Оставиха в ареста бизнесмена, пребил до смърт работник

Софийският апелативен съд остави за постоянно в ареста бизнесмена Стоил Стоилов, който преби до смърт свой работник.

Обратно в новината

Коментари - Оставиха в ареста бизнесмена, пребил до смърт работник | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какъв "бизнесмен", бе, дирници ! Тоя е изпечен криминален престъпник, забогатял от кражби на сметки от кредитни карти ! В чужбина отдавна го търсят за тези престъпления, но явно тук е "защитен бизнесмен". На кого ли е плащал, за да си осигури спокойствие ! Ха сега проверете всичките му контакти !

бездушна работа, 4 човека гледат как "бизнесмена" убива човек. и с кви пари строи каща в бояна.

В тая "пробита" държава е нормално да работиш без договор и работодателя да ти бави парите и или да не плаща, няма оправия... В този случай доживотна присъда ще му е малко, тоя "бизнесмен" се мисли за недосегаем, дано да има справедливост, но и да има умрелия си е умрял...

Такива трябва да ги самообесват в ареста, за да не ги хрантутиме после в пандиза.

Този изрод си е за 20 годишна присъда ,но от друга страна много от така наречените майстори са си за трепане ,идват правят се на велики ,оставят си ръцете ,след тях викаш други да им оправят бакиите ,има и като този които гледат какво могат да откраднат ,въобще както казва народа ...майстор да не ти влиза в къщата.

Са по виновни от айдука ,за съучастничество ,не са предотвратили убийство и не са се притекли на помощ за предотвратяване на конфликта,като с тяхна помощ айдука не е позволил на работника да се защити.

наел ли е този работник по трудов договор, заплата , осигуровки и т.н. ? Не ?? значи, това е лицето на бизнеса у, нас- наемаш някого, не му плащаш, и понеже няма договор, не може дори да те съди, ако не му платиш. що му е задигнал само инструментите, някои направо палят къщата . я го проверете от НАп кви ги е вършил, каква къща, с какви пари, .. мутри

той що работи без договор, без да внася данъци и осигуровки или него закон не го лови, сигурно и помощи взима като безработен

Безизходица, Колега. ...в ДобреВързания 'омагьосан кръг' на 'живота' за Хората у Нас.

Тия двамата, които са гледали трябва да бъдат подведени под отговорност за това, че са отставили човек в безпомощно състояние без да му помогнат! Що за изродска държава е това?!

къде го пише в закона?

Те ти го един изрод!

Да го охраняват много добре,да не вземе и този да изчезне за Украйна,като онази мутра която уфейка за Украйна,а трябва да е във затвора за бобой на едно младо семейство със палки на Околовръстното,как става от Ареста да се изпариш във Украйна,да не е Магьосник а?

този офейка в донбас дори гордо показваше снимка с униформата на армията на днр сложете го в списъка на най-видните и смели русофили айде и вие след него

Пак се почна с русофобските истерии. И за времето да е новината, Русия ще е виновна.

Днес новините са само убийства, далавери , педофили. Нищо хубаво ли не се случва на тази територия без власт наречена България?

Капитализъъъъм!

...от задунайскогубернистически тип.

и да се извърта, все си е капитализъм

пазето го и тоя да не избяга в редиците на донецката армия там са се такива вежливи като отня с палката от околовръсното

За Протокола : - една от Първите задачи на Работната-Ни Група по Право/Юриспруденция - Създаване на Специализирана структура (Съд, Агенция или Комисия) по Трудово-Правни Норми и Спазването-им.

" Бизнесмен " които се занимава с пластики и източва банкови карти. Еб*аси пропадналата държава.

А,някой може ли да ми обясни,как така тези Мутрите които бяха задържани за Побой над едно младо Семейсво били ги със палка,единият се изпари във Украйна??и не им ли взимат на такива подсъдими личните карти,точно заради това да не уфейкат а???Сещате ли се за случая??

Офейка В редиците на Убийците на ДнешенКремъл. ...т.е. Всьо как-обьiчно

Докато мутрите са бизнесмени, а мафията е политическа класа у нас няма да се подобрят нещата!

"Оставиха в ареста бизнесмена, пребил до смърт работник" Дълбоко съм убедена, че ако вие си наемете работник да свърши някаква работа в дома ви, а той вземе парите, отмъкне резачка за дърва и още инструменти и изчезне, хич няма да му се сърдите и да го търсите. "Психопат уби крадец" - е, не звучи достатъчно палещо за широките маси, но за разлика от другото заглавие си е обективната истина.

този така наречен бизнесмен му е дължал заплати за няколко месеца. Още ли ще защитавате изрода който е пребил работника. дори и да му е взел инструменти трябва да го пребиеш до смърт ли. Засрамете се!

Никой не защитавам - за убийство присъдите трябва да започват от 20 години. Това ли е начина да си вземеш инструментите или заплатата? Кой излезе доволен от тази ситуация? Толкова ни е акъла.

