Нинова покани Борисов на пряк двубой, по мъжки - без екипи

Изненадана съм от мотива на г-н Бойко Борисов да откаже дебати с мен с аргумента, че съм жена. Отдавна чакам да се разберем като мъже.

Обратно в новината

Коментари - Нинова покани Борисов на пряк двубой, по мъжки - без екипи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

г-жа Лъжа вече сте еталон за гадна Лъжа и само с Платформа? Идеи? Екип? кухи думи модел Сидеров и НИКАКВИ ДОБРИ ДЕЛА! С нагло на- халство се закавнате да нау-чите ЕС, ръководителите му Лопес и Юнкер и че сте народа ни- Ужас, сега като проститутка се предлага дори няма отчет за провала ти в Бл мародер без съвест, без морал ужас

....тези и двамата са един дол дренки....дано народа има мадростта да не гласува за тях !...те по между си да си се бiят колкото щат....не ме интересуват !...този дето е прегарнал EC и HATO не мисли за Bалгарiя !!!

и тя като Хитлер - иска жените да раждат ама много, щото как така става с повече от един милион. Той Хитлер доколкото знам е нямал и едно дете, а Корни призовава другите - а тя с едно. А може да е в менопауза, а досега къде зяпа?

Много сте смешни! Почитателите на най-тоталитарния политик, който е имало в България, който цял живот си е изкарвал прехраната с насилие срещу хората, на който са му плащали рекет за да не руши и убива... вие точно, индиански последователи сравнявате опонентите му с Хитлер. :))))))))

щото ако беше щеше да роди още пет-шест отрочета, а не кат попа - не ме гледай какво правя или не правя, а ме слушай какво говоря. А говоря за ОСЕМ МИЛИОННА БЪЛГАРИЯ, ама това не се отнася за мен - аз с едно ама качествено дете, което няма и да помирише България, пък ако не ме слушате мога и аз да отида при него в САЩ - колко му е - та аз от Костов - на върха на БСП отидох , а и в САЩ бях ама много развалнувана по Коледа.

голяма част от нашенските жени имат поведение и характер на мъже, та не се учудвам, че нинова иска да се разбере като мъж, хем меркантилни, хем като мъже - прелест.

Мъката за ГЕРБ тепърва започва...започва се със спиране на парното в офисите им, поради липса на мъни и после отлив от партията поради беднотията в нея!

Бате Бойко се е смръзнал в страх от една жена. Хаде бате, не си чак такъв джентълмен. Не се крий. Излез и се сражавай с Нинова като мъж. Само срещу Станишев ли те бива? Само с меки китки ли можеш да се биеш?

Бойко, ако си мъж, приеми. Тя те кани без екипи, значи голи, да се борите. На младо и готино всеки може.

Трябва ли ДИР-а да ни информира за всеки предменструален брътвеж на г-жа лъжа?

Знаете ли че много често то и по филмите го има как двама колега и колежка работят в една фирма и често се карат спорят и т. н. и на края какво става отиват и си лягат заедно в кревата

И двамата сте политически скопени-без пол и излъчване..

,,Десният "комунист Бойко Методиев Борисов и собственик на ГЕРБ,срещу лявата социалистка Корнелия Нинова председател на БСП.Този филм не бих го гледал.По -добре пуснете филма за Винету или друг от времето на завладяване на Америка от Европейците и треската за злато.Така Бойко ще си остане в Банкя да си гледа филма за Винету,а Нинова в София да си пазарува за идващата седмица.

Ами да!Какво женско има в това нахално,арогантно същество грачещо с мъжки глас?По мъжки дори и от на Бойко!

госпожа Нинова освен лозунги и обещания КАКВИ РЕАЛНО ЗАВЪРШЕНИ РАБОТИ И ПРИДОБИВКИ ЗА НАРОДА МОЖЕ ДА ПОКАЖЕ (за БКП -знаем какво построи - енергетиката, пенсионното дело, пътища, електричество и водопроводна инсталация дори и в малКите населени места, НО ЗА БСП НЕ МОГА ДА СЕ СЕТЯ НИЩО ЗНАЧИМО ). НЕ ВЪРВИ ДА РАЗЧИТАШ САМО НА ЛОЗУНГИ И НА НАСЛЕДСТВОТО ОТ БКП. Интересното е КАКВО НАПРАВИ ЗА НАРОДА ЗА 27 ГОДИНИ НОВАТА ПАРТИЯ БСП?!

