Дете почина след ритник в корема от съученик

11 годишно момиче е починало след като съученик го е ритнал в корема.

Обратно в новината

Коментари - Дете почина след ритник в корема от съученик | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Директора отказвал коментар.Защо ли не съм изненадан.Поредната мишка брат близнак на оня нещастник който беше забранил да се разкрива убиеца.Ездачи на бюра и местачи на хартии са тия б'рократи пазещи местенцата си с цената на всичко

българите си дават децата в католически училища, където цари строга дисциплина и униформи, тук либерастите/част от тях дилъри на дрога/ скочиха срещу строгите правила в училище и ето го резултата - дрогирани деца, агресия, убийства.

Това насилие е резултат от слави-трифонизацията и мутро-комунистическото опростачване

Този малък, а в бъдеще голям престъпник,дето се е правил на Чък Норис с прослувутия ритник,да му покажат снимката и името,а също и на родителите! Защо се мотаха 2 години ,докато се разбра за убиеца на Георги от Борисовата градина? Тука няма закони,няма власт и съд,няма справедливост,само жажда за пари ,бандитизъм и връзкарство.до кога?!

Ти като издаваш присъди, случайно да си разбрал, че именно момичето, което е доста охранено (над 80 кг.) е нападнало първо мочето и го е повалило на земята с шамари и ритници?! Това момиче е налагало ежедневно всичките си съученици! Аман от съдници простаци, чули, недочули и готови с безумни предложения!

Този малък, а в бъдеще голям престъпник,дето се е правил на Чък Норис с прослувутия ритник,да му покажат снимката и името,а също и на родителите! Защо се мотаха 2 години ,докато се разбра за убиеца на Георги от Борисовата градина? Тука няма закони,няма власт и съд,няма справедливост,само жажда за пари ,бандитизъм и връзкарство.до кога?! Е нямаше при соца чак такива неща,каквото и да говорите,имаше някакъв ред.

Абсолютно безхаберие - момичето е ритнато в корема по обяд, реакцията на учителката е да я премести на друг чин, чак в 16:30 учителката го завежда при медицинската сестра, която вече я няма, и я връща обратно в училищната стая, по пътя детето вече припада. Директора повиква Бърза помощ в 17:00. Може би трябва да се припомни, че въпросният директор Данко Калапиш беше един от върлите защитници на директора-ексхибиционист на 51-во СОУ Александров с голите снимки на училищен сайт, и беше излизал с изказвания в пресата в защита и подготвяше "гол учителски календар" в подкрепа на директора Александров с голите снимки... Това са големите български "педагози" подготвяли "гол учителски календар"....

Отявлен тъпанар си, ама няма да го разбереш! Лошо е само за околните.

Връзка "Гол Учителски Календар" и Българска Педагогика... едва ли някой някога ще разбере връзката... но българска педагогика явно липсват в училище където момче-побойник убива момиче с ритник в корема, а никой никога няма да бъде наказан за УЧИЛИЩНОТО УБИЙСТВО!!!

писах 70-80 години - това значи през 70-80 години на миналия век. Да не помислите, че е възрастта на лекарката - беше на средна възраст.

имало във всяко училище лекар! Като дете не помня - помня, че имаше зъболекар, който ни преглеждаше задължително и ме беше страх. Сега си мисля, че еко не е бил квалифициран е можело да ми направи некачествени пломби, но това може навсякъде да се случи. Помня, че имах приятелка училищна лекарка 70-80 години на две териториално близки училища с една заплата потънала в бумащина. И поради ваканциите даваше нощни дежурства в Първа градска.

името на убиеца и родителите за да се разбере откаде е престапното му поведение да се изклучи от образователната състема

Не само името на убиеца, но съд за родителите, които носят отговорност за УБИЙСТВОТО извършено от техния непълнолетен син! Колкото за "педагозите", не може да не видиш за часове, че лицето на детето е побеляло и да не предприемеш нищо е престъпление, детето е под техен надзор и те носят ОТГОВОРНОСТ! Всяка кола на спряна на улицата няма да откаже да закара умиращо дете в болница, напр. Токуда е на 10 мин с кола!

Един по-долу ме се приискало учителите да викнат веднага лекарите. Как бе джанъм да ги викнат, като почти всички са , кой в Англия, кой във Великобритания. Проумейте същността: Младитуе учители и младите родители са деца на българскон.то преходно безвремие. Спомнете си притчата за първите седем години. Но половин България първите седем им липсват.Не им остава нищо друго освен търпение. Търпение 200-00 години и всичко ще си дойде на мястото. Нали така?!

