Откриха родителите на 2-годишното момченце

Столичната полиция откри родителите на 2-годишното момченце, което вчера бе намерено само при жп прелез в София.

Обратно в новината

Коментари - Откриха родителите на 2-годишното момченце | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Майката има цяла сюрия деца. просто не е забелязала. че някое липсва.

Това дете може да е сменено в родилното.

След тази реклама, сигурно ще се появят осиновители, даже и от развити европейски страни! Може,, да е скъсмета си, това дете!

Кой може да е толкова жесток, да го раздели от майка му, братята, сестрите му. По-скоро дано се намерят хора, които да помогнат на семейството му

е колко отдавна този татко не "поддържа" връзки с майката - има-няма 3 години. И като си е бил шута, сега какво прави-нови деца на други майки ли? Защо не си вземе детето, какво се крие зад фустата на жената като поредния плазмодий

Толкова хубаво дете!И добре облечено и добре гледано!Да не повярва човек!

Жив и здрав да е този сладур. Като му погледна снимката и ми се оправя настроението. Бог се е погрижил за него

Милото детенце, голямо сладурче е, жалко, че не е имало късмет с родителите. По- добре да го осинови някое семейство, което иска детенце - това момченце изобщо не прилича по нищо на циганче, а ясно е как го гледа майката щом "още" не се е появила да го вземе, изобщо не е и помислила какво му е на детенцето. Стана ми много мъчно за него, да не говорим, че пак е извадило късмет щом е скитало около жп релсите само!!! Чак ми се прииска да го взема аз, но едва ли ще отнемат родителските права на "майката"...

Хайде кажете отишла ли е да си го види майката или пък татко му, поне бабата?

Мангалите правят страшни новини. Тя майката даже не е забелязала, че цигането го няма.

Това хубаво детенце не е цигане, а българче, най вероятно откраднато от циганката за детски надбавки.

Никак не прилича на цигане. С един ДНК анализ може да се провери дали наистина циганката, която се представя за негова майка, е наистина такава.

А ако се разбере и къде е родено , може някоя друга майка пък да се чуди защо детето и е толкова мургаво !

Хаха! Никак не е изключено ;)

Що за глупости- детето е прегледано и е в добро състояние, пък казват, че майката не полагала грижи за него. Тъпи журналистически писаници- или едното или другото не е вярно. Щом детето е в добро състояние значи майката е полагала грижи за него.

В недалечното бъдеще правото да имаш дете ще бъде лицензионно. Допълнителни точки ще носят фактори като заетост, образование, фамилна обремененост, чисто съдебно минало. Преди да се случи това, за съжаление, нещата доста ще се забатачат по линия на пренаселването с унтерменши.

Виж ти още някой мислещ коментатор в дир-а. Учуден съъъъъм!

В "Гатака" сме го гледали това. Това дали да имаш деца или не, ще се решава на правителствено ниво. Ако бутнеш рушвет където трябва, може и да ти позволят.

Циганите са политическа поръчка. Плащат им, за да се размножават, това е единствения начин да имат достъп до пари, защото дотъп до образование и работа като следствие, реално нямат. Държавниците си отглеждат примитиви, полу човеци, полу животни, не просто с цел електорат, защото избори и без друго се фалшифицират, но кой знае с каква още. "Бойците" от ИД масово са някакви такива.

И помощите само за него харчим ...

Поздравявам полицаите и социалните! Добре са изкъпали и облякли детето за да не се излагаме пред света!

Готино хлапе.не прилича на циганче.странно нещо.

Това дете повече прилича на Българче,от колкото на Цигане,нещо работата не е читава,да проверят дали не е откраднато.

Някои деца не случват на родители :(

И аз ако имам 22 деца, няма да ги знам, къде са всичките! Баси! Не тормозете жената!

Ама ввечер поне ще ги броиш дали всички са на масата или преди лягане предполагам.

Ако някое липсва при месечното преброяване се пристъпва къ "производството" на следващото ;)

Гадни паразити.Докато ги има , България ще затъва.

Толерастията ще убие България. Толерантност е едно, но това е толерастия.

Защо ли,когато стане дума за сиганин,се сещам за един велик политик от 30те и 40те години на миналия век.

Е няма що. Как им дава господ деца на такива.

""""""""Тя е от ромски произход, установена е самоличността й. По непотвърдена информация има и други деца"""""""""Защо ли не съм учуден.Ако някой смята , че тези полухора могат да имат критерии за добро и лошо, много се заблуждава.За тях децата са ходещи дебитни карти ,може да се скитат където си искат ,само преводите да пристигат навреме

Слава Богу, че детенце се намери с мама. Добра, лоша, циганка - майка му е. Да са живи и здрави и да не се губят повече.

Стилът ти на писане е толкова гнусен, колкото теб самия. Пази си пръстите, трол нещастен.

Пазя си ги, не бери грижа. Ще разбереш колко са запазени, когато се видим.

Нито едно дете не заслужава такова нещо. То какво е виновно, че се е родило при такива родители? Това никой не си го избира.

Цигански произход е на български. Всичко останало е груб, арогантен расизъм. А фактът, че няма осъдени за подмяната на езика, показва кОООЛКо много се шпионират и контролират медиите да са послушни. Мазал тов ! Религиите и комунизма правят от хората страхлива и/или консуматорска маса.... :-(

Жалко за хубавото дете.

В една друга медия беше написано "Самоличността на жената е установена. Тя е циганка. По непотвърдена информация намереното момченце не е единственото й дете." Поздравявам колегите на дир-а за това, че казват истината в очите. Колкото до родителите, в случая майката има една приказка - загубени родители търсят детето си, та и тя така ... Какво я интересува, нали има някой да го гледа там!

