Луиза Григорова обясни защо няма да е кандидат-депутат

Младата актриса Луиза Григорова, която се отказа да влезе в листите на "Да, България", заяви, че няма да бъде част от никоя партия, под никаква форма.

Обратно в новината

Коментари - Луиза Григорова обясни защо няма да е кандидат-депутат | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на момичето. Не върви с тези ненормалници да се излагаш.

къв депутапт с един файтон хора?

Повече се фокусирай върху себеси и върху свирките, хлапе ще става депутат........

Не се отказвай заради недобронамерени коментари! Точно на тях не трябва да им се обръща такова внимание защото те са тези, които толкова години ни дърпат назад! А това е тяхната цел и те видимо се справят много добре!!!

Ей че са мръсни мислите ви,ей че са мръсни душите ви,постъпките ви,грозни сте!Дори не я познавате,а грачите,озлобени некадърници крещят,завист и злъч се лее вече два дни срещу едно прекрасно момиче!Не им обръщай внимание,Луиза,те са със мъртви души!

какво можеш ти бе.Знаеш ли колко умни образовани ,интелигентни млади хора има и не могат да се развиват от такива лигли като теб. Артистка била,че всеки може да е артист бе момиче.Един Харисън Форд е бил дърводелец,една С.Лорен е направена артистка от Понти.Това всеки го може.Депутатка щяла да ми става и то при сорос.Паричките ли те примамват ,иначе акъл много нямаш,до колкото съм те зървал.

Лидерът на твоята партия е правист, на който са отнети адвокатските права. Това значи нарушения! Как може този фалшив човек да стане лидер на партия или като получи парите от Америка стана веднага велик. Никога не съм те харесвала като актриса, а след написаното - още повече!

Била човек....Абе Луизке, наоколо е пълно с човеци, голяма част от които имат повече знани, постижения и опит, защо реши, че точно ти си човекът...Или така е решила Америка за България чрез онова подобие на човек Антоанета Цонева?

ми права е Луиза, стига да има лумпени да те изберат -що не? Оня, доведения син на Волен май като го прати в Парламента беше на 21 пък и нищо не знаеше...ама на тая заплата се надявам да се е понаучил за толкова време.

... може ли да обясни защо се нарича актриса, по-скоро за депутат става, но не и за актриса! Некадърничка неграмотна!

От кога имат значение "съжденията" на неква чамуга-траверс?

евала на девойката - може майка ѝ да е със съмнителна професия, ама на момичето му сече пипето!

ябълките не раждат круши

но явно акълът и е позициониран само в определена част от тялото ?

Много даже правилно! И това място е главата. Укорният тон на твоето съждение подсказва, че при тебе е иначе - акълът ти не е на определено място, а е сякаш дисперсен или пък плаващ, а защо не и на конфузни места. Хм ...

JMM®

Не е нормално, млад човек да се надява на някой друг да подреди живота му, както и да използва изрази : "Аз живея в Абсурдистан" и "Спасението излита на всеки 30 минути от първи и втори терминал" Спасението на всеки един човек би трябвало да е в собствените му ръце !

Може да е кифла, може Че и Фидель да са сатрапи, но като цяло - добре! Особено в частта кой има право и кой няма. Поздрав от чужбина и не - не мия чинии, а чета бг новини (и пиша) в работно време.

Е браво! Ти си ''преуспял'', но манталитета ти е останал български!

Данаилов здравеца им стига на БСП

аз намерих спасение в терминал 2. Навън съм и бърша зад ни ци, и много миришат, но аз вече свикнах.

Една от жените с които бих направил няколко кръгчета в леглото. Много е сексапилна.

таа не стаа брат збракал си се

Неграмотно, патетично и неинформирано изказване на човек със семпли интелектуални възможности. Ако Луиза беше убедена в правотата си, щеше да удържи на принципите си и да се кандидатира за депутат. Да се сърдиш на непознати хора в анонимни форуми и да променяш намеренията си спрямо тях говори за рядка безпринципност и липса на устойчивост.

Тц! Говори за проглеждане и за идеалистични възгледи преди това. А България е освободена благодарение на точно такива идеалисти революционери. Е, не точно такива, защото те не са се оттеглили толкова лесно от идеалите си, но хайде - почти като тях е момата. Идеалисти са нужни сега на България, а не платени предатели като А. Генов, Америка за България, БХК, Отворено общество, Център за ненам си кво и подобни тумори, спонсорирани от Сорос.

