Жена загина, мъж е ранен при челен удар

53-годишна жена загина при катастрофа на главния път София-Варна, в участъка между селата Микре и Сопот, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Ловеч.

Обратно в новината

Коментари - Жена загина, мъж е ранен при челен удар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес не съм си изпълнил нормата от двама убити на ден, но и утре е ден, казвам го оптимистично... Да му мислят другите джигити, накрая ще остане само един... дано съм аз...

За мен пътят София-Варна минава през Ришкия проход. Само около 100 км по двулентов път.

е какво да изясняват...несъобразена скорост и нарушение на единия автомобил.

А паяците от КАТ висят на хранилката Ботевградско Шосе с 4 ленти в посока прав път, 15 м разделинелна ивица по средата и ограниочение 50.

Причината е задкомилното устройство СЪС СОФИЙСКА РЕГИСТРАЦИЯ!

Ти беше там и видя ли?Селяндурите в София са причина и за зачестилите катастрофи и за задръстванията и за селото което носят със себе си!!!

Доволно често минавам през този участък и мога да кажа - простолюдието кара там като изоглавено! Ако караш там с 90 си най бавно движещата се кола!!!

С 90 там и на много още места си крайно опасен за движението даже.

Прав си 407 ...така е ,но не само там ,пътувам Варна-София така е навсякъде ...Колата ми е скромна и старомодна в сравнение с съвремените ,но в идеално с-ние ,5 скорости, а и с моя 40-годишен опит се справям да подържам темпото ... падна ли под 100 веднага събирам колони след себе си .. Най-ми е трудно при изпреварванията ,защото с моите 75 коня на 1300 тегло ,ми трябва много...много място да "дръпна" от 70-80 до над 100 -110 ,за да мина бързо и безопастно пред този който изпреварвам ...особенно ако е дълъг ТИР .Насрещното д-ние също е интензивно ,а скоростта им също е над 100-120... Трябва да се съобразяваш . Най-лошото е ,че през топлия сезон ,пътят е обрасъл от клони и храсталаци вкл. и банкетоа ,което още повече стеснява видимостта . Преди 30++ години не бе така ...Тогава камионите се движеха с 60-80 по баирите пъплеха с 20-30 ,рядко имаше кола да кара с над 80-90 ... Днес дори бусовете летят с 140 ,а не като старите "НИСИ" и "Жукове" с 60-70 ... А пътя си остана все същия ...дори много по-зле подържан .

в една лента и се регулира от полицаи. Кой е пуснал тогава две насрещно движещи се коли в този участък? полицаите!!!!!!!!!!!!!

или първо драскате? Цитирам: Движението в участъка се осъществява в едната лента и се регулира от пътни полицаи.

Явно движението се регулира след катастрофата, защото не са премахнали останките от колите!

За този участък - неправилно изпреварване. Движението е интензивно, камионите са малко по-бавни и нерваците се изявяват.

Участъкът е прав и широк! Високата скорост и неумението убиват! Карайте с 90 км/ч. извън градско ме учеше един тираджия! Казваше: " Каквото и да стане с тази скорост мога да реагирам! "

Участъкът там изобщо не е прав и широк!

Причината е ясна. Голяма концентрация на идиотизъм и тотално нежелание на КАТ да си свърши работата

що, бе? вършат я, ама стига само до личния джоб на човечето с палката