Тръмп: Париж вече не е Париж /обновена/

"Париж вече не е Париж", заяви президентът Доналд Тръмп и се позова на "свой приятел", който повече не стъпвал във френската столица.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Париж вече не е Париж /обновена/ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щяли да вдигат стъклена стена около Айфеловата кула!Като я вдигнат , тогава ще отида...А когато преди 10-тина години бях там, около кулата и другите забележителности не можеше дори да срещнеш полицай, за да го попиташ нещо!

Типично френско име е Ан Идалго, мда...!Виж ако беше кметица на Мадрид, става...!

красива европа се ислямизира жестоко без съпротивление

виена също също вече е арабско гето

Битката е да има положително одобрение за 3200 км ограда с Мексико!Това е сериозна инвестиция и не трябва да има опозиция,затова използва по пищни примери!А и мексинанците в САЩ да доста своенравни и много ,отделно престъпността!

Да, Париж се превръща в африкански град. Тръмп е прав.

Френската култура,мода,кулинария,авиокомпанията Air France и т.н. са велики,но за Париж ще кажа,че това е ВЕХТОШАРНИК номер 1 в Европа и света.

Париж " вехтошарник",явно не си ходил изобщо! Още повече арабите от колониите не са нелегални,с изкл. на бежанците някои от тях! А Тръмп си ги приказва за да му отпуснат пари за изграждане на оградата с Мексико,това му е зора!

Абсолютно! И е страшно мръсно! Даже в БГ е по-чисто.

ТОВА,КОЕТО ОЧАКВАХ ОЩЕ ПРЕДИ 10Г.,КОГАТО ГО ПОСЕТИХ! ОЩЕ ТОГАВА ИМАШЕ ПОВЕЧЕ ЧЕРНИ ОТКОЛКОТО БЕЛИ ХОРА ПО УЛИЦИТЕ И ОСОБЕНО В МЕТРОТО-ПО-ЗЛЕ ОТ УГАНДА!!! ПРЕДСТАВЯМ СИ СЕГА...

...резервациите на американски туристи в Париж през 2017 г. са с 30 процента повече в сравнение с миналата година...тази е същата спяща овца като последната грозотия- министър на лайняния бг туризъм:)

Французите да изберат Марин Лъо Пен за Президент и да изхвърлят цялата паплач,да напуснат Евросъюза и да си оправят националните граници и закони...Тогава Париж ще бъде пак Париж

При демокрацията, първо гласуваш, а после получаваш заповеди. При диктатурата фалшива институция като гласуването няма. Директно заповеди. Защо прословутото гласуване е фалшиво ? Защото никой не може да гласува за този, който сам той предложи. Предлагат му кандидати мафиозки образувания, наречени партии.

е край на ес! ...запишете си го на тапетите!

Да, в Париж и не само в Париж живеят много араби от бившите колонии,не от вчера или оня ден, получиха френско гражданство и привидна равнопоставеност,като реванш за свободатаюно изолирани в гета и повечето необразовани и безработни!Това генетира престъпностДопълнително и новото преселение бежанци! В цяла Западна Европа започна преселение на мигранти и от бившите колонии и сателити на Съветския съюз ,от самата Русия поради ширещата се изостаналост,мафиотска приватизация,безработица и корупция!Много нови олигарси инвестираха заграбеното на запад,много от червените пари се изнесоха. Смяната на тоталитарни режими и незнанието на едно ограничавано общество в демокрация го направи лесна плячка в ръцете на бившите служби,бивши комунисти които грабеха с пълни шепи народното богатство на безценица и повечето съсипвайки цели икономически отрасли,както тук,така и Русия при тях в много повече! Всичко това променя и облика на съответните държави! Може би трябваше да ни помогнат да се възстановим на място и по подходящ начин.

"Градът с желязната кула (Париж бел. пр.) ще падне от ръцете на собствените си хора. Те ще палят всичко. Ще е революция и всичко ще премине в диващина. Виждам големия град с желязната кула в пламъци." Алоис Ирлмайер (1894 1959)

париж предстои да падне, ясно е на кого ще е, но има още малко време - към 20 години.

lu4ka

"Добре дошли в Париж, новата столица на Африка!", "Добре дошли в Лондон, новата столица на исляма!" , "Добре дошли в София, новата столица на арабите!" И тЕ така.

