Йотова: Да се отменят санкциите срещу Русия

Трябва постепенно да се пристъпи към отмяна на санкциите срещу Русия, заяви в студиото на Нова телевизия вицепрезидентът Илияна Йотова.

Обратно в новината

Коментари - Йотова: Да се отменят санкциите срещу Русия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евтини продажни к-ви.

Абе по- полека с Русия- ЕС трябва да ги решава тези неща и да са обсъждат с партньорите, а не така солово да се изпляскваме. Айде да не сме най- големите адвокати на руснаците.

JMM®

Като и гледам снимката на тази, се сещам за народната мъдрост: "Комунист ли е на снимка да го видиш - удари му шамар - винаги си го е заслужил! "

Моя лична амбиция е да покажем един нов стил в подкрепа от българските комунисти на руския ИМПЕРИАЛИЗЪМ"! Мухахахахахахахахаха!

Другарко Йотова, съгласно Конституцията на България вие трябва да изпълнявата определени задължения! Никъде не е написано, че имате право да правите изявления и да давате акъл! Тава е право на НС, Премиера и на Президента! Вас ви няма в списъка, не се излагайте, като кифладжия без кифли!

Абе комунистите не разбраха ли, че няма санкции срещу Русия, а само срещу някои от приближените до Путин олигарси и за руските банки да взимат заеми от европейските пазари. Путин сам наложи глад на народа си като забрани вноса на храни от ЕС като контра-санкция. ЕС не е санкционирал руският народ.

Гледайте новият български игрален филм (за кой ли път) "Вещицата" пардон "Годзилата". Моля, пътниците заминаващи от ТЕРМИНАЛ 2 (за винаги) да не се бутат, самолети ще има за всички...

Йотова, Йотова, преди 20 години, на тъмни, и преди да си била станала толкова злобна, сигурно си ставала.

Тая, като е толкова ербап, да вземе да ги отмени! А бе, тия комунисти що толкова харесват и защитават руския ИМПЕРИАЛИЗЪМ граничещ с фашизъм? На това ли ни учеше Партията и нашите бащи антифашисти! Тия съвсем са превъртяли! Санкциите не може да ги отмени Европа! Само Тръмп може да ги отмени, а той ги ужесточава! Тая май е паднала от Марс!

ev57tim@

дали не е дошло времето да забият червено знаме на тяхната сграда??

Както се казва "след дъжд, качулка". Защо Юлианче мълча 2 години, докато беше в Европарламента за санкциите, а гласуваше за удължаването им. Или имаш "смелостта" да ги "сваляш" само по местните български телевизии, и то когато те не са вече въобще на дневен ред, поне от страна на Русиия. Или мислиш, че не видяхме и чухме в Мюнхен на Г 20 Лавров, който съобщи, че Русия няма да отмени контрасанкциите. Защо ни правите на идиоти, спретвайки и финансирайки протести в България за ограничаване на мигрантите, лъжейки народа и плащайки на клакьори, а в Европаламента гласувахте БСП и ДПС за увеличаване на потока мигранти в Европа.

На Муцката затова и плащат : Отвреме на време да си разголи гърдите и да викне : Свобода за Русия! Браво !

Ей сега ще ги отменят, щом Йотова е казала !

JMM®

С това необмислено изказване - "отмяна на санкциите срещу Русия", Илияна Йотова се превърна в политически труп.

Напротив, с това изказване Йотова показа как трябва един български политик да защитава националния ни интерес. А не да мишкува като онова мекотело Плевнята и да вика само йес сър.

Как може въобще да я наричаш "български политик", след като тази е тръгнала да отстоява интересите на путинова Русия ?! Тази е срам и позор за България !

Националния интерес се нарича България!!А не,Русия!Кравата откакто е на длъжност говори само за Русия.Един път не каза България!Санкциите срещу Русия,ощетяват олигарсите и приятелите и мафиоти!Срам и позор,че избраха такава тройка хората..Радев,Йотова,Нинова!

А БЕ ПЪТ...КО УМРЯЛА, ИСКАШ ДА СЕ СВАЛЯТ САНКЦИИТЕ, А ПЪК СИ НАСОЧИЛА ОРЪЖИЕ В ЧЕРНО МОРЕ, СРЕЩУ РУСИЯ? КАКВО ГОВОРИШ? ПРЕДИЗБОРНО!

Йотова лъже идват избори, само тогава е с Русия, след като ГИ изберат дават задницата си на НАТО!

