Смъртоносните автогонки

Нелегални автогонки има и в Германия и вземат все повече жертви. Шофьорите, които ги организират и причиняват смъртта на други хора, заслужават строги наказания.

Обратно в новината

Коментари - Смъртоносните автогонки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами те, нашите откъде видяха, оттам. Колко деца загинаха и колко майки се зачерниха.

Чудя се, колко е трудно да се проумее една елементарна истина: скоростта НЕ убива. Гонките НЕ убиват. Дори и скапаната кола НЕ убива. Убива глупостта и само тя. С единствено изключение - наистина лошият късмет, но това е повече в областта на куриозите. Дай на едно тъпо говедо количка за пазаруване и то ще намери начин да катастрофира, било то и 2 км/ч.

стефи, ти не си тъпа. ама никак! не вярвай на никой, който ти вика, че си тъпа. лъжа е! и ти си го знаеш...

Глупчо, става дума за гонки по шосетата и жертви от хора на тротоара, по пешеходните пътеки и велосипедисти. Не можеш ли да го проумееш? На Париж-Дакар карат ли със 100км/ч през градовете без специално отцепване на движението? Ей така градският трафик си върви и покрай него перат състезатели.

дойче веле е смърт за свободното слово. доказва го центурата на евриете - събил, честито!

пред фашисткото дойче веле само се мълчи! смъртта иде от дойче веле! не от гонките!

интересно ми е интериора на коя кола е на снимката,нещо амерканско ли е субару ли е?

по това какво ти е интересно в такъв материал се разбира колко ти акъла....нула:)

Отново статия от масонските манипулатори от Deutsche Welle ! Dreckige scheisskerle ! С психотронни генератори зомбират хората да вършат безумия ! Гонките са част от чудовищните манипулации на човешкото съзнание ! Как се изработва психотронен генератор знам добре - преди повече от 40 години бях стигнал до концепцията на това нещо. Но не го направих, за да не увредя невинни хора. Впоследствие научих, че още през 40-те години на миналия век "моята" идея е била овеществена в . Потърсете книгата "Експеримента Монтоук" в интернет (налична е в pdf-формат) и ще разберете, за какво става въпрос ! Ще разберете как се манипулира обществото, чрез въздействие върху мозъка посредством мощен предавател.

а звездите говорят ли ти често?

На сбъркан мозък не му е нужен генератор, за да върши безобразия! На мен защо не ми действат тези психогенератори, а?! Защо спазвам законите? Защо уча децата си да отстъпват място на възрастни, малки деца и бременни жени, а? Защо ги уча да уважават учителите си? Защо ги уча да са почтени и да не се водят по акъла на тези с генераторите? Знам защо! Защото вероятно съм проста, демоде и лузърка, но нищо не може да ме накара да се пречупя и да се поддам на идиотщината и агресията, която ни залива отвсякъде! Казала една жена, набор 1972 г.

На Хамиди му трабвало едно стадо камили.Да си ги пасе по цял ден и да не мисли за автогонки.

Е, браво бе, как може да пускате подобни новини бе, серсеми! Сега как половината форумно съсловие ще казва - това може само в България да се случи! А в Германия да беше само този случай. Знам за още няколко такива. Стават всеки ден, но просто не ги натъртват в немската преса за да не подтискат хората. А в България журналистите са садисти, на които удоволствието е да потъпкват българското общество по всякакъв начин. И ако няма, "не дай си Боже" лоши новини то веднага ще внесат от чужбина я някоя катастрофа, я някой ураган.

Все звучни немски имена... А? Всички знарм, че става дума за новодошлите "германчета", със тъмна кожа и оше по тъмни намерения....

Говорят си червей и плужек: - Как се казва същество, което е загубило инстинкта си за самосъхранение? - Европеец.

По-точно, евроГеец!

вие ги пращахте за един виц в концлагера, та сега се чудите как така малко са ги осъдили тези.

