Задълбочава се скандалът между Тръмп и медиите

Белият дом отказа на няколко големи американски медии достъп до брифинга на говорителя на президента Доналд Тръмп, сред които критикуваните от него.

Обратно в новината

Коментари - Задълбочава се скандалът между Тръмп и медиите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Медийната свобода ,означава да бъдеш обективен в преценката си,а не да оплюеш някого.Ето това са забравили медиите в целия свят-за тях човешката съдба не означава вече нищо,по-важна е новината.

МАЧКАЙ !!!

Евала на Тръмп, харесвам го......

Е, какво се правят на обидени. Това са частни медии които активно работят (срещу заплащане) срещу Тръмп. Нормално е да ги изгони.

"Независимо от това ние ще продължим да информираме" Какво като нямаме информация? Дезинформация сме ви подготвили в изобилие!

Няма частни медии които да са обективни. Плащаш им и пишат каквото им кажеш. Няма частен собственик, който да е почтен. Колко му е печалбата само той знае.Колко плаща на работниците, само той решава. Ето това е извратения капитализъм.

Зачетох се в някой от коментарите и както винаги достигнах до следните 2(два) извода...1-во...тук никой не се опитва да убеди другиго в правилността на собствената си позиция а просто си се води война само че с думи и най правилното е да си спомним поговорката " каквото си баба знае това си и бае"...2-ро...на мен като русофил а съответно и за другите подобни на мен е ИЗГОДНО да се води вътрешна яростна битка сред редиците на противника тоест в СЪРЦЕТО НА ЗАПАДА ...хич не ми дреме Тръмп какъв е за вас русофобите важното е да пуца ЗДРАВ ПРОДЪЛЖИТЕЛЕН И НЕПРЕСТАНЕН приятелски огън по своите си, който ПРИЯТЕЛСКИ ОГЪН предизвиква на наша местна Българска почва следни резултати : ...пиене на шепи успокоителни и кански рев сред редиците на соросианците и повишаване апетита и количеството на винопиенето и съответно пържолояденето сред русофилите))))) наздраве...

Забравих да спомена, че всяко червена точка поставена на този коментар означава само едно и то е , че съм ви бръкнал на вас "соросианците" ногу дълбоко с боксова ръкавица там където най ви боли)))) още един път наздраве...

ти си като онзи, който стоял на един мост заедно с човек, когото не обича, и за да падне другия , съборил моста заедно със самия себе си !!! вие , путлеристите сте жалки същества :(((

anubis7

Прогнозирам до 1 година ФБР да му види сметката :)

Продължава да се формира изкуствено противопоставяне по измислени фронтове. Вероятно истинската причина Тръмп да е на този пост е да извърши нещо чудовищно - да намали рязко корпоративния данък и данъците върху активите /които са сериозни в Щатите/. Ако това се случи в миг ще нулира постиженията на цивилизацията от Възраждането до сега. Ще докара Щатите до нивото на Русия на мафията и съмнителните страни в източна европа като България. Дано да не съм прав.

Който,се е опълчил на медиите не е прокопсал!

Да, това го казват медиите. Вече 50 г. Ама не е вярно вече. Медиите са слаби, на умиране, интернетът ги мори. И започнаха да им се опъват, вече не се търпи техния терор. Меркел се опъна на "лъжливите новини", Тръмп се опъна, Русия прави "зала на лъжливите новини". Този път битката ще е сериозна. Не може 6 семейства, които владеят 90% от медиите на света да тормозят 7 милиарда души и да им задават тон ви живота. Тръмп кой го знае какъв е, но за това трябва да го подкрепим ! Защото едва ли има страна, по-изтормозена от България от същите тези западни медии и лъжлива пропаганда. Едва ли има страна, в която медиите да са свалили повече правителства, законно избрани от народа и с това да са потъпкали неговия избор !

Станкоу, медия значи "среда" на инглийски. Среда. Интернет също е медия. А ти, имаш ли идея, каква е аудиторията, да кажем, на CNN? А а на NY Times? Това са ГИГАНТИ, които имат МИЛИОНИ хитова дневно по електронните си издания... Те са способни да УНИЩОЖАТ Тръм, само да решат...