Абре Гошо, абре мамин, защо си забравил да споменеш и Лондон? Ми там също има лекари.....

45 г. комунизъм и още 27 посткомунизъм тоест управление на работническо-селска власт-тъкачки, обущари, печатари и обикновени престъпници и се избиват децата в училище и то софийско

по време на т. нар. комунизъм нямаше такива работи. това си е резултат на евроатлантическ.ите ценности. реалните, а не виртуалните

Да, бе, да нямаше такива работи, ама друг път! Децата винаги са се биели в училище, ритали и прочее! Даже и в т.нар. от тебе комунизъм (какъвто НИКОГА не е имало)! Вероятно имаш яка склероза и затова не си спомняш!

минимум 20 години за учителката и директора, а за другото дете - изолация и кастриране. Такъв биобоклук не бива да се размножава.

Не издигайте паметник на Живков и комунизма върху трупа на детето!! Такива неща се ставали и за съжаление ще стават винаги! Съболезнования на близките на детето! И спрете с пропагандата защото освен че е жалка е и грях! А кой е виновен ще каже в крайна сметка съдът.

Отговорни за живота и здравето на учениците ,когато са в училище, са директора и учителите!Никой друг!Те следва да понесат цялата отговорност за смъртта на момиченцето! Къде скриха онзи директор,който се снимаше гол?Ами пак възпитава в същото училище!Е,как да се променят нещата-със замазване?

Жалко че говориш глупости. Нямат такива отговорности учителите, длъжни са да обучават децата на знания, нищо повече. Живота и здравето си ги пазят самите деца, родителите им, и те са отговорни за състоянието си.

Въпросният директор Данко Калапиш беше един от върлите защитници на директора-ексхибиционист на 51-во СОУ Александров с голите снимки на училищен сайт, беше излизал с изказвания в пресата и в защита подготвяше "Гол Учителски Календар" в подкрепа на директора Александров... просто потърсете на Интернет за "Данко Калапиш гол учителски календар". Това е диагноза на българската педагогика...

КЪДЕ е родителският глас ТУК против електронните игри с агресия и против филмите с агресия, ИЗЛЪЧВАНИ ДЕНОНОЩНО ПО НАЦИОНАЛНИТЕ ТВ? КЪДЕ е ТУК гласът на МОН, в защита на нарушените ценности в семейство, медии, Планета Пайнер, СЕМ?????? КЪДЕ е ТУК гласът на ЦЪРКВАТА? КЪДЕ е ТУК гласът на българските интелектуалци - писатели, поети, актьори, режисьори, театроведи????? КОЙ, КОЙ, КОЙ ВЪСТАНА против опростачването и примитивизацията на българите????? КОЙ???? РОДИТЕЛИ,играехте кючеци и гюбеци в дискотеките, шмърхахте, сега амфети се раздават навсякъде,тв-филми, пълни с кръв, електронни игри с кръв, за които купувате геймърски компютри по 2000 лв, гледате с интерес обидите в Брадър-а, гласувате за лица, ограбили България.... съветвате родителски децата си в антихристиянски закони и мерки за успех, носещ пари и просперитет, А СЕГА.... ПЛАЧЕТЕ ЗА РОЖБИТЕ СИ...

Стига сте раздавали правосъдие! Кои сте вие? Има си следствени органи! Да почакаме! Ако наистина починалото детенце е било с агресивнни наклоности,а момчетосе езащитило,помислихте ли? Нека полицията си свърши работата,а и съъучениците и родителите да бъдат разппитани!! Друг е въпроса,че в държавата ни няма ред и справедливост,дори при учениците!

Децата не са виновни за нищо, а техните родители трябва да носят тази беда на плещите те си! Агресята в българина е на много високо ниво, погледнете дори техините кучета колко са агресивни, същото е и с децата! Отидете на Запад и ще видите, че по улиците кучета няма, а тези на каишки дори не лаят, да не говорим за агресия! Като отидеш на дискотека не те прибиват от бой, че си от съседното село! Проблемите са много по-дълбоки!

Абсолютно верно е! То не само кучетата, ами и хлебарките им са прекалено агресивни! Та какво да очакваме от децата, а?