Хамди Х. - едно звучащо типично по германски име

Ей сега ще тръгнат и онези комплексари с моторите , не е само да кара бързо , номера другите да го гледат иначе не му е сладко на комплексарчето, бой по тъпите каски ще ги оправи мършите , повечето са комплексирани дребосъци с броня.

Точно сега слушах "Байерн аинц", доста известно радио в Бавария и преди час казаха, че за месец януари има спад със 7% на смъртните случаи и са най-малко от шестдесет години насам. Продължението, обаче, е интересно - Експертите смятат, че причина е студеният януари, който е принудил мотористите да си останат в къщи. И това не е майтап - наистина точно това казаха! Тук повечето мотористи имат сезонни номера, но има и камикадзета, които карат през зимата!

Автогониките станаха тотален хит, след първият филм "Бързи и Яростни". Пол Уокър плати с живота си за разпространяването на тази 'болест'.

да, ама дизела е още жив. надявам се и той (скоро) да се опече като татарско кюфтенце...

Ми аз отдавна казвам че нашите закони и съдилища са направени по европейските правила. И няма как да са други, защото си имаше условия за приемането ни в ЕС. А, тук често се пишат смехории от типа "ама в Германия тоя щяха да го натикат в затвора".... Ми и там е точно като у нас, т.е. всеки бандит може да си прави каквото си иска, а порядъчния немец трябва да трае.

ТАЗИ СТАТИЯ Е ДО ВСИЧКИ СМЕШНИЦИ, КОИТО ТВЪРДЯХА, ЧЕ В ГЕРМАНИЯ НЯМА АВТОГОНКИ!

Sm3hurk0

Забрави да спомеш и магарето зад волана - " не се знае какво магаре кара" и със каква кутийка. :))))

И от къде се пръкнаха всичките тези добри практики?

Кво стана с прокуроския син убил двама човека на пл Ручей в София - ДАЛИ ЩЕ ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА????????? А Цацаров ????

Няма. Условна...

Sm3hurk0

Нещата в България са в доста по-лека форма от това което се случва на запад. Подготвил съм Ви клип на който в момента замъглявам номерата на колите, за да не привикват собствениците на автомобилите. Работата по замъгляване на номерата е тегава, понеже са доста малки, като пиксели и преглеждам кадър по кадър за пропуски - а кадрите са 50 за 1 секунда... В скоро време ще Ви уведомя за заглавието на клипа.... И карайте разумно съобразно възможностите си, за да ви пишат по медии и статистики.

в българия нещата нямат нищо общо с тези на запад.

наказанията ще направят тръпката още по-яка

Абе те да им вземат колите + глоба + затвор поне година, пък пак да заповядат.

Аз предлагам да им сменят колите със Smart и нека вдигнат с тоя кашон 120 km/h.

Ние ли се учим от тях, те от нас ли? Науката мълчи по този въпрос.

това е целта Важно е, че е се казва Хамди Важно е, че и в Германия виждаш ли се случват гонки Важно е, че и в западния свят се случват лоши неща Пропаганда баце...прозира. Не е важно дали е истина, важно е как така от никъде се появява такава статия Откъде ли е преписана :)

Я виж ти, та то се оказва, че ни сме добри европейци?! Хм, честно се чудя какви са поточно европейските ценности?! Та и там човешкият живот явно не струва пари, щом и там раздават такива условни присъди?!

Хамди карал с превишена скорост из Берлин и бил спрян от полицаите Мехмед и Исмаил. След като отказал да съдейства на органите на реда ще бъде отведен при съдията Юсуф и наказан най-строго по законите на Шериата.

Така се налага немски "ордунг"! Няма с перо да ги галят я!

В първия момент ,щях да напиша ,че и дойчовците са прихванали от нашите източноевропейски "ценности", но после се размислих и се сетих ,че тези неща ,не идват от нас , а далече ...далече още по-назапад през Океана ,от Великата "братска" (нова) страна ...ФАЩ ! Само от там ни идват всякакви злини ... От една страна ,сбирщина от всякакви боклуци на света ,държава без история ,с единствената ценност ....$$$$$ !