Борисов: Кой смени главния сектретар на МВР? БСП: Не сме ние

Бившият премиер Бойко Борисов заяви, че държавата няма пилот и попита кой е предложил смяната на главния секретар на МВР. Нямаме общо, заявиха от БСП.

Обратно в новината

Коментари - Борисов: Кой смени главния сектретар на МВР? БСП: Не сме ние | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора има надежда, нямате си на представа какви боклуци бяха начело на МВР и на областните дирекции. Този Костов е криминален тип, то му и личи, а да видите бившия психопат и криминоген на пернишката дирекция, просто ви е бедна фантазията къде живеете и какво става около вас. Няма да се впускам в подробности.Мислете за кого гласувате, друг път няма.

Бойко,излизай на дебат,стига си ни излагал.То вярно,че ти си прост и ние сме прости,но не е хубаво да отказваш на дама.На кмета на Симитли как не отказа?

БСП също търсили информация кой и по какви причини го е направил. Търсили, търсили... и не намерили. Защото не могат да се погледнат отстрани.

На всички е ясно че зад уволнението стои светия синод! Ми много ясно че Курвелия го е уволнила бе кой друг?Като за служебен кабинет прекалиха вече със чистката! Айде спечелете си изборите и после уволнявайте без да се криете зад чучелото Герджиков!!!

Точно преди президентските избори Борисов откри находища на нефт и газ в Черно море. Спомняте ли си? Сега за парламентарните ще открие диаманти!

да попитам КОЙ назначи главния сектретар на МВР??? КОЙ??? КОЙ???

А кой смени предишния и назначи Костов.

Съответният министър. А сега кой?

Борисов,та ти в момента си господин НИКОЙ и нямаш право да се месиш в работите на управляващите.Те правят това,което е належащо.

Ние в Пресцентъра на Партията не знаем кой поиска смяната на главния секретар. Това не ни интересува, но имаме предложение за ново лице на поста и то е лицето Делян Славчев Пеевски.

Грабвай сухарката и у гората! Нито едно лигитимно избрано правителство в новата история на България не е постигнало това, което е постигнало нелигитимното правителство от 1935 година!

"ЛЕГИТИМНО" ПИШЕМ ГРАМОТНИТЕ. НЕГРАМОТНИТЕ, БЕГОМ ПЪРВО ДА СИ ДОУЧИТЕ!

Грабвай сухарката и у гората! Нито едно лигитимно избрано правителство в новата история на България не е постигнало това, което е постигнало нелигитимното правителство от 1935 година!

В крайна сметка Радев е виновен, за всички глупости, който този Министър от БСП е направил. А Герджика е лицемер сори, но е така.

ЯВНО КОМУНОИДИОТИТЕ РАЗЧИТАТ НА МАЛОУМНИТЕ, КОИТО ИМ ВЯРВАТ, ЧЕ НЯМАТ НИЩО ОБЩО !!!! НЕ Е ЗА ЧУДЕНЕ, КАТО ГЛЕДАМ ТЕХНИТЕ ПУТИНОВИ КУМИРИ, ЩАК ДЕЙСТВАТ. ТЕ ОТРИЧАТ ВСИЧКО КОЕТО НЕ ИМ Е УГОДНО, ДОРИ ИЗЛОВЕНИ НА КАПИЯ, КАКТО СЕ КАЗВА !!! ХВАНАХА РУСНАЦИ ПОДГОТВЯЛИ ПРЕВРАТ В ЧЕРНА ГОРА, КОИТО ПОД СЕРИОЗНА ЗАПЛАХА СИ ПРИЗНАЛИ, А МОСКОВСКИТЕ ИМ ШЕФОВЕ, НИ ЛУК ЯЛИ !!! ТАКА Е С ВСИЧКО !!! ГЬОБЕЛСОВА ШКОЛА !!!

Па и с големи букви ревеш,гърбавото,как да не се радва човек

Главният секретар на МВР не е ли политическо назначение, бе боко? Ако е, значи беше правилно заедно с теб да отива на боклука. Ако не е, защо скачате толкова? Отричате ли правото на Президента на РБ, на Мин. председателя на служебният кабинет и Министъра на МВР да си подбират екип? или такова право имат само тиквите когато са на власт?

Имат право, но не е ясно откъде идва директивата за смяна. Съвсем до скоро нямаха намерение да сменят.

