Защо Петри отиде в Москва?

В Германия партията губи популярност, но получава подкрепа в Русия. Може би това обяснява защо председателката на "Алтернатива за Германия" се разходи до Москва

Обратно в новината

Коментари - Защо Петри отиде в Москва? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо Петри отива в Москва? За да не идва руската армия в Берлин ;-)

Гончаренко е украинец на хранилка и това обяснява всичко.

ВСЕКИ ден, в българските медии се пуска някоя пропагандна статия. От ройтерс, дойче веле, асошейетед прес, вашингтон пост. Води се яростна кампания, спонсорирана от американски банки чрез американски фондации за оклеветяване и очерняне на Русия. Стигна се дотам, че официалната американска администрация преди Тръмп се включи в кампанията. Сегашният президент Доналд Тръмп назова американските медии като врагове на народа - и е прав! НЯКОЙ НАЛИВА ПАРИ В ПРОПАГАНДНИ КАМПАНИИ - и това се вижда от всички читатели на новини!

Не разбирам защо простотиите на DW се слагат "На Фокус"???

АВТОРА Е Роман Гончаренко/ DW* ... ДЕМЕК РУСКА ХХХВА В НАЦИСТКИ БАРДАК :)))

господин, Гончаренко, много моля и ако можеш да ни обясниш, по какви критерии Ви избират в Дейче веле, като ... полу или пълни идиоти. От полунеграмотно и напълно анти журналистическо отражение на новините, в списаната от теб статия е трудно да определя... горното. За това питам? Лек ден.

Руският народ загуби поне 1/3 от приходите си. Русия влезе в икономическа дупка, от която не виждаме да излиза. Руснаците бягат от Русия. Децата на руските олигарси и политици живеят из ЕС и Швейцария. Рускините търсят европейски мъже да се изнесат при тях в ЕС. Евроейските водещи държави имат икономически ръст, а гражданите им имат доходи между 10 и 20 пъти по-големи от тези на руснаците. Европейски националисти търсят обща политика с Путин... дно и същи ли вождат очите ми, което виждат и вашите? Държавите им са в пъти по-добре от Русия, а те тръгнали да се дупят на Путин. Мога да го обясня. Путин от много време вече търси политически изяви по света, с които да компенсира изолацията от ЕС и САЩ. Ходи в Турция, в Китай, в Гърция май ходи, не помня вече къде не ходи, дето кракът му не беше стъпвал преди поради висока важност преди изолацията. Поради нужда да демонстрира как европейците не са единни в изолацията, той намери няколко пачаври, с които да изиграе театър. Първата беше Сидеров. Втората беше Ципрас. Третата беше австрийските "националисти". Сега Фрауке реши, че при липса на пари може да монетаризира, като олиже чехлите на Путин. Представяте ли си колко конюнктурно и колко ниска топка! Пикла някаква. Решила да ползва бежанската криза, за да се поначде от недоволството на германците. А сега опитва да употреби вече познати номера с Путин. Но най-вероятно е получила снизходителни усмивки. Що се отнася до процента й в изборите, предстои да го видим, няма нужда да прогнозираме и да се надлъгваме. Но да заебеш богатата си държава и да отидеш да се гъзиш на държава със срутен стандарт и обеднели граждани - това е фарс на фарсовете. За при предателите са готови на всичко.

+++...+++...+ ! ...а това което изказах отн. Баварците/ките (тук по-преди) - Е по Директни срещи.

Всички, които обичат родината си търсят връзка с Путин - ценности! Осталото е : трансджендъри от всички страни, прегърнете се за една по-добра планета на маймуните!