В днешно време дори за президентът на САЩ е трудно да каже "царят е гол". Светът е оплетен в мрежа от глобалистите, сложили ръка на банки, медии и правителства.

"Париж вече не е Париж." То Европа вече не е Европа!!! Прав е Тръмп.

Велик Президент !!! Има надежда за света !

Една жена каза

С тия маймуни няма да е Париж жалко но факт

Швеция е една пропаднала държава,жал ми е за тях.

Ти бил ли си в Щвеция?Пълни глупости,че това една високоразвита богата държава ,която въпреки че си позволи лукса да приеме група бежанци които й създават проблеми ,нищо друго не се променило!

Шведите са 10 милиона. С прираста на арабите, след 20 години Стокхолм, Малмьо или Гьотеборг ще се сдобият също с мюсюлмански кмет - като Лондон.

+Биването в" и "живеенето в" не са еднакви неща. Шведите определено започват да имат проблеми с престъпното насилие, нещо непонятно за тяхното общество допреди години, ако изключим по някой самотен, не видял слънце местен превъртял. Нещо извън насилието - по телевизиите се дискутират проблеми като сексуални контакти с животни....От време на време има и новини за взривен дюкян на конкурунтен арабел от друг подобен, или случайно намушкан с нож, но това е само така да се каже новина.

Париж беше черен кенеф още през 80-те,за сега не ми се мисли.

"президентът отново повтори оспорваните си твърдения за Швеция, като свърза имиграцията с разрастване на насилието." Ох миличките европейски политици, те даже не признават нарастването (не разрастването, дир .бг не е идеален източник на българския книжовен език) на престъпността, свързано директно с миграционната вълна. Интересно, наистина ли не им е ясно, че с тези "разбирания" скоро ще ги изхвърлят.

Само 2-те американски мишки ли останаха в Париж? Нищо не се кахъри, другият път можеш да се покачиш на кулата с роднините на чичо Том, на Обонго и на маймуната на токчета заселили се в Париж.... Гледай само да не съборите и този символ на Париж!

Невиждам как французите ще си предадат /обезличат/ замъците например по р.Лоара.Не съм бил на такъв круиз ,но е нещо уникално! Надеждата ни е евро скептиците там да вземат изборите, иначе парада на победата на Русия ще е на Pont-Neuf

По точно за да бъдеш, круиза ще се извърши с автобус. Лоара не е плавателна река

impressio всичко е объркал не само круиза

колкото и да не е симпатичен Тръмп на някои на някои, пак истината е казал!

Мамуна беше по-симпатичен, ли?

не!

Светът се променя! Или се адаптираш и се радваш на живота, или ревеш, че някога са се разхождали динозаври на "Шанз елизе".

Така е. Сега се разхождат първобитни хора.

Аз

Преди 3-4 вечери минах набързо през Пасау - Германия. На центъра ме посрещна истерично крещяща тълпа амуджи. Крещяха просто така - щото им е кеф да крещят. По улицата - боклуци, хартии... Нещата в ЕС се проваля не с месеци, а с дни и часове. Още нищо не сме видели. Всичко това накрая ще свърши в кръв. Въпросът е само този - с колко кръв ще свърши. Надеждите са в Путиновци, Тръмповци, Орбановци и льо Пенки - колкото по-рано антиглобалистите унищожат ЕС и всички подобни глобалистки институции, толкова по-малко ще е кръвта накрая. Хегел го е казал - количествените натрупвания водят до качествени изменения. Колкото по-скоро се свърши, толкова по-малко ще са натрупаните количества омраза и толкова по-малко ще са кървавите промени после. ЕС в момента се опитва неистово да покрие ситуацията и да замете боклука под килима. ЕС ни води към Трета Световна Война, но не такава, каквато ни учеха - може и да няма размяна на ядрени удари, а по-скоро ще се трепем кой когото завари по улиците.

