Германия към Русия: Райхстагът ни не е мишена за игра!

Германия разкритикува намерението на Русия да изгради реплика на Райхстага като мишена за тийнейджъри в увеселителен парк.

Обратно в новината

Коментари - Германия към Русия: Райхстагът ни не е мишена за игра! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вече е време руснаците да направят макет на Белия дом. И младите руснаци да се учат на него как е ставало превземането на Райхстага

сичките го вадите голям, голяма нация и сила сме сме, нали така? Пък после плачете - ние бяхме окупирани! хахахаххаах

по вече руснаци от самите руснаци. И забравяме че не става дума за България а за Русия! Алоооо?

Този път руснаците едва ли ще позволят на умопобърканото от алчност германско племе да има държава.

тия мръсни нацисти да мълчат, да не им дойдат пак на гости в Берлин, ама вече не на шега и не за 45 години , а завинаги

Май на швабите им е неприятно, да им се припомня как Червената армия е смазала техните наци татенца и фаши дядовци, а? Нищо! Нека си го припомнят, и никога да не го забравят! И че Райхстага вече е мишена на Топол М! Да го знаят!

Едно е да се прицелиш друго е да уцелиш;)

Нали руснаците а и всичките им почитатели по нашите ширини постоянно тръбят че русия не е враг и не е заплаха а в същото време сме под един или друг прицел? Ако някой ме държи под прицел не мога да го приема като добронамерен!!!

Ами да се направи макет на кремъл в диснилед и други увеселителни паркове и ще са квит;)

Изперкал лилипуткин!!!!

Дойчовци, не си правете ташак с руската мечка, за да не ви последва гадното усещане от Втората световна война, но тази ще бъде фатална за вас!!!

рашката мецана веке е дръта посрана пенсионирана повлекана.

Много много да не мъркат швабарите, че ще ядосат глобарха Путин - ще седне зад компютъра и ще ги уволни лично всичките началници там. Начело с бабето Шмъркел.

Германски танкове отново са на руските граници в състава на НАТО. Ами, нека германците гледат как руски младежи превземат Райхстага. И да си припомнят някои исторически факти

Прави сте - Райхстагът не е мишена за игра! Моделът на Райхстага е необходим за тренировка на младите руснаци за следващата война в Европа ...

Трябва да вземаме пример от нашите руски братя как се възпитават младите хора в патриотизъм.

тия идиоти рашките вместо да се занимават с глупости да вземат да се стегнат малко че голям глад ги чака... и ако си мислят че я спечелиха тая война ами не са... загубиха я идиотите защото войната не свършва с финалната битка. тя е непрестанна непрекъсната борба, нещо което германците осъзнаха и затова са номер едно... а руските жени се молят някой шваба да ги приюти... защото нищо добро не ги очаква ако останат в русия... но както винаги в русия ето точно такива простотии са определяли съзнанието на мужиците, затова са и на този хал... за райхстага не знам ама извадете го онзи труп от мавзолея бе хора ... 21 век сме....

Какво толкова? Германците да построят реплика на Кремъл и да я превземат. Кой се интересува от историческата истина? Никой. Превземането на Райхстага със щурм е безсмислено и води до излишни човешки жертви.

Плановете са не за Райхстаг а за 3-тия Райх и не да го превземат, а да го построят..

Е няма такива простаци като путльовците!

Епа май ти навре бор у здания двор твоя аркадаш Вовка а? Цели 400 бора ти нахака у двора.ха....ха

Vladimir Borisov

Почему так, вонючий?

Историческа даденост. Германците ако желаят могат да построят копие на руска църква и да покажат какво е било да натикат вътре цялото село и след това да я подпалят.

Смотаните шваби да са го мислили когато са нападали Русия. Сега нямат право да мрънкат и могат само да гледат и преглъщат. Да не стане повторение пак.

Защо пък сесърдят германците??? Нима някой друг, а не РУСНАЦИТЕ са превзели Рахстага през 1945 год!?!??!?Уверен съм че ако се наложи ПАК ще го превземат!!!!!!

Мужиците да си построят и копие на се се сере да има къде да рИвЪт след като ударят по едно патронче битова химия ;)

Това реплика на старият Райхстаг от 1945 година ли ще бъде или на новият - този със стъкления купол? Щото ако е старият кво толкова - те руснаците така и така са си го катерили! Виж ако е на новият, то тогава нещата стават сериозни! А пък ако е този от 1933, то може да проиграем и подпалването!

Боли ли? Държи ли ви влага? Тази игра е да върне памета на днешните немски политици за предшествениците им и последствията ,ако се повторят нещата.

Практични хора са руснаците. След като "великие" космическо-галактическисили на Русия превземат без отпор и съпротива на врага макета на Райхстага ,ще могат да се почувстват бедните руски деца за малко като европейски и ще посетят макет на европейския Райхстагаха..ха.ха иначе Европа виждат само "Наташките"-проститутки..ха.ха

равнис по меркел и обама, духовните наставници на бойко, сами да си построим секс-кукла в анкара, да я наречем българка, та турските младежи да се упражняват де...

