В ”Ечемишка” петилетката за пет дни въпреки трагедията

Бившият министър на здравеопазването в кабинета "Борисов 1" Десислава Атанасова написа саркастичен пост във Фейсбук за тунела на магистрала "Хемус".

Обратно в новината

Коментари - В ”Ечемишка” петилетката за пет дни въпреки трагедията | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОЗИ ДРУГАР ГЕРДЖИКОВ, НАДМИНА ВСИЧКИ ПЛЕНУМИ НА БКП, СЛЕД КОИТО ПЕТИЛЕТКИТЕ СЕ ПРАВЕХА ЗА ТРИ ГОДИНИ !!!! ТОЗИ СКОРО ЩЕ НАДМИНЕ ВСИЧКИ ДО СЕГА !!! А НОВИЯ ПРЕЗИДЕНТ СЕ ОКАЗА ПО ЗЪЛ И ОТ ХИЕНА, ЯВНО МНОГО СЕРИОЗНО ЗАПЛАШЕН ОТ БСП БАНДЮГИТЕ ДА СЛУША, ИНАЧЕ, КАКТО КАЗВАШЕ ДЯДО МИ, ДУПЕ ДА МУ Е ЯКО !!!

Преди да пишеш глупости,най-напред провери колко са опасните тунели и мостове и след туй карай с партийните лакардии. Защото,ако си бяха свършили работата жената щеше да е жива! Колко време управлява Борисов? Скъса се да реже лентички на вече започнати от други обекти и да надува фанфарите. Същевременно второкласната и третокласната пътна мрежа е в ужасно състояние. Много пътувам и знам. Ако беше поддържал като бял човек,тунели,мостове и пътната мрежа нямаше нещата да са така забатачени. Преди няколко дни показаха мост на Е-79 с огромна дупка по средата. Така че, стига с партийните изказвания! Те не вършат работа.

Кога ще видим политици, злоупотребили с народното доверие, в затвора?! Как от 90-те насам няма един политик, който да носи отговорност за действията си. Като психично болните - и те са освободени от всичко, свързано със здрава мисъл. И нагло, на другия ден ''надничат'', я от фейс бук, я от друга социална мрежа с усмивка и си позволяват да се шегуват със собсвената си некадърност. Кога ще започнат да се назначават хора, които разбират от работата си?! Беззаконие има, защото липсва наказуемост. Политици без срам и свян, как не милеете за нищо родно, освен за джобовете си!? Само тежки глоби, за нехайство ще ви поставят на място. Хуманност, ама само когато създавате фондации (перални за пари), да си пълните джобовете. Дебили! Посочете ми един политик от 90-те насам, който да струва парите, които му плащаме ние данъкоплатците, в заплати?! Посочете ми един политик, който е работил в полза на родината?! Да не споменавам етническите партийци, дето се бутат и те, финансово подкрепяни отвън, за да разграждат и сриват държавата ни. Така лакомо крадат милите, че се и не крият...

ще се спука от злоба

Редно неприятна и противна жена. Чудя се кой би гласувал за нея освен роднините й.

Ей това не мога да разбера на българина.Ако червените крадат никой не се обажда ,но ако краде ГЕРБ вой до небесата.Българино нямаш червен или герберски джоб.И при двата случая джоба е един и той олеква независимо кой е на власт.

Сега ще ти обясня: БСП краде много и не създава. ГЕРБ краде по-малко и създава иконоимически ръст, и строи. Не е дали краде, или не. Във всяка партия има боклук до боклук. Но въпосът е колко и какво друго, освен кражба. В края има баланс, който всъщност ни интересува. БСП има 4 управления с 4 кризи и 3 икономически колапса. БСП няма пълен мандат без икономически спад. 3 от мандатите са с икономически спад, Орешарски не успя повече от година и остави инерция от ръста на ГЕРБ. ГЕРБ има две управления и два икономически ръста. Днес е 3.3%, който процет е примерно гордост за Турция, макар нейният да спада всяка година, а българският да се качва при ГЕРБ. Средната запалта е 1000 лева при почти дефлационна икономика, докато при двойна инфлация при БСП беше 640 лева и то при спадаща икономика! Износът ни е днес 30% по висок от на БСП. Отчасти зашото спря износът на нискокачествени евтении към Русия, но всъщност защото се качва делът на износ към ЕС. Ето за това е реакцията на БСП и на ГЕРБ. Защото БСП ни връща назад, а ГЕРБ ни бута напред. Има уроди, които приветстват връщането назад, имат илюзии, че пак може да получават заплати зарди вярност към Партията. Което е невъзможно, но те са тъпи животни и...

за кого пишеш този анализ? Тук много радко има някой, който е влязъл случайно и може да разбере писанията ти. Иначе са само тролове - не компетентни, не работещи, не грамотни и каквото се сетиш друго. Просто няма смисъл!