НЕ, НЯМАТ. РАБОТАТА НА ВСЯКО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО Е ДА ПОДГОТВИ ИЗБОРИ, А НЕ ДА ПРАВИ ПОЛИТИКА ЗА ДВА МЕСЕЦА! ЧЕ КОГА ГИ Е ИЗБИРАЛ НАРОДЪТ? НАРОДЪТ ИЗБИРА НАРОДНО СЪБРАНИЕ И ГО УПЪЛНОМОЩАВА ДА СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО.

РАБОТАТА НА ВСЯКО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО Е ДА ПОДГОТВИ ИЗБОРИ и това трябва да е първото което да спази твоите твоите постулати.А може да се самопредложиш за посланик, и сам да се назначиш за такъв, така ли???

Тази партия е оцеляла 120 години,защото няма "кой",няма "свой".Има платени предатели и такива изпълнители.Спомняте ли си вица за ген Кашев-доверено лице на Живков: "Преди да се самоубие,ген.Кашев извика: Не стреляйте момчета" Не са те нарочили,не са измислили и начина.Кой,кога и как.Примери колкото искаш.Дълго живях,много видях и нищо не може да ме изненада.Борци с/у фашизма,неграмотни,ръководеха държавата,комунисти си запалиха светинята "Партийният дом",ДС сътрудници са на отговорни служби,Комунистически наследници ни ограбват години наред.Не си задавам въпросът КОЙ,аЗАЩО благодарение на нашата тъпотия и овчедушие единствено в България/от всички соц.страни/виреят и ни размахват пръст.Щом народът иска да го грабят,лъжат и издевателстват,нека отново си ги подкрепи.Един век си ги отглеждаме и храним,защо да не продължим?Всеки народ си заслужава съдбата,особено ако не се интересува от историческите факти а се храни от хубавите обещания.

"БСП също търси информация кой" Типичната наглост на мурзилажното простолюдие!!!

Щом ГЕРБЕРАСТИЯТА СЕ Е РАЗМУЧАЛА, всичко е наред. СБОГОМ

Ние в Пресцентъра на Партията искаме да ви напомним, че всичко ще бъде наред, когато най-сетне дойдем на власт. Обещаваме.

ТОВА КОЙ КОГО СМЕНЯ НЕЕ ТОЛКОВА ОТ ЗНАЧЕНИЕ ПО ВАЖНОТО В МОМЕНТА Е ЗАЩО В БЪЛГАРИЯ ЗАПОЧВА СТРОЕЖА НА ДВА НОВИ ЦЕНТАРА ЗА НАСТАНЯВАНЕ НА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ МИГРАНТИ И ДАЛИ НЯМА ДА СЕ ОКАЖЕ ВЯРНО ОНОВА ТВЪРДЕНИЕ ЧЕ БОЙКО Е ДАЛ СЪГЛАСИЕТО СИ ЗА ТОВА И ДАЛИ ИМЕННО ЗА ТОВА СА ОТПУСНАТИТЕ ОТ ЕВРОПА ПАРИ И АКО ТОВА СЕ ОКАЖЕ ВЯРНО ТО СМЯТАМ ЧЕ Е ПО РЕДНО ДА СЕ ПОСТРОЯТ В БАНКЯ

А он боко е дявол, не ма да са в Банкя, ще са съгласно 208 ПМС прието от правителстото на Герб на тъмн.о

защо питеш бе -престъпник Боко?--вече няма гаранции в МВР че ще фалшифицираш и купуваш избори ли ?

Радев ръководител на организирана престъпна група , Назначил престъпника изнудвач Пламен Узунов и Подписал незаконен указ за уволнение !

Плачеш за ГЕРЪБЧЕТАТА ли? Защо? Да не останеш безработен?

Гробарчетата пак ще ви копат селски,малко остана още да поквичите

И защо да е незаконен указът. Защото не се харесва на групичка мекокитковци? :)

Изрод

Защото е на базата на лъжи и клевети от " няколко " полицейски директора по места !

