”Ню Йорк таймс” сравни Марешки с Тръмп

В България бизнесмен говори (и действа) като Тръмп, пише в статия за Веселин Марешки кореспондентът на в. "Ню Йорк таймс" Рик Лайман.

Обратно в новината

Коментари - ”Ню Йорк таймс” сравни Марешки с Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези от Ню Йорк таймс, наистина много са я закъсали, задминават вече по лошо информиране и манипулиране другата 'прелест' Би Би Си и съвсем се доближават то такива като АРД или Дойче веле: Веселин Марешки видите ли имал нещо общо с несистемните кандидати нелепост. Марешки е по-скоро поредната креслива клечка от ветрилото от партии закриващи перспективите пред България, за което ветрило говори някога любимката на Олбрайт, Надежда Михайлова. Ползвайки се от някакво доверие или поне съмнение като нови и още не проявили те се обещават всичко за да вземат гласове и след това продължават съсипването. Такива бяха СДС, НДСВ с 800-те дни, ДСБ и реформаторите им, ГЕРБ, АБВ, БСП със Станишев...

Тъпотии таймсерите не знаят къде се намират а каму ли да пишат за него

либералните медии наричат всичко което не им е удобно популистко, което нищо друго не значи освен крилатата латинска максима Глас народен глас божии не виждам защо някой трябва да се обижда, че не принадлежи към продажни псевдоелити

Послушко!Слуга на ТИМ.Клакиорка на ГЕРБ.

МАРЕШКИ = БОРИСОВ = 00

Кой разбира и кой не всеки драска не съвсем интелигентни коментари .Този който е що годе информиран няма да седне да пише тука той просто има друга среда където се обменят коментарите .А тука в Дира само глупости позоваващи се на слухове .

Май ви уплаши Марешки? И веднага задействахте платените драскачи да го плюят! Не пускате кокала, защото дойдохте с цървулите и станахте богаташи с далавери. Примерът на американците е да избират богат човек за голямата политика. Защото той няма да има нужда да краде. Това у нас не се разбира. Марешки ви е трън в очите, но той не идва да краде, а вие предпочитате пак червено-синьо-оранжевата върхушка от шмекери и далавераджии.

Голямата надежда и бизнесмен са само в очите на тъпите американци, в действителност за българите той си остава една мутра.

Vsi4ko koeto gn Mare6ki spodelia s nas e jestokata iftina v Rodinata ni.Ako Levski stane 6te se sramuva ot nas i cialata situacia v Balgaria.Az li4no iskam SRE6TA s gn Mare6ki,za6toto imam mnogo da razkazvam,a v sriada imam delo svarzano s tova.ot koeto mnogo balgari stradat iz LUDNICITE.Molia za sre6ta,ako e vav Varna,6te bada kratka i niama da otnema ot cennoto mu sega vreme.VAJNO E ZA VSI4KI!MOLIA! STELA

Хайде сега! Не стига, че от Козяк 16 сом години ни пробутваха Тиквата, сега и Марешки искат да ни набутат! Какъв бизнесмен е този! Жалка мутра, авер на Боко! Трябва да сме последни глупендери, ако го класираме за НС! Стига вече сме избирали статисти и клакьори! Даже Влери Симеонов, Мартин Димитров и Кунева са за предпочитане пред него. Все едно да изберем оновва недоносче Иван Иванов (КВЕР) за председател на НС! Всъщност, като се огледаш през последните години в състава на НС само помияриИ неграмотници!

Статуквото са всички партии в парламента плюс dir.bg

Апел към всички привърженици на статуквото. Да обединим усилията си срещу основния ни враг - това е Марешки и да не допуснем Марешки в парламента иначе той ще ни разкаже играта.

Прочетох всички коментарии и стигнах до извода, че воят срещу Марешки е по-голям отколкото срещу БСП и ГЕРБ. Изводът ми е, че Марешки е прав и в него е единствената надежда.

Да това е в действителност изходът,отначало ще изглежда странно, ще му липсва класа на изразяването но бизнес опитът му ще се окаже много полезен в глобален мащаб, но вие знаете това, няма нужда някой да ви го казва, когато политиците се изчерпятъ и нищо не се е променило, свеждаме леко глава правим стъпка назад и се ориентираме в нова насока,но вече с нова посока, сякаш разполагаме и с нови сили, наричайки го мутра не му сваля рейтинга, мутра мутра на кой му пука важното е да се действа, на този етап дори и грешно действие ще е полезно, надали ще разберете,... ако не той кой тогава онзи вълк в овча козина ли пак ще избираме за напред. .нека е явно и видимо мафиот. ..та те другите са най големите мафиоти но поне той не е педал защото сам върви а не с партия от подлизурковци да го помпят, когато всички са престъпници избираме престъпника,плюс и плюс ще се изключат, казвам ви ако шете вярвайте, тръмп и америка-затъпелите избраха тъпия сега и те ще се само изключат, не намираш ли за вярно, онова що казвам, не прозираш ли..?