Защото днешните националисти са гладни, изпусталяли непрокопсаници, които са готови да предадат Родината за тънка пачка от която и да е валута. И го правят. Срамно е. Сидеров и той мина да се отчете и да си получи захарчето от Путин. Едва ли не се оказа, че Русия защитава националистически интереси на цяла Европа. Което е голяма халтура разбира се. Ето я тази Фрауке (преведено на български е Женка) - и тя говорила за младежта, както австрийските националисти. Един вид белким разберат намека. Май не са го разбрали. А бе голям резил в Европа! Педерастията на наведените псевдонационалисти... Вместо да си гледат нациите, тръгнали да се дупят на плащача. Мисля да нарека този период така: Проституцията на европейския псевдонационализъм. Но да не забравяме и за псевдопатриотизма на българския комунист, комуто Путин е по-мил от цяла България барабар с подобряващата се икономика!

Абсолютно ! ...интересно какво-що-как Ще е Когат ДнешенКремъл се смряска ...

Защо Петри отиде в Москва? Защото Русия е свободна и независима държава. За разлика от нейната, където дори да изключим сороските и либерастки залитания, всяко решение на Бундестага се одобрява от САЩ. Немското куче скача според тоягата на конкретната, американска администрация. Сегашните им управници, просто са така дресирани, че скачат и без демонократичната тояга на Обонго, по навик. Скоро ще им направят рокадо. А Петри и АЗГ са извън матрицата. Нямали шансове? Ясно е, че голяма част от Геймъния е или турска, или ислямска, или хомосексуална, или либерстка. Но докато има честни и неманипулирани избори (доста работа се отваря на някои организации и агенции - пощи, ел. гласуване, чудеса), се видя, че с пожелателните резултати, които либерастите и глобалистите изкарват преди избори, накрая получават мощни шамари от реалността.

Блабласяхте .

Алтернатива за Германия, и Партията на свободата в Австрия, и Националният фронт във Франция споделят позиции, близки до тези на официалната руска политика днес: защита на национал-консервативните ценности и против либерална Европа." Случайно да си спомняте, за Хитлер буржоазна Европа или СССР беше по-голям враг? А за Сталин Буржоазна Европа или Хитлеристка Германия? В Германия АзГ няма шансове. Германците са здраво стъпили на Земята и са научени да мислят, преди да гласуват, за разлика от България, където денят за размисъл е след изборите!

Европа и ЕС са различни неща. Различни неща са и ЕС и бюрократите в Брюксел. Съветизираният ЕС няма нищо общо с либерализма в класическия му вид. Либерална Европа не е либерастката глобалистична Европа, каквато ни я представят Меркел, Оланд и обонгоидните соросогниди. Вярно е, че обществото не може да съществува без толерантност, но когато тя се превърне в толерастия умира. Такива работи.

Ти кажи кой германец обича тарамбуките (Кanake)! Ама и ти минаваш малко за тарамбука, та ще е интересно да узнаем, имаш ли приятели германци!?

Световната либерастия се е съюзила срещу хората и партиите, които защитават националните интереси и държавите си. Бълват се всякакви безумни дезинформации от фейк-медии като Дойче веле. Естествено, че Алтернатива за Германия е трън в очите на болните мозъци на либерастите. Тъкмо защото набира мощ, а не както твърдят фейк-журналистите на ДВ, че губела популярност. Хаха! И сами не си вервате, дойчовелевци!

Германски националист защитава интерсите на нацията си в Русия... И опитва да прилага вече познати формули (младежта...) за да се надупи за малко рубли. Баси, не ви ли се повръща?!

АзГ ще духа супата. Коалицията ХДС - ГСДП ще спечели изборите без никакви проблеми!

Естествено. Кръв ще проливат, но ще ги спечелят. Същото ще стане и в България - ще ни управляват обединените кръвопийци от коалицията БСП - ГЕРБ с още 2-3 подпорки.

Вдигни крачоли - бедните мигранти идат!

Алтернатива за Германия Алтернатива за българско Възраждане (АБВ) Национален Фронт (льо Пен) Патриотичен фронт Май един руски хой ги е правил всичките... Малко повече въображение, таваришчи, малко повече въображение...

OBRIAZAN

Кога те обрязаха ?

