Марин льо Пен: Време е да се приключи с ЕС

Кандидатката на крайната десница за президент на Франция Марин льо Пен, заяви, че е "време да се приключи с ЕС", предадоха Франс прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Марин льо Пен: Време е да се приключи с ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С боклуците от Европарламента ,корумпираните и ставащи все по-алчни и психясали дъртаци до тук докараха нещата-бедност,престъпност ,цигания,заличаване на идентичността на народите,липса на переспектива..да изброявам ли още- единна и обединена Европа -ДА,но не в този вид и не при тия условия-за едни майка,а за други мащеха,но докато тези лумпени са начело -това никога няма да стане!

БРАВО ЛЬО ПЕН, АКО БЯХ 10 ГОДИНИ ПО ВЪЗРАСТЕН ЩЕШЕ ДА ТЕ ИЗЯМ, СЛАДУРАНА!

Време е да се приключи по категоричен начин с платени от Масква псевдо-патриоти в ЕС! Не може да си националист и да браниш със зъби и нокти интересите на Москва! Това е чиста шизофрения.

Тази бие по популизъм и липса на връзка с реалността и цифрите дори Болен. Само факти: администрация на франция - 5.6 милиона души , администрация на целия ЕС - 43 хиляди както посочи един по долу. Без коментср, коя е неефективна. Само да посоча, че във франция можеш вземеш година отпуск за тъга и разочарование от живота. А в класацията по ефективност в западна европа след нея са само средиземноморците от PIGS. За нашата ефективност и Източна Европа в сравнение с Брюксел е еретично въобще да се сравнява.

И аз ще използвам френския израз:Де жа вю. Първи тур -води Льо Пен. Еуфория-особено сред марксисто-ленинците из цяла Европа. Напразни надежди. Чувството за съхранение сработва в цяла Франция. Втори тур-Марин Льо Пен-38%, другият, който и да е-62%. Справка -Австрия.

anubis7

Ми Индия и Пакистан правят сега стена. Явно сме на тяхното ниво.

Ми, ЕС в този му вид е за боклука. Всички имате калкулатори смятайте. Ето ви и задачката: План Юнкер 315 млрд евро и се създават 1.4 млн работни места (според министър Зорница Русева, 16 януари) за 3 години (до 2017 вкл.). Борисов даде 100 млн евро (та Юнкер му писа "Бойко, обичам те!"), България ще получи около 80 млн евро. И така: - 1 работно място за 3 години излиза по 225 000 евро (евтиния, а?!) - при такава "цена" на едно работно място, в България ще бъдат разкрити "цели" 355 работни места за тези три години.

Ама ти не бъркай кво дал Юнкер и кво крали местните Бойковци. Точно националната админисрация е неефективна, не Брюксел, който нмира пари . Не прехвърляй от болната хлава на здравата , болната е нашата администрация. Значи трябват повече правомощия на здравата и изземване на суверенитет от болните, ако искаме да вървим напред. Националните администрации са в пъти по -неефективни от Брюксел , средно всяка евро държава има десет пъти по-голяма администрация от Брюсел и тплкова по -некомпетентна, мързелива и крадлива.

Ти изобщо, имаш ли си представа, каква сума са 225 000 евро? И какво може да направи един бизнесмен с подобна сума у нас? Колко от тези огромни пари ще стигнат до бизнесмена? Колко ще останат в банките, където отивате на работа "здравите" чиновници от Брюксел като Барозу и Кунева напр.?

Тя нали точно това казва - да се строи нов Европейски съюз, единен и силен и съхраняващ нацията като водеща сила.

Чист популизъм , сочене на виновници извън реалните.Ами тази мантра за евробюрокрацията не издържа и секунда и няма общо с действетлността . Става дума за 20 000 души , които решават проблеми на над з0 държави членки и кандидати, изготвят огромно количество нормативи, доклади, мониторинг, синхронизират и привеждат в изпълнение. В същото време националните администрации на държавите имат имат десетки милиони служители и не справят със същата проблематика. Кой е бюрократ- 20 хиляди в Брюксел или 50 милиона в държавите членки , които си прехвълят една папка от стая в стая и накрая пак не е наред. Брюксел е суперефективен,квалифициран и ги спукват от бачкане, дори известни работохолици се оплакват. Именно затова ги мразят националните бюрократи, защото самите те са мудни, непоготвени и чакащи само отпуски, болнични, привилегийки и кютяне на рахат до пенсия.