Отмяната на санкциите срещу Русия е печеливщ ход на БСП. БЪлгарският народ ще гласува - ЗА !! ЕВРОГЕЙЦИТЕ СА МНОГО ЗЛЕ

Ако Русия, трябва да върне Крим на украйна, това е равнозначно и за България Е С да наложи санкции, защото не сме върнали още Източна Румелия на Турция????????????

Ало имаме договор ,а и нарушителите са турците защото територията е била по голяма,но през българо сръбската война ни нападат и нарушават предния договор!

от москалия да ходят да го духат подводно ... докато изсъхне! Санкции до дупка! Или докато сволочите се озаптят и престанат да нападат всички около тях!

Тъпчо, мяма спасение. Русия винаги побеждава. Това е добре за България. А ти ГЪЛТАЙ ЖЪЛТИТЕ ХАПЧЕТА

Тя си побеждава за себе си ,но времената са други,начините й са по сталински вместо да са отживелица,те ги възраждат а и иска подчинение,кое е добре за нас! Ние трябва сами да си решим проблемите ,че един антикорупционен закон не могат да прокарат,камо ли антимонополен,остава и да излизаме от ЕС!

Поради какви причини да се отменят санкциите мила ми Йотова?Крим ли върнаха на Украйна окупаторите или спряха агресията в източна Украйна?Или паричките руски искаме да заслужим?

След като настоява за падане на санкциите срещу Русия,редно е Йотова да призове партийната си шефка Нинова да даде личен пример в това отношение - например да прати сина си(който е студент в САЩ) да учи в Москва.Освен това всички подкрепящи я путинофили би трябвало да ползват само руски автомобили,компютри,битови уреди и т.н. По този начин на практика ще докажат своята привързаност към Матушката.

-Браво Илияна,доволни сме от тебе,продължавай в този дух!С моя приятел Толстой решихме след като изкупим българското Черноморие да ти подарим една от вилите в резиденция Евсиноград.

То проблема не е че хората имат слабост към Русия,обща азбука,църковнославянския е идентичен,и благодарност за Освобождението,хиляди донски казаци дадоха живота си,но че тези чувства се експоатират преднаметено в предизборна кампания,и за това че ползвайки това на повърхността в дълбочина е много сериозно!Просто червената мафия огладня и търси вратички как да се налапа с корупционни проекти,така както си знае!Затова се тръби извън ЕС,където се налагат някакви правила,повече прозрачност антикотупционни закони /няма ги още за съжаление/които на червените олигарси им пречат,за да ни върнат опять в бабановата република!Не вярвам че въпреки чувствата към Русия ,хората да са безразлични към руската олигархия и корупция и да а я подкрепят!Както червените ни съсипаха в началото на демокрацията и окрадоха в сие със службите,така искат отново да се върне това време!Защото се показват зависими,то се вижда,но да се откажеш с лека ръка от субсидии,безвъзмездни проекти за инвестиции,или със съвместно участие е голяма наивност и безпочвено и няма как цялата игра да не е свързана с лични сметки на единици за сметка на всички!

Къде точно и колко хиляди донски казаци дадоха живота си за наща свобода???Айде стига сте писали глупости бе, невежи патриоте...

На Шипка,но реално сновната армия на Русия са донските казаци,както и нашите опълченци в случая!Има много материал ,информирай се!Генералите са от руската армия,но войската им е казашка,то си е така още от крепосничеството,има и украинци!

Донските казаци на 4 септември 1916 г. бяха посечени от кавалериятa на ген. Колев в Добруджа.

Донските простаци

Какво общо има националноста с работата и мисленето на хората? Ти си примерно в Бангладеш, ама ги ненавиждаш и имаш друга идеология!

И защото, Нато използва България, като територия за своите интереси, а ние лапаме мухите и дишаме прахта без полза, дори са ни в вреда!

Брей ,правим съвместни учения,подобряваме базите,че НАТО е силната военна организация след ВСВ!

България е в НАТО и интересът ни съвпада засега с политиката на блока.

Дори курвите имат повече достойнство, защото не крият замисъла си, както ти се правиш, че защитаваш Русия, както искат 5 мил Българи, а после се отмяташ и обявяваш Нато за съюзник... Всичко ти личи, че е предизборно!

Чакай малко,остави я тази кипрс,но не разбрах нужно ли е да сме извън НАТО при положение, че сме в съюз и досега никой не го оспорваше и изведнъж " любовта" към Русия изисквала да сме извън НАТО,при толкова войни наоколо и малка армия!Русия също беше партньор на НАТО преди да нахлуе в Украйна!И понеже Русия си е развалила отношенията с НАТО ,че и ние!Ние какво общо имаме с нейния проблем,че да ни се поставят условия!Това че Русия си играе и ни смята за баламурници,е известна тема!