Моите медии са истината. Твоите -лъжата. Не се опълчвам, а воювам с Твоитв медии.

A POSLE I ZATWOR

"Който е тръгнал срещу медиите, не е прокопсал." - древно-персийска поговорка. На Тръмп му предстои да се запознае с последствията ѝ.

Някои медии. Тези, които обслужват престъпници и затова ги чака затвор.

В момента Тръмп е в силна позиция. Има на разположение всички структури и разузнавания. Може да използва сигурните хора в тях, за да разчисти сатанистите в медиите, в Холивуд и навсякъде, които вредят на държавата си и на света. И най-вече кукловодите, които стоят зад всичко. Тръмп, сега си силен, имаш всички инструменти и възможности. Действай! Тези "хора" са свързани с организираната престъпност и затвора ги чака дори само за една хилядна от това, което са направили. Не чакай - разследване и прокурор! Разчисти тази пасмина. Не е лесно, но затова хората са ти дали всички правомощия. А и за право дело можеш да се опреш на всички честни и умни хора.

Абе, троловое путинофили и преородени за една нощ по заповед от Москва тръмпофили под наем, и още колко време си мислите, че ще можете да удържате така фронта, или всяка спечелена минута и секунда вече е от огромно значение за вас, тоест за господарите ви:) Още колко време си мислите, че ще оправдавате простотиите и некадърността, и ЗАВИСИМОСТИТЕ на Тръмп с терористи, демократи, Обама и Клинтън? Да ви отговоря ли, да ви светна ли, или да ви оставя да тънете в мъглата в главите си, тъпанари и елементарни чукундури и пишман-манипулатори:) Не разбрахте ли, че станахте за смях и на врабчетата с втръсналите на всеки до смърт ваши безкрайно тъпи опорни точки, дето въртите до втръсване, най-накрая ще приключите в лудницата, тъпанари! Поне помолете бригадирите си да ви измислят някоя нова опорна точка, бе дебили!

Малоумник, я гълтай лекарствата и си лягай, поне през уикенда болният ти мозък да почине.

gospodine parvo si opravi pravopisa zashtoto ti v otvratitelen vid i sled tova pishi glupostite si i za men si glupav i sliap

Момче, пази си нервите! Баба ми, още тя знаеше, че от нерви се прави рак. Та пази си нервите -ще ти трябват. Не се ядосвай за Сорос, че пропада. Важното е, ти да си жив и здрав.

,,Демократите" на Барак и Хилъри имат дългосрочна програма за сваляне на Тръмп. Краен срок - 2020г. Но колкото по-бързо, толкова по-добре. Задействани са всички сили и механизми. ГЛУТНИЦАТА НЕ Е С НЕГО, А СРЕЩУ НЕГО

Тъпо. много тъпо, трол - тъпо, предсказуемо и много нелепо. Това, че колкото повече време минава, толкова повече Обама и Хилъри Клинтън ще му е виновен на Тръмп и лумпените зад него, вкл. тези, които водят хибридни войни като разни тъпоглави малоумни путинофили и педали като тебе е повече от ясно и аз неколкократно го казвах. Но е тъпо:)

ami hilari si e vpregnala vsicki i vsicko s koeto razpolaga za da zadovoli egoto si ot goliamata zaguba ot tramp i mnogo ia boli cudi se kak go omaskari ami to imash i u nas neshto podobno i svaliha oresharski to plateni semeistva to plateni mitingari ta kakvi li ne biaha

