Кметовете искат размразяване на санирането

Националното сдружение на общините в Република България /НСОРБ/ настоява да се размрази незабавно националната програма за саниране.

Обратно в новината

Коментари - Кметовете искат размразяване на санирането | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е върхът на зловредието в държавата - да продоволстваш собствените си избиратели за сметка на всички останали данъкоплатци. Направо пладнешки обир !

Санирането /Безплатното/ е въведена от ГЕРБ нагла форма на грабеж, плачеща за съд. Наистина НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!

Те всичките кметове искат саниране,понеже ТЕ всички живеят в стари панелни блокове,и искат да им е топло през зимата и да спестят пари от семейният бюджет.За да могат след това да си купят нови хотели на Слънчака,и ако може да се спести още нещо за децата,та да не се мъчат по Българските университети,а да се изучат в западните Лицеи.Те кметовете все мислят за Вас,но вие не мислите за тях.

искат да крадат ама ние ги изпреварихме ...не може да има по-големи крадци от бесепе ....милиард чиста печалба е туй няма да ги оставим за некви панели на пенсионери я

Защо заедно с министърката Павлова излъгахте софиянци (през м.Февруари 2015г. в НДК пред 500 домоуправители), че ще санирате панелки в София? Защо тогава ни поощрявахте да правиме сдружения с цената на хиляди нерви и неприятности със съседите, а от тогава до днес не се започва това саниране, въпреки че лично вие сте ни подписали договорите още през 2015г и имаме осигурено финансиране от банката пак от тогава? Или умишлено се правите на разсеяна и чакате средствата и по вторият млрд да се изчерпят и пак да ви преизберем за кмет? Затова ли спряхте да водите в Столична община от лятото на 2015г регистъра на сдруженията в София, та да се загуби поредноста на регистрациите им и после да започните с тези на "нашите" хора? Време е да вземите пример от колегите си в страната и най-после да започните и да усвоите нещо от тези средства поне за първите регистрирани сдружения в София!

кметове искат , но данъкоплатците не искат данъците да отиват комшията да си ремонтира панелката.

Тази програма за "безплатно саниране" много ми мяза на "солидарното ни здравеопазване";) Нито санирането е безплатно - всички внасяме(данъци), само определени ползват! Нито здравеопазването е солидарно - някои внасяме(ЗВ), всички ползват! А сега всеки да се разпознае - аз и при двете все съм от "страната на булката':))

Искат я! Иначе разните му кандидат -депутати как ще си пишат заслуги "за подобряване живота на хората" на гърба на гражданина-данъкоплатец - дет' се вика с чужда пита майчин помен;) Пък и друго си е да си направиш една снимка у депутатския флайер на фона на чисто саниран блок;)

Бръкнете си във вашите джобове а не в нашите защото много народ плащаме за да се ремонтират чужди жилища на високи цени и собствениците да не се бръкнат поне с половината сума. Кой ми санира на мен жилището???Ще ви кажа ДСК -ЗАЕМ и си го плащам и си правя сметката с останалите пари какви покупки да правя, Време е собствениците да се бръкнат в джобовете защото за сметка на други много искат..

Как няма да искат? Такава хранилка да им затворят?

Е и какво от това?ако искат общината да направи нещо добро не чакай.Готовае да обжалва и намалението на билета.

пак искат да крадът, а не виждат че са за съд.

30 % рушвет от 1 млрд. лв. са си едни хубави 300 млн., кой би ги изпуснал. Още повече, 161 от 265 общини имат кметове от герб, които атакуват служебното правителство по заповед на биби от Банкя и цецко от Шума..

30%?!?Много наивно...Над 50% са със сигурност...

Колко века ще минат докато герберите санират построените за 15-сетина година блокове?!?

Цялата тази работа със санирането е за прокуратура и съд, ако имаше такива.

цялата далавера е в това кметовете по места да си вдигат рейтинга на база общите средства.Борисов ги научи да искат от общото и да се доугояват за сметка на всички ни.После приближените им спонсори купуват изборите.

Не общините , а ЛАПАЧИТЕ В ОБЩИНИТ , С ДЪРЖАВНИТЕ ПОРЪЧКИ ,....А ЗА НАРОДА -ПРЪЧКИ.

Даниел Панов - този бивш сержант е кмет на В. Търново от ГЕРБ, ако не се лъжа. Естествено е да настоява санирането да продължи, щото има 1 млрд за "усвояване".

Секна на крадците кранчето. Обвинявате Борисов и ГЕРБ но крадците са на ниските нива. Те опорочават всяка добра идея.