В град Елин Пелин се вдигат в защита на семейство бежанци

Жители на Елин Пелин ще демонстрират подкрепа и солидарност със сирийското семейство Джабер, което кметът не желае да регистрира в града, пише "Сега".

Обратно в новината

Коментари - В град Елин Пелин се вдигат в защита на семейство бежанци | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да... 6 човека, от които трима наркомани ...

Не вярвайте на тази НОВИНА!!!! Това е ПЪЛНА дезинформация!!!!! Не лъжете НАРОДА !!!!

Време е българските граждани да започнем да завеждаме дела срещу държавата и ЕС - за дискриминация. И двете - държава и ЕС предоставят на бежанците привилегии, които не се предоставят на българските граждани. Тук един колега много точно цитира: Конституцията, Чл. 6. (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права. (2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние. Чл. 7. Държавата отговаря за вреди, причинени от незаконни актове или действия на нейни органи и длъжностни лица.

Видяхте ли какво стана във Франция, Германия, Швеция...

Смешна ситуация! Етажната собственост да може с решение да изгони някого от собствения му апартамент, а жителите на един град, да не могат да не допуснат нежелани навлеци в населеното място. Кметът да не губи време, ами да си направи местен референдум с въпрос: "Съгласни ли сте, в община Елин Пелин да бъдат адресно регистрирани мигранти, независимо от техния статут?" После - Глас народен - глас Божи!

Те така, с местен референдум, дали не могат да си гласуват и от данъчната система да излязат, и да има ляво движение по пътищата в техния град, м? Има си законови актове и подзаконови разпоредби. Над закона е само върховния закон - конституцията. И международните спогодби на РБ.

А как става, когато една група хора заемайки ръководни позиции защитават интереси и налагат политики, които са в пряк ущърб на обикновения човек? Трябва ли да се съобразявам и да спазвам техните закони? Наложени отвън, за да могат те да крадат вътре. И откога международните спогодби имат по-голяма тежест от конституцията на държавата?

Ми не - точно така става. Никъде в Конвенцията за бежанците и протоколите не е записано, че някой град не може да им откаже адресна регистрация. Това е въпрос от местно значение. В ЗАКОНА ЗА ПРЯКО УЧАСТИЕ НА ГРАЖДАНИТЕ В ДЪРЖАВНАТА ВЛАСТ И МЕСТНОТО САМОУПРАВЛЕНИЕ, пише КАКВО НЕ МОЖЕ на местен референдум: Чл. 26.(2) Чрез местен референдум не могат да се решават въпроси: 1. на общинския бюджет; 2. относно размера на местните данъци и такси; 3. на правилата на вътрешната организация и дейност на общинския съвет.

Кметът на Елин Пелин - независим депутат.

Ако се стигне до там да притиснат кмета от ВМРО -пиша за тези който примерно нямат кола ....на автогарата на Герена/пазара/ има маршрутки и автобуси почти на 30мин.Не трябва да оставяме един патриот кмет без подкрепа.

Нашествието на ислямистите следва нашествието на евреите и те като братовчеди по произход изпълняват заповедта спусната им от Йехова " Там където стъпи еврейски крак тази земя е еврейска", това е и видно от подкрепата на еврейските НПО-та, които им проправят пътя. Крайната цел е еднополюсно управление на света и установяването на Нов Световен Ред.

Че то, в Корана и Суните е казано. Една от формите на джихад е отбранителният джихад. Води се до "освобождаването" от властта на "неверниците" на всички земи, където мюсюлмани имат собственост. Затова и на картите на джихадистите е Вилаят Аврупа.

"Крайната цел е еднополюсно управление на света и установяването на Нов Световен Ред." Аз бих допълнил Нов Световен Ред начело с Антихриста /председател на ООН/ и Световно Правителство /самото ООН/. Тази безбожна власт ще просъществува точно три години и половина. Толкова ще им отпусне Бог да си разиграват коня. След това жална им майка.