нямало умен учител......... а теб кой те изучи господинчо падна от Космоса такъв един умен и начетен всичко идва от тъпите правила ,които се утвърдиха в държавата ,благодарение на боювци,станишевци,даниел митовци,костовци и т н

Да се съди училището и Директора. Родителите на побойника после. Това е редът. Дано се намери неподкупен адвокат! И съдия и свидетели! Пожелавам ви успех. Милото ангелче момиченцето да му е мир на душата. Светъл път ангелче. Ще оставиш диря в душите ни. Амин1

За какво ангелче говориш бе? Ангелчето е над 80 кг. агресивно и нагло, редовно е тормозило физически всички деца в класа. Биело е наред ежедневно всички, включително и момчето което го ритнало. Всички родители в 51-во у-ще са пропищели от това "ангелче"!

Колкото и килограма да е все пак е 11 гопдишно дете и приказките ви след смъртта му не са най ,малкото човешки..Омръзнами от ''пропищели'' родители дето собственото не виждам ама другото и да пръдне ще кажат че се е насрало...

stan_posta@

Още по-лошо. Дали нападателят, дали нападнатото дете - имало е агресия, сбиване, ритане. И жертва. При децата съдът не разглежда "вина", те не са отговорни. Но загубата си е загуба. И нищо не ни гарантира, че за в бъдеще такива загуби няма да зачестят !

Аман от ненормалници, мелодраматици и сополявещи се лицемери и фалшиви човеколюбци!!!! Как не ви е срам поне малко да ръсите тук сълзи и сополи за нещо дето хал хабер си нямате как се случило? Гнусота!

защо да се съди училището и директора,аааа? Къде се ражда самочувствието, агресията и чувството за безнаказаност,ааааа? А като ръсиш мозък, що не предложищ да се съди СЕМ и телевизиите, които непрестанно излъчват филми с агресия - денонощно? А защо да не съдим създателите на игри, които зарибяват децата , аааа?

Почивай в мир мила душице! Един живот е прекъснат, а на друг ...... и това е страшно! Мисля си, че и аз не съм родител за пример. И как да съм, като все съм на работа, все не достигат парите, сметките ни затрупват, децата имат нужда от време и внимание, а ние изнемогваме за битовизми и пари и т.н. се караме в къщи.... Мисля си, не искам да политизирам коментара си, но едно време родителите ми не се караха толкова за пари, не изнемогваха така..... съвсем нормални хора, с нормални заплати. Но бяха спокойни, че заплатата ще я получат и знаеха колко, кога и за какво. Имаха отпуски, имаха почивки, и да, ходехме и ние на частни уроци, защото и тогава само не стигаше от у-ще..... Но преподавателите се уважаваха! На 39г. съм и ме е страх, че и аз не съм застрахована от това, КОЕТО СЕ Е СЛУЧИЛО....нито от едната нито от другата страна. Та тези деца най-вероятно са на родители на моята възраст, отглеждани все още по онова време, с онова възпитание..... Днес всички искат, искат, искат....... и ако не дадеш- става страшно...... визирам всичко!

Не лъжи, освирепяла путеноидке! РОНИш крокодолски сълзи за една система, която унищожи цвета на нацията още след преврата на 9/09.1944! Пре комомунизма всички бяхме равно бедни, натика в социалистически затвор. Колко време чакахте зза кола и апартамент? Ха..ха..ха... А моите родители постоянно се караха за пари! Това беше ежедневие в повечето семейства!

Щерев, мерси за коментара. Радвам се, че сте добре, нямате проблеми и всичко Ви върви по мед и масло. Желая Ви го от сърце. Не ме интересуват партии и политика, а ЕДИНСТВЕНО само спокойствие и бизнеса ми да върви. Децата ми да са здрави и да прочета поне по една добра новина в седмицата. Била съм дете по онези години и спомените са ми детски, а децата ми днес нямат онова детство като мен. И хич не ме интересува кой ни управлява щом не сме добре. Както не ме е интересувало и преди. Няма пълно щастие никъде и по никое време.....

Тук и аз ще се присъединя към "12", защото и моето детство помни онази епоха и сравнявайки го с детството на собственото ми дете, виждам колко осакатено е съвремието ни! Не си спомням да е имало подобни случаи тогава! Бяхме равни и изграждахме нормални отношения помежду си.