Хвани единия, удари другия. Бре тези чада на БКП зверски се хвърлят кой ще взема най-голямата субсидия и най-големите заплати в държавата, защото Българската икономика я унищожиха, а другите да им бачкат на минимална заплата. Като се добавят ДПС и ДОСТ - етническите партии на Ердоган как човек да не му се повръща и след това да вземе една здрава Гега и б.й, б..й докато се откажат от медената власт..

Нещо ми спестиха коментара, та затова ще го повторя. От времето на папеса Йоанна всеки кандидат за папа е поставян на специален стол за да се постанови от екип от кардинали, че няма да има друга такава грешка, че папата е ..мъж. В тази ситуация, ако съществото Нинова иска да води "мъжки" разговор, то трябва да докаже, че е мъж. Няма страшно- съвременната медицина прави чудеса и това е абсолютно възможно чрез определени импланти. Има и друг вариант, а той е Нинова да призове Борисов да си поговорят по.."женски", но тогава Бойко трябва да се "скопи" и съответно да се подложи на необходимите хирургически процедури, но някак си не изглежда приемливо. Естествено има и трети вариант, да го покани на обикновен политически дебат без разлика от пол, раса, вероизповедание и прочие съвременни условности. Но незнайно защо Нинова настоява за .."мъжки" разговор, тогава ще и се наложи да заплати на донорите допълнително за да получи мъжки атрибут, който да е съразмерим, та дори и по-голям при мерене на мачизма. Видно е, че определено се опитва да го дразни, но в случая не и се получава. Най-малкото защото Бойко може да се изправи и да каже- "Аз с ..такива...дърти шу..нди не мога да правя "мъжки" разговори.

във вторник ще ви притеглим на кантар. Нинова засега се справя много добре. Не съм решил, но много млади страдат на запад от партия гроб и затова риск печели риск губи, във вторник е решаващо за много млади, които родители ще подкрепят от България чедата си. Нетърпимо е повече. Не ни се искаме повече родителите да страдаме за дечицата си. Мили са ни. Най ни тормози, че не са бабаити, а са скромни, а в днешно време скромността е пагубно другарю цветанов. Това е положението бабо Сийке. ВЪВ ВТОРНИК. ПО КАНАЛ 3-страхотно се справи 10, НО... нищо съществено за сега, бащите ни се бориха за СПРАВЕДЛИВОСТ и ДАНО НАЙ-ПОСЛЕ СИ Я ПОЛУЧИМ ОБРАТНО НИЕ ДЕЦАТА, ВНУЦИТЕ ИМ БЕЗ СЕМЕЙСТВА, БЕЗ ПАРИ, БЕЗ РАБОТА... МЛАДИТЕ ИСКАТ РАБОТА ЗА КОЕТО СА УЧИЛИ, А НЕ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ И назначаване на всякъде ваши отрочета от герб. ПРОМЯНА А НЕ ПОДМЯНА ИСКАТ МЛАДИТЕ И НЕ ВЕЧЕ ТОЛКОВА МЛАДИ ОТ ЗАПАД, аз проз и вие сте прозти до тук за сега и точка, и затваряме кепенците за тази вечер, в очакване във вторник. УСПЕХ И НА ДВАМА ВИ!

сте видяли дебат между екипи? Корнелия и Боко да застанат един срещу друг както Хилари срещу Тръмп. Всичко друго са тъпи селяндурски банкянски номера.

ИМА ЛИ ОЩЕ ИДИОТИ,КОИТО ДА СЕ ВРЪЗВАТ НА ТИЯ РЕНЕГТ-КОМУНИСТИ???

КурНинова сигурно е мъж ?

Следователно ти си Деси поетеса от околовръстното.

Нинова какъв мъжки двубой сънуваш, като си обикновенна руска шлюха.

Боже мили,още един примат се обади от пещерата за Нинова.Прав е Бойко некачественият човешки материал е вреден за страната.

Не съм фен на БСП, но Нинова е полезна, защото мачка Буда Мутрата. Мутрагеньо винаги е бил страхлив. Не иска без екип, защото е страхлив, тъп и полуграмотен нагъл престъпник. Бандата му от мутанти, мутромилиционери и калинки, трябва да бъде закрита.

...живее Марешки.Той ще изрине боклука.

Да вземат да се....... натаковат, че да успокои държавата.

..аз си го мисля.И като категория ще си паснат.

Ами как ще имаме икономика, след като червените тарикати изкупиха заводите, откраднаха ни спестяванията, и бетонираха Черноморието с хотели? Те са си добре. На тях не им пука изобщо за нас. И нагло ни се смеят, представяйки се за спасители на нацията (Сланинова).