Сега, да ти обясния нещо: Лошо е да сме партниор на Нто, защото така вадим оръжие на Русия, която ядрената и отбранителна система, ще ни изпепели, като прегорял чипс за 1 час и няма да има и останки от България.....Защо, трябва ние да заемаме пак грешната страна, както бяхме на страната на Хитлер през 2 световна война? Толкова ли сме прости? Защо, трябва да заемаме страната на Нато? Вместо да не се месим и да оставим големите да се разберат!?

Срамно е да използваш Русия, за предизборната си кампания, а после да си даваш задника на НАТО И Е С! Срам и позор, да говориш така, сладко, както иска всеки Българин, а после забравяш!

Йотова не лъжи, колкото отменихте постановление 208 за трайното заселване, толкова и сега санкциите ще отмените...Използвате Русия, защото знаете, че 85% от Българите считат Русия за братска страна! Много лошо Йотова! Хората дали ще ви вярват вече? Точно за това те избраха, за да свалите санкциите, а не само да говорите преди избори и после да мъчите!

как да свали санкциите, Крим все още не е върнат.

Тогава по твоята логика, трябва да има и санкции за България, защото не сме върнали Източна Румелия на Турция!

Няма бужда да се отмянят санкциите - трябва неконстуционната авантура с ЕС и НАТО да се приключва!

Ами заминавайте си мурзилките и путинофилите в Русия, така ще бъдете и извън НАТО, и извън ЕС. Бягайте, заминавайте в Москва, в Русия или на майната си. Кой ви спира и на кой му пука!

Е, значи трябва 5 мил Българи да си напуснем страната, така ли овча главо? 5 мил българи, считат Русия за братска страна, ти с циганите ли ще останеш тук?

Е много ясно, нали затова у отвориха парашута на Радев - за да лобираме за отмяна на санкциите, и да платим няколко милиарда за Ю.Поток и Белене. Братска русия, обича своята овца България!

От къде на къде тази ще иска отмяна на санкциите. Има причина поради която са въведени. Крим все още не е върнат, т.е. няма основание за вдигане на санкциите. Нали кака.

ако не си съгласен с отмяната на санкциите, ще си въведех свои собствени - никакво каране на кола с руски бензин. отопление? не! исползва руски газ. така де, принципен да бъдеш.

Лелее, ще вземем да повярваме! Ами размаханият пръст срещу току що встъпилия в длъжност президент???!

Червените боклуци,ще изкарат хората по площадите и улиците,както по-времето на Орешарски а може и по-лошо, по-времето на Жан Виденов. Това си личи от форумите и омразата лъхаща по техен адрес .Нинова се опитва да агитира с фалшиви лозунги,но само налива масло в огъня.

Мервените са смешни. Даже и глупак йатл Тръмпи не би отменил санкциите срещу матушката им. Като върнат Крим и платя репарации може да се преразгледат. Дотогава може да Има натягане на гайките/ санкциите само.

На таз овца Рашките плащат ли и , или го прави от глупост?

Никой не плаща на глупаци и на слагачи...

Много ме кефи ,че толкова много коментарии има за Йотова,независимо какви са.Това означава,че не сме се излъгали и сме случили на ЛИЧНОСТ.

Повтаряш тъпотията за 13ти път

Щото толкова им е акълът на червените боклуци. Само това им остана - като свършиха измислените им аргументи и тъпите им опорни точки просто да зациклят над една то тях и да я въртят до умопобъркване, като развалена грамофонна плоча. Всеки нормален диало и дискусия в крайна сметка ги изобличава, затова гледат да пречат, да я провалят и компроментират на всяка цена по този начин, говедата и троловете.

Роден съм преди комунизма,половин век ме промиваха с обещания за светло бъдеще,гонехме хоризонтите,строяхме социализма и непобедимата дружба с братският СССР, а той се разпадна и остана само мухлясалият и отровен комат,Русия ,с който продължват да ни лъжат продажните български,рублажии,като Йотова и разните псевдо патриоти ,като идиота Сидеров!Всички путинофили вън от България при Путин!БСП =Бивша съветска партия!-Не и вярвайте!За 100г.нямат ни едно изпълнено обещание,а поразии и мизерия,упадък до безумие!

Ехе, ама ти помниш кога си роден ли бе.