И къде видя идеализъм в разсъжденията на Луиза? Освен ако не бъркаш наивността с идеализъм, не си представям госпожицата като революционер в 21 век. Напротив - с изказването си плюе върху собствените си наченки на идеализъм, подчинявайки ги на масовото анонимно мнение. След като толкова лесно се отказва от идеалите и принципите си, мястото на Луиза действително не е в политиката. На народа му писна да гледа и слуша безволеви, безпринципни псевдо-идеалисти вече толкова много години....

Хм, като не е искала да е в политиката - защо се е съгласила да е в листите на една изпаднала партия от гладни апаши ? И защо след коментари във феюсбук се отказва ей така с лесна ръка ? Аз лично не разбрах на какво е лазгневена - че са разбрали за пролитическата и кариера или че след коментарите във феюсбук е разбрала истинската същност на политиката ? На бас, че друг и е писал коментарите ... Тъжно ...

Луизче, да се възхищаваш на сатрапи като Кастро и Че, означава че си напълно изгубена, моето момиче. Сигурно се възхищаваш и на болшевишката "революция" в Русия. Да смяташ насилствената платена смяна на властта за революция, значи си немислещ, подвластен на пропагандата човек (Не, че някой очаква от теб обратното.). Но да смяташ, че това е нещо хубаво, демонстрирайки пълна безкритичност към изобилието от смърт, съпровождащо "революциите", означава, че душата ти е изпразнена от всякакъв хуманизъм и не е способна да различава добро от зло. И бъди така добра да не прокламираш антихуманизма си, заразявайки други немислещи хора!

Ти току що отрече главната движеща сила в световната история и заклейми най-човешката черта като нехуманна... :))) Браво!

Световната история се състои главно от кръвопролития, чиято движеща сила е главно алчността и понякога личностните комплекси. И ни най-малко не я отричам, напротив, потвърждавам я. А ако смяташ, че хуманизмът се състои в насилие, значи трябва да отвориш тълковния речник.

По-добре да си мълчиш и да те мислят за глупав, от колкото да си отвориш устата и да разсееш съмненията

Потвърдиш... не разсееш, умнико :)

Луиза със сигурност ще стои по-добре от кметицата на Младост - протестиращото недоразумение Деси, която смята, че парламентарните избори са в 2 тура...

До всички, от хора до тролове. Събудете се. Политиката е съвременният опиум за народа. Заместител на религията от миналото. Ако политката имаше силата да промени нещо към по-добро то тя отдавна щеше да е ЗАБРАНЕНА!!! Но тя не е. Политиката е ТЕАТЪР в стил съвременна бутафория. Именно затова театралки като Луиза имат място в нея. Дали Луиза отстоява някаква умна позиция с отказа си от политическия театър или я използват с това за да изиграе другата ТОП роля на отвратената и загубила вяра мома която вижда само изхода на терминал 1 като възможен вариант и така дава пример на стотиците и заблудени фенове да вземат лесно като папагали същото "умно" пораженческо решение. Целта на глобалистите и тените местни наместници тук е именно това, да се накарат младите да мислят пораженчески и да хващат пътя в чужбина оставяики тук род и родина + прекрасна територия. Чужбина в която никои не ги чака с отворени обятия и всичко това ВМЕСТО да схванат, че ако с театър неможе да се промени нищо в тази страна към по-добро, то със знания и умения да браниш, строиш, лекуваш рани и управляваш мъдро това може и непременно ще стане. Всъщтност е чудесно театралите да си хващат партакешите навън. Сега ни трябват ИСТИНСКИ, НАШИ СИ, мислещи за хората и територията на тази страна военни, икономисти, разунавачи, представители на народа пред другите нации, будители, знаещи истинската история и български традиции за да се оправим и да не се налага някога пак да мислим да напуснем или отстъпим и с един метър от тази прекрасна територия, страна и култура.

Браво Луиза! Умно момиче!