Тези Сирийци идват от Турция. Макар и да не са преплували никакво море от Турция към България пак са бежанци, защото Ер_Доган ги кара да бягат от сирийската до българската граница. Не ги искат в Турция. Все пак там си имат достатъчно мюсулмани и терористи. А Европа все още не е добре наситена с такива . . . . !

За нас българите не са приоритет. За нас арабите и ромите са приоритет. Те са угнетените и бездомните. Освен това циганите в Елин Пелин са и много евтини. Само срещу 200 лева на човек ще видите какъв митинг в защита на арабите ще ви спретнат . . . !

Двеста лева!?!?! Посмали, манго!

Не си разбрал 200 лева на човек, но на правилния човек. Даваш 200 лева на тартора, вожда, старейшината и т.н. и той извежда една 'сичкото циган' со се децата, жените, конете и каруците на "спонтанно организирано" шествие срещу "расизЪма".

Време е и нормалните българи да заемат позиция. Иначе няма как да стане. ПатрЕотите ще крещят все едно са 2000 и говорят от името на 200 000, нищо, че са 20. Не им вярвайте. Вие сте повече.

насъсква срещу бежанците ТУК, а в Европарламента нейните хора гласуват ЗА ПОВЕЧЕ ПРАВА НА ЧУЖДЕНЦИТЕ В ЕС!!!!!

Лъжеш. Онова беше за правата на мигрантите в ТРЕТИ СТРАНИ. Това се страните извън ЕС и страните на произход на мигрантите. Примери за такива страни са Либия, Турция, Мароко, Тунис - държави, служещи за отправни точки за Европа.

става дума за семейство с доказан статут на бежанци. Бягаш като животно, което няма нищо, нито дом , нито близки, имаш избор да свършиш в студените води на Ср. море или от някой трафикант. Спрете се, хора, спрете се. ВИЕ СТЕ ХОРА. Сега сте от тази страна на живота, но утре. МИСЛЕТЕ ЗА УТРЕ.

...затова не ги искаме. Защото това носят - раздори, неразбрателство и нежелание да живеят човешки. Ако бяха за света щяха да си оправят собствената държава и да си живеят там, а не да идват тука да ме учат как не било хуманно да коля прасето, а същевременно като заколят кравата, я оставят да се мъчи 3 денонощия, докато ѝ изтече кръвта, ама нали се молят -това много ѝ помага. Или да ми дават нов тон в живота, като че ли не те са дошли, бягайки от мизерията, която са си създали, а аз съм ги поканил да ми покажат как да си направя държавата неразбория. Тези хора са като скакалци, опоскали са си държавата, сега отиват на ново място, като опоскат Европа ще всеят война и ще хукнат другаде. Те носят само и единствено раздори, заради нежеланието си да приемат друг начин на живот и очакванията, че им се полага добър живот даром, така че не са добре дошли и никога няма да бъдат.

Аз съм мъж, бял, неженен, хетеросексуален, християнин, образован, начетен (последното е по моя преценка). Искаш да кажеш, че ако аз отида сега в Сирия, Афганистан или Египет ще бъда посрещнат толкова мирно и спокойно? Че ще протестират пред дома ми, а няма да ми отрежат главата? Че ако проявя "културните си особености" като изпия една бира и направя комплимент на непозната жена няма да ме арестуват (най-малкото)? И ако "случайно" ме линчуват, хвърлят в затвора и/или убият, искаш да кажеш, че поне половината от ликуващите няма да са с физиономии като това "бедно" семейство? Това е другата страна, пич! Останалото е начин на представяне с все по-прозрачни цели.

ходил по далече от Елин Пелин, но поне можеш да почетеш малко за Сирия.Прочети за Дамаск с най голямата джамия, построена върху параклиса на свети Йоан. Параклисът е вътре в джамията и в нея са се молели християни и мюсюлмани, на практика пред кръста. Те не са го разрушили. Християните са много в Сирия и никога не са били гонени отникъде. Почети малко, човече.