Герберски келеш, за твое сведение -Н.В. Цар Симеон 2 Сакскобургготски БЕТОНИРА ЧЕРНОМОРИЕТО! Всичкото зло за България започна от идването на Мадридския Кретен. Симеон 2 е шедьовърът на Българското Пропадане, стореното от него е катастрофа за цялата ни История! Огнян Герджиков, свален Председател на НС, от НДСВ, главна фигура (шеф на младежкото НДСВ) беше и Пеевски. МУТРАта беше назначен от Симеон Втори Сакскскобургготски "Генерал" "Доктор" Бойко Борисов, да...от НДСВ. Както казва умно, простоватата иначе Калина: Имате късмет, че баща ми ви е цар

а Н.В. Цар Симеон 2 Сакскобургготски нали играе по червената свирка бе отворко.

Нинова може да кани само на надлъгване а не на дебат. Да ходи да си лъже онея дето хвърлят пари през балконите. Нали така г-жа Лъжа

Днес този, който има волята да отърве българите от ЧЕРВЕНАТА мафия е тъкмо Бойко Борисов. Защото има ОПИТ. През 1995, другарят Борисов отказва да се деполитизира и напуска пожарната с думите: "За мен партията-майка, която обичам, е по-важна от моята служба". Комунистът Борисов подава рапорт и е освободен по тази причина от МВР. И днес билетът на БКП си седи във вътрешния джоб на др. Борисов, което му прави чест. Днес този, който има волята да отърве българите от червената МАФИЯ е тъкмо Бойко Борисов. Защото има ОПИТ. "Тиква" - тайният прякор датира от мутрагенските години, когато ВИС-2 и СИК бяха в апогея си. Бойко тогава, като човек, който обича да е със силните на деня, правеше непрекъснати совалки между двете групировки, но отвсякъде беше гонен или както се казва и двете групировки се караха за него, но като в оня виц - всяка вика "Вземи го ти". Защото некадърниците никой не ги иска, дори и мутрите. Та именно от това време, любимото занимание на Големия Маргин беше да прегърне Бойко през главата, а с другата ръка да го ч ука по нея, говорейки "Бойко, Тикво празна, пак ли се нас.ра". Та те тоя същия Бойко си го избрахте за премиер преди време. Ама то в царството на тиквите, редно е Тиква да е цар все пак. Между другото, Големият Маргин е кръстник на дъщерята на ББ, а ББ е кум на Маджо... КОМУНИСТЪТ Бойко Методиев Борисов най-много го е страх да не разберат хората какъв страхливец е ! Избягал от жена си и детето си. Избягал от мутрите. Избягал от кметуването на София и от първия, че и от втория си мандат. Сам като куче заобградено от хищни котараци. С изкуствени пиар снимки от режисирани Коледни вечери за пред публиката. Изпитвам истинско съжаление към този нещастен, объркан и страхлив човек. Дано намери утеха ! Ако ще да е и в Симитли...

МИ БЪДЕ СПЕСТЕНО. Нинова без екип ще е потресаваща гледка. Пък и децата гледат телевизия!

МОЛЯ ТОВА ДА МИ БЪДЕ СПЕСТЕНО: БОРИСОФ ПРЕД СРИВ НА НЕРВНАТА СИСТЕМ ! ДИГА КРЪВНО ИДЕ ИНФАРТ ! КАКА МУ СЕ ФРЪЛЯ ОТГОРЕ, СПАСЯВА ГО ! ДИША ТЕЖКО ! МРЪДАТ МУ УСТАТА ! ПОСИНЯВА - ВИКА КАКА МУ ! БАЦА ШЕПНИ ! ДАИТЕ МИ....ДАИТЕ МИ... КАКА МУ СА ФРЪЛЯ ! ДАВА МУ САБЯТА ! КУДЕ МУИЕ КОНЯ !РЕВЕ ВЕЛЧЕФ ! ДАИТЕ КОНЯ НА ЖЕНЕРАЛА СА ЦЕПИ ЦАЧКА ! ИДЕ КОНЯ ! ГЛЕЦА БАЦА С ВЛАЖНИ ОЧИ ! БАЦЕ Е ВЕЧЕ НА КОКНЬ ! ГАЛОП ! ВИКА БАЦА ! САБЛЯТА МУ ПАДА ! КОННИКА ДИГА ПРАХ ! БАБИ СЕ КРЪСТАТ !ИСУСЕ - ВИКА ЦАЧКА ! ВЕЛЧЕФ ПАДНАЛ НА КОЛЕНЕ СА МОЛИ ! БАЦЕ ЯЗДИ ! ЦЕЛ ВИНЕТУ ! ДАИТЕ КАМЕРИ ВИКА ВЕЖДЬО ! ДА СНИМАМЕ ЕПОХАТА ! ЛЕЛЕ БАЦЕ ! КЪФ СИ УБАВЕЦ ! ТУВА ЦЪКА ЛИЛКЯ И МЕСТИ ЦИЦЕ ! НЕМА СУТИЕНИ ! НАРОДЕН ПРАЗНИК !