Ти каква надежда имаш точно от Путин байно,какво очакваш от авторитарна държава,манупулативна,ретроградна и затънала в корупция и военен канибализъм? Тръмп е съвсем друго нещо,той иска да се справи със вътрешните проблеми на държавата,докато Путин гони влияние насила чрез социалните мрежи,но погледнато реално освен превъоръжаване и войни в Украйна друго не се вижда!

От САЩ ли? "какво очакваш от авторитарна държава,манупулативна,ретроградна и затънала в корупция и военен канибализъм"

Ако ще се почва световна патаклама, съмнявам се дали ще има значение кой е президент на САЩ или на Русия. Те са само едни артисти. Сценаристът е друг, режисьорът също. Нито ни е писано, нито ни е позволено да знаем кои са.

Нали, и използват телепатия за общуване, също са невидими, и не съществуват. Но ти ги виждаш в мислите си... Не е интересно.

Първия щатски президент, който почва да ме кефи!

чучело може да кафе само примитивни и неграмотни същества като теб, дето на всеки написан ред допускат грешка.

Такива "грамотни", "безпогрешни", "умни" и "красиви", усещате, че скоро ще ядете "примитивния" и затова търсите под вола теле, и съскате в безсилна злоба.

такива същества, които не могат да напишат и 4тири букви без да се объркат напълно ("кафе" вместо "кефи") да се смятат за "солта на земята"! Като пишеш с помоща на речника в Google, поне поглеждай и за значенията на думите, глупако!

Стотици години Западните колониални държави експлоатираха населението в колониите.Избиха и ограбиха милиони хора. Сега колониите си отмъщават на метрополиите.САЩ и Европа плащаха на емигрантите 1/3 от заплащането на местен. Но емигрантите родиха по 15 деца и превзеха Лондон, Париж,Брюксел, Берлин и пр. и пр.

"Отмъщава" си само крайно неинтелигентен примитивен човек. С това "отмъщение", стандарта в тези места почва да пада, и ще се срине до стандарт в третия сват. И кво ще спечелят приматите? Нали от там са избягали.

На 9-ти май соросояда гаси телевизора да не е да види мужиците със синьо бели фанелки и автомати.Вземе да пометне.

масква, няма ли някой приятел да му каже, че е препълнена с имигранти мюсюлмани от бившите съветски републики, предимно неграмотни ниско квалифицирани хора, които създават неописуема престъпност и тероризират столичани и че путлер построи най-голямата джамия в Москва ?

Щото не му дреме за "масква" - вие соросоидта сте най-загрижени за нея.

Аз

Щото не са имигранти, а граждани на РФ. Имигрантите, които имаш предвид, са най-вече от Армения и Грузия, които... познай... са пО християни от патриарха.

на рашифистан, граждани и селяни са на Узбекистан, Киргизстан, Таджикистан, Туркменистан, говорят изключително развален, непонятен руски, неграмотни, работят като дворници, продавачи по сергии, попълват бандите воюващи за разпределение на пазарите, от плодово-зеленчуковите, до проституция, наркотици, самогони, махорки и други подобни екстри, ама комплексирани плямпачи като теб грачат, без да са стъпвали в путлеристан.

за Узбекистан у Туркменистан- сигурно защото са 'католици'.

ЩОТО МОСКВА ГО НАПРАВИ ПРЕЗИДЕНТ БЕ ГЬОТВЕРЕН

Приятели,най големия проблем на Париж не са бежанците.Проблема за мен са японците и корейците,те са обсебили тотално града!Те са навсякъде,институции,магазини,обществени центрове итн.Просто този град е жертва на красотата си,този град тази култура е цивилизовала света.

Не съм чувал корейци да правят атентати в Европа, да изнасилват, да убиват, крадат, да искат да налагат на Европа будизма, да пи.каят и се.рат по улиците, да хвърлят боклуци, да си строят пагоди, да ползват социални "помощи"...

Всъщност повечето корейски са католици :) В чужда страна пък са по-тихи от водата.

Опппааааа, тук май се поизхвърли малко.

Париж, вече е Рабат.

ЗА съжаление Тръмп е много прав и говори истината.Не е приятна, боли, но е прав.