Затова кмете, трябваше да си постъпиш съгласно закона и правилата. Виждаш, че няма угодия за никого.

Елин Пелин въвежда читателя в един спокоен и хармоничен свят. Това е светът на Гераците. Това е тяхното родово пространство и родово време - подредено, устойчиво, затворено в своята цикличност и сигурност. Човекът от този свят е цялостен и хармоничен. живее съобразно със законите на здравия смисъл на ежедневието и с нравствените норми на християнския морал. В новия свят Любовта е избягала от човешките сърца. Омразата разкъсва душите на деца, родители, съпрузи, братя. Хармонията е отстъпила място на всеобщото разтление и хаос. Човешките същества започват да губят своята идентичност и усещането си за род. Човешките същества имат два пътя: да се отдадат на страстите и пороците си или да изберат смирението и да се уповават на вярата, надеждата и любовта. И в двата случая обаче са обречени да бъдат или палачи, или жертви. Братската любов е изместена от злоба и омраза.Особено горестно звучат тези части от повестта, в които се говори за мъртвата любов. Злото обръща ценностите и светът на християнската любов е разрушен точно от тези, чиито имена напомнят за светото тайнство - Божан /бог/, Петър /апостол Петър/ и Павел /апостол Павел/именно Божан демонстрира най-ярко липсата на християнщина. Той гони с псувни и викове божиите пратеници "които страхливо се застъпват за своя мъничък дял" от изобилната реколта. Хаосът и злото изпепеляват човешките сърца и само птичите души на малките внучета, Йовка и дядо Матей напомнят за отминалия красив свят на пълните с врабчета клони на свещеното дърво. Страдащият Герак съзира пътя към храма, но силите му не стигат да закрачи по него. До извора на братската любов се докосва и Павел, но разкапаната му душа не се пречиства. Светът е безвъзвратно заразен от злото и проникнат от силите на хаоса и разтлението. Единственият светъл лъч в повестта е плахият намек (Йовка се оправи), че червеят в корените на нежното цвете на любовта е може би мъртъв. По материали от Л и т е р н е т автор: Добрин Добрев

ТИ ЛИ СИ БЕ?! ПРИСПА МИ СЕ ОТ ТЕБЕ !!!

ЗАСЕЛЯТ ЛИ ЕДНО СЕМЕЙСТВО,ТО ЩЕ ПОКАНИ ЦЯЛАТА СИ РОДА,ОНЕЗИ ТЕХНИТЕ СИ РОДНИНИ И ТАКА ЩЕ СТАНАТ ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ!!!! НЕ ТРЯБВА ДА ПОЗВОЛЯВАМЕ ТОВА!!! ИНТЕРЕСНО,КЪДЕ Е СЕГА ПРЕЗИДЕНТЪТ,ЗАЩО НЕ Е ПРОТИВ ЗАСЕЛВАНЕТО НА ТЕЗИ БЕЖАНЦИ И НЕ ПОДКРЕПЯ КМЕТА НА ЕЛИН ПЕЛИН??? КЪДЕ СА ПАТРИОТИЧЕН ФРОНТ И АТАКА,КЪДЕ Е ВМРО,КЪДЕ СА НАЦИОНАЛИСТИТЕ И АГИТКИТЕ,КЪДЕ СИ БЪЛГАРИНО??????

Естествено, че националистите подкрепят този кмет, но това трудно ще го научиш от масмедиите! Все пак тези дни Каракачанов се изявяваше по някои от телевизиите, и заяви ясно подкрепата на патриотите за кмета на Елин Пелин. Ако се наложи, ще организират и митинг в негова подкрепа, както са организирали и преди доста митинги срещу нелегалните "мигранти". Въпросът по скоро е защо системните партии (като ГЕРБ, БСП, РБ и т.н.) подкрепят "мигрантите", и най вероятният отговор е, че така са им наредили началниците им в Брюксел и Вашингтон!

