Почина певецът Борислав Грънчаров

На 74-годишна възраст почина певецът Борислав Грънчаров, съобщи неговата дъщеря певицата Мария Грънчарова в социалната мрежа Фейсбук.

Обратно в новината

Коментари - Почина певецът Борислав Грънчаров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

златна страница в музикалната ни култура! И тримата от кодошлийското трио "Бо-Бо-Бо" вече се събраха там горе... Бори се мъжки докрай, не поиска нищо, не досади никому, не измрънка, не се оплака, не обиди! Остави ни ние жалките да се влачим още, затънали в дребните си ежбички, материални проблемчета и интересчета. Жалкото е, че нито един такъв голям човек не получи приживе признание и материална подкрепа. Тъкмо им обещаха, и те взеха, че си отидоха! Мария, не тъжи, ние сме тук и ще го почитаме, слушаме и помним! Искрени християнски и човешки съболезнования!

Разбирам, ако е, в късна доба, размечтал се, Насименто, ама, туй, посред Бял ден, как можа, бе Маноле, или те притиснаха?

През 90-те години заедно с приятелите си Борис Гуджунов и Боян Иванов създават певческото трио Бо Бо Бо, което изпълнява популярни забавни шлагери с лек хумористичен текст. И тримата вече не са между живите.Бог да ги прости.

ПОТРЕСЕН СЪМ.......НАИСТИНА МНОГО ЖАЛКО ,ЧЕ СИ ОТИДЕ...... ВИНАГИ ЕЛЕГАНТЕН .....НЕГОВИТЕ ПЕСНИ ЩЕ ОСТАНАТ ЗАВИНАГИ В ЗЛАТНИЯ ФОНД НА БГ ПОП И РОК........ СВЕТЛА МУ ПАМЕТ !!!!

Кои песни е записал в страните където е работил? Знае ли някой? Почти цял живот е бил на запад!

Лай.нарите като теб не разбират какво и къде е "записал" БОРЕТО!

Какво не ти хареса на въпросът ми? Ти не се АНАЛизатор, а сигурно друго

Лека му пръст! Песните му ще се слушат с удоволствие, както на Борето Годжунов още поне сто години!

И на Боян Иванов! Бояне, прости ми, че те пропуснах! Дано да сте тримата на по-добро място!

Бог да прости!

Какви долни хора са тези, които в този тъжен момент могат да говорят и пишат гадости. Омерзена сам. А жалко за хубавия и добър певец. Вечна му памет.

Ще го запомня винаги позитивен,усмихнат и лъчезарен от екрана

Бог д го прости! Но...кото гледам колко млад народ си отива от тоя свят- въпросният господин е просто късметлия - доживял е средната за страната ни възраст. Дано е на по-добро място.

Ами,по принцип не би трябвало да има коментари под такива новини. Затова ще се изкендзам тука - пет минути се мъчих да си спомня някоя песен на въпросния човек,но не успях.Единственото с което ми е направил впечатление е грозната перука която носи от 20г(може би и повече)Иначе дъщеря му е по известна от него(но не и с пеенето си)

Дрис.льо,сега ли точно те налегна сюргюна?! Не се прави на Салиери!

Триото "Бо Бо Бо" пак се събра, но... на небето. Бог да прости!

Бог да те прости Боре...! Почина още една красива душа и красив човек...

Pochivai v mir Bore,ti beshe edin prekrasen pevec,muzikant i priatel.

БО, БО, БО...., БОГ ДА Е С ВАС!

тримата БО се събраха да пеят в рая,сега е ред на ББ

добри певци, но и много Готини Хора.

Поколението на "40-те" даде НАЙ-МНОГО и ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНО в Поп и Рок музиката. Борето беше от тези Талантливи и Красиви Българи от това поколение певци. Присъедини се към " небесния керван" на очарователните Българи, които загубваме НА КУП през последните години. Светла ти памет Боре.

Бог да го прости ,беше ВЕЛИК.

споменът за такива певци все още ми крепи духа, че българиът е способен на нещо красиво и стойностно, а не на сегашните боклукчиви славита, гери-сополи и крискота

Бог да го прости. А кога ще прочета, че е умрял Азис .....? Щото си отиват тия дето Бог ги е целунал.

добър певец, лоши соц. песни, РИП

Поклон! Почивай в мир!

Уходят только нужние.......

Ще го помня млад и красив. Бог да го прости.

Талантлив, красив и достоен българин! Песните му бяха пълни с енергия и оптимизъм! Благодарим ти, Бо! Ще те помним и слушаме с удоволствие твоите песни! Искрени съболезнования на близките! Дълбок поклон! Аплодисменти!!!

Почивай в мир. Ще продължаваме да слушаме твоите песни. А пък до журналиста писал статията - 400-500 концерта годишно и се виждат множко.