Има нещо смислено в поста ти относно подготовката на бюрократите. Но е факт, че Брюксел решава за нас в полза на трансграничните концерни и в ущърб на националните интереси.

Ами именно Брюксел разработва антимонополно и потребителско законодателство и следи за кокуренцията и лошите практики. И на няколко години го актуализира като взима предвид новите номера на корпорациите и пак оттам идва налагането на тези норми, които националните администрации и съдилища не спазват. Ако разчитаме на нащи закони и съд, ще ходим живи одрани и обрани от корпорациите. Ами сметките ни за телефон паднаха именно поради това законодателство. Преди давах 60-70 лева само за джиесем и се ограничавах и още 20 за интернет, сега от евронормите плащам 18лв и говоря без ограничения плюс това включен интернет на скорост и обем да си върша професионалните задължения и тв плюс бонуси за евтин стоки.. Спестяяам по 500евро годишно , което е повече от една средна заплата. И това идва от Брюксел, не от София или Париж.

Ивко, според статистическия бюлетин на ЕК, към 1 януари 2017 г. САМО наетите от ЕК са били 32 578. Отделно са тези на Европейския съвет и Европейския парламент. Общо само бюрократите са около но над 42 000. А общият брой служители надхвърля 70 000. Около 10 000 от бюрократите получават заплати по-високи от тази на премиер на Великобритания.

Сравни само българската адимистрация - над 200 хиляди. За качество въобще не говорим- там сравнението е между различни вселени- съдиите и след като им изчетат месец лекции по евронорми, пак не вдяват и не ги прилагат, за изпълнителната власт да не говрим А френската знаеш ли колко милиона е и колко дни болнични взима средно годишно. Еврокрацията хиляди пъти по-ефективна, това дразни местните плужеци , които я мразят и това е условие за популизъм и етническо предприемачество.

Ами министър преседателят на Великобритания не е длъжен да знае два допълнителни езика + не държи тест за математически способности+ тест за европраво и евроадминистрация плюс познаеане на специфична материя и не отговаря за 30 държави. Нямам наблюдения върху върху ангиския министър председател ,но той може да е всякакъв , но Ако вземем предишния министър председател на България- Б.Б.: на колко от тези изисквания ще отговори- нито едно.

Няма какво да коментираме -Статуята на Свободата е подарък от Франция.

френската "Мариана" и тя гледа към Америка.

путлеристи, Европа , в която казват "мигрантите на сапун", означава , че и вашите братовчеди ще трябва да бъдат сапунисани, руските ви братушки и те трябва, защото има цели руски квартали в Европа , ТОВА ЛИ ИСКАТЕ ??? Толерастите и еврогейовете ли ще нападат путлер, или безмозъчни комплексари , вярващи сляпо на тарикати като льо пън ???

Глупак!

Няма какво да коментираме на дълго и на широко. Просто потърсете с Гугъл статията: Марин Льо Пен говори за Франция, но думите й се отнасят и за България

И колкото и да е парадоксално точният израз за ситуацията е на френски:Де жа вю! Това вече сме го виждали през 1932 година когато Национал-СОЦИАЛИСТИЧЕСКАТА работническа партия на Германия/точното наименование на нацистката партия/ е затънала в дългове и фюрера и или трябва да се застреля или да влезе в дранголника. Не се е случило нито едното, нито другото. И с ценната помощ от къде? Познахте -от Масква.