Няма умисъл при действията на другото дете за да го обвинявате защото е уточнено че това става при игра. Жалко за погубеният живот но ми се струва че основната вина е на училището защото след инцидента веднага е трябвало да заведът детето в болница или да повикат спешна а не да чакат да си гълта езика да припада и тогава да действат. Безхаберието на училището е виновно защото при игра на децата винаги може да се получи инцидент и това е задължение на даскалята да предприемат своевременни медицински грижи защото не са лекари за да се правят че разбират и от това когато не разбират какви са им задълженията

Да, така е. Проблема е , че нито в детската, нито в у-щето има вече лекари, а единствено медицинска сестра, която в повечето случаи я е страх да предприеме каквото и да било........А по мое време и зъболекарски кабинет имаше.....

Я ми обясни как един, повтарям ЕДИН даскал може да озапти 25-26 (колкото е обичайната бройка на деца в класа) диванета, с които родителите им трудно се справят вкъщи?! Заранено е да ги удряш, забранено е да им викаш, ако ги накажеш, родителите ще скочат, че ги тероризираш. И после училището ви е виновно за всикчо! Радвам се, че напуснах образователната система, за да не нося отговорност за родителските грешки! Жал ми е за директора и учителите, при които е станал инцидента. Защото сега ще го отнесат именно те.

кога разбра, че системата е виновна за всичко. Виновна, че децата ни нямат седем години домашно възпитание, че не ги учим на ТОЛЕРАНТНОСТ - знаете ли тази дума?на доброта, че няма религиозно възпитание. Ще отречете ли, че НАРОЧНО не ги учим на доброта - да не ги МАЧКАТ, а то да МАЧКА.

Учителят няма право дори да му издърпа ухото, какво очаквате! Всеки с повечко пари, като тези в това училище се смята едва ли не , за Бог. Не играе ли пръчката, няма ли смъртно наказание, за най-фрапиращите случаи (дори да не се изпълнява, но да се знае, че има, това е достатъчно. Държави където има смъртно наказание са дисциплинирани и преуспяват повече от демокрации, като нашата. Разпасана Франция дали е добре в момента , как мислите. Париж, вече не е Париж!

Ха, ха на озверелите български путеноиди отново демокрацията им е виновна. Като виете толкова, защо не отидете в Путлерстан при Жужи, където домашното насилие и побийването на жени и деца в "норамлни" граници е ежедневие, разрешено със закон? През комунизма това ставаше вссеки ден в училищата ни, ама се прикриваше. Забравихте ли, колко партийни другари на ръководни постове отвличаха деца за комнтрабанда с цел осиновяване в СССР? Този училищен бой е дивашко посткомунистически насилие, а не е следствие от евроатлантическите ценности, от които с ви делят милион светлинни години!

що не го изтриете

Защото се забавляваме, какви може да ги плещи един Евгени Михайлов.

Значи детето в уяилище се превива от болки, припада ама взесто бърза помощ викат родителите му които да го закарат в Пирогов???Според мен вина имат основно в учлището а ударът от другото дете е първопричина която доказва неадекватността на даскалята дето само за пари говорят ама отговорност никаква.. Жалко за детето ам давайте им още пари на тия ненаситните даскаля

Пенчо бре, чети!

Не е зле май вие като прочетете нещо да вземете да се напънете и да го осмислите.. защото само с четене без разбиране сме стигнали до тук

учителите работят с най-малко двайсет деца, а родителите и с едно не могат да се справят. Ние сме невинни - вскички други са виновни и най-много управяващите. Верно, ако имаше закон да отговарят родителите за престъпленията на невръстните си деца, щяха по друг начин да стоят нещата.

толкова много разнопосочни коментари, защо никой още не вдява, че образователната ни система е катастрофално фалирала

а родителите къде са. На първо място родителите носят отговорност. Трябва да има закон - при малолетни, родителите да се наказват. Много ни е лесно - учителите да отговарят - а ние - работим на няколко места - вярвате ли си - работим по кафенетата, фитнисите, моловете. Като нямаш достатъчно ще се задоволяваш с това което имаш!