уплаши българските родолюбци! А 500 000 руснака са купили недвижима собственост предимно по бреговете на Черно море! Тази монолитна маса утре ще обяви Варненска и Бургаска народна република, както направиха в Украйна!

Руснаците купуват щото са "бедни" и щото някой им предлага?! Да бяха дошли да купят въпросните имоти "богати" западняци, мириканци и шейхове, ама ядец... И купилите имоти руснаци подпомагат икономиката - почиват в имотите си, плащат данъци, някои имат и бизнес, а не тежат на държавата да ги издържа по над 1000 лв. на месец за "бежанец"!? това за "републиката" са пълни глупости - първо повечето не живеят постоянно тук, а тези които живеят децата им учат в български училища, дори наскоро русначе спечели олимпиада по български език!? Успокой се, никой няма намерение да те "завладява"!?

ЧУЖДЕНЦИ МОГАТ ДА КУПЯТ ИМОТ СЛЕД 5 ГОДИНИ УСЕДНАЛОСТ ТАМ! ЗАЩО И ТУК НЕ Е ТАКА?

не са 500 хиляди, а по последни данни около 40 хиляди , и второ, руснаците, закупили имоти НЕ СА български граждани!Прави все пак разликата!

посолство! Тях обвинявай че лъжат!

КУПУВАТ И НАСТОЯВАТ - ти да правиш разлика между тези две понятия. Руснаците КУПУВАТ и не чакат някой да им даде наготово. Твоите подзащитници НАСТОЯВАТ - да ги хранят, да ги издържат, да ги обслужват, че даже и чистачки в общежитията си искат. Ти кой искаш да ти влезе в магазина - руснак, който ще си плати или гризач, който ще ти изяде ушите и после ще ти каже, че ти си виновен, защото не си му оставил храна на достъпно място?

ЗАРАДИ РУСНАЦИТЕ НЕ НИ СЕ НАЛАГА ДА СИ СМЕНЯМЕ РЕЛИГИЯТА И ОБИЧАЙНИЯТ НАЧИН НА ЖИВОТ!!! А ТЕЗИ ДВАМКАТА МТОГО СКОРО ЩЕ ПОИСКАТ ДЖАМИЯ!!!

Подкрепям кмета и жителите на Елин Пелин за категорично нормалната им позиция по отношение приема на мигранти,които не само са нарушили българското законодателство и следва да бъдат санкционирани,но и наглеят в търсене на "права". Къде останаха нашите права да определяме с кого и как ще живеем.Смятам,че тук има и политическа атака от страна на герб, след като загубиха тази община.

Керванът тръгна. Лентата се върти. Светлина. Камера. Действие. Имаме организирано "протестно" мероприятие. Имаме "набираща популярност" група във Фейсбук. Имаме покритие в медиите още преди мероприятието да се е провело. Имаме набиране на подписка. Имаме "провокативни" въпроси задавани към кмета. Противоположната страна се нарича с принизяващи епитети. Шоуто върви, хора! Гледайте и се учете, защото всеки път е същото!. Но защо го правят? Накратко. Ако тези бежанци не бъдат допуснати ще се създаде опасен прецедент, други може също да съберат смелост да откажат и така да се наруши целия план със заселването. А планът е удобен и спонсориран от Европа, за да може ние да сме като буфер за бежанците, докато те са хем в безопасност, хем демократични. А също така да могат да си избират умните и работливите, без да се налага да приемат всички. И ако местната власт се противопостави на този план, субсидиите спират, правителството пада и някои се оказват извън далаверата. Мисли глобално. Действай локално.

Сега видя, че по-долу един призовава за протест срещу протестиращите. Имайте в предвид, че при такива "спонтанно организирани в социалните мрежи" циркове често се събират доста хора. А когато камерите ги снимат отблизо, по телевизията изглеждат още повече. Времето е хубаво. Нека подкрепим Елин Пелин. Аз съм от София и София вече е "прегазена", но нека помогнем на хората, които пазят домовете си, но ги наричат "анцузи".

