Напуска ”златният” шеф на пощите в Австралия

Най-високоплатеният държавен служител в Австралия обяви оставката си вчера, предадоха Асошиейтед прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Напуска ”златният” шеф на пощите в Австралия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това се казва стил. Да обявиш, че се оттегляш след като си вдигнал печалбата на ръководената от теб компания с над 8 пъти за една година. Според мен заплатата си му е заслужена...

loyola

Ама чЕкай малко, какви са тези комунистически/социалистически инсинуации? Май някой плаче за уравновеловка? Нали е капитализъм - всеки се продава за колкото може повече! Че то американските банкери си гласуваха огромни бонуси по време на банковата криза, а тука човека е реализирал огромна печалба, съживил е компанията, и следователно му се полага тлъст бонус!

Все лоши капиталистите, а децата ви, пошли комунисти, все са пратени някъде из капитализма. Защо не ги пратите в Русия или Китай?! Лъжливи перверзници сте вие дъртите комунисти. Завистта ви е повече от личността ви. Някой взел милиони, като постигнал осем пъти повишение на печалбата, стотина милиона. Каква по-голяма възможност да изхрачите завистта си?! Нали всички трябва да са бедни като вас, за да сте спокойни в некадърността си.

Капитализмът ряпа да яде пред Феодализма - официалната(!) заплата на руския държавен служител Игор Сечин е над $12милиона.