КОЙ роди, отгледа, възпита и прати тези "деца" на училище: системата, която деградира ежеминутно, лъжата за положението в държавата, управляващи безумци, които мислят работят единствено за себе си, дрогата и алкохола, като наръчни "помагала" на поколението, КОГА,КОГА най-сетне ще има един осъден политик, заради прокаран не него закон и т.н,жалко за детето, съболезнование на родителите

Проблемите с възпитанието на децата се коренят в съвременното ни общество и ако не се коригираме ще става много по- зле! Либералното общество ражда убийци, крадци и мошеници, дерибействащи с убеждението за безнаказаност. Боят е доказана през столетията незаменима възпитателна мярка! Децата от дума не разбират. Днешният ни обществен морал почива на абсолютно извратени и порочни разбирания. Децата не можело да се нагрубяват, камо ли да им се скараш, а ако го напердашиш те обявават за престъпник. През възраждането, а и след това учителят е имал задължителен атрибут, дълга и жилава пръчка. Прилагал е наказанията моментално и справедливо, а в къщи родителите са налагали още с бой, вместо да идат да се жалят от учителя! Това училище раждало високоотговорни, възпитани, интелигентни, честни и работливи хора, благодарение на които България се е издигнала за кратко време. Днешната псевдо интелигенция, съставена от лигави, претенциозни, нагли лъжци, лакоми и ниско- културни индивиди е продукт на либералното училище и извратеното разбиране на толерантност. Недай боже учителят да им обърше един шамар и ще проглушат света. Ще го обявят за по- черен от дявола, а наглите отрочета ще бъдат лигавени още повече, придобивайки абсолютна увереност за безнаказаност!

Да не си на мястото на почернените родители! Все едни такива "новини"ни заливат от вчера.И изобщо.Почина Роро.Почина Борислав Грънчаров-светла им памет!Пиян тираджия уби един от най-добрите български колоездачи-Мартин Гачев,млад човек.......

А ти какво искаш бе? никой да не умира, всички да са вечни ли? Смъртта е част от живота и съвсем нормално събитие. някой си отиват по- рано други по- късно, но никой не е вечен! Какво се соплявите толкова?

Novae

Тази статия ЗАДЪЛЖИТЕЛНО я покажете на горбачов, за да разбере най-сетне ,че криминалната перестройка беше седствие на неговите дългоопашати лъжи.Да види на какво се учат младите- да убиват.

1.Последни по грамотност .Завършилите основно образование - тотално неграмотни 2.Никакъв интерес към учебният процес. 3.Пълен крах на оценяването след 4 и 7 клас. 4. Никой не може просперира без частни уроци . 5.ЗАЩО ТОГАВА ДА СЕ УВЕЛИЧАВАТ ЗАПЛАТИТЕ НА УЧИТЕЛИТЕ- И ТЕЗИ СА ИМ МНОГО ЗА ТОВА КОЕТО ПРАВЯТ 4. к

Донякъде сте прав, но само донякъде. След няколко години и това няма да го има.

МНОГО ,МНОГО СИ ПРАВ

ако не беше толкова прост ... и в червата ... щеше да разбереш и да знаеш ,че не са учителите тези ,които определят какво да става в образователната система

до някой Аз съм доцент и то не в България на 38 години - така че явно ти си с ограничено КПД и ти пречи да видиш ситуацията

След време и колкото да са заплатите на учителите няма да има кой да работи в училищата ! Не е далече...Тя и политиката е такава...

то след време и деца за обучаване няма да има, като гледам отсега как са пълнят едва две паралелки с 20 деца, предимно от мургавия етнос, за да получават мама и тате детските надбавки, та представям си след още 25г какво ще бъде... и то в голям окръжен град, за селата не ми се мисли

Не са виновни само родителите на детето, а и т.н. законотворци, които позволиха мнението научителя на е само препоръчително. когато учител обясни на родител, че детето му се държи неприемливо в училище, родителят има право, не само да отхвърли мнението му, но дори да си поощри детето. Учители и директори могат да си пишат колкото искат бумаги, докато родителят не е принуден да съдейства, промяна няма да има. В нормална държава ако няма промяна в поведението на проблемно дете след като родителя е информиран или пък, ако родител пренебрегне професионално мнение, ще си има сериозни неприятности със социалните служби...Държавата ни трябва да стимулира отговорно родителство, а обществото ни да е нетолерантно към насилието, особено над деца. Сега всички родители трябва да сме пред МОН и парламента...

българче да се наричам първо срам е за мен

ТВУ -тата не случайно ги имаше, тия т.нар. "деца" без макаренковски подход, труд и бой няма да се оправят.