Да от тези санкции страдат кнтактите на червените олигарси, защото е забранено на руските им дружки да идват на разпивка в БГ и ЕС. Иначе за митовете, колко страда бг икономиката, всеки може да прочете колко високотехнологично оръжие изнася БГ за Русия за да ни касаят пряко санкциите, по-скоро се отнася за контра-санкциите наложени от Русия на продоволствени продукти, но и тази търговия се държеше от шепа червени, защото нормални хора много трудно биха могли да минат през руската бюрокрация без партийните връзки! Специално Йотова може и да има интерес от махане на санкциите, но едва ли би пратила децата си в Москва, общо взето тук колкото са по-червени толкова децата им по-на запад отиват идиотска работа е да им вярват избирателите:)

Ние сме най-смешната нация!Избрали сме за вицепрезидент една московска комунистка,болна не за България ,а за най-явния и враг ,Русия,вечно спъващ развитието ни,като европейска нация!Нима,тая московска магарица,безсрамно застанала пред паметника на Левски не знае за завета му , да сме далеч от руското имперско зло,което трови България и до ден днешен?

А бе простак ,къде виждаш комунисти? В 21век сме катър родопски. Китайският комунизъм не е комунизъм,та камо ли в Русия.Ти си живееш в края на 20век и сигурно си щастлив.Живей си и се радвай на илюзиите си.Много си прост и с простотиите си само сваляш рейтинга на Бойко Борисов и уронваш престижа на демокрацията ни.

Това е твоята свинска зурла.Виж се в огледалото ,ако имаш такова огледало в банята и съмнения.

Коментара е за Пернишката пача.

истината е , че ако не беше русия пак щяхме да сме свободни, няма нито една колониална държава по света, стига простотии бе тате , казваха в един филм на Тодор Колев

Надявам се вече и най-наивните фенове на "Протестна мрежа" са успели да разберат колко некачествени хора подкрепяха като овце през лятото на 2013 година, след като всички те вече са включени в кандидатдепутатската листа на един от новите "Да, искам грант"ови проекти, създадени с едничката цел да станат коалиционни подпорки на ГЕРБ, в така желания от Козяк 16 трети мандат на Борисов! И да, БСП е единствената партия в момента, за която си струва все пак човек да отиде и да гласува на предстоящите избори, благодаря....

нагли комунисти!

Йотова каза едно,политическите олигофрени в коментариите си казват друго.Това е България .Простотия до шия.Спасявайте децата си в нормалните държави ,докога не се е разпаднал т.н. ЕС и затворят границите.Свободното предвижване на хора,стоки,пари и услуги е под въпрос,а това беше идеята на Глобалната либерална икономика.Държавите в ЕС ,започнаха да се спасяват поединично.Първо беше голямият донор на ЕС Англия.Следва Франция.Проекта ЕС е опорочен и върви към разпада си.Ние българите ,както винаги в исторически план сме последни,както с Велика Германия,така и с СИВ и Варшавският договор.Та за това е смешно и непочтено да обсъждаме вицепрезидента си предизборно и злобно при тази жалка ситуация в ЕС и НАТО. . .

Забравил си и последни напуснахме Турската империя с помощта на ,,лошата" Русия,която се жертва за православието,но не и за своите т.н. от мразещите я ,,имперски"амбиции.

Истината е съшита с бели конци манипулация.Истната ще излезе след 50години ,ако я има България.Другото е мнение на политизирани ниско интелектуални балъци.

Политиците ни защо не си затворят устите за Русия. Сякаш си правят състезание кой ще каже най-голямата глупост. Първо бяха Плевнелиев с разните сдс-та и примитивната им русофобия, които вместо приказки да бяха свършили нещо по въпроса. Например да бяха бракували МиГ-29 и да бяха взели Грипен или Тайфун и тогава да говорят. Добре, че покрай спирането на Южен поток от САЩ и ЕС започна макар и бавно диверсификация на газовите ни доставки и зависимостта ни ще намалява. Новите не разбирам защо въобще коментират санкциите. От Путин сериозни субсидии не се очакват, а за вътрешна употреба приказките им нямат смисъл: 1. От българската позиция нищо не зависи. САЩ и ЕС са за санкции. 2. Загубите ни са минимални и са въпрос на договаряне за земеделските субсидии. 3. На електората им не му пука. Той се интересува от увеличение на пенсии, цени на тока и дали внуците от ЕС ще си дойдат през лятото. 4. Русофилите са един файтон хора, от които половината са за лудница, а другата ще си продадат и задниците за жълти стотинки. От тях нищо не зависи. 5. Голяма част от руснаците в България са тук именно защото при Путин не им харесва.