Да подкрепим жителите на Елин Пелин на място, защото там ще пълно с платени соросоидиоти, толерасти, мутри... всякаква платена гад на майдан срещу кмета.

Сега ще видим дали заслужаваме да продължим да съществуваме като народ или като население. Къде ще протеста? Пред кметството на Елин Пелин? Кога и от колко часа? Как се стига до Елин Пелин без кола? Имайте в предвид, че ако този протест успее и не ги настанят, България има шанс да устиска. В противен случай - всички можем да започваме да купуваме тухли за зидовете и железа за прозорците си.

Менията никой не съглсен да ни набутват тия ,,първобити паразити,,ще ни върнат години назад.Не слушайте троловете,те го правят за пари.ПРОСТИТУТКИ

На въпросният протест ще са едва ли и 10-на жители на Елин Пелин, а останалите... никой няма да ги познава от къде са... Не може някой да протестира, защото не искам да настанявам някакъв пришълец в собственото си село или дом!? Интересно колко от притежателите на къщи /защото жители почти няма/ в село Потоп са "за" заселване в собствените им къщи на пришълци? Това е пълен абсурд! Остава да излязат привържениците на кмета срещу "протестиращите" и ще стане интересно...

Прекрасно. Само дето ми се струва че цялата работа е театър в отговор на доклада от вчера, че българите са нетолеранрни към мигрантите.

Не ги разбирам. Знаят, до какво доведе толерантност и гостоприемство граничещи с глупост на французи и германци например, и въпреки това не си взимат поука. Вярно, че става дума само за 1 семейство, но след като го приемат, да бъдат сигурни, че ще се появят нови такива семейства, и тогава?

Разбирам ги - в ход е третото поред ислямско нашествие след арабското и османското. Този път под прикритие на "бежанци" и с любезното медийно, правно, логистично, политическо съдействие на соросоидиотската гад, с финансиране от СА, предателство отвътре на толерастите антихристи.

Колкото е по-невеж и неграмотен един човек, толкова повече той мрази различните от него, било то образовани, умни, красиви, щастливи, успели и пр. Явно все повече в България с влошаването на "ДНК-то", ще нарастват фобиите. Жалко, защото иначе Българинът не е такъв!

ХАХА ! ТОЛЕРАНТНОСТ. СПРАВКА. КАК АЛБАНЦИТЕ ПРЕВЗЕХА КОСОВО. КАК СЪРБИТЕ БЯХА ИЗМАМЕНИ€

ЧЕ ТИ СИ "ДОКТОР ХОНОРИС КАУЗА" НА ПОНЕ ТРИ УНИВЕРСИТЕТА ?! И НОВИЯТ ИСУУС ?! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ СИ ПРОСТО БЕЗРАБОТЕН, НЕОБРАЗОВАН СОРОСОИД!!!

Нищо не си разбрал!!! Ние не мразим никого! ТЕ МРАЗЯТ НАС. Идват да ни избият ПО КОРАН. Това семейство едва ли е чело корана, обаче като пристигнат главорезите, това семейство ще им дава МОРАЛНА И МАТЕРИАЛНА ПОДКРЕПА. Джихадът чрез миграция се прави така: първо пристига обозът и обслужващият персонал, после пристига армията с мечовете.

В ход е третото поред ислямско нашествие след арабското и османското. Този път под прикритие на "бежанци" и с любезното медийно, правно, логистично, политическо съдействие на соросоидиотската гад, с финансиране от СА, предателство отвътре на толерастите антихристи.