ЕВРОПА НА НАЦИИТЕ Е СТАРА МЕЧТА И ИДЕЯ НА ВЕЛИКИЯТ ФРЕНСКИ ПРЕЗИДЕНТ ДЕ ГОЛ!!! СВАЛЕН ОТ СОРОСОИДИТЕ,С ПЛАТЕНИ СТУДЕНТСКИ ПРОТЕСТИ,НАЧЕЛО НА КОИТО Е БИЛ ВИДЕН ПЕДОФИЛ КЪМ МОМЕНТА-ДЕПУТАТ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА!!! АЙДЕ МАЛКО И ИСТОРИЯ ДА ПОЧЕТЕМ,А?!

И какво общо има Дьо Гол с финансирането на партията на Льо Пен, че не разбрах?

Не лъжи. НФ на Льо Пен няма нищо общо с това, което й приписваш. Аз мога да докажа това с факта, че Льо Пен отказа на Болен Сидеров връзки и взаимодействие - заради крайните според нея виждания на Сидеров и Атака. Отделно, дето очевидно не знаеш дори и за какво се говори в програмата на партията на Льо Пен, а съдиш по манипулирани статии като тази.

Аз мога да докажа с факти, че партиите на Сидеров и Льо Пен се финансират от едно и също място.

СРАВНЕТЕ ЛЬО ПЕН С ЦЕЦКА ЦАЧЕВА,КУНЕВА ИЛИ КУРНЕЛИЯ НИНОВА И ЩЕ ВИ СЕ ПРИПЛАЧЕ!!! СТАРИ,ЗАХАБЕНИ МОРАЛНО И МЕНТАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛКИ НА СТАТУКВОТО ОТ ТАТОВО ВРЕМЕ!!! ИСКА СЕ ХАРАКТЕР,ДРАГИ ДРУГАРКИ,НАСТОЯЩИ И БИВШИ!!! А НЕ НАВЕЖДАНЕ ПО ПОСОКА НА ВЯТЪРА!!!

Браво на Марин льо Пен. Абсолютно точен анализ на състоянието на международните отношения и в регионален, и в глобален план. Ако бях френски гражданин, щях да гласувам за льо Пен. ЕС наистина се превърна в тоталитарна бюрократична машина, отнемаща във все по-голяма степен националния суверенитет на отделните държава с налагане на провалената неолиберална идеология, която е в полза единствено на транснационалните банки и корпорации. Според изследвания на западни анализитори, в момента органите на ЕС вземат 70% от важните решения за отделните страни-членки, като по този показател - отнемане на суверенитет и централно вземане на решения, ЕС е изпреварил СССР, където според тези западни анализи е имало по-голяма независимост на отделните републики от централната власт. Що се отнася до глобализацията, просто ще припомня думите на Хенри Кисинджър: "Глобализацията е другото име на американския империализъм."

Продажнико,докога На бялото ще казваш черно и на черното бяло?То бива гнусотия ,бива .Ама чак толкова....Ти или си страшно ограничен,или си заблуден,или си купен .Не виждаш ли какво става в целия свят.Всички се надигат срещу транснационалните корпорации,които унищожават нациите,а ти кого браниш. Пък и защо не се подпишеш с името си?Страхлива соросоидна смрат

Отивай да протестираш пред централата на Лукойл !!! путлер е страхотен националист , особено като взима от парите на руснаците и ги дава на чеченския сатрап катилов !!! Загубени антибългари !!!

А сега бегай до руското посолство или до Патриотите, че в събота хонорари не се плащат а рублата е само 3ст.

когато успееш да разбереш какво значи знака който съм сложил тогава ще е началото на процес в края на който бих те възприел като равностоен човек :) всичко което пиша са факти фактите ядосват само простите хора простите хора на които разчитат античовешки религии като комунизма и фашизма антиглобалистите сте на път да направите земята отново плоска само защото не разбирате съвремието

Глобалистите ще си разигравате коня точно три години и половина. Защото така е решил Бог, а срещу него никой смъртен нищо не може да направи. Та, питам те за 3 години и половина ли е цялото това бъхторене в злодеянията? Заслужава ли си всичко това за 3 години и половина власт на еврейските глобалисти сатанисти? За някой умопобъркан може, но ти имаш претенции да си нормален доколкото разбирам.

Аз

По-голям! Сложете ми го по-голям! Още, Още... ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ!!!

