не знаех ,че частите за тези самолети се произвеждат в щатите.

tu-134 e

така е заблуди ме че няма остъкление за щурмана

ИНФОРМАЦИЯТА, чий гражданин е постоянно пребиваващият в България хайдук?

Това за хайдука е много спорно-има и държави - хайдуци, не мислите ли?

До като има пазар ще има и търговци на оръжие. Няма никакво значение кой от тях какъв е и къде живее, а има значение от кого купува и на кого продава. В търговията с оръжие борбата е за пазари и пари и никога не е имало място за морални или политически скрупули. За това в резултат на тази борба за пазари и пари едни си присвояват правото да се правят на меродавни и да налагат условия и ембаргови санкции, които самите те никога на спазват, а другите поголовно им противодействат със своите оръжейни продажби и водени от собствените си интереси не се съобразяват с никого и нищо. Това е "същността на играта" в златната мина наречена оръжеен бизнес, в който печалбите от производството и продажбите в световен мащаб са съпоставими с тези от световната търговия с петрол и от части с финансовите инструменти.

До като има пазар ще има и търговци на оръжие. Няма никакво значение кой от тях какъв е и къде живее, а има значение от кого купува и на кого продава. В търговията с оръжие борбата е за пазари и пари и никога не е имало място за морални или политически скрупули. За това в резултат на тази борба за пазари и пари едни си присвояват правото да се правят на меродавни и да налагат условия и ембаргови санкции, които самите те никога на спазват, а другите поголовно им противодействат със своите оръжейни продажби и водени от собствените си интереси не се съобразяват с никого и нищо. Това е "същността на играта" в златната мина наречена оръжеен бизнес, в който печалбите от производството и продажбите в световен мащаб са съпоставими с тези от световната търговия с петрол и от части с финансовите инструменти.

Няма ли да арестуват Боко, Ненчев и Младенов. Те знасяха нелегално оръжие за ИДИЛ

Няма защото те са изнасяли прявилните стоки за правилните хора и са следвали генералната линия, която е права по определение и това не може да подлежи на съмнение

Али Каби се казва арестувания. Ирански далавераджия, "нещастен мигрант". Има и 5 обвинени българи, не став ясно длаи са арестувани.

Не е Али Каби а Александр Кабиевич, руснак.

Ей мухльо, къв нещастен мигрант и далавераджия те гони, бе?! Али е отраснал в щатите, както и цялот му семейство са там от няколко десетки години... Работил съм в тази фирма и последното нещо, което биха тръгнали да правят е целенасочено да нарушават ембарго....станала е грешка някъде по трасето, гаранция! За какво да нарушават ембарго при положение, че фирмата изкарва по няколко десетки хиляди долара на ДЕН съвсем законно??!?

И защо тогава благоденстващия Али е "постоянно пребиваващ" в затънтената ни държавичка?

Цървул, не обиждай безпричинно хората и не се прави на голям майстор и всезнайко с глупостите си. Компанията наистина има бизнес - един от 2-та й големи офиса е на Бискейн Булевард в Маями, и развива дейност, но приказките ти, че правели по НЯКОЛКО ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ДОЛАРА НА ДЕН са наистина големи тъпотии и лъжи, а твърдиш и че си работил там.. И като какъв, бе, лумпен, щото ако не като чистач (няма лошо), не можеш да не си в състояние на една проста сметка: Че "няколко десетки хиляди долара" печалба на ден са поне 20,000, и като умножиш само по 300 дни в годината и получаваш САМО ЗА 1 ГОДИНА ОБЩО 6 милиона долара ПЕЧАЛБА! А ако си направиш труда вместо да пишеш простотии и да нападаш безпричинно хората за се правиш на майстор ще забележиш, ЧЕ ТАЗИ ЦИФРА Е ПО-МАЛКА ОТ ... ПРИХОДИТЕ НА КОМПАНИЯТА ЗА ГОДИНА! Не на печалбите, а на ПРИХОДИТЕ, мозък, ако правиш разликата. И това е по отчетите на компанията.

Отделно че вървят някакви слухове за предни транзакции и пране на пари, и че всъщност точно така са влезли в полезрението на cлужбите..., но това засега са непотвърдени приказки, тоест спекулации, поне публично.

на бас, че нищо няма да му се сучи на баджанака в милицията който му е дал гражданство!?

Той е женен за българка.

Като тези, дето искат да ги заселят в Елин Пелин ли?

съвсем не. тези са си със статут за постоянно пребиваване. тоест, това си е паспорт но с друг вид. тези вече гласуват! сещаш ли се !?

Глупости, постоянно пребиваващите имат документ за самоличност, но не гласуват.