Няма ли най-после да даде ясно и точно определение какво е бежанец и какво е имигрант? Според мен бежанеца е човек, който бяга от бедствие-война, потоп, разрушения вследствие природни катаклизми...Той бяга в съседна държава и получава ВРЕМЕНЕН подслон.Когато нещата преминат, се връща обратно! Имигранта е човек, търсещ по-добър живот.Живота му не е заплашен, но той е решил да потърси по-доброто!Такъв тругва в държавата която си е избрал и се гласи да остава за ПОСТОЯННО, ако се устрои по-добре! Ако , обаче при преминаването на междидържавните граници наруши правилата и законите, си носи отговорност като нарушител , със пълната сила на закона!Ако държавата, в която е попаднал , НЕ МОЖЕ да му осигури РАБОТА за , примерно 6 месеца, защото няма такава или той не е пригоден да върши някаква работа, го ИЗПРАЩА обратно в държавата, от която е дошъл... Какво сложно или неясно има във всичко това? Или реално неизпълнимо?

Елинпелински майдан - соросоидиотската гад в контранастъпление.

Ето, какво казва президента на Алжир Хуари Бумедиен през 1974 г. в реч пред Общото събрание на ООН. ... Един ден милиони мъже ще напуснат Южното полукълбо на тази планета и ще нахлуят в Северното. Но не като приятели. Защото те ще нахлуят за да покорят Северното полукълбо с децата си. Ние ще победим чрез утробите на жените си. Някой "хора" отдавна желаят косовска съдба за България.

с една корекция! "чрез утробите на жените ВИ"....

Ей, големи смешници. А как щяхте да се чувствате, ако 2-та милиона българи зад граница бяха посрещнати на нож, както ние посрещаме различните? Срам ме е, че съм българин.

... знаещ едно - българинът е дребна душица. Абсолютно споделям мнението ти. Мнозинството около нас са съдрани шушляци, които по-далече от носа си не могат да погледнат! Все пак - браво на тези хора от Елин Пелин, които показват на този дебил, кметът, какво значи достойнство!

Първо - някои българи са посрещани на нож и второ - българите не са мигрирали с хиляди наведнъж. А между впрочем, защо тези мигранти не започват да работят?

СТАНИ ЦИГАНИН ! ИЛИ СИ НАПРАВИ ХАРАКИРИ !!!

Понеже си толкоз проз, трябва да ти се обясни, че никой не избира какъв да се роди. Вероятно ти си чист ариец с 10 крака, но без глава. Най-вероятно си привърженик на много белия вожд от нфсб, който мрази циганите, ама пари печели от тях.

Смешник си ти, защото не виждаш по-далеч от носа си. Българите зад граница кандидатстват за визи, зелени карти, дават сума ти пари и отиват за да намерят работа. Те не нахлуват нелегално през границата и не предявяват пертенции към местното население, че имат права и т.н.! Всички тези нелегални мигранти, които минават турската граница, са престъпници, за справка чл. 279 от НК - затвор от 5 г.! И ако държавата не спазва собствените си закони, тогава аз, като неин граждани, се чувствам свободен да направя същото!

.. добре, че те е срам, защото не си българин. И престани да тролиш - това с 2 милиона българи вече го видяхме. Но то не си видял как 2та милиона българи стават всяка сутрин и отиват на работа и в края на финансовата година плащат данъци, за да има с какво такива срамливи като теб да се издържат и да им наливат в главите колко били нетолерантни и морално изостанали. Ама не те е срам да им прибираш от данъците на неморалните и нетолерантните нали?!?

ОБЗАЛОЖИМ КОЙ ОРГАНИЗИРА ТЕЗИ"КОНТРАПРОТЕСТИ"?! ЩЕ ВИДИТЕ ПО НОВИНИТЕ КОИ ЩЕ СА ЛИЦАТА,КОИТО ЩЕ ЗАСТАНАТ ОТПРЕД-СЪС СИГУРНОСТ МЕСТНИ КАДРИ НА ДПС,ДРОМ,ДОСТ И ПР.ЦИГАНСКИ ОРГАНИЗАЦИИ!!! ДО ПОНЕДЕЛНИК, ПАК ПО ТЕМАТА!!!