Цялото наше общество е виновно!

я се опитай направиш забележка на някое малко гаменче - мама и цялата рода скачат да го защитават....

болно общество, болно училище процентът на инцидентите в училищата е същия като процентът на инцидентите извън тях ако в държавата имаше ред и в училището щеше да има процесите са взаимно обвързани, а не изолирани

български родители,вица на нашата епоха.фалирало морално общецво

Хора, децата ни стават жестоки, най-страшното, вече убиват, защото живеят с чувството за абсолютна безнаказаност! Осем години Въчиел Вълчев не просто съсипваше образованието, срина всичко! Колко учители бяха бити? Заплашват директорите с паразитните инспекторати, Кастревица от години царува и приема дори анонимни сигнали на родители, които плюят и тормозят, и бият учители, а разхайтените им деца са откровени малолетни престъпници! Лъжат, крадат управниците 30 години,стъпкаха, убиха българския учител и си отглеждат крадци, убийци, наркомани и няма наказани, няма съд! И вече деца убиват деца! Чувате ли, виждате ли, Вълчиеле, Кастревицо, Куневицо, Седенчо и подобни! Вие сте истинските престъпници, как спите, вие сте моралните убийци!

Та какъв е извода от всички тези случки, ей тъй да речем за един период примерно от 25 годин насам, драги ми български народе??? Изводът е следния: Не си играйте с неща, които не разбирате и не умеете да ползвате умело, по предназначение, и главното - без тежки и често пъти непоправими поражения и вреди, неща като например ножове, боксове, тежки ритници, телескопични стоманени палки, демокрация, свобода, избори и други подобни хуйовини, благодаря!

А на малкият убиец ще му се размине ли?

да

и като ще започне сега едно писане на програми, приемане на стратегии, оформяне на протоколи, създаване на комисии, утвърждаване на компетентности, прилагане на модели... та пушек ще се вдига. А образованието, бог да го прости.

Ако правилно съм разбрал, инцидентът е станал в училище. Детето се е оплаквало от болки, три пъти е припадало, дошли са родителите му (вижте колко време минава) И ЧАК ТОГАВА го откарват в Пиригов. Ами уважаеми учители, директор и т.н. ВИЕ КЪДЕ БЯХТЕ през цялото това време и не носите ли вина за смъртта на детето. Защото за всички е ясно, че става дума за голям вътрешен кръвоизлив, който е можел да бъде овладян, ако НАВРЕМЕ се направи операция. Нямам думи! Бог да прости детенцето! Съболезнования на родителите, бъдете силни!

нали и родителите са били там, имало е да става...

С такива изказвания си просите само псувните.Нарочно ли го правите или просто сте си толкова проЗ?!?

Аз

... имало, било, да става... бошкеее...

Много тъжно и лошо. Нелепо е,само на 11 г.,така да се загуби един детски живот.Бог да го прости детето! От др.поколение съм.В моето детство,също имаше деца-агресорчета.Играехме,сбивахме се,прашки,фунийки,футбол,бясно каране на колело.....все рискове.Нямаше компютри и таблети.Много пъти са ме ритали,случайно или нарочно.... Според мен,не бива прибързано да се обвинява или съди.Предстои да се уточни,какво и как е довело до тази трагедия.Жалко за детето.Жалко за родителите му.

В училищата няма никаква дисциплина. В час половината ученици си говорят и се бият. От министерството само измислят нови учебници за да взимат пари

Авторът на делегирания бюджет в този му уродлив вид! Наблъскаха за бройки до някое нормално и културно дете по пет-десет идиотчета и простачета и си измиха ръцете - даскалите да им сърбат попарата! Горкият Данко Калапиш, млад и готин директор на това хубаво училище, богослов и културен човек, който го спаси от закриване и въздигна, привлече деца, направи фантастични ремонти и нови отношения в колектива и с родителите! Не заслужава такъв мръсен удар! Хващам бас, че 97 % от родителите у нас не знаят какво има в чантите на децата им сутрин на тръгване за училище, камо ли да са проверили дали имат домашни, идват ли подготвени и т.н.! Един прост старовремски шамар и отнемане на телефона /непрекъснато го чегъртат с пръст като изоглавени патологично болни/ щеше да свърши своевременна работа, но на, косъм да не падне от главата на "нашто си детенце", кротко затъпяващо от скука и дебелеещо от преяждане с боклуците по лавките! Май Бойко ще излезе прав накрая за лошия гено-материал, а?