Тъжно ли ви е дами и господа? Не тъгувайте, идва страшното. ЕС ни разработи като свой пазар без да вложи един милион за развитие на производство чийто пазар да е запада. И със ЕС и без ЕС тяхната цел е постигната - ние ще сме им вечен консуматор и нашите пари ще отиват при тях.

На ердогад не му трябва Европейски съюз , защото трябва да се спазват европейски правила , а той смята да управлява като султан, а на султаните им трябват външни врагове !!! На путлер Европейският съюз му е огромна пречка да царува вечно , защото руснаците имат отвратителен пример на нормален живот в Европа и си задават въпроса "защо ние под ръководството на великия батюшка живеем по-зле от европейците, които уж се управляват от толерасти, еврогейове, соросоиди" !!! путлеристи, знайте, че путлер ще донесе на Родината ни хаос и страдание , ТОВА ЛИ ИСКАТЕ !!!???

Не не искам това. Посочвам положението в което изпаднахме. Това ли искахме?

България е на границата на съвременната цивилизация и сатрапските времена от средновековието !!! Всички , които искат Родината ми да се върне в средновековието , са психично болни !!!България е слаба срещу въоръжени до зъби огромни империалистични империи като Русия и Турция !!!Как бихме отстоявали самостоятелността на Родината си сами ??? путлер ли ще ни пази , ердогад ли ще ни пази ??? Без Европейски съюз ние, а и цяла Европа сме обречени на хаос и насилие !!!! Загубени психопати !!!

българските "патриоти" копнеят за турския "боздуган". Справка-масовото преминаване на активисти на "Атака" към ДПС.

Novae

По начало Европа е името на територия. Защо и кой я е назовал за първи път не знам, но знам, че това, което сега наричат Европейски Съюз, е чиста бюрокрация с доста съмнителни морални ценности. Това едно на ръка.Освен това, както тук Горд Евпропеец казва, нас само ни използват за да изнасят печалбите си.Трябва да се въведе забрана за износ на печалбата на чужди фирми, с изключение, само когато е наложително да се закупи някой нова техника или производствен елемент, кото не може да се произвежда у нас.Лесно е за приемане, ама нали има продажници, получили процент от комисионната да са порсердиници при свалянето на гащите... Въобще не вярвам, че Да България ще изтръгне мафията от управлението.Въобще!

не знам дали гениалният ти мозък може да го възприеме но ти де факто искаш премахването на външните инвестиции в световен мащаб?? ами не знам какво ще кажат идолите ви от китай?? които външните инвестиции превърнаха от най-бедната държава в света в сравнително не бедна държава! никакъв проблем няма с инвестициите проблемите са си наши наричат се мафия комунистическа руска

Точно пък Китай никога не е бил бедна държава!! И няма и да бъде, запомни я тая работа!! Един китаец работи колкото работа вършат 5-тима американеца - и това е ФАКТ!

И РАЗХВЪРЛЯНО ПИШЕШ!!! ТОВА БЕШЕ ПРИЗНАК НА НЯКАКВИ МЕНТАЛНИ ПРОБЛЕМИ,В МОМЕНТА НЕ МОГА ДА СЕ СЕТЯ ЗА ТОЧНОТО ИМ ИМЕ!!!

Абе, как ще изнасят? - Това е спам! Прост народ - разпадаща се държава!

абе няма проблем ама точно ти да говориш за прости хора???

НЕ Е СПАМ!! Това е истината!! ВСЕКИ МЕСЕЦ до 350 милиона ЕВРО (700 милиона лева) напускат България през ЕВН, ЧЕЗ, Лидл, Кауланд и Метро!! Отделно са другите пари, кито напускат България като дивиденти на банки и застрахователи!! Тези КОЛОНИАЛИСТИ нямат интерес съюзът да се разпадне - ГУБЯТ ПАЗАРИ!! Когато един двор е заграден, магаретата не пасат в него!! Заради КОЛОНИАЛИСТИТЕ България се превърна в НЕТЕН ВНОСИТЕЛ на всичко. Яжте си натриевия бензоат, мононатриевия глутамат, калиевия сорбат, калциевия пропионат, натриевия нитрит !!!