И аз така предлагам - без екипи-дори и без гащи,може по един прозрачен чаршаф, да видим по мъжки става ли му на мъжкаря. Те и без това са горе-долу на една възраст, редно е мъжът да е малко по-дърт.

БХ никога повече няма да се изправи на директен дебат след резила от 2012г.! Екипът му трябва, за да прикрива колко е проЗт!!!

През 1995 г. бабите казваха за Жан новото лице Умен, умен... при това професионален политик. Сега през 2017 г. БСП пак предлага нови лица, млади, умни, с отлично образование от чужбина не им трябват професионалисти, а послушници на лъже-маже-Нинова. Недовършен мандат на Жан Виденов (БСП) от 25.01.199512.02.1997 г. - само 2 години. Помните ли реиндустриализацията по Румен Гечев, фалират 15 банки, а парите в червените джобове. Хиперинфлация 1$-3000 лв, масови протести и на дек.1996 г. Жан Виденов подава оставка. 1996 г. стартира масовата приватизация с бонови книжки - печеливши персоните и групировките, свързани с БСП.

Да живее Дружинната ръководителка лъже-маже-мрази-Нинова, чиито деди не построиха комунизма! Да живее Психическият тормоз на лъже-маже-мрази-Нинова! Да живее Каруцарският речник на лъже-маже-мрази-Нинова! Да живее Петоколонничката лъже-маже-мрази-Нинова! Да живее Националната предателка лъже-маже-мрази-Нинова! Да живее Руската олигархия на лъже-маже-мрази-Нинова!

Прибирай се в стаята, визитация!

Герберски келеш, намалете незабавно чекиите. Изглеждате леко умствено изостанал вследствие на труднозавършеното начално образование и използването на въздействащи субстанции. Не забравяйте за профилактични мероприятия и се погрижете за себе си. Застанете пред огледалото и се наблюдавайте внимателно. Ако имате прекалено сериозни пристъпи на фасцикулация, ще ви бъде предписано лекарство. Това ще Ви облекчи, докато Ви приберат в психиaтрията. Поздрави, доктор Стефанов.

Тетка дава уроци на Боко как да реве по команда за дядо си.

В България не се произвежда достатъчно стойност в икономиката и следователно няма пари.Каквито и нови лица, нови избирателни системи, нови шоупрограми и нови фалшиви новини да си измисляме, няма да заживеем по-добре. Илюзия е, че можем рязко да заживеем по-добре. Ние като общество сме едно от победените общества в Студената война.

Това е теза на западната олигархия, която владее 90% от средствата за производство. "Нищо не се произвежда, затова не плащаме". А като "не се произвежда", откъде идват 85 милиарда БВП, всяка година ? Истината е, че за последните 20 г. производителнотта на труда е нараснала 2.5 пъти, за заплатите са се увеличили само с 30%. Нечувана норма на експлоатация ! Нечуван износ на печалби от бедна България за богатия запад !

Това дето си цитирал байно, илюстрира единствено жалката производителност на социалистическата индустрия с внесени от СССР модел и технологии.

Дебат между Корнелия Нинова и Бойко Борисов ще има. И то не един. От централата на ГЕРБ обявиха, че първият сблъсък между тях ще е 28.02.2017 г., вторник, от 19,30 часа в Нова телевизия.

И какво предлагате за руският етнос който е около и над 90%, от населението в Крим и иска да се присъедини към Русия? Да учи "учи" украински език и да плаща данъци на хунтата в Киев, може би.А да си спомняте, че Шотландия бе на косъм след референдум проведен сред местното население да напусне Великобритания.. и ако бе напуснала .., какво санкции на Великобритания до дупка?А да си спомняте, че Гибралтар (100% испанска територия!) проведе референдум да остане в състава на Великобритания!Мислите ли че Испания е съгласна с това!? А да не би във Фолклендските острови да се преведе референдум къде да са!Просто Великобритания от позицията на силата ги заграби и това е!Дали Аржентина е съгласна с това - как мислите???И не забравайте никога, че Русия ни ОСВОБОДИ от 500 годишната турска анексия, или не сте съгласни?