на никой, директорът ще го отнесе... и така до следващия случай

Бойко отдавна се опозори с това твърдение, късно е да става "прав". Осмислено изказване и случайно попадение - правиш ли разлика? А, че не може да се говори за "материал", сигурно не се и досещаш.

Дано зад директора застанат достатъчно хора, за да го подкрепят, както той подкрепи колегата си от 51. СОУ след скандала с голите снимки в интернет. Защото не директорът или учителите са виновни за смъртта на детето. Виновни сме всики ние, цялото общество, задето унищожихме всички ценности, прочитайки демокрацията като свободия, даваща ти правото да вършиш, каквото си искаш и да си измиваш след това ръцете.

ПРЕДИ 40-ГОДИНИ СЕ ЗАНИМАВАХ С КАРАТЕ И ПЪРВОТО,КОЕТО МИ КАЗАХА ДА НЕ ИЗПОЛЗВАМ ТОВА ,КОЕТО УЧА ТУК,А САМО В КРАЕН СЛУЧАЙ,ЧЕ АЗ СЪМ ЗАСТРАШЕН ОТ ОТ КОНТУЗИЯ ИЛИ НЕЩО ФАТАЛНО ЗА МЕН!ИНАЧЕ СПОРТА Е МНОГО ДОБЪР,НО ЗА ХОРА С ДОБРА ПСИХИКА И ДОБЪР УМСТВЕН БАГАЖ!БОГ ДА ПРОСТИ ДЕТЕТО!!!

И там..кой-кого...

В крайна сметка момичето си е получило заслуженото. Оказва се, че то е нападнало момчето с ритници и шамари, а то за да се защити го е ритнало също. Момчето е с доста охлузвания по лицето, хематом над лявата вежда, натъртвания по гръдния кош и ръцете. Има издадено медицинско от съдебен лекар. Тъй, че стига сте давали акъли и оценки без да знаете точно какво се е случило!

откъде да го знаем?

това инфо го има навсякъде освен в дира.

Явно сте РОДНИНА НА УБИЕЦА! Скрийте се и се молете вашето отроче да не го сполети същата съдба, ЗАЩОТО ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА!

И КАТО ГО Е НАПАДНАЛО ТО ТРЯБВА ДА УБИВА ТАКА ЛИ ГЛУПАКО?

Каквито и наранявания да има малкият непредумишлен убиец, те не могат да се сравнят с ъс степента на нараняването, причинено от ритника му. А и е жив, нали? ЖИВ! Разбираш ли огромната разлика? Ами ако децата бяха с разменени роли? Тогава друга песен щеше да пееш. Пфу!

Ако нямате срам имайте поне страх от Бога - "момичето си заслужило смъртта" - и звяр не би го казал за мъртво дете. Децата са палави, бият се, но дори без да знаете повода на спрекването сложихте присъда.Не забравяйте, седмица на прошки е, а вие осъдихте едно малко мъртво момиче.

до обяд 6 учебни часа, след обяд 4 часа занималня и така ден след ден, че то и възрастен човек ще психяса

Наистина проблемът е в претоварването и изтощаването на децата. Учениците задължително ходят на занималня, където се изтощават допълнително, учат неефективно, в обстановка на крясици и викове от преуморените си другарчета и без надзора на заинтересовани възпитателки. Занималня само за деца, чиито близки не могат да се грижат за тяхл НЕКА ПРОУМЕЕМ, че занималнята е свидетелството, че близките не са в състояние да се грижат за децата си.

Какво да ви кажа...В първи клас моето дете имаше съученичка,по едричка, която биеше всички момчета наред. Да ни пази Господ дечицата.

моя син също е тормозен в училище вече 2-ра година, ежедневно, имат едно злобно, противно, нагло момче от полски произжод в класа, всеки ден го удря, рита, казва му да си затваря устата, лъже учителя, настроива деца срещу сина ми - не знам как може да се раждат такива деца дяволи, като изчадие на сатаната.

ген и възпитание

Липса на адекватност в МОН. Ще докарат хората за се самоизбиват заради бездействието им по отношение на такива нагли келешчета.

родителите имат работа и са средна ръка хора, нито бедни, нито много богати, бащата лъха на алкохол, имат 3 момчета.