а ся напиши и за руските колонизатори щото с германия и сащ сме на + като крайно салдно а с русия добрите сме 6 милиарда $ на минус! много е трудно да не ви намрази човек платените руски тролки

И Япония е на минус с енергоносителите!!! Хайде - намразвай я!!!

ХЕМ ВЪВ КЪЩИ, ХЕМ ОМЪЖЕНА (хем при мама, хем нebана) га ядооте кифтетата не ревът - кат дойде келнера - що ни биеш бати Франция и Германия създадоха ЕС за да си делнат часта от Европа която им остана след Втората световна война. Като се разпадна СССР налапаха и неговото парче. Сега гроздето било кисело, нямала я френската идентичност

Оня мазния си глътна граматиката

антиглобалистите решиха да напрявят земята плоска.... да не е глобус че ги дразни....

Вчера прочетох в норвежският интернет, че я обвиняват за някакви пари. Е, явно така се отстраняват всички кандидати за президенти които са против търтеите на ЕС.

Била платила заплати на помощниците си без да ги е назначила. Шведският вариант - Мона Салин платила по-висока заплата на охранника си без да имала право на това. Тя се оттегли от поста си.

А колко пъти Мона Салин нагази лука- всичко се започна преди години когато беше използувала служебната си карта да плаща частна сметка. И така последваха още такива случаи, които отдавна трябваше да я накарат да се оттегли от политиката.

anubis7

Те гърците, защо харесат руснаците? Не са били в тяхната орбита на влияние !

вече гювеч не пуска и се надяваха на Путя. Ама то от умрял писмо идва ли?

Време е всяка жаба да си знае гьола. Европедалите искаха да напправят жабите безполови и без гьол, но не им се получи.

ех, жалък путлераст. льо пен вика дай да бутнем този съюз за да направим нов после - чиста шизофрения, платена с руски рубли

Тя е права. Крайната цел на глобализаторите ще рухне с провала на ТТIP. И тогава чао ЕС.

И как света е живял досега без ТТИП?? И пак ще си живее без проблем. До следващият президент,

Без проблем надали. Тъкмо проблемите са безсмъртни. Цялата история на ЕС - като започнеш от разширяването му - показва тенденция към глобализиране на Европа и САЩ от позицтята на силата (на САЩ разбира се) срещу икономиките на Русия и Китай в Азия. Робите са в Европа и Америка. А природните ресурси са в Азиятска Русия. Борбата е безмилостно жестока.

мечтите на объркани антиглобалистки с малки мозъчета задръстени от теории за конспирации няма да живеете по-добре ако глобалистките мечти на путлер за постзападен свят се осъществят :))) и сталин е бил глобалист и хитлер и путлер е глобалист и китайците въпросът е кой как вижда света запада просто го вижда по-свободен и добър докато изродите диктатори го виждат тъмен и сив и подчиняващ се на глупостите им това е разликата иначе земята си е глобус рибите птиците си пътуват глобално без визи :) можеш ли да схванеш

На Пенка никоя европейска банка не и дава кредити!! Само Путин и дава кредити. Затова квичи като за последно! И в Кремъл знаят че тя няма шанс за президент на Франция!!

САЩ, Русия, Китай са супердържави. Политиката им е много агресивна. Ако Европа не е обединена, няма да устои на агресията им. Соросоидите и русофилите играят заедно против Европа и България.

И какво направи"Обединена Европа" за България?? Дообра я до шушка!

Питай двата милиона българи, хранещи семействата си със заработени пари в ЕС.

Мари льо Пенке, съгласен съм с теб. Само, че предлагам този път да си сменим орбитите - вие в руска орбита, а ние в американска. В края на мандата ти ще ти се иска да не си се раждала осъзнавайки, че си излъгала жестоко сънародниците си.

сънародниците и не са от търпеливите. Ще извикат Мосю Гилотен набързо.

Кои сънародници- тези чаршафосаните ли- смехории си написал-а.