Тая полиция да не спи ами да направи ДНК изследвания на тримата, за да не се окаже , че детето е крадено още като бебе! Знаем, че циганите имат навика да крадат бели деца за да си подобряват гена, да ги продават или да ги карат да просят. Имаше и търговия на деца, които продаваха в Гърция.

Да бе, направо пълно е с циганки, обикалящи родилното за лов на новородени. Пък като го откраднат, простата майка си мълчи. Еххх, наивници. Циганките масово раждат от българи, даже в циганските махали има толкова много мелези, които раждат от българи и се раждат съвсем бели деца.

Нали писаха миналата година, че в Гърция са разбили мрежа за продажба на деца от български цигани. Тия деца от небето ли падат или си продават собствените не знам, понеже не излязоха повече подробности, а беше хубаво да се знае.

Нали казаха, че крадели бели деца за просия, или майката е била на гурбет в Полша и Германия.

Лесно е да се провери, скоро е раждано. Да видят циганката дали е минала по това време през родилното и тогава ли е издаден акта за раждане на това дете.

Циганората си забравила едно от циганетата!

Ако този "баща" е излъгал, че детето е негово, как ще се разбере? Детето изглежда добре гледано, освен че не прилича на циганче.

А пък аз познах, че или е циганче, или просто НЕ е добре гледано, защото деколтето на блузката е скъсано. Има значение, макар и малко. Води до някои следи.

Аз

Е то щото си Шерлок Холмс, баси...

Като се замисля, дете не би излязло по блузка навън, щеше да има яке.

Понеже една особа яростно натъртваше, че с родителите се е случило нещо лошо - само напомням какво написах. И за пореден път познах! Много по-вероятно е да са живи. Пълно е с живи боклуци. Всеки втори баща изооставя детето си и безпомощната му майка и му е все едно дали имат какво да ядат, дали ще умрат. Вдига се вой до небето, обаче, когато майката дезертира. Едно на милион. Тогава стой та гледай!!!!!!

Да, този наистина пишеше глупости, но и аз ще ти припомня моя коментар относно всеки втори баща: "Аааайде бе! Верно ли?! Аз явно познавам все първи бащи. Тези вторите, за които говориш, явно се навъртат около теб. Даже няколко татковци около мен сами си гледат децата, защото майките се спасиха и си имат по-приятни занимания. Подобни обобщения са смешни и тенденциозни."

Както виждаш по реакциите на хората - живял си в някаква комуна на остров. Напълно не си в час с жалката действителност.

Стига вече с това "ромски произход", роми и т.н.-наиситна вече дразни всички.Те са цигани,ЦИГАНИ.

Я направете една ДНК експертиза на майката и детето - да не се окаже, че нямат нищо общо. И да прегледат данните за изчезнали деца преди 2-3 г.

Достатъчно е да му потърсят акта за раждане и да направят справка в болницата дали е раждала по това време. Детето си е нейно. Защо така решително ви бръкна в нервната система това, ако е полу-цигане? Щего намразите ли? Ето, виж че е човече. А това в какво ще се превърне с течение на вречето е друг въпрос.. И не е задължително да стане типичен циганин. Всякакви ги има.

Циганките са самотни майки -повече пари получават по разни канали, така. Интересното е, че се е намерил баща, когото да разпитат. Защото често, децата на "самотните" циганки се пръкват по ТИР паркингите и отбивките, след което "продуцентът" им ги праща в социалното да се абонират за помощи. Като приберат корема, ги "наемат" отново, ако все още могат да заемат нужната стойка край околовръстните пътища и магистралните отбивки.

Генетичните тестове не са скъпи толкова, че да не може да се позволи в точно такъв случай!

Защо такива жестоки коментари

Защото тук има нещо съмнително.

Майката вероятно няма нито нет, нито тв и е решила, че детето е при някой от многобройните братчеди наоколо из махалата. Явно бащата пръв е видял синчето си по медиите и се е обадил.

Абе като си отгледате дежцата и се пенсионирате осиновете некое дете и го гледйте дайте му шанс..............

игурно има възрастови ограничения...

хубаво дете на безхаберна циганка-да й го вземат-това не е майка

При мама е най-добре

Разберете я жената, бе! Тя е млада ромка на 30 години и се живее! Не работи и има много свободно време за цигарки, кафенце и алкохол, тъй като е на социални и детски. Колкото до детето ... ми че тя има 16 деца (чака в момента още едно) и просто не е забелязало липсата!

Много ме засяга,защото всичко е на наш гръб.Ние(ългарите) работим,а добитъка се е.е.Това им е работата.Евгеника.

живееш и работиш в България - да. Онзи с "кочината" отдавна се е махнал. Ако сти същият - последно къде живеете и си плащате данъците - в "кочината" или на друго място ?

Бре, пък изобщо не прилича на цигане, макар че от самото начало тази история ми приличаше на типично "ромска"...

Това е резултатът от смесването на гените - гледаш бял, но унтерменш.

Кастрация на майката и на бащата, това е решение за спасение, дорде има време. Иначе става страшно, ще ни залеят неуки и възпроизвеждащи се хора. Земята е пренаселена, някой индивиди трябва да се спират до 2 деца, не 8 ... и всичките на държавата да ги гледа.

Така става като не кастрирате животните. Добре, че отдавана се махнах от тая кочина.

не коментирайте неща, които не Ви засягат!