Марешки и Тръмп, Ямбол и Стамбол, буболечка и мечка. Нормален човек няма да гласува за Марешки, който е свързан с Буда Мутрата.

видя ли ? се е събудил .

май, вместо дуж и парфюмизатор , днес да седиш у дома пред екранчето . подай на някой друг до пrоследи , и аз да имам твой списък на алтернативни ip

Леле колко е прост и глупав този човек! Не зная кой би гласувал за този нагъл измамник, но пък като гледам какво се случва последните години тъпотията на народа ни никак не ме учудва.

Ти като си умен къде са ти парите?

Не е задължително да си УМЕН с ПАРИ, както и да имаш ПАРИ и да си умен (поне в България). Парите са материя и са ПРЕХОДНИ като всичко останало материално на Земята. Днеска имаш, а утре може ида нямаш.

играта на старите досиета от уж изторелия архив в бившата командна централа на местният кгб , получен на куп и изнесен изцяло до САЩ . да , старите мръвки още съществуват и дърпат конците . но , колкото повече се узаконяват средствата , толкова помалко е значимост и зависимост на тези кадри . така че , техните кошмари , нашите фантазий ?

В какво да състой това ? Нямаме почти нулев стоков обмен , почти незначителен финанциране по линия спомагателни техни фондове , ако не са вземат предвид парите от частни фондове . После , неучастие в значително измерими по 5 или 10 годишен стопански план на някоя съвместно участие . Или има ли такова нещо ? не съм чул . ах , забравих , Костов и Марица : едни плащания за гарантирана изкупателна цена , над нормата с 3-пъти над това , както да работят Енерго-Про , ЕВН , другите . тоест , златна яма за едни апартментчета в център на Рим , да можем да отидем за кафенце и пици след обед .

Тръмп, Тръмп; няма лошо. Нека да е Тръмп. Обаче! Госпожа Банева заяви,че тях ги скъсват от проверки. Всеки месец проверка. На Марешки бизнеса му процъфтява. Защо ли? Наскоро проверяваха бензиностанцията му в Горна Оряховица,просто така,за очи. По закон всяко физическо и юридическо лице има право на 4 аптеки. Неговите колко са? Ясно е,че Борисов е бил толерантен към Марешки/защо ли?/ и сега той ще е най-близкия му съюзник в Парламента. Ето защо,според мен дали ще гласуваш за Марешки или за Борисов няма разлика. Едно и също е!

да открием тука една малка индулгенция , да сме на яве , що е работа , в какво се състой , и кой кой е . Дърводобив в запад , организиран с бригади от РБ , това е едни пенсионирани полковници , гдето имат какво друго да изшпионират и разузнават , както и да скрият в тез горски масиви , например в Франция . Австрия ще е малко по-различно , все пак , не е чист НАТОвец. Докато тез французи , несигурни ОТАНците , както са , да има подмолни горски масиви , там , най-добре старото Маджино Линия , подкопан и изцяло разузнаван от една чепа в Бургас дислоцирани бивши подполкове , край линия Лукойл. нефтено преоброботвателния завод "ПЛАМА" , Плевен . Поздрав .

Бих си бил аз французин , заклеймван като католик-френски от страна на всичките по на изток , евангелистите от всякакъв произход , дали шведски , немски , холандски , после правияно славянско вярващите си с всичките техните отделения , подделения , и изобщо и въобще голяма кауза , и аз като жител и избирател в тази страна бих се помислел , каква тая равота , нашите нямат , а онез разровят ?

Ами тоя мафиот сигурно си е платил за статията в този вестник Иначе няма обяснение.

Да сравнят тая мутра с другата мутра - Тиквата е НОРМАЛНО и ЛОГИЧНО, но да се сравнява човек, който е бизнесмен и НИКОГА не е бил МУТРА, то това е ГЛУПОСТ и БЕЗХАБЕРИЕ.

Интересно, най-върлите тролове са в новините за Русия и за Марешки. Защо ли? За Русия е разбираемо, от 25 години се води платена пропаганда, според "прозореца на Овертон" и мисълта на Гьобелс: "всяка лъжа, повторена 1000 пъти, става истина". Ама за Марешки защо? Забравиха Сидеров, оня, Хиподила, даже и комунистите останаха на заден план. Май голям страх ги гони всичките, че дружно зяпнаха против Марешки... Аз пък се сещам коя ще е голямата изненада на следващите избори. Дръжте се, другари бивши и настоящи комунисти, в Америка избраха Тръмп!