Да де ама не е взел парите. Щото този виден бизнесмен не му ги давал.

Имаше такъв случай във фирма, в която работех. Юристите заведоха дело, след 3 месеца крадецът беше осъден, парите в сметките, че и даже отгоре, защото плати техниката като нова. В същата фирма ядосана секретарка се обади на Инспекция по труда и наговори куп лъжи. Проверяваха фирмата 6 месеца. Начин винаги има - и от едната, и от другата страна. Сега един е в гроба, другия в ареста. Всеки друг начин е по-добър.

Това дебело животно всичко е постигнало по този начин в живота си и понеже у нас правосъдие няма за такива, убийствата стават като нещо обичайно.

Какво се пените, бе хора? Тази млада булка отива при "братята роми" в панделата. Там ще му се иска да не се е раждал.

А охранителите на селището, в което е пребит работникът и сега са свидетели също са гледали или не са се намесили да спрат насилието. Не подлежат ли и те на наказание?! Работникът може и да е взел инструментите, ако "бизнесменът" не му е плащал. В доходите на населението е проблема на държавата. "Бизнес-елитът" не може да работи по новому с пазарни принципи, а ние не желаем да работим по старому. Това се нарича революционна ситуация.

Какъв бизнесмен е този, бе журналя? Използвайте думите внимателно. Излагате се. Бизнесмени са Владимир Койлазов и Петър Митев от Chaos Group, които спечелиха и Оскар за България. Този, за които сте драскали е един най-обикновен селяндур, готов да убие човек за една дрелка. Скъсан боклук.

А охранителите от иструм парк кво са гледали ?!? Eбаси утайките населяват тия земи... Жалко , че работника нямаше пестолет да му пръсне тиквата на тая свиня мръсна...

Много ни е ЛЮБОПИТНО,как КОМЕНТИРАТ този случай,хората,които ЗАЩИТАВАТ БИЗНЕСА и СНДИКАЛНИТЕ "лидери?!

Отдавна се знае, и то не само у нас - видиш ли чорбаджия, можеш да го застреляш веднага, без угризения - винаги има защо. Тези които се насочват към чорбаджилъка ся специална, вълча порода. Ако ще работиш за такъв, непрекъснато му бъркай в задника /напр. с повреждане на машините му, автомобилите му и т.н./.

и него и тези, които са гледали да ги убият по састия начин!

Правилното заглавие би трябвало да е : " Оставиха в ареста боклука, убил човек ! " . Докога "бизнесмен" ще наричаме мутроподобната ,криминална сган ?!

Трябва надницата да се плаща всеки ден. Много са робовладелците в БГ дето не плащат редовно. Какви са тия глупости изпитателен срок. Работиш плащат ти в края на работният ден, не ти ли платят един ден ясно е че не си одобрен и чао.

По два пъти на ден трябва да се плаща.

Който е за Смърното наказание да се върне да гласува със ззелената ръчичка,който е за Не,червената,на България такива изроди Мутренски Убийци не им трябва.Няма ли някоя правителствена Организация да събере подписи и да направи Референдум дали народа иска връщането на Смъртното наказание???а??? Да попитам във Кой щат още важеже това във Америка да ги приспиват затворниците завинаги?

За незабавно връщане на смъртното наказание!!! Нас ЕС не ни интересува!!! На този изрод "бизнесмена" - смъртно наказание, а на секундантите придружители по 30 години без право на обжалване!!!

Ами на, върна се. Ти не разбра ли, че крадеца е смъртно наказан ?

Ти откъде знаеш,че е крадец работника?

На баба ти хвърчилото. Нали знаеш, че оня не му е платил нищо и работникът затова е взел инструмента.

Така като няма кой да хваща и наказва крадците... Не че е правилно да биеш някой до смърт, но съм готов да се басирам, че от този бизнесмен вече никой няма да открадне какъвто и да е инструмент.

Точно така, по принцип на затворниците не се разрешава да внесат и имат инструменти...

Ако изобщо попадне в затвора, все пак тук става дума за убийство по непредпазливост или по хулигански подбуди, ако си признае може и да е на пробация...

Хем не плаща заплата, хем бие жестоко до умъртвяване. Изрод долен. Най-строгото наказание заслужава.

Тебе до сега не са ли те крали ?

и какво да убивам ли? В БГ всеки краде.

крадеца е "бизнесмена" едва ли кутията инструменти струват колкото дължимата заплата на работника. Смърт за изрода бизнесмен -боклук.

Този дългогодишен нагъл шарлатанин и доказана МУТРА, НЕ Е НИКАКЪВ "БИЗНЕСМЕН"!!!! Човек с куп дела и десетки разкрити и неразкрити престъпления, убиец и жесток насилник няма нищо общо с хората, които имат ЗАКОНЕН БИЗНЕС и всеки ден се борят за оцеляването му! Доживотен строг затвор, без право на замяна за такива "бизнесмени" като този охранен изверг!!! И неговите "хрисими" свидетели - безучастно подкрепяли наглото жестоко убийство - също зад решетките!!!