Вие сте се втренчили в партенките, които ви подхвърлят непрекъснато и в света, който ТЕ са ви разделили, на републиканци и демократи, на консерватори и либерали, на християни и мюсюлмани и на какво ли още не, само и само за да не се види реалната ситуация и проблеми, истинското разположение на силите, А ТО Е ПО ОСТА НА ИНТЕРЕСИТЕ И ИНТЕРЕСИТЕ САМО, по отношение на ВЛАСТ, И ПАРИ! И то МНОГО ГОЛЯМА ВЛАСТ, И МНОГО ГОЛЕМИ ПАРИ! И за самка - 8 човека само, САМО 8 ЧОВЕКА, ПЪРВИТЕ ПО БОГАТСТВО В СВЕТА, ПРИТЕЖАВАТ ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО ПОЛОВИНАТА СВЯТ, а ако прибавим към това, което притежават и ОНОВА, КОЕТО КОНТРОЛИРАТ С ПРИТЕЖАВАНОТО ОТ ТЯХ, тоест т.н. левиръдж, то цифрата става още по-красноречива КАКВО ТОЧНО И ЗАЩО СТАВА ПО-СВЕТА! В сравнение с тези Тръмп е "пъпет", паленце, нищо че реве и лае като голямо куче, за да изглежда атентичен и че е точния човек за възложената му от "големите батковци" роля, белким ги приемат и него в ... "КЛУБА ИМ"!

Ти си много просто парче! От думите ти става ясно, че нямаш нищо против 8-10 големи фамилии да владеят 90% от капиталите на Запада. Само идиот може да приеме това за нормално.

Съжалявам, но вече не чета "анализите" ти - веднага ти слагам минус. Знам, че няма да разбия сърцето ти и че няма да си разплетеш чорапа....

Не, Тръмп не вади никакви кирливи ризи на медии, това което всъщност прави е ДА ОТКЛОНЯВА ВНИМАНИЕТО ОТ РЕАЛНИ И ИСТИНСКИ ГОЛЕМИ ПРОБЛЕМИ И ДА "БАВИ ТОПКАТА" МЕЖДУВРЕМЕННО. Истинският въпрос е - И КОЙ ИМА ИНТЕРЕС ОТ ТОВА! В отговора на този въпрос и дирята, до която води тази следа е и ключът от това, което наистина става и защо точно става. Тръмп в случая играе ролята на мюре за хората и кръговете зад него, но много добре поставено и представено мюре, на най-високия възможен пост в най-силната държава в света, и въпреки това е мюре. Някой има много голям, дори бих казал отчаян и нтерес да лъже и баламосва хората на всяка цена с всевъзможни, дори и абсурдни твърдения и конфликти. Не че медиите и журналистите като цяло са цвете за мирисане особено най-отвратителните от тях, като Фокс Нюз, например... Впрочем и террористките, и ислямские террористи, войните и последвалите мигрантски вълни също бяха създадени и логистично подкрепяни от определени силни и сресурси лица и кръгове, и то и от Изток, и от Запад. Ако човек се пооттегли назад и погледне панорамната картина във времето, май всичко си идва по местата и пъзелът се нарежда, както и точното място на Тръмп в него и каква е неговата роля, за която са го подбрали и лансирали, и защо непрекъснато разиграва сценк и пиески и играе по струната на най-големите лумоени и кретени и страховете и емоциите (омразата) им.

Тръмп вади мръсните ризи на медиите. Те му го връщат. Наблюдава се здрава вътрешна война между правителство и определени журналисти. Към последните можем да прибавим холивудските артисти, гей дружествата и женски организации, симпатизиращи на демократите. Но за сега Тръмп държи здрав фронта

Абе държи... с тези никой не може да се бори.Ще го измислят и него щом не им е удобен е свършен.Е това малко противоречи на демокрартичните принципи, но няма значение.

Извинявам се много, не съм националист или антисемитист, но на всеки малко по-запознат е ясно, че Ню Йорк Таймс е собственост на евреи от сто години и от горе долу толкова политиката му е проционистка.Същото е с ЛА Таймс.CNN пък са собственост на Time Warner, чийто най-голям акционер е Авив Нево- израелски гражданин.Това не са независими медии , така че не може да очакват и отношение като към такива.Все пак браво на ционистите за това че са толкова малки по численост, а управляват такива големи медии.Адмирации и дано скоро допуснат медиите им до пресконференциите.

Браво на ционистите?!? Ти си луд! Това са най-големите ФАШИСТИ, които светът познава! Време е ООН да ги обяви отново за такива и да ги ЗАБРАНИ като идеология, а международен съд да разследва как са придобили такава огромна финансова и медийна власт.