Разбира се. Той е инсталация, която Кристо може да опакова.

Чета коментарите ви и се чудя на какъв процент от вас децата/роднините са в Германия като студенти или работещи, или мечтейки да заминат за там? Но инак швабите били такива, онакива, и не знам си какви. Ами като ги виждате като такива, си вървете в Москва, там нали всичко е наред? Но не - ще си пратим децата я в Германия, я в Щатите, я в Обед. Кралство, но ще си говорим по опорните точки.

Вие българофобите няма как да ни разберете нас българофилите.

Лайно, българофоби са комундетата дето се чудеха как да ни харижат на тъпите руснаци, иии следва да бъдат заличени от лицето на земята.

По-добре да си спретнат едно общо мероприятие. След всяка атака на Райхстага, да се организира дискотека за юнармейците. Гост дисководещ - чичко Ханс Грубер с леката картечница.

Колко милиона жертви дадоха руснаците , за да стигнат до знамето над Райхстага? Ненормалното е при нас , да ни доказват ,че нямало турско робство, че в Батак българи убивали българи и т.н.....

Да направят макет на Белият дом и Пентагона предлагат тук някакви путлериски гниди, само ча да дразниш мечока ГРИЗЛИ е опасно за здравето и живота ви тъпи путлериски боклуци!!!

Ако ни бяха слушали, немците щяха да знаят.че Русия граничи с когото си поиска. пс Това,че не се възползва от възможностите си за разлика от други подчертава миролюбието и. Необходимо е все пак да се знае от тези които дразнят мечката че търпението и е голямо, но не е безкрайно

Това не е нито мишена , нито игра , а тренировка как се закачва знаме върху сграда . На сутринта се събуждаш объркан с главоболие , сънувал лош сън с руски паспорт под възглавницата (Крим?) .

Кои са тези "...капиталистически изроди...", които споменаваш!?Ръководството на БСП-то ли имаш в предвид!?Защото там, всичките са капиталисти с огромни частни собствености!Или както ти самия казваш-"капиталистически изроди"!?И то, "капиталистически изроди" с възможно най-вълчата експлоататорска същност!

Имам в предвид капиталистическите изроди, без значение от коя партия.

Трябва да направят макет и на Белия дом.Да свикват децата....

Не само. И на Пентагона

Защо им е "реплика на Райхстага като мишена за тийнейджъри" , като има оригинал на който може да се пробват

Май Адолф ще се окаже прав че това са полу-човеци , не изследван вид . Унижаваш народ на който не можеш на малки пръст да стъпиш .

Вземи попрочети Ремарк и тогава коментирай кой кого унижава.

"Ние не бихме построили нещо такова за обучение на германската младеж", заяви говорителят на външното министерство Мартин Шефер. а вас-то кто спрашивает? территория наша - что и куда хотим то и туда и ставим!

На тая малоумна азиатска сган американците може да постоят пък умалени колети с храна и консерви, че като фалират пак, да се знае какво ще ядат. Ако слушат де.:} ;}

няма как да стане смешнико, тва от тва, иначе "великата" калифорния, дръгливата чемширена горица и прочее краварски артефакти - фют)))

А > ще пуснат ли след децата ???

СМЕРШ

кво ревете, бе? щели били да направят неква бутафория за незнам кво си! ами че колко бутафории гледахме последните 30 години, ? то пътища, то саниране, то селско стопанство! А европата и натотото и оо-нето ни бомбят и нема кой да ни защити! дойде демокрацията с гръм и взриви мавзолея у ценъро на софето дето беше на целия народ! И полсе почна да отвлича, осакатява и да трепе народа! на кой му пука, а? На никой! кво ревете за таз райстага, а? колко плащат на сълза и на дума, а?

Нормално за калния кенеф Рассия. В същото време стотици хиляди руснаци и особено рускини щурмуват Германия, Англия, Франция, САЩ, Канада и т.н., за да се измъкнат от Колхоза.

Аве ти сигурно стотиците хиляди ги занаеш поименно? Палячо, палячо, и ти искаш да се измъкнеш у американско , ама немаш возможности, едно , че не те пущат и второй, че нямаш парички за там!хахаха Тебе те третират като момче за всичко клинингбой, чистача и полския работник на еврогейското царство.

В Германия може да разиграят пленяването на цели краснознаменни армии : През септември 1941 г. Вермахтът пленява край Киев 660 000 солдати, което е ненадминат рекорд за всички войни по света от времето на Александър Велики. Няма друга такава победа в световната история, но не съм видял нито един руски анализ или медия, които да посочат как се е стигнало до този смразяващ разгром и каква е личната вина на прехвалените бояришници Сталин, Жуков и сие за тази грозна загуба.... И това не е една от многобройните победи на Вермахта през 1941-1942 - край Минск вземат 200 000 пленници, край Смоленск - още 150 000, край Ростов на Дон - още 200 000. В Крим е унищожена руската групировка от 150 000. При Ленинград са смазани 2 руски армии. Вермахтът пленява общо 4 млн солдати Лесно се преценя кой избива комплекси.... :}

Посмали манго! Аве те цяла България превзеха има няма за няколко години, и то без война, сами си свалихте кюлотите!хахаха

а не кой печелил отделни битки????