Ех,тоя Тръмп - все се налага да ни обясняват какво е искал да каже,ама не е могъл да го каже правилно. И ха ха ха - един приятел ми разказа .... и така прави политика?????

"Налага" се, заради соросоидиотите, дето все се правите на неразбрали, включително и че в Париж имаше атентати, и че е залят с араби.

Париж наистина вече не е Париж. Тази невероятна столица днес е пълна преди всичко с черни и араби. Вървиш по улиците - черни и араби, движиш с метрото - черни и араби, рядко виждаш бял. Мирише на пикоч. Централните части показват бивш Париж - силуети на прелест, прогизнали в затлаченост и обедняване. Така е и в другите градове на Франция. Социализмът продаде нацията си и допусна избиратели чужденци, които да гласуват за социалистическата компонента - социлни помощи, осигурен минимален жизнен стандарт и толерантност към лешперите. Така Франция се натъпка с 30% чужденци, от които към 20% мюсюлмани. В тези многодетни семейства работи само един, за да има статут цялото домочадие от 10-на души да яде от социалната система. Франция е вече завзета. Докато депортираха няколко стотин цигани, 15-тина - милиона мюсюлмани са траино с френско гражданство. И кънти кючек - сватба след сватба. Турчин например не взема местна туркиня за жена, а почти само от Туция си вози... Байрамът е вече по-голям праник на места от Коледа във Франция. Само селцата са опазени, градовете вече са завзети. Не от бежанци! От вече имащи гражданство мюсюлмани!

на тръмп убедително показват един генетично лош, злобен и патологично жесток човек, който като дете садистично е измъчвал малки котенца и кученца.

а сега садистично измъчва терористите, като не ги пуска в щатите , лош Тръмп !

А моя човек дава само пръчка деба...

Колкото ще видим английски водопроводчици, толкова и американски градинари - хаха

Щото Ню Йорк си е Ню Йорк, нали - хахахаххахаа

Какво значение може да има мнението на един популист с нацистки наклонности? Желанието му да забрани влизането на мюсюлмани в САЩ и да изгони мексиканците по нищо не се различават от политиките на нацизма. Вярно, още не е решил да ги гори в камерите ... Що се касае до Европа то силата на Европа е в нейното многообразие и мултикултурализъм. Точно единството на културите е смисълът на Европа. И последното, което очакваме е един представител на най-ретрогардната, западнала, необразована част на америка, на която и липсват култура, възпитание и образование да разбере висшия смисъл на европейската култура. На американския реднек му дай да кръстоса крака на масата, да плюе на пода, да псува като хамалин и да се напие като свиня.

Хахаха от кога силата на Европа е в мултикултурализма? Напротив Европа винаги е била разделена на национални държави и именно така се е въздигнала - и икономически и културно.

Националните даржави са дъздадени при наполеоновите войни около 1800 година, а от 1945 западните държави станаха муртикулти. Така че това "винаги" е 150 години. Големият просперитет на Европа е след втората световна война.

Щом евролиберализмът включва мултикултурни елементи като: пет пъти на ден някой да вие по високоговорители където реши за добре; тълпи от черни индивиди да се мотат по улиците, с единствената цел да изкарат пари незаконно; малцинствени групи да живеят на гърба на останалите, щото по презумпция им се полага; педерасти и лесбийки да демонстрират агресивно наклонностите си, включително пред деца, мерси. Предпочитам добрия стар евроконсерватизъм.

Силата на Европа НЕ Е в мултикултурализма. А в специфичната за Европа "европейскост", която е локална, монокултурна, хилядолетна цивилизация преди всичко. Мултикултурализма е слабост, а не сила. И не просто слабост, а болест, при това смъртоносна. Всъщност няма мулти, а монокултура. Защото онова, което нахлу не е културно, а точно обратното. Западът ЖЕСТОКО СБЪРКА с ислямско-африканското нашествие. Полакоми се от евтините роби. Още през 60-те години, когато е почнало това. Стори му се ок да си имаш под ръка шерпи за стотинки. Франция е виновна, те откриха това изобретение. И сега понеже нито виждат изход, нито знаят как да се справят с резултата от глупостта и алчността, ни обясняват че това е силата и смисъла на Европа. Все едно да кажеш че ракът е смисъла на живота, защото е свободен прием на различни клетки. Смешното е че Европа е болна от високомерие и продължава да поучава от позиция на "образовани". Никак не ми е жал за французите. Нито за проваления проект ЕС. Егоисти и лакомници си получават заслуженото.

