Вижте задържания за убийството на 16-годишния Георги

19-годишният студент по право Йоан Матев, който бе задържан за убийството на 16-годишния Георги Игнатов в Борисовата градина, е бил затворено и свито момче.

Обратно в новината

Коментари - Вижте задържания за убийството на 16-годишния Георги | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що за измислено заглавие?! И честно, ебаси и некадърно написаната статия. И изобщо качеството на новините ви с всяка изминала година пада главоломно.

Странно как това убийство, на което разследването не му се виждаше края, беше разкрито светкавично след като яйцето опря в задника на най-големия професионалист в МВР? Или е прикривано досега, за черни дни или се налага извода, че яйцето трябва нон стоп да е опряно в задниците на некадърниците от системата на МВР.

И пак си казвайте,че ние циганите сме такива,онакива,но ние не убиваме...А вижте се.

оооооо, хич не се убивате, даже за шише ракия или други по-незначителни неща!

Как е възможно това уникално красиво момче да е убиец?!

Ами те и в затвора са хора! И те трябва да се радват на нещо!

пръв красавец

Явно всички в околните на София села са израснали в пансион за благородни девици,щом са потресени от атмосферата царяща в семейството."крясъци"" не я бива"-що за изказвания нямащи нищо общо със случая.По логиката на съседа всички живущи в околните на София села трябва да прикриват по някой от време на време. Не,че тук не е същото

определено има прилика с бягащия серсемин от снимките.

тресящ българите. Агресия, незачитане на живота, право на отнемането му от сульо и пульо - без капка свян пред Бога няма. Нито пък пред мъката, която ще причини на родителите, любимите и близките на този, към когото посягаш.

Такъв е живота, не е само при нас българите така. Значи аз работя години наред, съсипвам си здравето и нервите за да спестя пари и да си купя нещо (кола, жилище, т.н.) и в един светъл момент идва някой и ми ги отнема. В следващия момент нямам нищо и се оказва, че последните 10 години са ми тотално пропилени. Ами не ще го убия, но ще се постарая и да се помъчи стабилно преди това. Крадци, измамници - от най-ниското до най-високото ниво - вече съм тръгнал след вас, един по един ще ви изтребвам. Първо почвам с нещастника имал неблагоразумието да открадне от мен, след това продължавам с чистката.

Да го спукат от чукане в панделата!Бащата митничар и той е за там.

Тези са фрашкани с пари ще го измъкнат до 2-3 години

Защо тази новина-потресаваща е толкова долу,а не на по-челно място,след като много хора съчувстваха и имаше гокям обществен отзвук?Какво да се каже за непълнолетен убиец 2до 8год.В България няма правораздаване!

И какво като го видим? Както пише "ВИЖТЕ ГО" . Отнетият живот е необратимо нещо. Просташки коментари, да не кажа и безсмислени ...

В това дето ни представят до момента като медийна сензания има сигурно 10% истина. Намерили ножа, а в началото журналистката казва, че след убийството убиецът изхвърлил ножа.....

Студент по право, стаж в затвор... Браво! Като излезе ще е готов за политик.

Ако наистина този е убиеца,не от 2 до 8 години,а до живот без право на помилване!Изрод!!! Такива хора според мен не трябва да живеят!Някои хора ще кажат да му се даде втори шанс.Не вярвам във втори шанс,защото момчето,което е убито имало ли е втори шанс.За съжаление е нямало! Най-жестока присъда за този изрод!!!

Какъв е тоя свидетел дето е знаел къде е ножа и е мълчал толкова време? Щял ли е да стане "свидетел", ако престъплението не е било разкрито? Да върви в затвора и той.

Брат му.

Един приятно закръглен съдебен защитник срещу прилично възнаграждение бъдете сигурни, че вече е решил случая!

Съседа какъв селяндур, клюкарка и завистник, ужас братче! Би вкарал всеки в затвора от завист.

"след като столичната полиция е разпитала свидетел, който е посочил къде е скрит ножът, с който е убит 16-годишният Георги" Този "свидетел" да не би да е "извършител"? Значи защото е пуслан брада - значи е убиеца. Ама пак тълпа маймуни ще искат кръв, преди въобще да е станало ясно дали има каквато и да е вина! Как така снимка са му пуснали а на избягалият ОСЪДЕН УБИЕЦ не?