Как е успяла "ходещата банка за съхраняване на генетичен материал за инвитро" въобще да изфъфли нещо през препълненото си устище?... :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Аз

Таа е толко плоска мърша... Иначе гледам да не обиждам жени, ама ГЕРБ и жени... не се връзват ама никак. Там само кифли и пачи...

Е друго си е да ти открадне парите мъж.Като например Станишев но и той е двуполов.

Мила ми Десиславке , ВСИЧКИ СТЕ ЕДНАКВИ КРАДЦИ.

Маймунката на партия ГРОБ отново е на амбразурата. След като Бащицата метна оставката всички са се сплотили да бранят и мятат наред лйн. Особената висша гордост - магистрали, пътища са с приоритет в отбраната с лйномети.

Деси поетеса вместо на магистралата да се затопли при някой турски шофьор тръгнала по тунелите.Предсавете си тази магистралка Деси Атанасова беше м-р на здравеопазването при Бойко 1 ,когато Герб опапа парите ни от Здравната каса.Деси Поетеса май е специалист по- всичко на недеполитизиралия се комунист пожарникаря Бойко Банкянски.Очаквам да се изкаже по въпроса и другата Бойкова дропла Караянчева от Кърджали.

"Този който си го избраха" веднага да се самосезира (както направи за уволнения пияндурник Костов), и да привика Свинетка (приятелката на Минетка) за разпит относно неподдържаните "магистрали", пътища и пътни съоръжения, и за откраднатите парички които трябваше да бъдат вложени там...!!! Дааа...!!!

дадени 2007г. Фирмата е осъдена и реве, че трябва да ги връща. Та кой трябва да привикат?

и едните и другите си правят предизборна реклама на гроба на жената, дето загина в резултат на БГ политическа безотговорност... ама гербаджийте най-малко следва да лаят, защото имаха абсолютна възможност в последните 2 години да спасят тази жена! СРАМ!

Ами що не я спаси Орешарски.

Аз

Ами: - Орешарски - 1/28 = 3.6% вина. - боко свинята - 7/28 = 25% вина. - Станишев - 4/28 = 14% вина. - Костов - 4/28 = 14% вина. - крадлив дедо - 4/28 = 14% вина. - Виденов - 2/28 = 7% вина. ... и т.н.

Както се полага с течение на времето ,ремонтите , които ще се извършват не само по магистралите , авъв всички сфери,ще бъдат все по -некачествени , все по-нетрайни.Основните причини ще са до болка познати ,некачествени материали ,но с подходящо завишени цени ,низко квалифицирани работници,липсата на контрол и партийно обвързани фирми и фирмички.По принцип сумата на ремонта , която се цитира е смехотворно малка , въпроса е какво стой срещу нея като качество но материалите , чество на каизпълнението, гаранциите и контрола

И!? Същите свине отново са в избирателните листи, а глистите пак ще си гласуват за тях.

Не е ли безочливо ,който и да било политик да коментира Ечемишка.

Дес-с-с-са изпълзя от тунела и направо във фейсбук.

Най-обичам да Арчим неброени пари! Еле па ако са чужди... ;-)))))

Деска надигна главичка...Пък и водачка на листа е, трябва да прояви активност!Нищо че е на гроба на загинала жена....!

Фанфари, цирк, ама не ние! Ние правим победи от гробовете!

Това е само началото. Още загряват. 250 бона са кръгло нищо, при дългове само на Гергов от 240 милиона лева. Голямата кражба тепърва предстои, стига герберски заяждания на дребно.

Герберастите за под милион нямаше да и свещи да сложат в тунела.

Попитали Радио Ереван: колко прави 16 милиарда минус 250 милиона. Отговорът бил - 16 милиарда. А Гергов и ББ са на различна страна, ама на една монета. Затова АМ Марица, например, е на това дередже. Информиран човек, като теб, е недопустимо да не го знае.

Не знам колко е струвал този ремонт, но ремонта на предните 2 кабинета за милиони, който въобще не се е случил заслужава доста по-сериозно разследване, а не да се потулва все повече.

Права е госпожата. За 14 милиона допълнително към тристате хиляди нямаше да висят кабели. Така биха решили проблема от ГЕРБ. :D

Много забавно, сарказъм върху смъртта на човек

Герберска наглост

Ако бяхте по-умни, щяхте да си мълчите...

За 5 дена червената чума окраде 200 000 народна пара само с едни кабели! Смятайте за 5 години с южен паток и белене! РИБАРИТЕ БЯХА ПЪРВИ,ДИГАЙ СЕ НАРОДЕ НА ВЕЛИК МАЙДАН,ДА ИЗТРЕБИМ ДО КРАК РУБЛАДЖИЙСКАТА СГАН!

Мда... Сигурно кабелите светят в тунела. Герберите са си направили състеание по малоумие:)))))))))

И кое на тези китайски лами им струва 400 000лв. ? Поредният комунистически грабеж.

Не ми е ясно защо ГЕРБ се опитват да подпомогнат кампанията на БСП с такива малоумия - като на президентските избори?

Тая па и тя се обадила. Ак обяхте си свършили работата....