,,..В нас социалистите са лъжлива зараза щом поискат да сеят социализъм на българската неблагоприятна почва. Ние съветваме нашата младеж да се пази от тия болни хора, за които отечество не съществува. От българската интелигенция се изисква само едно: да пази тя своята земя от всякакви чужди доброжелатели, да се стреми към запазванието свободата и независимостта на България и да поддържа и насърчава само онова правителство,което строи и гради и ония деятели, които са доказали вече своя патриотизъм. А който иска подкладки, освобождение на труд и социализъм, нека иде да продава краставици в Русия на мужиците и бабулите. България няма нужда от такива ципори...,,

Този цитат от коя пиеса е? Защото преди време разнасяхте, вкл. и Плевнелиев, като пряпорец една фраза, дето уж била на Дякона, пък се оказа, че е от пиеса на Стефан Цанев. :))))))

не ме интересува кой смени Костов. Много ме интересува, кой ще смени тия двамата дето все питат и все не им е ясно, че народът не ги иска.

страх го тресе боко, данеби да не успее да си купио изборите.

Защо бе Разбойко подаде оставка без НИКОЙ да ти я иска.

Когато герП се върна на власт по-миналата година уволни за по-малко от месец над 6000 човека и мутрата разпалено обясняваше, как това било нормално ! Сега за един уволнен милиционер, който не сръши нищо смислено докато беше на власт, а само слушкаше и папкаше, вдигат шум до небето ! С какво е толкова важна тази марионетка костов та така реват мутрите за него ?

"Държавата няма пилот....." Ами нали пилотът сложи самолета на автопилот и скочи с парашут. Вторият пилот му изтече мандата.....Борисов пак търси под вола теле. Сам се отегли като реши, че така ще му е по-изгодно, а сега пее песента на ощипаната мома. Това пък налива вода на борсука в женски образ Нинова, която сънува просо, заради естествения глад от наближаващия я климактериум. Въобще, Избор няма - действайте!

Гепаджийницата секна. Очертава се Боче да се връща пожарникар. Вдига кръвно.

Селските ушанки вече толкова са изгладняли,че ако и сега не направят нищо направо ги закриват....така им каза оня генерал дето не бяха го виждали и чували на посрано 20 та сега цялата измет е впрегната да постигне резултат.....NO PASARAN другаре,ще си ядете топките скоро,че и копейки няма да има за вас

Брях, то голяма драма с подмяната на калинките! Ще ги сменят, как няма да ги сменят! Те ако бяха читави, на мутрата нямаше да му се налага да подава оставка! Друг е въпросът с кого ги заменят!

КОСТОВ ГО СМЕНИ НИНОВА. ИВАН КОСТОВ, НЕ ГЕОРГИ. НИНОВА БЕШЕ КАДЪР НА СДС И КОСТОВ. ДОКАТО НЕ Я ИЗГОНИХА ЗА НАГЛА КОРУПЦИЯ. ЗАЕДНО С БИСЕРОВ, ДАНЧО МЕНТАТА И Т.Н. ВСИЧКИ ИЗГОНЕНИ КОРУМПИРАНИ СА ДОБРЕ ПРИЕТИ В ДПС И БКП. ЗАЩО ЛИ ТАКА СЕ ПОЛУЧАВА?

Ами защото калитко всички преди това са били в БКП ! Включително и твоят любим лидер - мутрата от Банкя !Сложно ли ти е ?

ТОВА ВСЕ ПАК Е РАЗЛИЧНО. НЯКОГА ЗА ВСИЧКИ ОФИЦЕРИ ЧЛЕНСТВОТО В БКП БЕШЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. А И ИМАШЕ ЕДНА ПАРТИЯ. КАКЪВ ИЗБОР СА ИМАЛИ? ОТ 89-ТА ВСЕКИ ИМА ИЗБОР. И НЕ ЗНАМ ДА СА ГИ ГОНИЛИ ЗА КОРУПЦИЯ. ТИ ЗНАЕШ ЛИ?

Стига сте ревали за тоя Алкохолик бе ! Голяма загуба , голямо нещо !

Скоро ще ревеш за Радев !

Боце днес каза, че си брал много негативи вътре в партията след като сте подкрепили Манолова за омбудсман. Много негативи ще береш с такива действия и от избирателите си!!!

Сбогом мутри!

Костов, пияницо, съвсем нормално е Новия Президент да изгражда нов екип, особено в силовите ведомства.Това, че не си крал, а само слушкал, папкал и пил, не е достатъчен атестат пред един Генерал - авиатор!ЧИБА!