Русия няма да я коментирам-ВСЕ ОЩЕ УДЪРЖА НА МЕНГЕМЕТО НА ИЛЮМИНАНТИТЕ! Марешки ще влезе в парламента. ХВАЩАМ СЕ НА БАС,ЧЕ ЩЕ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПОДДРЪЖНИК НА БОКО!

Много е тъжно, когато на някой не стигат силите за да покаже личностна идентичност, да се опреличава на вече известни комиксови герои като Тръмп. Ако Марешки разчита на приликите му с Тръмп, ще си остане там където е сега - извън политиката макар че апетитът му да управлява е голям, почти като този на Тръмп.

Ами да те управлява тогава Нинова белким прокопсаш

Още един съвсем скорошен туит на Тръмп относно медиите. Само отпреди няколко часа е. "факе невс медя кновинглъ доесн'т телл тхе трутх. а греат дангер то оур цоунтръ. тхе фаилинг нътимес хас бецоме а жоке. ликевисе цнн. сад!" Наскоро направена анкета показва, че хората вярват повече на Тръмп отколкото на американските медии. Демонизирането на кампанията му и напълно сгрешените предварителни прогнози в полза на Хилъри явно не останали незабелязани от шипълите този път. Не е ясно какво искат да направят от "Ню Йорк тайм" - дали да вдигнат рейтинга на Марешки или да се пробват да обидят Тръмп. И в двата случая няма да се получи, защото по-голяма обида от името на самата тяхна медия няма в момента. Когато Бай Тръмп им написал в твиттер, че са факеневс те са му отговорили в статия със словесни еквилибристки и псевдоинтелектуални писания издържани в академичен стил да докажат правотата си. Всъщност доказват само собствената си немощ да поддържат океата от лъжи, който бълват. Демокрацията не била работела по този начин, медиите не трябвало да се критикуват и т.н. Масмедиен бълвоч, нищоговорене и лъжи прикрити от кухи фрази, които трябва да ни накарат да бъдем запленени от величието и авторитета на медиите и да се прилепим към екраните. Изкуството да говориш много и казваш нищо в комбинация с лъжи се учи и в университета, за тези, които ще работят в сферата на медиите. Истината е проста - най-големите мас медии по света сега са лъжци и то нескопосани. Защото рейтингът им не е бил по-нисък никога досега и те се чудят как да го прикрият.

Понеже изглежда системата транслитерира английският на кирилица туитът на Тръмп, преведн на български звучи горе-долу така. "ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ" съзнателно не казват истината. Голяма опасност за нашата страна. Западналите "Ню йорк таймс" се превърнаха в шега. Точно както и Си Ен Ен. Жалко!

Публикувано във факти.бг: Президентът на САЩ Доналд Тръмп поднови атаките си срещу някои от водещите медии зад Океана. Републиканецът обвини Си Ен Ен и "Ню Йорк таймс" в разпространение на фалшиви новини. "Медиите, които пускат фалшиви новини, съзнателно не казват истината. Те са огромна опасност за нашата страна. "Ню Йорк таймс" отдавна се превърна във виц. Същото важи и за Си Ен Ен. Това е трагедия", написа Тръмп в Туитър. --- Това за вдигането на рейтинга на Марешки беше по-скоро шега. Едва ли чак толкова се интересуват от България. Това е по-скоро поредната атака къч Тръмп за да го изкарат евтин популист. И го сравняват с някой в Източна Европа разчитайки, че това много ще му срине рейтинга.

Марешки купува остров на Сейшелите? Отделно от това шефът на фармацевтичния бизнес е започнал проучване как да си купи остров на Сейшелските острови допълва България днес. Идеята му дошла след разговор с други двама най-богати българи, които решили да правят комбина в начинанието. Време е за почивка 6 месеца в годината. Вече можем да си я позволим! било мотото на групичката, разочарована от живота в България.-пише в Разкрития.И как тогава ще мисли за България?Сейшълите са офшорна зона.Парите внесени в офшорна зона,собственикът е неизвестен и не плащат данъци.Богатството на Тръмп ,основата му е положена от баща му.Емигрант от Германия.В началото е работел най обикновена работа.После става търговец и постепенно си разширява дейността.За сравнение изобщо не може и да се говори.Политиците голям страх ги гони ,да не би да се приложи румънският модел и в България.

Марешки е рубладжия.Но той не печели толкова от горивата колкото от препакетирането на лекарства с изтекъл срок които внася от Индия.

МАРЕШКИ АКО НЕ РАБОТЕШЕ С РУСКИ ПАРИ-ДО СЕГА ДА СА МУ ОТРЯЗАЛИ ГЛАВАТА. ТОВА Е ТОЛКОВА ЕЛЕМЕНТАРНО.И КОИ СА ТЕЗИ ХОРА КОИТО МУ ВЯРВАТ.ЯВНО СЛАБОИНТЕЛИГЕНТНИТЕ.