влезте всички в храма на десния комунист православния атесит добродушния кагебеец лъжеидола - путлер!!!

РУСАТА МАРМОЗЕТКА МАРИН Е ДУПЕ И ГАЩИ С КРАСТАВИТЕ БАБУИНИ ОТ АТАКА - РУБЛАДЖИЙСКА ГЛУТНИЦА ОТ МАЙМУЦИ ,,ХРАНЕНА СЪС СИБИРСКИ БАНАНИ ОТ ДРЕСЬОРА ИМ ПУТИН!

Не говори за мармозетки бе плужек. Имаш доста еволюция да наваксваш докато стигнеш ниво марзмозетка.

Аз

Не може. Ако навакса всичките тези милиони години... пак ще стигне до ниво хлебарка, щото е в този ръкав на еволюцията - не на приматите.

Дира се превърна в платформа на глутница обезумели псета. Нито един смислен коментар. Рошава тълпа от подстрекатиди. Даже Рандалл се кани да изпадне на дъното. ХОРА, ЕЛАТЕ НА СЕБЕ СИ!

като Randall Zwingе и Горд Европеец които има мноого да се учат от кака си Маринка. Продали са си задника за копейки а не за милиони и това силно ги изнервя.

Аз

95% от населението на страната, мухльо.

статистическа грешка от 70%. А бе тия % звездите ли ви ги говорят или Червен Кольо от "Калъп"?

Брей, някой тук са били и в задниците на друггите хора- ВСЕКИ СПОРЕД СПЕЦИАЛНОСТТА СИ драги проамерикански троле.

#TrumpНаш, или #TrumpНеНаш?

подкрепям, аман от глобалисти, които искат да ни омешат в една нация и да правят паралелна държава. Много ще ни дойде да храним двоен чиновнически апарат. ЕС трябва да приключи преди да се създаде европейска армия....

Ако ги нямаше глобалистите, още щеше да ходиш с галошите по воловете на полето. Глупак.

Добри идеи, дано да се осъществят!

А след 2030 година руски космонавт ще стъпи на Луната. Дано.

обективно едно време петен ги направи част от хитлерова германия ся льо пен се опитва да ги направи част от путлерова русия и двете личности са имали доста последователи статута на франция като велика сила е силно нестабилен

другарка иска руските комунисти да и опростят заема, та затова толкова се напъва!

Аз

Ъхъ. И французите искат руские казаки пак да празнуват из Париж, та затова гласуват за нея.

Няма по-добра кола в Мире от современния Москвич!

Няма я! Защото е крадена от запада :)))

Не може да бъде! Русский не правили това!

На български се казва сЪВременния.

а по русский как?

Аз

С глобализацията и всичките ѝ проявления - ЕС, МЕС и прочие кенефи, се свърши. Дали тази, дали след 2-3 години - край. Туйто. Някои държави (Великобритания) го разбраха и пак ще са добре в следващия свят. Други (сещате се) сме по-слабо схватливи и пак ще сме си така.

ЕС е тръгнал да се разпада и това си личи и от яростното квичене на соросоидите :)) Нема ЕС - нема парици. Те са свикнали само да цоцат, ма иде края :)

Тръгнал е. Тръгнал е. То и СССР бе нерушим союз. А капитализма аха да се разпадне.

Аха я. През 1929-та наистина се разпадна. А скоро се задава втората Горяма Депресия...

Да живей русский чип. Най големия чип в Мире!

траверсата Марин-чо ......всички русофили са трето полови.

някои хора правят пари като помагат на другите някои правят пари като не пречат на другите някои правят пари като правят малки бели льо пен е от най-гнусните прави пари като разрушава доброто но реално е - щом има идиоти да й вярват явно не всички хора еволюират еднакво бързо

ВРЕМЕ Е ДА НАЗНАЧА ВОЕННО ПОЛЕВИЯ СЪД И ДА СЕ СВЪРШИ С ПРЕДАТЕЛИТЕ

да се напълнят складовете на мандрите. И да се затопли в Балкана!

Аз

Няма нужда. Тоз път ще ви дерем по собствените ви спални.