Снакциите към Русия се оакзаха особено полезни за България - днес имаме с 30% по-голям износ в сравнение с преди санкциите. Това е прекрасно! Ако тази мислеше за обикновения българин, щеше да е доволна от това, че държавата има толкова повече приходи и респективно пари за социални дейности, пенсии, образование и т.н. Вместо това тя се загижила да падат санкциите и да ориентира износа отново към евтиния и нискокачествен пазар Русия. Е, какво ще получат обикновените хора? При нискокачествен паза - ниско квалифицирана работа. При ниски цени - ниска заплата. Йотова, освен да си правиш прическа на буйната коса, я вземи обясни на обикновения българин как износът за Русия вместо за ЕС е по-полезен на Бългаиря. Ако имам чушки и трябва да ги продам, дали да търся пазар за 1 лев килото, или за 3 лева килото и като обикновен човек от кое ще спечеля повече. Май ти печелиш повече, като с дупиш на Путин?! Така ми се вижда. А и партийните далавери вървят отлично с РУсия - Белене залагаше произволна цена, която руснаците да определят. Ха да познаем дали такъв договор се подписва без да са обещани поне 10% добавка в цената, която да дойде в джоба на мошениците от Позитано, една от които си ти! Не се крий, виждаш се! Снакиите трбява да останат за поука на Русия и на други простаци из света. А България и обикновеният българин печелят днес по-добре, след като се отскубват от неудобния партньор Русия. Когато станем инвеститори в Русия, ще е изгоден пазар, както е за автомобилните производители. Но като износител за натам им аоще ляб да ядем, че да ни е изгоден партньор. В момента изгодният е ЕС и си личи отвсякъде.

Твоята истина е глупавата лъжа. БЪЛГАРИЯ ВИСИ НАПОСЛЕДНО МЯСТО В еВРОПА Санкциите затвориха цели отрасли на България. А САЩ и ЕС не предложиха никакви компенсации

JMM®

"Виси" заради БСП/БКП, ДПС, АТАКА, Йотова, Р.Овч. Р.Гечев, "Големият Шлем" и други знайни и незнайни предатели на милото ни Отечество

Червената утайка Йотова, каквата утайка е и Радев, уж са с две ръце за НАТо, ама искат отмяна на санкциите срещу Русия, което си е популизъм, демагогия и печелене на симпатизанти и избиратели. Илиянче, ти с една ръка искаш два хоя да държиш...И то- и двата хоя са бая дебели и корави....

Русия, Русия, Русия, Русия, Русия, Русия, Русия, Русия, Русия, Русия, Русия, Русия, Русия, Русия... Не ви ли писна, хора? Решихме си на 100% нашите проблеми, та тръгнахме да оправяме и Русия, Русия, Русия, Русия, Русия, Русия, Русия, Русия, Русия...

Не можеш показа нов стил, освен в облеклото. Психиката ти е деформирана, моралът ти го няма, интелектът - изобщо. Ти си послушно рошаво чучело на конци, които дърпа един циркаджийски лилипут. Ако се вдигнат санкциите, обикновените хора няма да подобрят никак положението си, изобщо няма да има промяна. Лъжеш. че това влияе някак на обикновените хора в Европа днес. Потредната кофти лъжа. За България санкциите имаха невероятно добър ефект, въпреки затруднението в началото: днес имаме с 30% по-голям износ в сравнеие с преди санкциите. Просто почнахме да изнасяме вместо на нискоценовия пазар Русия - на високоплатения пазар ЕС. С по-високо качество. И ето ти 30%!!! по-висок износ! Който се е вързал с Русия, е загазил жестоко. Няма добър пример в историята. Освен това вдигането на санкциите е най-голямата цигания, която цивилизованият свят може да направи - заради дребните ползички на такив ахраненичета като тебе няма да има справедливо възмездие за анекс на чужда територия - това ще е много лош знак и ще стане практика и за други държави. Снакциите са добър урок как ЕС приема пошлостта. Разбира се ти мислиш инак, защото пошлостта ти е амплоа. И те разбирам. Не може лайно да мирише на парфюм. Както и куче да стане месар.

Леле каква простотия и какъв интерес към Йотова.Значи тя е личност достойна за обсъждане. ,дали с плюс или с минус ,зависи от опрната точка ? Не се хабете всичко е по прогрмата на ЕС.к