КАКЪВ ЕКИП, БЕ?! ГЛАВНИЯТ СЕКРЕТАР Е ОТГОВОРНОСТ НА ЛЕГИТИМНО ИЗБРАНО ПРАВИТЕЛСТВО, НЕ НА ПРЕЗИДЕНТА. НЕ ЗНАЕШ ИЛИ МИСЛИШ ХОРАТА ЗА ГЛУПАЦИ?

КОЙ скри некачествено строителство на АЕЦ Белене, за да плати 1,2 милиарда на руснаците? Част I

А за 1,2 млрд. на Американците за МАриците? Две думи моля

прочети в Бивол тъпак червен

Защо мълчи властта за това чудовищно национално престъпление???? Г-н Президент, ген. Радев - колко курса със Спартана до Брюксел ще избият тия милиарди, а!?

А за 1,2 млрд. на Американците за МАриците? НАЛИ, голяма измама е

Бивола са мошеници.

Комунистите чест не знаят! Комунистите са безродници и предатели, унищожители на своя народ! Червената чума се опитва отново да излъже народа, но лъжата ще бъде тяхното проклятие! Предатели от БСП/БКП/ вън от парламента! Народът ще свали фигуранта Фуражсо Хвърчилков,мъж на Деса Циганеса Простакеса и неговите мръсни кукловоди! Демокрацията е наша, нека я защитим от мръстиге ръце на националните предатели комуняги!

Ееее и в дира явно има трезво мислещи българи а не само червени кратуни като Reebok 78

Аааааааа,подцени такъв виден представител като "детроит" който е единица за тъпота....но нещо тази година май даде фира и още неколцина "видни наши другаре".....

Президента Радев е отговорен, няма кой друг. Политическото рекетьорство на служебния министър удря пряко по Радев. Ако не се усети на време, ще загуби бързо подкрепа.

Бойко Борисов - БСП иска да купи изборите. Обикновенно над 10 % от гласовете са купени. Ако ПО МАЛКО от 10 % са купените гласове, може да обевят изборите за невалидни.

Новия Костинброд! БСП никога не си признават , че са направили нещо. От време оно, те са в основата на всички интриги, съветската школа на компромати в български вариант!

А какъв е проблема, че се сменява Костов? НЕКВА ДЕЛАВЕРА НЕМА ДА СЕ ОСЪЩЕСТВИ ЛИ?

Нямат право да го сменят , а и Изнудването е престъпление !

Сериозно ли? И кой има право да го смени? Господ? Или той е принципно несменяем? Аман от нискообразовани псевдокапацитети във всяка една област, вкл. в юридическата. :)))))

Защо да нямат право?

Ти си глупак!

Радев вече изгоря за партийната борба , беше жертван за пешка !

Новия Костинброд!

Работа на Служебното правителство е да смени всички, които ще пречат и саботират изборния процес. А това е част от ръководния професионален състав на МВР, всички областни управители и надолу по веригата. Всички послушковци, които са били назначени от Боко и компания трябва да бъдат сменени. Трябва да продължат с пълна сила и ревизиите във всички министерства. Всички които са виновни и са крали да ходят в затвора на топличко. Въпроса е дали имат смелост Президента и служебния Министър Председател за това. И ако дойде на власт К. Нинова дали ще има смелостта и волята веднъж за винаги да приключи с Боковата шайка. Или всичко ще остане само на думи.

Значи да се сложат на ключови места в държавата само хора, които крадат и хора, които ще донесат победа на БСП на изборите. Това ли предлагаш?

Многозначително да каже колко пари взе царя,когато го взеха от улицата да го направят главсек,и тогава да коментира ...

В нашата държава само един въпрос броди из нея - КОЙ КОЙ.

Всичко е много ясно. Бившото ченге и мутра, другаря Борисов, със стар ченгеджийски номер, е свалил Костов, за да натопи БСП.

След месец, когато ГЕРБ отново вземе властта, червените ще бъдат публично набучвани на кол. Прошка няма да има.

Надай се ке, на пиян п*а!

Добре , първио кандидат съм , ама като Простият вземе отнова властта .I. Иначе он у затворот , ти на колот.

Не сме 2014. 2017 сме. Нито ГРЕБ нито БСП, ще вземат нещо

Благодарение на "вещото" ръководство на Костов, през границата влязоха нелегално хиляди престъпници, които тепърва ще създават проблемите...

И дансаджията Герджик! Шут в задника!

На улицата убиват главен свидетел по дело за 14 тона наркотици. 2 дена преди делото. И да го оставят ?