SPORE YUDEO-4IFUTIZATORITE

Аматьорка... СП2 с публични визити не става.

петри, ти си умна жена. предшественикът ти беше едно меко казано, себевлюбено лайно. една... как да го кажем... нека да е: " опозиция", каквато бяха "пиратите", ама без бъдеще, предварително време, ако го гледаме граматически. какво получаваме, като информация от вашите намерения, госпожа петри? не вервам да немате нищо за казване, нали? и къде е "демокрацията" на онез, които не ги избират, а назначават, както кончита вурст? ще пее ли във фиаското наречено "fuck the eu?"... петри, имайте смелостта и не ми отговаряйте чрез накаквъ си слабоумен клоун, а ми отговорете лично по Медиите, които не разпространяват лъжливи новини!!! все пак има и такива! :-))) Поздрави! АЗ.

петри, защо отиде в москва? аз мога да кажа защо, но защо пък да не те чуем теб, лично? какво им пречи на дойче манивеле, меркело-бостанските-шулцово-хайко мааски медии, които трошат всичко наред, дори и мнения на независими, в името на хатъра на дърти скотове, като "филантропа" сорос, който дори има смелостта да задейства местан, като "антикомунист" в лицето-гъз. таварищ михайлов, завършил в масква! това разбра ли го, или да ти го разделя на порции?

имам само един въпрос: това лично мнение на Роман Гончаренко ли е, или той представлява и dw по темата. внушенията на поредния роман (абрамович) нема да ги тълкувам, защото не струват и мастилото, с което пиша в момента. госпожа петри е умна жена и може доста повече неща, отколкото да паркира, като всяка жена, а защо е била в масква? ми защо от редакцията на дойче манивеле не я интервюираха самата нея, а ни пробутват поредните внушения на некакъв си изпедепцан?

преди неграмотната от дойче веле да ме изтрие заради изявление на немайчин език: изпедепцан: усъвършенстван, по-добър, по-готин

Името на Рома - Е избрано (Целево вероятно), понеже Е от сиропиталище... ...а Ако Дотам е Вашата оценка за Вашата по-добраПоловинка - ...

ти си НИКОЙ! дервиш. надявам се да нямаш нищо против, че си хортувам с други хора, освен с теб, ма!

за това бе създаден и интернета, да си хортуваме насам-натам, без да бъдем спъвани от разни плюнки!

Той представя потрошенко.

За Протокола : - така както КГБ/ФСБ си Продължава в Русия, ДС на задунайкаю - така И ЩАЗИ в Германия. ....а Разликата е че Баварците/ките - НЕ се шегуват.

а знаеш ли какво е това ЩАЗИ?Често го пишиш, а не го обясняваш.

Цели пет-И-половина Часа ли го 'мъдрихте' туй, Колега ?! ... - говорим за ГДР ДСто, т.е. КГБто Там ! А ! - БашКъдето Е 'работил' Късака. ----- Стриктно Отчетно : - ЩАЗИ - НЕ сме дискутирали, т.е. губивремите. ... отделно - Виждате ли докъде Е читаемостта на Дир.бг ?! ... Всяко 'чудене' е излишно. (Е, ако Сте от/с Дир.бг - става Сериозно.)

Отишла е защото иска и може. Меркел може и да иска ама не може. А ББ може и да може ама не иска, защото не му стиска.

Платените от Джей Пи Морган Стенли и Джордж Сорос медии чрез американските фондации - Aspen Institute, "Atlantic Bridge", German Marshall Fund of the United States, "Америка за България", "Отворено Общество" и още десетки подобни, ВСЕКИ ДЕН бълват пропагандни статии чрез ройтерс, дойче веле, асошейетед прес, вашингтон пост, франкфуртер алгемайне цайтунг и гардиън. ИЗВЪРШВА СЕ МАСОВА ПСИХОЗА НА НАСЕЛЕНИЕТО, платена от личните интереси на американски олигарси. ХОРА БДЕТЕ!!