Пуснал си брада, почнал да трупа маса... Ебасимо, то по тия критерии половин София е за затвора!

Въз основа на първоначалната снимка най-малко стотина души са го разпознали- роднини, съученици, приятели, комшии....Нямало ли е сигнали до полицията?!

Предлагам изобщо да не лежи в затвора, а да го осъдят на 1-2 години общественополезен труд из софийските улици. Така всички ще го сочат с пръст, без да крият презрението си. Това е наказанието, което заслужава.

тебе и с друго може да те сочат

Браво на полицията ! Добра работа, макар и със закъснение успяха да хванат убиеца ! Жалко за убитото момче, боклуци като този не заслужават затвор, а куршум !

Бащата бивш митничар, в момента работи на граничен пункт "Калотина"..... като какъв????

Модел в затвора-чудничко ще си прекара.Влезе модел, ще излезе моделка. Ако и затворите бяха с делегирани бюджети като университетите голямо наддаване щеше да падне-гарантирана бройка за десетина години и то модел!

Отказал е да дава обяснения или отрича да е той убиеца? Ако се е познавал със жертвата, а това лесно се доказва, е капо!Ще станат две съвпадения-съседа го разпознава и се познавали, остава да си признае и да се спазари за минимална...

Най вероятно ще лежи 2. Но пише че е бил модел, леле как ще му се зарадват в затвора, ще му носят цветя и рози от сутрин до вечер.

В смешната ни държава стават смешни неща, бил той 17години и затова може би щял да лежи 8 години......ама много смешна държава сме и това си е

и за две години да го вкарат в затвора, там ще го "дооформят" като модел....

Не съм оптимист за резултата от този арест. Засега имаме тичащо по улицата момче на размазани кадри, и (друго?) задържано момче, което е криело някакъв нож.

обаче винаги ми е било интересно как родителите си пазят отрочетата па макар и убиици...ако бяха наще щеха да се ме предали на секундата и от 2 години да сам в пандиза

Да не си осиновен ?

столичната полиция е разпитала свидетел, който е посочил къде е скрит ножът, с който е убит 16-годишният Георги. Този "свидетел" от къде знае за скритото оръжие и защо сега казва??????

Надявам се да осъди ДИРаджиите един ден затова че са го оклеветили. Ама много милоини да им съдере от кожата че дано им дойде мозък в празните клатуни, техни и на събратята им по драскачество.

Като се има в предвид в каква държава живеем е съвсем нормално тези нагли хора да са извършили убийството. Народа придоби манаталитета, че ако си нагъл и нахакан и това е гаранция за някакъв успех в реализацията си у нас. Този не ми изглежда да е по-различен от чалгаджийското поколение, така че нищо чудно да действа първосигнално и нагло. И защо само 2години за толкова нагло убийство? Или убития убит какво толкова... да пуснем човека, че да утрепе друг човек и чак след това ще се вземат някакви по-сериозни мерки? Ако е избягал от местопрестъплението, то трябва най-строгата присъда, т.е. укрил се е!!!

Ами че той реално се е укривал две години. И съм почти сигурна, че родителите му са знаели и са му помагали да се укрие. Баща граничен полицай и майка - журналистка! Нямам думи просто!...

Поздравявам ген. Радев за свършената работа. Трябваше да дойде на власт, за да се разкрие жестоко убийство, потулвано с години.

Само смениха Костов и резултатът е налице! ;)))

не си никаква Мишкова, направо си Козева:)

Точно така другарко Мишкова, защото другаря Радев от малко генералче се е увличал от дететктивските романи за Авакум Захов, решавал е редовно загадките с инспектор Стрезов в списание Космос и има наследено дедуктивско мислене като Шерлок Холмс. На днешно време това му се е превърнало в страстно хоби, не по-малко от възможностите в хидроинженерството на Ахмед Доган. Хвала такива другари! Добре, че са те - инак сме закъсали.

Ако беше циганин, нямаше да му покажат снимката.

jingiby

Доколкото разбирам, убиецът е споделил с брат си за случката и му е казал, че е изхвърлил ножа след убийството в шахта, близо до местопрестъплението. Брат му е признал всичко, а полицията е извършила оглед на шахтите в района на убийството и е открила нож в една от тях. Сега остава по него да име следи от кръв за да може да се направи ДНК експертиза. Ако данните на убития съвпаднат със ДНК-следите по ножа, убиецът може да се докаже.