Тръмп отваря битки на много фронтове, които е повече от очевидно, че не може да спечели. Тръмп може и да се прави на клоун, може и да е протак и бигот и не особено умен и интелигентен, но не е кръгъл идиот. Следователно играта на тези зад него, които го лансираха и подкрепиха е ДРУГА. НЯКОЙ, или по-точно НЯКОИ ИМАТ МНОГО СИЛЕН ИНТЕРЕС ДА ОТКЛОНЯВАТ ВНИМАНИЕТО НА ХОРАТА ОТ НЕЩО И НА ВСЯКА ЦЕНА ДА ГИ РАЗДЕЛЯТ И КОНФРОНТИРАТ ЕДНИ СРЕЩУ ДРУГИ НА ТАЗИ БАЗА! Журналистите че търпят критики и понякога правят и гафове е вярно, но че Тръмп много преиграва е повече от ясно - още повече че той води войни срещу едни медии, а толерира и дори дава за принер други, които са всъщност най-зависимите и отвратителните, като Фокс Нюз. Да не стане така, че чудовището, което някои създадоха да "изяде бащите си", това не е непознато в човешката история.

ЦИЕНЕН- ЦИОНИСТ НЮЗ НЕТУЪРК РЕВАТ КАТО ЗАКЛАНИ :))) ...

снн си е мюсюлманска телевизия. само бълват змии и гущери. няма да идат много.

??? Абе вие всички ли сте идиоти. Или Тръмп е прав дори когато греши?

Аз нямам съмнение, че меркел, хайко мааас и зелените няма да искат да ме унищожат, чрез медиите си!, но защо= нима чехъла швулц не събра дстотачачно гласове за серж- преедостига на гласовете на костов?

Евреите и управляваните от тях медии и Холивуд, гейовете и лесбийките,нелегалните имигранти,престъпниците и др. болни мозъци са най-против порядъка, който Тръмп се опитва да въдвори. Ще мине време и всичко ще се подреди.

БРАВО ТРЪМП

педофилите са всемогъщи! зелените, за тех голасузват само невреницице! аааааааааааааХАХАХАААА

Аз

Днес, в България: - 11 годишно момче рита 11 годишно момиче в корема. - това - в училище. - неизвестно колко време никой не взема никакви мерки, докато момичето не си сменило цвета в час. - даскалицата го помъкнала по коридора към медицинското лице... - ама медицинско лице нямало. Медицински гъз също нямало. - на връщане момичето припаднало в коридора, пред даскалицата, и си шибнало главата в радиатора. Това - според самата даскалица. - родителите му дошли и ТРИ пъти му вадели езика, защото го гълтало. - най-накрая някой се сетил да го закара в Пирогов, но било късно - детето починало. Я кажете нещо смешно за Тръмп сега, че да се посмеем!

Аз бе! АЗ заставам срещу джурналята неверници. нещо против?

Факт е, че Путин успя, основно чрез операцията в Сирия, да върне в сащ напрежението, което те доскоро безпроблемно изнасяха по света и у нас.

да видим какво свършиха костоваците:цензура от името на кунева и еврейската банда за разместване на генотипа. Аз ги осъждам за фашистки генни експерименти, чрез насилие над жените! осъждам ги на виновни в поколения наред! точка!

Никой, който е водил война с медиите не е прокопсал, та защо другарят Тръмп си мисли, че ще бъде изключение?!

Прав си, но той не води война с медиите, а само наритва соросоидиотските парцали като мръсни котета и крастави кучета, а пък те в безсилието си лаят, мяучат, ръмжат, реват, квичат, съскат...

Защото Тръмп не води война срещу "медиите", а срещу изключенията сред тях.

костов, абе верно ли, че бабушката ти бе нападната на предните "избори" или сте луди?

Фейкжурналята пък какво кудкудякат! Цялата дейност на правителството и президента е изнесена на показ в Туитър. Каква по-голяма прозрачност и достъпност!

Тръмп няма проблем с медиите, а собствениците на медиите имат проблем с Тръмп! Но той ще им обяси кон боб яде ли :)

цигането на костов с лилявите венци защо е трило, без да прочете?

...ами краино време им бе да ги поставят под карантина (горе споменатите медии) и да им се припомнят разликите между jyрналисти и платени порачкови драскачи !