Всъщност това прави Путин. И го обясни преди 2 години. Аз каквито лъжи съм видял и чул по руската телевизия, други такив асъм чувл само от БСП.

Хората разбаха че кривогледата Фрауке само разправя вряли некипяли и търси слабите хора да и вярват и я последват /така Германия плаща заплата/ . Но се разбеира че само плямпа.

АзГ падна на 10% и ще продължи да пада. Защо ли? Ами нали си политик, отговори си сам

На български казваме "врели некипели"! От кое посолство пишеш?

Абсолютно сигурно е, при това заглавие, че партията на Петри не губи популярност. При така стеклите се обстоятелства в Германия, немците трябва да са пълни идиоти за да подкрепят вещицата меркел и да не търсят алтернатива. Ей, голяма пропаганда, голямо лъжене, брей!

Прочетох новината до DW. Ако губеше популярност нямаше Дойче зеле да се занимава с пропаганда против нея. Ако отиде да види и Тръмп ще е загубила дотолкова популярност че ще спечели изборите. Толкова пари налива цяла европа в кандидатурата на Меркел че след това ще ни се утели вола да ги платим.

Аха - AfD губи популярност. Дали пък не е поредният фейк нюз? Я ся да видим според кого губи популярност: Я-а-а - "изследването" е проведено от Pollytix, отдавна известна с либералните си и глобалистки позиции компания. Да не говорим за връзките на централата й в САЩ, които отново (що ли не е за чудене?!) ни водят към Чичко Сорос и компания. :) А кой ли разпространява "новината" Ми: - DW - Дойче маниВеле - Politico Europe - Independent - New Europe и други подобни. Предполагам, че на повечето са ви известни и познати първите три псевдо "медии" А за брюкселския New Europe е достатъчно да се каже, че е посветен на "новините" от ЕК, ЕП и Евр.Съвет. Той е ведомствен вестник Даже се разпространява безплатно в тези институции... Айде къш - пореден брюкселски фейк нюз!

Много точен и информиран коментар.

из Европа - призракът на руските измекяри, протегнали ръка за дивиденти от Кремъл.

Абе, ще се окаже накрая, че всички ултранационалисти не виждат нищо лошо в СССР2, стига Москва да е столицата, а не Брюксел. :)) Фараж, Льо Пен, Петри, Белата Златка... Ех, живот ли бе да го опишеш. :))

И защо AfD да са ултранационалисти? Щото Меркел ханъм, "трезвеникът" Юнкер или социалистът Оланд или пък Туск (когото в Полша ще дават под съд след като му изтече мандата) така са казали ли? Ми, прочети им програмите, политиките. Та те дори по определенията в политологията не попадат нито в крайно ляво, нито в крайно дясно. По идеология, те са умерена, даже центристка партия.

Душа хора, пък аз да не съм ги разбрал... Ами, аз бачкам в Германия. Може пък за мен да е по-добре Меркел или Шулц да управляват, а? :))

Другарката Петри ще присъства ли на откриването на макета на Райхстага в москва и демонстративното му атакуване от путлерюген!!!

се казва чикиджия, и то ненормален

БЕЗ СЪТРУДНИЧЕСТВО С РУСИЯ,ДОРИ И ГЕРМАНСКАТА ИКОНОМИКА ИЗПИТВА ЗАТРУДНЕНИЯ!!!КОЙ И ЗАЩО ИМА ИНТЕРЕС ДА Е ТРУДНО???РУСИЯ Е ЕСТЕСТВЕН ПАРТНЪОР НА ГЕРМАНИЯ,АКО ГЕРМАНСКИЯТ БИЗНЕС НЕ СЕ ПОДТИСКА ПОЛИТИЧЕСКИ ОТ МАРИОНЕТНИЯ НА САЩ КАНЦЛЕР!!!

Пропагандни либерални гримаси на немското Работническо дело :)))) Смях.