Човек който на трезва глава си го мисли, че е велик и може да убива други невинни хора които нямат никаква вина,трябва ли такива да живеят а???Да се върне смъртното наказание за такива както е във америка,и точно за 1 мин на смъртоносното легло вливайки му четири инчекции една след друга и този убиец ще е пътник,но защо,защо никой не го желае това,нима някой иска този народ да се самоизтреме един друг,както се отнася и за други страни.Няма ли дисциплина така ще е,за това някой ден всеки ще бъде въоръжен за самодбрана.

Надявам се след този случай кражбите да понамалеят както е станало по времето на Хан Крум.

крадеца в случая е бизнесмена, който 3 месеца не е плащал заплата

Какъв бизнесмен е тоя? Някаква бифша мутра замесен извън граница с измами с дебитни карти - това ли е лицето на Бг бизнесмена... 3 месеца залъгва починалия работник просто не е свикнал да си плаща, а за това убийство доживотна присъда му е малко. Дали ще го осъдят справедливо или ще мине " метър" е друг въпрос...

Да бе. Наприме от военните заводи крадат оръжие дори и когато им плащат.

Запознай се със случая от самото начало и ще оправдаеш кражбата,а за такова убийство няма място за коментар...

А че работника е извлякъл инструментите-няма проблеми! Всички знаем какво представляват днешните"строителни работници". Човека е знаел,че и да сезира полицията-от умрял писмо. Поне му е хвърлил един бой. Нали не мислите,че ей така,без причина го е бил,и то 1 час... Тъмни са нещата в строителния бранш. То е видно и друго-когато държавата е слаба, то хората се саморазправят...

Абе, ид*от! Работника е бил убит от "бизнесмена". Убит! Бил му отмъкнал кутия с инструменти. А този "бизнесмен" защо не му е платил? Работиш - получаваш надница/заплата.

А ти къде видя,ЧЕ НЕ МУ Е ПЛАТИЛ?? Кретен! За мене това е чиста кражба. Само не е трябвало да го убива.

Аз веднъж не платих на един майстор който ми слага плочки в банята.Изгоних го и след това платих на друг да ги свали и да ми сложи нови както трябва да се слагат.

за предумишлено убийство с особена жестокост.

изрод е това , не човек!! циганин , българин какво значение има това жив човек можеш ли да го убиеш с голи ръце!!това е българия.....самозабравили се мутри у тарикати!!

И ненаказани айдуци...

А двамата дето са гледали как убива човек не са ли подсъдими?

Не са.

"страх лозе пази" генетично ощетените разбират само от бой

А убиецът не е генетично ощетен така ли излиза? Човешки живот за инструменти не е трезва преценка и наказанието не съответства на престъплението, по-скоро върви към психопат/социопат.

Поради това, че у нас много често не се плащат заплати, а като правило последната заплата и невзет отпуск не се плащат като отговор е преди да си тръгнат работниците гледат да замъкнат каквото могот, като това не е кражба а припиране на полагаемото им се възнаграждение в натура. До подобни случаи се стига защото както законодателната така и изпълнителната и съдебната власт не си вършат работата. Неизплащането на заплата си е кражба и в цивилизованият свят се третира точно така.

Да бе. Наприме от военните заводи крадат оръжие дори и когато им плащат.

В тоя бранш (строителния) парите се взимат всяка вечер, а не както е другате на края на месеца. Като имаме впредвид, че работника е от цветните, то значи със сигурност не е искал да работи на трудов договор, защото така ще му спрат помощите. Хайде да не се правим на ударени, че не знаем как стават нещата. Та версията, че не са му плащали 2-3 месеца издиша яко.

Тоя сега трябва да му лепнат доживот и след това даа го бият през ден в затвора

Ами администрацията? Вижте ГППП - тата. Пъргави митничари продават винетки, лепят, разлепят, бутат пари по джобовете. ........ Кой им вмени тази функция? В кой век живеем? Калотина имам впредвид.

Ако Владо Кузов сегса на това дело беше съдията,колко ли години затвор би му дал?

Докога ще наричате мутроподобни рецидивисти и схемаджии - БИЗНЕСМЕНИ?! И вие сте едни медии...Жалки сте!И смешни.

В нашата страна на мошениците викат бизнесмени и е практика същите да не плащат на работниците 2-3 месеца, а когато си потърсят парите да ги изгонят без да им платят. Тук има ли Инспекция по труда, НАП и др. а двамата "гледачи" са си чисти разбойници, които също трябва да бъдат съдени за съучастничество, иначе какво търсят там.

Крадливата сган само така се интегрира. Като полицията не си върши работата, хората взимат нещата в свои ръце. Патладжана ако не беше свикнал цял живот да "бере", щеше още да е жив.

Като го гледам на снимката тоя бабанко ми се въртят две мисли в главата: Или тоя пишман бизнесмен е много калпав бияч, или ромът е бил много жилав! Ако е първото, мисля, че трябва да го пуснат, защото не е опасен.