Едно време като обикаляха малките градчета с малки зали, правеха по 2 концерта на вечер, за да влязат всички - един от 5-6ч. и един от 8..

Е, рано или късно вски живот свършва. Човекът си е изживял живота добре.

всъщност, такава опция на този свят няма. това на което му казвате живот, дефакто е смърт, която започва с раждането.

АБЕ ЩОМ И ТОЯ Е НЕКЪВ БОКО НЯМА КВО ДА ГО ЖАЛИМ

A ти си един глупак балкански!

Най-вероятно е някой фес.. само мюслитата са толкова прости..

идиот

Помня го с една от първите му песни"Елеонора"!Голям и красив глас!Искрено скърбя за него!

Един велик певец ни напусна. Почивай в мир...

Загубихме още един талант прославил България!!! Борка, ще те помним и ще слушаме твоите песни!!! Тъгуваме, но с песните си ти ще си при нас!!! Бог да го прости!!!

Лека му пръст, Бог да го прости!

Почивай в мир! Съболезнования към семейството.

Отиде си още един човек на изкуството от онова по-старо поколение, което имаше качество и професионализъм. Човек, който обичаше това, което прави, и го правеше добре. Харесвах песните му още от детството си (на 55 години съм) и винаги ще ми е приятно да ги слушам отново, защото са стойностни и като музика, и като текст. Далеч над днешното средно ниво, което си е посредственост и безличност. Бог да го прости и дано той самият и изпълненията му да се помнят още дълго и с добро!

"Бо,Бо,Бо" на небето.

Бяха големи!!!!Бог да го прости него и колегите от "БоБоБо"!

Лека му пръст!

Един от хай-добрите!В хора на Ангелите има запазено място горе на Небето...Бог да е с теб Бо.

Поклон пред паметта му и сьболезнования на семейството му

Мир на праха му и светла да е паметта, ще го запомня с прекрасните песни, които изпя,невероятно излъчване на сцената, удоволствието от класата му, жалко,че в резултат на демокрацията, бяхме подложени чалгазация и оглупяване и класните и грамотни изпълнители бяха съзнателно наритани в прашния ъгъл. Винаги ще ми липсват песните на майсторите!

Дойдохте ли най-после на работа бе, "редактори", за да ни поднесете новината?! Ами знаете ли, че жълтите сайтове ни съобщиха преди часове за кончината на Борислав Грънчаров? Бог да го прости, той беше от поколението незабравими певци, пееше стойностни парчета, не като днешните чалгари-еднодневки. Съболезнования на близките му!

Не се "коси" приятел.В този сайт е така.Редовно съм в ДИР-а,вярно има богата информация ...НО трагичното е ,че тя винаги закъснява,понякога и с дни...Явно има много заспали редактори в този сайт ...Не знам ,как шефовете ги търпят ,ако са ми жени и ми поднасят всеки ден все претоплена манджа от преди няколко дни ,ще ги наритам в задниците заспали! В едно са "пъргави" само ... Да ТРИЯТ НЕУДОБНИТЕ И НЕПРАВИЛНИ КОМЕНТАРИ И МНЕНИЯ !!! Иначе по темата ,жалко , тъжно,че си отиде още един прекрасен изпълнител от нашето време ... талантлив и скромен ,не такъв като днешните безброй изгряли за ден "звезди" ! Светла ти Памет Боре! Ти си в нас с твоите песни!

Хубаво, ама и аз съм жена. И ако някой сульо като теб се опита да ме "нарита", тясна ще му се види къщата, че и маалата... На такива като теб хич не им цепя басма, да знаеш.

Марш в сайта на Атака кучко,там ще получаваш нужната информация на момента.

Никой не се е измъкнал жив от този живот! А, този пееше хубаво! Песните му остават в архивите и, който иска може ги слуша! Всичко с времето си. Естрадата е мимолетна!

Имам и негова плоча,но по радио и тв от години не съм попадал?

d4

един след друг си отиват стойностните. остават имитаторите и печалбарите! мир на душата му!

почиваи в мир грунци! р.и.п. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Страхотен певец страхотна кариера и страхотна дъщеря която беше до него в буквалният смисъл и в болницата до него.Не си живял напразно почивай в мир.

ХУБАВИТЕ ХОРА СИ ОТИВАТ ОТ ТОЗИ СВЯТ!БОГ ДА ГО ПРОСТИ!!!

Израснала съм с негови песни. Истински българин. Почивай в мир. ПОКЛОН!

Отиде си и последният от групата БББ! И тримата бяха добри изпълнители и достойни хора! Бог да ги прости и светла им памет!

ДА СЕ СВЕТИ ПАМЕТТА МУ!

Елегантнос,стил, красота когато беше на сцената!Поклон!