Браво, госпожице Григорова !!! Макар да ми става много мъчно като чета тези редове. Толкова сте права, че сърцето ми кърви! Нашият Абсурдистан не заслужава нищо добро, или по-точно - винаги получаваме това, което сме заслужили

симо

НЕ,което сме заслужили а КОЕТО НИ НАТРАПЯТ.....А ТЕ са много ловки и подли.

А.. ама тя и кака Цона била в протестърската партия. Работодателката на Асенчо Генов.

ами артистка, какво очакване от нея освен клишето, заучени мисли и фрази. Но поне си знае че мястото не и е в политиката, за разлика от разни свирачи и пеещи човечета.

горката , няма да е на хранилката , а трябва да работи .Колко е тъпо Вижте всички чалгаджии са в Да България. Не че другите партии имат нормални кандидати

браво! Права е младата дама. До кога ще се разделяме? Не виждате ли, че хора не останаха в България!!!!!!

Аз не виждам за какво млад човек да стои в България ?

Ето защо циганите като теб нямат собствена държава, а паразитират върху чужди държави.

До като пенсионирани ченгета и доносници дърпат държавата ни към русия младите все ще бягат и тук наистина ще останете само вие пенсии и магустите(и те ще избягат защото ще са ви обрали вече) та продължавайте все така и ще разберете кон боб яде ли

А пък Въпросната Костадинка Тулешкова преди 10 ти ноември бе шеф в Районния комитет на Комсомола в столичния Димитровски район....абе наше момиче от БКП то!

Що бе, тя и Чичолина беше депутат. Какво пречи и нашеска К. да стане такава. Даже снимаше филми по това време. И сега са най-ценните и :) На артистка всеки може да види котето, но на депутатка е по-друго, нали?? :):)

"корав к" ама пикае по чехлите си.....селски пенсии,айде у лево

Браво на това момиче. Сложи в малкия си джоб някои позавехнали актриси и актьори, които неистово търсят прожекторите.

Всички вече разбраха че ги е сложила в малкия си джоб, само че по ку*волък. Аре, нема нужда от още една държанка в политиката.

То на тебе и майка ти да я сложат ще кажещ, че е к*ва!

Партията на бившия правосъден министър Христо Иванов "Да, България", която ще участва на парламентарните избори съвместно със "зелените" и гей формацията ДЕОС, е захранена с 400 000 лева от офшорна фирма с регистрация на Сейшелските острови. Интересен детайл е, че финансовата инжекция е дошла от офшорка, регистрирана от адвокат от кантората на Боряна Тулешкова, дъщеря на доскорошната шефка на отдел "Икономика и регулация на търговската дейност" в Столичната община Костадинка Тулешкова, която трябва да бъде пенсионирана през април тази година. Тя е неформален касиер на партията на Христо Иванов. Тулешкова оформя документацията и финансовите отчети на брадатия бивш министър на правосъдието. С нейно съдействие Иванов бе захранен и с 1,2 милиона лева грантаджийски пари от фондацията на Сорос "Америка за България". Милионите Христо Иванов усвоил като директор на "Българския институт за правни инициативи". Припомняме, че Костадинка Тулешкова бе набутана в Соличната община от Иван Костов през далечната 1998 г., впоследствие общинарката премина към лобито на Стефан Софиянски, за да расте в йерархията. Тя е изключително близка с Командира и с Христо Иванов и е най-добрата приятелка на майката на бившия министър - Мария Бойкикева.

Знаем какво е правосъдите у нас :) Е, един опт тях ще става тартор на партийци. И простия народец, ще се увре там, за да набара някое кокалче, с месце ... ТЪПАНАРИ, РОБИ!!!!!!!!!!!!!!!!! Идете барем на местяна да олижете мръсното, той ще ви даде повече!

"Политикът е като бебе. Представлява храносмилателна тръба. На единия край гладна уста. На другия пълна безконтролност" - Роналд Рейгън

Ето, че това момиче непораснало, въпреки 27-те си години, се опитва да внушава, как бягството от проблемите е всъщност решение на проблемите.

Обясни,как точно отказа и да не се забърка в лайната е бягство ?

а ти ми кажи как точно е "отказ"?

Пелените и политиците трябва да бъдат сменяни често по една и съща причина.

Фаталната грешка на Да, България бе, че не включи в листите си доказани бойци като блогърите анализатори Асен Генов и Глишев.С това партията загуби около 5-6%.

