Майката на Лора осъди застраховател за 140 000 лв.

Майката на прегазената на пешеходна пътека 20-годишна Лора - Нели Петрова осъди застрахователното дружество "Армеец" за 140 000 лева.

Обратно в новината

Коментари - Майката на Лора осъди застраховател за 140 000 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Опаа. Това повдига интересни въпроси за реалната стойност на обезщетенията, които "застрахователите" изплащат по принцип.

кои са тея Армеец? престъпници ли са? има ли мутри или олигарси зад тях? дайте инфо и да ги избягваме. никога повече АРМЕЕЦ крадци и мошеници ли са?

Тутманик-загадка: Варненска групировка с три букви ... :)

Ама детето ти го няма

Да те питам ти прочете ли изобщо статията или само заглавието четеш и ти стига, за да тролиш. Ще кажеш, че застрахователят е блъснал момичето... Каквато и застрахователна компания да беше същото щеше да стане, но теб това не те интересува, важното е все да се оплакваш.

Да разбираме, че по Гражданска Отговорност живота ни струва 60 000 лв, а в действителност е 200 000 лв ?

"Пази моториста" ли? Никога повече! Само се чудя къде са сега всички тези мотористи, които постоянно протестират и искат адекватни присъди за ПТП-та срещу тях? Къде са и защо не сканират срещу обидно ниската присъда за моториста убиец!?? Мизерници!!

подкрепям

2 години за убийство!! Направо нямам думи да изразя как се чувствам от тази "присъда", а изобщо не мога да си представя как се чувстват близките на убитото момиче!

Варненски съд е осъдил тимаджиите!!! Не вервам!

Много точен коментар!

25 % ат тях за адвоката от асоцията на пострадалите при ПТП. И той ще се зарадва. Такива" щастливци " също се наройха много......

що да не? Не всеки има пари, за да започне дело и малко са адвокатите, които ще започнат дело без да си им дали пари. По-добре така - пострадалият няма нужда да плаща предварително, а плаща, ако клиентът му спечели делото, и то процент.

Такова договаряне е забранено.

Познат застрахователен брокер ме съветваше да се застраховам само при две фирми, щото осъдиш ли ги - веднага плащат. А останалите и след осъждане не плащали. Само дето не помня кои бяха двете фирми.

Няма такива, дето не плащат. Твоя брокер май е въздух под налягане с познанията си.

"Армеец" са големи гадове, и аз имах проблеми с тях, браво, че жената ги е осъдила, съжалявам за повода, по който ги е осъдила.....

тим ще плаща?

Защо само в БГ застраходателите трябва да бъдат ОСЪДЕН за да платят? Защо плащаме застраховки, след като после трябва да ги съдят за да си получат застр. премия? Какво предприемат чиновниците от КФМ срещу такива застрахователи?

Защо ли...стадо овце боклуци такъв народ сме трябва да се съди за всичко.

Коментара ти прилича на брюкселско зеле с глупости

За съжаление не е само в България. Навсякъде застрахователите плащат само на хората, за които са убедени, че могат да ги осъдят.

Тимаджиите са бацилите на тази нация.

Само те да бяха - с мед да ги помажеш, на пиедестал да ги туриш. Всички застрахователи са такива.

Според общите условия на армеец, от 01.01.2016 покритието за неимуществени щети е 10 МИЛИОНА ЛЕВА без значение броя на пострадалите, при всяко събитие. До тази дата, мисля, че покритието беше два милиона. А те платили 60 ХИЛЯДИ.

Мога да позная резултата, все едно аз съм писал сценария за този театър на абсурда- застрахователят се свързва със членовете на съда от по-горна инстанция, обещават се едни хилядарки, които са по-малко от постановеното от по-нисшия и така с по-малък "разход" всичко се разминава, едни хора се "облагодетелстват" от ситуацията, а горката женица пие по една студена вода!И така до следващото подобно дело!Следете резултата!!!

В крайна сметка убиеца остана ненаказан, щото 2 години за убийство не е никакво наказание, а подигравка с жертвата и близките й.

Ето това е основното за тази жена, а приказките за размера на парите са от низки балкански помисли. Низки произхожда от низост. Да не помислите, че съм като един бивш министър на културата и неговото Збогом.

Да не забравяме ,че жената стана депутат поради смъртта на детето си, с идеята подобряване на законите в подобни случаи.Жалко за момичето, няма пари които могат да детето,но в правото възмездието у нас е лишаване от свобода и пари.Според зависи...

2 год. затвор за убийство! Какво послание е тази присъда за следващия маЛоумник на мотоциклет! Боже, тези съдии деца нямат ли?Какъв е този изкривен морал?!

Това застрахователно дружество АрмеНец е на ТИМ. Интересно дали ще си платят дяволъка. Тимажии не обичат много, много да плащат.

Ще обжалват и сумата ще намалее, в това съм сигурен.

Тимаджии излязоха на светло. 140 хиляди лева - бълха ги е ухапала, а и ще си ги вземат от моторягата, или по-точно ще му стъжнят живота - юридически. Както Ротшилд казва - за всички милярди може да ми искате каквито искате справки, само за първия милион не ме питайте. Та и ТИМ така ... за два лева кепазе няма да станат, там се въртят милиони!

Не те разбирам, явно подкрепяш убиеца на момичето, че пишеш такива глупости. Ако е така, трябва да се замислиш дали правилно гледаш на нещата.

За съжаление и един милярд евро да и дадат, никой няма да върне детето и. А за Армеец това не е проблем, защото искът ще бъде препратен към извършилия деянието. И ще го спечелят. Двадесет годишна ... много жалко. Хора, карайте внимателно. Всичко може да се случи на пътя, по някога можем да го предотвратим, по някога не - за вторият случай са застраховките. Но ако сме могли да го предотвратим и не го направим има един съдник и това не е нашият съд, това е нашата съвест, а тя мери строго и не прощава на никого!

майката беше сгазена и убита в Гърця. Само за по-малко от половин година получиха общо 300 000 лв. А у нас както по-долу един пише въпреки, че са млади нямаше да доживеят тези пари.

Размера на обезщетението много зависи и от размера на вноските, както и от законодателството в държавата където е станала случката. Та един бивш колега го питам какви са вноските за гражданска в Шотландия - каза, че не е питал конкретно, щото е велосипедист, ама нещо около 700-800 лири беше. Само за сравнение.

В крайна сметка окончателната присъда за Станчев бе 2 години "лишаване от свобода". Само в България можеш да прочетеш за лишаване от свобода в кавички!

застрахователят ще вземе на босия цървулите. Той всичко вече е преписал на роднини. Но не съм сигурен,че майката ще вземе нещо. Сега като се почнат едни обжалвания - дано е жива да ги вземе.

то тогава няма смисъл от ЗАСТАХОВАТЕЛИ !!

Разбира се, че има смисъл от тях! Държавата се е погрижила да създаде препитание на куп глисти - нотариуси, застрахователи. Хората са ЗАДЪЛЖЕНИ да ползват техните услуги. А Върховните глисти се отчитат на своите началници, които са на власт. Ела да видиш пред офиса на БулИнс какъв автопарк има. Тия коли как се купуват и поддържат? м? Това са разходи човече... трябва да плащаме за да го има този стандарт. На определени.

Когато хората си търсят правата, получават справедливост. На мрънкачите им е виновен някой друг.

Горката жена! Каквито присъди да наложат на убиеца и каквито обезщетения да й изплатят, не могат да върнат изгубеното момиче.

Сега пък застрахователят ще вземе тия пари от боклука, който е карал като луд, щом е признат за виновен и осъден.