Марешки си бил спечелил парите по честен начин.Няма такава игра.Честни са само обикновените хора,които си плащат данъците.

Неприсъщо е за Ню Йорк таймс да публикува повърхностни материали. Не питам за хонорара на автора, а за невидимия, който крепи Марешки толкова време - в държава като нашата схемите са ясни и на децата, затова никой не вярва на митовете за добрия капиталист.

След време по история децата ще учат за Левски, Ботев и Марешки!!!

Надявам се да се изучават Левски и Ботев? За Марешки,след една година няма и да се говори!

Лекарствата и и горивата са ти фалшименто,а и много трябва да почегеш особено по история,че там доста куцаш.

Чест и почетания г-н Марешки, вие сте новият Доналд Тръмп.

БОЖЕ, ДА СРАВНЯТ ТОЗИ МЪРЛЬО С ТРЪМП.

Те и двамата са мърльовци, този просто е балканската недоносена версия.

Кой управлява Джю-Йорк Таймс? Кой управлява Магарешки? Кой си скъса менискуса след като стана футболист на годината, с хоби министър-председател? Къде се излекува? Защо Тръмп, който изхвърли Таймс от Белият Дом и има по-широка подкрепа в България от небесният Ас(аЗ) е сравняван със Магарешки във вестник в който никой няма да познае кой е българското животно, но ще бъде възприет от някои болни мозъци в страната ни като новата Библия? Кой печели от това?

Едва ли ще спечели, но твърдо има място в политиката.

В Щатите пишат за ...Марешки? Бе , че ние тука сме аборигени е ясно, ама чак пък и толкоз??!

Ако наистина Тръмп е като Марешки, жална му майка на целия свят. А за нас - да не говорим...

Ако не сме доволни , че след 27 години твърдо заехме последното място в Европа и ако искаме промяна да видим кой има смелостта да я направи.

Като му гледам визията ми прили4а на типи4ен Бай Ганьо и може да се сравни само с някой ули4ен търговец.

Прилича на уличен мошеник.

Ще гласувам за Марешки, защото той е единственият против приятеля на ББ,а именно Валентин Златев.

Сигурен ли си ?!? Да не останеш неприятно изненадан и отново излъган ?!? А и други като теб ?!?

особено в бившите комунистически страни от Изтока, има вълна в последните години на политици популисти : това ли е истина ? или по-скоро един въпрос на баланс , на различен мироглед ? още , защо особено в бившите комунистически страни ? нали , бъдещето на ЕС се решава с изборите в Франция , Холандия , и английския брексит . не съм чул , че например Гърция има мното тежест в политическия план , макар много се говори за техните дългове . Или да сме чели нещо относно влияние на бежанска вълна спряма политика на Словения (Мелания Тръмп е родом от Люблияна ) ? Даже да вземам Русия , тяхната Дума , комунизма има ли като политическа цел , като устройствен държавен план ? тоест , щом става въпрос за погледи отвъд океана , винаги много въпросителни .

Това виц ли е или фейкнюз!За да пишат за Него в НТ явно някой е платил, дали от РБ,НБ или Герб на когото е обещал подкрепа, ако!? някой от депутатите му, ако влезе поне той, ще коалира като подлога. Не ми прилича на Тръмп, по-скоро на някой герой на Алеко Константинов.

На мен повече ми прилича,на ДУДУКА Бареков!

Еднакви сте , с Дудука.

парите на нарко мафията

ПОМНИТЕ ЛИ,КОЙ ПОДКРЕПИ ЗА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ? Ако не помните,да ви припомня: ПЪРВО ГОВОРЕШЕ ПРОТИВ ГРОБ,НО ПОДКРЕПИ СЕЦКА!

Тръмп е пич, магарешки питекантроп.

Предпочитам , да има в Бг повече като Марешки , а не като досегашните леваци.

А ИМА ЛИ РАЗЛИКА М/У БСП-ГРОБ И МАРЕШКИ

sulio@mailinator.com

Има,Марешки си е заработил парите и то по коректен спрямо населението начин, а Боко&Ко са крали и крадат по некоректен спрямо населението начин.

lu4ka

вЕрно ли!? И кой се интересува там от България, камо ли пък от Марешки!?

Това показва за пореден път колко не са в час западняците и колко не са на ясно със ситуацията в България. Това обаче не им пречи да се намесват и да се...рат наляво и надясно у нас. Ако Маришки е Тръмп, то тогава Боко Тиквата е Айнщайн!

Досегашните управници , КЪРТЯТ МИфКИ ...

Нали ги казват /пишат/ , от НЕЗАВИСИМА МЕДИЯ ? Ако бе написана от Бг-медия , ПАК ЛИ ЩЕШЕ ДА НЕ Е ТАКА ?