Чичо Дони в прав текст каза на ЕС-то, че са пуснали терористите без никакъв контрол у дома си!

...и терористите им скъсаха га?

Франсетата и швабите наводниха Европа с араби, африкански негри и турци...нашенските цигани не са им по вкуса, но другите категории много си ги обичат.

оръжие за масово поразяване, което използва срещу собствения си народ. Това оръжие, с помощта на рашняци беше изнесено в Сирия, асад също го използва срещу сирийския народ и в последствие след споразумение между путлер и Обама започна неговото утилизиране.

Този епизод чудесно илюстрира колко повърхностен човек е Тръмп. Случайно попитал някакъв познат, той му казал нещо и Тръмпи в качеството си на президент ог изтърсва пред журналисти като истина от последна инстанция. Това не е поведение на президент, нито дори и на човек на ниво, малко по-високо от това на кварталната бръснарница в Бруклин. Когато си на толкова висок пост, не може току-така да изтърсиш нещо, че и да съдиш цели нации. Нов вариант на Боко Тиквата, само дето не е израсъл с филии с мас и не е гонил топката по поляните на Банкя. Иначе нивото му е доста сходно.

Не сте прав, няма нищо случайно в поведението на тръмп, всичко е дълбоко премислени хибридки предназначени за гламавата част от американското общество и предизвиква на хаотични представи с крайна цел установяване на авторитарен, болшевишко подобен режим.

ти ли пък който си израстнал в аборигенска държава, ще коментира президентът на най великата държава USA ?!

Ма, разбира се - Буш беше задълбочен, понеже по една епруветка с прах за пране пробутана от цру, разсипа Ирак. Задълбочен беше и Обама, че разсипа Либия, Сирия, Украйна. Верваме ти, ногу.

Което е още по-зле. Боко като е израснал на улицата, поне има засилен инстинкт и такива щуротии няма да изрече.

да вярва в "искрената" загриженост на путлер и гангстерското му обкръжение за просперитета на Европа ? На примитивните путлерци им трябва разединена Европа, та да шантажират суровинно разделените държави.

Какво общо има "путлер и гангстерското му обкръжение" с нашествието на ислямистите в Европа под прикритие на "бежанци", и какво общо има изказването на Тръмп за това нашествие и асимилация на бяла, християнска Европа?

Троли си човека, за това му плащат. Влязъл е в категорията на обикновенните предатели-гниди.

нещо, случило се в цялата история на Човечеството и фактът че гламавакът тромп системно сипе хули и заклинания срещу Европа доказва неговия слугинаж и зависимост от варварски путлеристан. Колкото по-бърз импийчмънт, толкова по-добре за Света.

Кое е "хули и заклинания" - фактите, които не изнасят на соросоидта ли!?

Да си изнася фактите за собствените корумпирани строителни сделки, казината, хотели, ресторантни, разните шоута и конкурси за красота, всичките под контрола на мафията.

Тръмп както винаги е прав, но броят на задръстените индивиди в Европа и БГ за съжаление е станал твърде голям.

Париж вече е Пазарджик.

предстоит важни избори вав франця те ще определят бадещето на страната а наи вероятно това ще се отрази и в бадещето на европа .дано трамп не се опитва да клати устоите на европеискя сауз като ваздеиства с внушеня на френските избиратели.разпаднала се европа е в интерес на всички останали световни сили.всички сме хора и трябва да направим така че някак си вапреки различята си да намерим начин да живеем заедно.стига вече воини,стени,религии,мизеря и прости лидери.трябват мадри решеня а не омраза. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тъпак! Ама завършен! Каква по-"разпаднала се Европа" от тази, която ще се самоудави в кирливи войнствени мюсли, бе?

Пурко, тъпако, 2017 г сме, кирилица има на всеки нормален компютър и умен телефон. Явно телефона ти е по-умен от теб.