Ердоган: Възможен е референдум за смъртното наказание

Референдум за връщане на смъртното наказание може да се проведе в Турция, ако парламентът не успее да приеме такъв закон.

Обратно в новината

Коментари - Ердоган: Възможен е референдум за смъртното наказание | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На този държавник не му пука от никой и от нищо. За това и подкрепата за него в страната е голяма. Бий и гази, за да ти имат страх, да ти правят ихтибар и да спазват законите!

Както в Народна Република България някога имаше демокрация с чл.2 комунистическата партия ръководна сила на обществото, така днес в Турция има демокрация, в която 78% ще гласуват за смъртното наказания и президент в едни избори. Формалното народно гласуване не е демокрация, а терор.

Не мисля, че е редно тълпата да се насъсква да крещи "Разпни Го". Но това е въпрос на култура - ето я разликата между християнски и мохамедански ценности.

Българският народ все по-често ще осъзнава нуждата от връщане на смъртното наказание, поради геноцида на който е подложен вече 27г.,както и поради назрялата нужда от това, да бъдат осъдени и избесени "в името на народа"Костов, другарите му и другите след тях,които изтърбушиха държавата.

Защо и у нас не се направи референдум за смъртното наказание.Изобщо у нас ,така наречения народ в името ,на който се кълнат всички политици и за добруването на който се борят,никой не го пита за важни неща.Например за членство в НАТО, за членство в ЕС ,за отмяна на смъртното наказание и ред други

ердокой, ердокога, ердокъде кaдaфито и caддам чакат бoклyка epдoган

За да има ред трябва да има и смъртно наказание!И ако го имаше, нямаше да се случва това което става в нашите села сега!

Всяка само уважаваща се нация и държава прилага смъртно наказания за да има ред и спокойствие за гражданите си.

Ердоган скоро ще яде калайката...,а може и камъни да го целят.

аз съм учен да мразя турците и на това ще науча децата си.

аз пък съм учен да мразя българите и на това ще уча и децата си.....свинска нация сте

А вие сте недъгава нация ,грозна и проста...И Бог ще ви унищожи!Не е далеч деня когато в Цариград ще бията камбани и ще се пеят християнски псалми!Било е и пак ще бъде...

не "може", а ще!

Американците си имат смъртно наказание и без референдум, но никой не ги осъжда за това.

Е, значи "смъртта" ще се разпростре и върху Булгаристан??! Голем кеф!

Товя грузинско дьонме трябваше ве4е да мъртъв,но приятеля му Путин го спаси.

Да, руснаците го спасиха , направо казано!!! То затова и гръмнаха Посланика!?

Освен краварите - друг не може да е в . заверата. !?

По стар турски обичай ще има публично набучване на кол.

I U NAS

у нас кога ще се,възстанови?

Ердоган: Възможен е референдум за смъртното наказание Този , както е тръгнал с референдумите,скоро ще поиска и референдум за възстановяване на границите бившата Турска Империя.

Така е, нали приятелите му от НАТО казаха, че го подкрепят във всичко.