100 години след ВОСР, освен бутафории нищо друго не сътвориха тия. Един тъп часовник като хората не можаха да сделат. Една кола, поне от кумова срама не можаха да направят. И сега с тъпите си военни шегички ще правят кеф на съветските дечица, гледат да унижат швабите. И тия с разрушения Райхстаг - са на светлинни години пред руската кочина и икономически технически и както и да го погледнеш.

Тъпоръбеста мошара твойта родина за повече от 1300 годишната си история освен цървули и каруца другой не е направила! Такая,че колкото и да квичиш, на тебе европейца ти карат хлябва в 21ви век с каруците! Смешён и жалак палячо си!}:-)))

Ех ,че точно.Може да се добави , че каквото имаше построено беше сренато , за да може с летящ старт да се достигне някакво ниво на развитие, от втората половина на 19-ти век

Швабски тъпанари, никой не ви взема насериозно, вие сте оядени, пухкави кретенчета, истинската Германия загина на 9 май 1945г.!

Баце, верно си И Д И О Т !

Тролче,ама те на "ПОСЕРАНО" 20 и на граматика ли ви учат,като опорна точка.Ако нямате доводи и аргументи,да излизате с лафа"Ама вие защо биете негрите".Вземай лупата и гледай за някоя пропусната запетайка или несложена на място.Много сте се изучили червените поколения.Едно време дядо ти е учил до трети клас и го направили началник на милицията,внука коригира грешки по форумите.

Като ти гледам точките и запетайките - типично непрокопсано дете на демокрацията. Неграмотност, дълбока като Марианската падина, самочувствие и претенции - като Еверест.

На 2 септември е образувано ново правителство на дотогавашната парламентарна опозиция, начело с Константин Муравиев. То продължава сепаративните преговори за мир и се обявява за демократични реформи. В резултат на 4 септември германски войски пленяват щаба на българския корпус в Нишка Баня и щабовете на три български дивизии в окупираната Източна Сърбия. На 5 септември правителството на Константин Муравиев обсъжда решение за обявяване война на Германия. Обнародването му обаче е отложено за 72 часа по молба на военния министър генерал Иван Маринов поради тактически проблеми. В действителност ген. Маринов вече е бил съгласувал своите действия с Отечествения фронт за да се даде възможност на СССР междувременно да обяви война на България. Така на практика, военните действия срещу германците започват след идването на власт на правителството на Отечествения фронт. В първите няколко дни след 9 септември 1944 г., български войски успяват да отблъснат настъпващите по направленията Кула-Видин и Кюстендил-София германски войски. На 14 септември Българските войски са поставени под оперативно ръководство на Трети украински фронт на Съветската армия командуван от маршал Фьодор Толбухин намиращ се по това време в България след навлизането на съветската армия на 8 срещу 9 септември 1944 г. на българска територия. Съветското командуване приема молбата за примирие с антихитлериската коалиция на Българското правителство още на 9 септември 1944г. ЗА КАКВА ОКУПАЦИЯ НИ ГОВОРИШ ВЕ ХУЙ СПЛЕСКАН?

В америка/САЩ/ отива цялата измет на Русия и от КГБ - на това хора ли им казваш.И пак ги приемат във свободния свят,имат и цели квартали.Що не си живеят в прехвалената Русия"где свободно дишать человек".

Щото навремето дадоха студената Аласка, и сега, танто за танто - ше си вземат топлата Калафоня. Лоши хора.

КОЙТО НЕ Е ЧЕЛ КАТО МЛАД... : На 26 август, под заплахата от настъпващата Червена армия в Румъния, правителството на Иван Багрянов обявява неутралитет на България във войната между Германия и Съветския съюз. То се разпорежда всички германски войски да напуснат страната, а отказалите да бъдат разоръжени. Същевременно в Египет започват сепаративни преговори за мир с Англия и САЩ, като правителството се надява да издейства настаняване на английски и американски войски в България.

Немската нация, която е дала толкова на света, и която на два пъти пада в гроба, изкопан за други, днес се държи като голямо дете. Дава власт на глупава жена, която превръща в цел не Райхстага, а цяла Германия. И не в цел на игра, а на гарантирано смъртоносни бързо летящи изделия. А в добавка - и на тълпи мрачни тъмнолики нашественици. Време е немската нация да порасне и да започне да се учи от грешките си. Ще бъде добре не само за нея, а и за всички нас.

Не я жали ти немската нация , щото видиш ли паднала била два пъти в гроб копан от други.Немците още изпитват срам пред света за Втората световна война и от едната крайност сега са на другата. Само човека се спъва два пъти в един и същи камък,казваше моя дядо.Пред обора имаше камък и новата крава като се спъне веднъж , на другия ден го прескача. А както виждаме всички либералната политика на Германия по повод на бежанците е нов камък,в който те вече се спънаха и не знаят как да станат!!