Боко, че е тиква-тиква е, но и , че тази е скрита лезбли..все повече се убеждавам.

Малиии..тиквата и бъчвата на едно място, без охрана/екипи.

Kogato BSP e na vlast sledvat krizi,faliti,protesti, omraza!!!Ne vi li pisna be hora .Niamate li pamet i dostoinstvo!!!Borisov ne e perfekten ,no e edinstvenia koito napravi neshto za Balgaria.Niakoi znae li neshto postroeno ot BSP.Kakva e Kurnelia ta da iska debat da si diga imidja da se pokaje redom s Boiko.

Д-р Борисов на дебат?...Че откъде толкова интелект?К.Нинова ще го"обезкости".

Тикво, тази женица ти разби каратистко-футболистко-тенисистко-генралско-терикатско-просташкия имидж. Овчият то мозък лъсна като мангалски гол задник, приклекнал до дувара по задачи...... Ха-ха-ха , Боко на открит дебат по икономически въпроси......... Ще пада смях и настроение!

КАКВО ПА ТОЛКОВА ПЛАШИ ТАЯ СВИНЯ.НОРМАЛНО Е ДА Е ПОД ДОСТОЙНСТВОТО НА ЧОВЕК ДА СЕ РАЗПРАВЯ С НЕЯ.

трябва да се срамуваш от себе си!По думите ти личи колко си умен И ЖАЛЪК......

Травестити са Travers и Цецко Цачев.

Тоя е по-лош и от комунистите бре: -член на БКП докато е полковник в служба пожарна безопасност и когато службата трябваше да се деполитизира той я напусна за да си запази партийния билет -завършил в Симеоново а там влизат само най-верните на БКП -личен телохранител на Тодор Живков -баща му полковник от МВР-член на БКП. Този не е КОМУНИСТ той е нещо по-лошо ПРЕДАТЕЛ КОМУНИСТ.

Nai setne stana iasno che Kornelia e travestit iska da si meri dostoinstvoto s Boiko.

Госпжо Нинова Б,Б.няма да излезе на дебат с вас, защото само с едното ЕГО не става, трябва и акъл за това,а той му е дефицит.

Тая го желае ! 3 пъти вече му намекна, ама не се дава Борисов. Ще вземе да и хареса, че после няма отърване.

Ех, корнелията има голям мерак да срещне с Борисов на четири очи, ха-ха-ха!!!!!

при първия мандат... Расте броят на хората, които се питат кога все пак българският бивш министър-председател работеше? Разпространените снимки от последния премиерски мач в Стара Загора правят въпроса още по-актуален. Тялото на Борисов, с изключение само на коленете, е в зелен спортен екип. Фланелката отново е на напречни райета, може би напук на всички съвети, че следва да е с надлъжни, за да прикрива наедряването. Направо на терена е просната огромна тава с печено теле сукалче. Министър-председателят, както си е потен, се е попривел над тавата и пробва с ноздрите си аромата на печеното. До него тримата съдии се опитват да привлекат внимание с някакви награди, вероятно защото премиерският отбор спечели купата за ветерани, но Борисов още на Съюза на художниците, решили да го правят свой почетен член, отговори, че плакети и други евтини дрънкулки не са му притрябвали. Главата на правителството "рита мач", бие дузпи, понякога дори ги вкарва, реже всякакви ленти, независимо дали събитието е на премиерско или на портиерско ниво, в нарушение на правилата опитва сам да кара служебния автомобил, колкото да предизвика някоя катастрофа, навърта дори летателни часове на правителствения фалкон и кугерите на военните, посвещава часове, дни и даже години на всичко друго, но не и на онова, за което е избран. Дотолкова свикнахме с този тип премиерстване, че ни е трудно да си представим Борисов да седне в кабинета си, да прочете нещо, да анализира, да направи изводи, въз основа на които да взима управленски решения. Бюрата на министър-председателите обикновено са отрупани с документи, с най-важното от всекидневната поща, с концепции и законопроекти, със статистики и отчети, но това на Бойко е празно. Той ръководеше държавата на крак, на колела или във въздуха, между две кръцвания с ножиците или между двете полувремена на футболен мач. Затова и днес каже едно, утре - друго, след това - трето, или се върне на първото. Кога работеше Борисов като досегашен премиер?

Трябва да се явят те само те двамата, а по един лидер от всички управлявали досега и въпросите да ги задаваме ние!Защото на всички сме им сърбали попарата!И заради тях сме на това дередже!

Брей, брей-ще бъде истинска кечмания.Тиквата срещу кратуната!