"Националист" за рубли плаче. Всичките пишман националисти вече ходиха на отчет при господаря си. Само холандската бяла Златка не се е мяркала още. Ама нейсе, ще иде. А ти Жан-Валжан я кажи защо Русия която уж се бори против нацизма и дори празнува официално "День Победьiй" защо финансира разни неонацисти навред из Европа???

Аз знам защо. Да вземе още рубли за изборите.

Колко си прост!

Такива пишман националисти са толкова жалки, че няма на къде. Не може да си националист и да бъдеш на чужда хранилка. Е, всъщност може. То и хитлер така е почнал, след което погреба половин европа под развалини. Гнусни твари.

Новите тоталитаристи са хадесето и хасесето на меркел и хитлера Барак простак.

не е ли по-интересно защо ротшилд и сорос лично отидоха в мюнхен, а китайците даже и не им отразиха седенката !? Въпросът е риторичен, разбира се. Но между другото, не отговорите, а тъпите въпроси са средството за масово опростачване. Това, че в един момент, съдбата на "хитреците" попада в лапите на изчадията им, е закономерност.

Отишла е на отчет при тези дето й наливат парите. Следващата ще е Льопен, а после и Фараж и така... Путя се опитва да съсипе Европа всякак, защото не му трябва силен съсед на Запад.

Неправилно. Казва се Путин. Добре, че все пак в Германия имамислещи хора, не само такива като тебе - пълни простаци. Алтернатива за Германия е модерна лява партия с правилни възгледи и позиции по много въпроси. Един от тях е взаимоотношенията с другите страни. Ненамеса във вътрешните работи, диалог по спорни въпроси. Сътрудничество. Това на злобари като тебе не се нрави. И се чудят как да обидят хората, които работят истински добре.

Молотов-Рибентроп ли?

Путин, Уин, все тая. Важното е какво разбираш под "работи истински добре". Можеш да съсипваш, можеш и да градиш. Ама щом смяташ, че Путя не се меси във вътрешните работи на други държави, явно не правиш разлика между едното и другото.

Маските на т.нар. "националноотговорни" партии падат! Паднаха маските на националистите и във Франция, и във Великобритания, и във САЩ, и в Австрия... и в България дори! Путин се заиграва и финансира тези формирования в страните от ЕС, а в същото време нарича фашисти подобните партии в Украйна! Защо не подхранва и украинските националисти? Защо те да са лоши фашисти, а другите националисти - добри фашисти? Дали не е така защото европейските националисти искат да се разпадне ЕС, а пък украинските националисти искат Украйна да е в ЕС? Радостно то е, че най-после всичко си идва на мястото, мъглата се вдигна и се видя, че мирните овчици дето блееха в мъглата, всъщност са путински миндили!

Толкова си злобарски задръстен, че няма накъде. За тебе е важно само едно - плячкосване на Русия от брънтията Меркел и от Барак-простак. Наври си ги в задника и двамата! И си ги цункай по черния барак-простаков гъз!

Когато обявяваш другите за простаци, поне поработи малко над лексиката си. Че даже и каруцарите се справят по-добре от теб. Поне са по-естествени и не стигат до шизофрения.

и това безмозъчно е пълна лъжа. Даже капитан альоша и новите депесари от партията му, са по-българи от отрепките на afd, които се пишат защитници на немците. Самата партия е чучело, направено с парите на същите "евреи" срещу които се бори. Пише си го на страницата им. Друг е въпросът, че говедата нямат време да кликнат на един нос разстояние и да проумеят картинката. Тъпащината им е калкулирана предварително, разбира се.

Посещението и в Русия дава надежда, че нещата могат да се подобрят. Дано Алтернатива за Германия успее на предстоящите избори!

дава надежда=/>решава проблема ...!? Тоест, по коя "логика" 2+2=5 ? И за още по-образно, не караш по пътя, а отново минаваш през мантинелата защото имало надежда за.. !?