Нагла ама:) Вместо на нея да и го зададат въпроса тя го задава, сякаш "моя премиер от моето правителство" е бил в периода преди и по-време на инцидента.....е няма такава търпимост народна.....

ама извинявайте, ама какво ни интересува какво е казала 'тежката кавалерия' някъде по фейсбоклука си.

в България. И на журналистика и на политици.

Без грам сарказъм да попитам Атанасова, кой ще върне живота на жената ? То бива пач..а, ама чак такава не бива !!!

дотам докарах Българите че хората вече не могат да осъзнаят колко нищожна е такава сума за такъв ремонт. С такова мислене няма как да очакваме високи доходи и качествена работа. Милиони милиони би струвало такова нещо в стрни като Словения или Чехия или някоя друга от по бедните държави от ЕС. И не 5 а 55 дена щаха да го праят. На първо мяссто разбира се не би се позволило да се стигне до там.

съжалявам за правописните грешки. Но безграничната наглост на такива особи които са известни преди всичко с нахалство и некадърност просто изкарва от равновесие.

Когато съм пътувал с чужденци по магистрала"Хемус",те са ме питали ,кой е построил тази магистрала .На моя отговор ,че е построена по времето на социализма , проектирана от български проектанти и построена с български материали и от български работници ,те гледат с нещо средно между недоверие и изненада.Може би правят съпоставка с царящата всеобхватна разруха.

А като е ремонт за 140 хиляди лева защо не го направихте вие, бе гробари прости, а убихте жената, а???

Тези 150 хиляди са откраднати от нас работещите за ,,партията любима..мили тролчета.А да забравих вие не работите само лапате.

Отнесохте милиарди, взехте заем 16 милиарда, а сега ревнахте за 300к.

Тя за друго освен за коментари във фейсбук не я бива. Видяхме що за некадърна, нахалн и простовата селска мутра е. Голямо скачане за 360хил лв. Ми да бяхте го направили вие. Ще кажеш че 360хил лв са много за такъв ремонт. То бива лицемерие но...

Десо, Десоо, тая работа не е като оная! Ами жалко, че затрихте жената в тунела. Да си ви прибира Тиквата и никога повече да не ви виждаме!

Не знам, но на мен цената ми се вижда горе-долу нормална, като за супер спешен ремонт, при който за няколко дена при денонощен режим беше изрината цялата стара конструкция, беше прекарана нова инсталация и анкерирани нови осветителни тела. Кабелите не са в канали но си стоят стегнато и добре на скоби, което е приемливо. Единствената забележка според мен, е че лампите са със светлина сигурно над 6000К и като влезеш в тунела направо имаш чувството, че отгоре ти светят десетки електрожени и адски дразнят очите.

Нема начин, тази наша и световна "публицистка", да не носи точки на сайта dir.bg! Затова е и на челни места в нашата и световна преса и телевизии! Да я черпат, поне една вечеря, тази производителка на словесен талаш!

ГРОБари ГРОБари!! Да ви се сринат тия некадърни ремонти, върху европедалските тикви!

За 370 000 без кражбата щяха на целия тунел ремонт да направят бе! За никого не е тайна че ако един ремонт е 50 лева, тия подписват на 100 и другите 50 се прибират по касите! Т.е. 100 % надценка!

разгледах снимката и не видях кабели да висят!Има закачени по тавана със скоби!Десито може би е имала предвид, че кабелите трябва да са вкопани (в бетона), така както са на вилата й, примерно? Но тя е имала поръчка да постне нещо, няма значение какво, важното е да се уцели вентилатора!

как квичи червената свиня

Баба Яга.

Десислава Атанасова да вземе да се гръмне някъде. Или по добре да пита тлъстата си съпартийка. Ремонтът е извърше от държавна фирма, ръководството на която е назначено от дебела Лила. Също така, ремонтът е остойностен по ценоразпис, одобрен с рамков контракт от същата тая дебела мома. Ценоразписът е подобен на оня за санирането - там е по 290 лв/м2. Ако има малко акъл, тая свиркаджийка ще си трае, а няма да плямпа глупости.

може ли да отговори тя каква я свърши в здравеопазването? Че и Здравната каса ошушкаха заедно с Борисов1 и Дянков1....!

Бре, пак ли тая Трендафила се изока, по нашето и международно положение? Щом този "капацитет", ентелигентен, по всо и вся взима думата, нашето и международно положение се усложнява!

НЯМА КРАЙ ГРОБАРСКАТА НАГЛОСТ!!!!!

Звъня в Протокола на Министерство на правосъдието - никой не отговаря. Звъня в Пресцентъра и питам " Чия беше инициативата министерството ви да участва в честване на защитника на Отечеството на чужда държава - не на българската. Искат ми име и представяне - представям се. Повтарям въпроса си. Не отговарят. Искат писмено да го задам. Аз ще го задам, но вие на коя държава сте министерство на правосъдието??? Задайте го и вие - това е правосъдната ни система!

към цената прибавете и 50 ,60 % комисионни