на снимките, от които се предполага, че са го разпознали това момче , черти на лице не се виждат. Хората все пак си приличат, за това трябва да помислят за мотив, днк , нещо по солидно като доказателство...

баща му затова е митничар и финансово добре сложен, синът му пък наръгва някой си в областта на сърцето ей просто така, май много случайност станаха:)

Мотивът определено не е грабеж, както обявиха днес. Това момче е от семейство с финансови възможности и не вярвам да е стигнало до там да напада други деца в парковете посред бял ден, за да им вземе джобните. Освен това, постоянно ли носи в раницата си нож? Личното ми мнение е, че това момче е навярно свидетел на убийството, но не и негов ивършител. Най-малкото щеше да унищожи ножа и да замине в чужбина, където трудно щяха да го разследват.

Само се чудя как пък майка му и баща му не можаха да го познаят още преди две години ,когато публикуваха бягащия... Като майка и при това не е тотално замъглена снимката бих разпознала детето си!

щото и двамата участват в схемата за разпространение на дрога, ти как мислиш са натрупали имотното състояние:)

Което навежда на мисълта че нещо не е наред с това ''хващане'' Няма начин никой да не го е разпознал, няма начин да държи ножа някъде след като се вижда че щом е станал студент не е толкова залухав и това може да го разобличи..Освен това този ''свидетел'' дето казал къде е ''ножа'' да не излезне че е извършител???Всяка майка би си разпознала детето и би направила всичко възможно да излене от България а тука нещо и кандидатствал, и приет студент и никой не го разпознал защото видите ли.. надебелял, пуснал брада''..

от любопитство питам - и щеше да го издадеш ли? недай боже ама и да го е познала е разбираемо да си трае

Айде , за майката е ясно -затраяла си е! Ама "бащата може и хал хабер да си няма кака изглежда!?" .

Хахаха, то е ясно, че само една майка може да си каже:,, Това е мое дете"

Някои от пишещите тук могат да се пробат да издадат криминален роман...можа да им се получи. ...Хора без работа, които цял ден висят в интернет, а иначе не можеш да ги наддумаш....

сюжет, бащата прихваща дрога по КПП-тата, синът я пласира и който не си плаща бива отстраняван:)

не вярвам да е този, всеки убиец до сега да е избягал за Нава Зеландия..... този си седи и си учи ли учи......

искал е на всяка цена да завърши и да вземе диплома като юрист, полицаите е трябвало да изчакат малко:)

Браво на следователите! Това показва, че последователната и целенасочена работа, за която се отделят достатъчно средства, дава добри резултати.

ЩЕ ГО НАПРАВЯТ МОДЕЛКА СКОРО. В НЯКОЙ ОТ ЗАТВОРИТЕ.

Ами, няма шанс. То ще е условно като всички други. Ние сме държавата на условните. Скоро не България - а Условна България ще бъдем.

Абе Дира вие сте пълни идиоти! Как може да пуснете такава статия при положение че не се знае със сигурност дали това момче е убиеца! И селски клюки от сорта оня съсед казал, другия комшия чул то пък семейството еди какво си било...

да ни информират защо чак сега го хващат и мотива за престъплението:)

Този е Българин за съжаление. Защо обаче дирника му изтипоса името, че и снимката даже? А да не е тъмно зелен убиец на стари жени, че да го ктием зад инициали - това е при1ината. Този не е от тия с правата.....

До колкото знам ножовете у нас не са дефицит!! Нож в сърцето-няма друго наказание за тоя изверг!! Митничарско изчадие!!!

ТОЗИ е ЛУД!!? Това ще го извади и ...Правосъдието, ба!

Свит! Свит?.. Е, в Борисовата .. се е "разгърнал"!!

Това е момчето, което бяха заснели камерите да тича,ако си спомняте.Браво, че са го открили и не се знае той ли е убиеца,но ще намерят начин да си признае и сигурно е той. Семейството на убитото момче имат още двама сина ,а от лятото си родиха момиченце,да им е живо и здраво,но загубата и мъката им остава за цял живот.

Е, щом имат и двама сина, надявам се, че все ще има някой "който да корегира Правосъдието" ..евентуално!?!