Сорос не е дал толкова пари. Асенчо Кришната и организацийката му са огладнели и са вдигнали цената за "услугите си". Вече не са доволни на 50 кинта надник + тревата и бирата. А и тях ги пазят за след изборите, защото няма да влязат в Парламата и ще трябва някой да сваля законно избраното правителство.

Един вид това ще са скритите козове, така ли?Тогава ще се замисля и може да подкрепя Да, България.

сега ще видим колко безработни и цигани ще финансират комуноидите,че иначе ще лъснат мръсните копейки за петата колона

Това момиченце да прочете за Владимир Койлазов и Петър Митев, които взеха Оскар за принос към киноизкуството. Как на тях не им пречи Абсурдистан. Имат огромна (за България) фирма, милионери са и са постигнали всичко с главите си. Как за тях спасението не е Терминал 2, а? Как те имат офиси в Щатите, но не бягат там? Защо, бре момиченце разглезено?

Съдиш я,че е отказала ли ? Или така ти казаха да напишеш ?

В същност я "отказаха". Нека не разпространяване неистини, макар и да ни плащат, става ли?

Е, с последното й изречение не мога да се съглася. Тези, които бягат от България, не са модел за подражание и бягат, не за да се спасяват. Страданията и трудностите приближават човека до спасението, а охолният и безгрижният живот обратно, го отдалечават от духовността, извисеността и го призимяват, затлъстяват и обезчовечават душата на човека. Пример: САЩ, Англия и др. а в историята - Римската Империя.

Тази мома не знае ли, че само в държави като Абсурдистан ще допуснат толкова некадърен актьор до екрана? Всеки ден да пали свещ, че се е родила в Абсурдистан! Ако беше в нормална държава, сега щеше да разнася кафетата в някое заведение.

Да добавя, че фейсбук е основна изява и за президента-парашутист......

Роси, с този пост заслужи бонус 25 цента. Записвам ги на сметката. Продължавай така и може да спечелиш седмичната награда - Пица и бутилка Водка!

А колко копейки са 25 цента ушанко?Колко неща можеш да купиш с тези центове и колко с копейките които ви подхвърлят......скоро и на купони ще минете като руснаците,само потрайте още малко

Позицията на Луиза Григорова заслужава уважение.Няма значение какво е написано и какво е прочетено във Фейсбук.Нямам Фейсбук и поради това не отдавам значение кой какво е казал там.След време онези , които са се запазили от т.нар. "социални мрежи" ще имат известно предимство пред останалите.Ще стане ясно кой и защо е стоял "зад" т.нар."социални мрежи" ,но дано не е късно.Никой не може да подценява един човек с оглед годините му-тук Григорова е права.Но аз бих попитал онези , които я подценяват ,защото е млада, защо не протестират срещу наличието на утвърдени престъпници/с присъди или безспорно бандитско минало/в кандидатските листи,независимо че са на средна възраст ? Да не говорим ,че такива имаше и досега в Парламента и в МС.А хората с "фалшивите дипломи" ? Ето ,значи стигнахме до извода ,че възрастта не е решаваща, а е важно какво си правил,какво правиш и какво можеш да направиш в бъдеще.

То тези от " Да,България" нали са един файтон хора и им се ще девойчето да им каже " Да!".

Овца!

Платен реформаторски тъпак!

Ох, само една такава ни липсваше в парламента. Добре, че поне е имала очи да се откаже...засега.

Отказахме я, не се е отказала сама, просто след такъв отзвук и единодушие относно кандидатурата й би било лудост да продължи с политическите си мераци.

Спасението не е в Терминал_1, 2.... Това си е бисто бягство с цел оцеляване. Какво е спасението са показали Левски, Ботев, Стамболов ...., които са се върнали и рискували всичко което имат за да променят системата. Заради това днес ги почитаме, като Спасители.... Нека Луиза кисне удобно в собственото си гьолче. Ще ѝ се радваме, като на актриса, а когато реши да поплува в политическия гьол трябва да знае, че там аплодисменти няма и много смърди.

Какво очакваш от хора с мечти като тези на Сиирйци който не могат да смятат и пишат. Явно не са разбрали кой е Левски когато е трябвало