Заминаха в чужбина и живеят там! ВСЕКИ ОТ НАС ИМА РОДНИНА ТАМ! КАК ЩЕ СЕ ЧУВСТВАМЕ НИЕ, АКО ТАКЪВ РОДНИНА БЪДЕ ИЗГОНЕН ОТ ТАМ, ЗАЩОТО Е ОТ БЪЛГАРИЯ И МОЖЕ ДА ДОЙДАТ ОЩЕ БЪЛГАРИ ТАМ?

МАНИПУЛАЦИЯ,ЧЕ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ДА И СЕ ОТГОВАРЯ!!!

... що не заминават в сродни на тяхната религия и рядко населени страни, като богатите С. Арабия, Катар, Оман, ОАЕ, Кувейт... българите мигрират в християнвски държави, където има търсене на работна ръка!

... живеят зад граница по неофициални статистики. Всички РАБОТЯТ или биват издържани от работещи. И официалната статистика, а и неофициалната също потвърждават, че "семействата" на бежанците се състоят от млади мъже с претенции към европейски начин на живот, осигуряван им даром. Това в чужбина не се толерира и сред българите даже. Така, че хайде да не си правим несравними сравнения.

Верно е че 2 милиона се изнесоха от България,но тези хора отидоха на запад за да работят и да изхранват дори тези,които оставиха в България и те работят и добавят много голям % от паричните средства в България!Другата част от българите,които излезнаха навън,те отидоха за да учат и добиват знания!Простотията ти пречи да осъзнаеш разликата между тези две категории хора,та дори и много от нашите емигранти да са мюсулмани!Тези емигранти,които разбира се влизат незаконно в България или където и да е из Европа-99% са млади хора в най трудоспособната си възраст,но те не искат да работят и само се ползуват от социалните средства и източват бюджетите на държавите приемнички!Е аз също не желая да бъда гостоприемен за такива паразитни индивиди,които само имат претенции и само се плодят,като плъхове!

2-та милиона! Сега България е 7милиона и 200 хиляди!С твоите 2 милиона ставаме 9,200 милиона!Излиза , че нарастваме! А то отдавна не е така!И защо от тези 2 милиона няма и 200 хиляди да гласуват?!

Никой няма нищо против и не се е замислял, че и в момента в България живеят много сирийци, повечети със смесени бракове! Същите имат дюнерджийници, занимават се с търговия и т.н. и на никой не пречат, дори са от полза за обществото, но т.н. "бежанци" са с хиляди, предимно млади мъже, нямат никакво намерение да работят и един такъв струва колкото 5 пенсионера за да го "доотглежда" бедната ни държава... Схващаш ли разликата?

Крайно време беше да си измият срама. Такова чудо на простотия и омраза в света няма. В покрайнините на днешна България е пълно с бежанци от преди 70-80 години, които отдавна живеят с нас и не са ни "изяли". Такива дри---ци и пъзльовци скоро не бях виждал.

Моят срам с гордост ще си го нося, а твоят - ти му мисли, защото да си родоотстъпник и да искаш другите да се срамуват заради родолюбието си е двоен грях от където и да го погледнеш!!!

Организират циганите да ходят да се подписват в подкрепа на сирийското семейство! Така ще е и за напред,ще организират циганите,като им се заплаща да ходят на протести в подкрепа на бежанците и докато ние си седим пред компютрите,нашите господа управляващи ще започнат масово да заселват бежанска напаст в България!!!! Къде е независимият президент,който щеше да се бори срещу заселването на бежанци в България,къде???? БСП е единствената партия подписала конвенцията за заселването на бежанци в България,единствените идиоти са те,но ние глупаците отново ще ги върнем на власт...

Това човекът е уникално манипулируем. На всеки протест може да се спретне контрапротест.

Супер,сега заселваме клетите "бежанци" в къщите на тия душици и кметът отговаря дали те са там нон стоп.

Не става дума за това семейство.Това е само опипване на почвата,дали ще мине номера,преди потока!Не се правете на луди!

Чичо Сорос, колко плати на комитета???

Ако такъв протест се състои ще върне в мен надеждата, че в България все още живеят човешки същества, а не боклуци.

Отрепко,наричаш боклуци хората,които не са на хранилка!

НЯМА проблеми трябва да се създадат! това е принципа на НПОтата. А тъпубгери има навсякъде, както беше спокойно в това градче, сега почват простотиите.....Аз лично искам да знам, кой от протестиращите ще е с адресна регистрация от Елин Пелин и кой от тях ще приюти семейството, за да му се издаде регистрация от общината? Сигурно ли е, че няма да прилетят птички от други места в страната, основно от софето да мътят водата на пелинчани? Отговора е еднозначно НЕ!!!

Да проверят с кого си контактува във Фейсбук кметчето и дали някой му набива в главата да върши това нечовешко деяние!Снощи по новините мрънкаше,че уж не им били изрядни документите!Срам и безчовечност!

А Вие от #КОИ сте? - От "умните", от "красивите", или от "младите" дебили на ШороШ?... :::))) А?... :::)))

Ти си от тези, дето се хранят поне 3 пъти на ден и имат непроизведени доходи! Покани сирииците у вас , осигури им по закон всичко и ги целувай преди лягане! Прав си, и те са хора- действай!

Тактиката на паяка: вкарва отрова в жертвата си (в случая имигрантите), парализира я, след това втечнява вътрешностите й (европейските народи) и ги изсмуква. От жертвата остава само празна хитинова обвивка. Та, за каква хуманност и гостоприемство става въпрос? Тук става въпрос за живота и бъдещето на децата ни! Приказките за толерантност, хуманизъм и гостоприемство са част от отровата, която парализира обществото ни. Проблемът може най-хуманно да бъде решен: 1. Дава се статут само за временно пребиваване (и то само ако наистина има война там, от където идват, иначе - директно репатриране). 2. След края на войната, всички, които не са успели да се интегрират - нямат сериозна работа, бизнес, не са женени за местни, не плащат данъци - директно репатриране. 3. Останалите кандидатстват за българско гражданство по каналния ред. Ако им бъде отказано - директно, обратно. За какво са тези сълзи и сополи за "горките" мигранти (Меркел), като въпроса има съвсем нормално решение.

Част, а и цялата отрова си ти и тия като тебе!Време е да кажем СТОП на лъжите и манипулациите,на измислените ви човеконенавистни теории,на слабостта ви като личности! Доста дълго разпространявате отровата вие,стига вече!Разчитате на страха и внушенията и както казваше един от идолите ви-"Една лъжа повторена сто пъти,става истина"

Думата "фашисти" май беше любима анатема на едни комунисти - интернационалисти, а сега на неолиберали и глобалисти. Аз не искам куха държава без народ, национални ценности и традиции, в която човекоподобна сбирщина вика "аллах акбар" и "свобода, равенство, братство"!

"Кметът Ивайло Симеонов, доцент от Техническия университет по мениджмънт на високите технологии и иновации" ПЪЛНА РЕВИЗИЯ НА ВСИЧКИ ПРОЦЕДУРИ ПО ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ЗАКОН ЗА РАЗВИТИЕ НА АКАДЕМИЧНИЯ СЪСТАВ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ-УНИКАЛНО недоносче на Сергей Игнатов-министър от кабинет "Борисов I"

КЪМ МИНУСИТЕ-Дано да знаете за какво става дума!

САТАНИЗЪМ В ДЕЙСТВИЕ! Баба ви Клинтъновица не си е отишла , тя и дядовия ви Шорош ликвидират патриотизЪма и вярата. Как ли ще ме посрещнат мен , като неверник в Дамаск , ако поискам статут на бежанец!! Еврейския съюз ни учи на робство, чрез изкуствена статистика, май им е приятно да изнасилват, да ритат жени в гърба, да ни газят с камиони и да ни обезмислят с медии...

Веднага НАП да извърши проверка за доходите на всички участници в подписката - ако са невинни, да им се признаят подписите и благородните намерения.

Подхода ти е напълно основателен.

Български елинпелински комитет ли?!