В Камчатка ще отвори врати музей на вулканите

Първият в Русия музей на вулканите - Вулканариум ще отвори врати през месец май в Петропавловск Камчатски.

Обратно в новината

Коментари - В Камчатка ще отвори врати музей на вулканите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

най-накрая една смислена новина от лилиПутия. по-добре да си построят вулканариум в средата на нищото, отколкото идеята на шойгу за строителство на мини-райхстаг в москва, та да можели децата да го щурмуват.

Кой ще ходи в музей когато може да катери Ключевская сопка или някой от останалите?

Ето това е новина!

Руската ОВЧА мисъл за пореден път "роди" тотална простотия! Абе как един път не излязоха пред света с нещо смислено, интересно и полезно? Путя да сръчка пиещите одеколон мужици да сътворят нещо интересно за всеки. Овча, руска мисъл!

А здесь Бобку реже лентички на нови дупки!

Това ще е най-посетения музей на такова централно място, всичките световни туристически маршрути оттам минават.

Той пък Чичо Сам може да отвори един кратер в Масква с някоя ядрена гъбка. Ще позамирише малко на печени матрьошки и упърлени ушанки, ама ще отмине. След това поне 20 държави ще намерят утеха и спокойствие от руското варварство

Ти си психопат, а това дето го пишеш, е доста малко вероятно, имайки предвид как е защитена руската столица. Виж, в обратна посока не се много сигурни нещата. И още, жалко, че не можеш да бъдеш намерен, друга песен ще запеш, по-скоро ще квичиш. Но кой знае, може и да бъдеш намерещ. И тогава наистина ще квичиш.

стои един чукча на брега на чукотка, и вика ей, янки, ти си скръндза! ти си пинтия! ти си цинцар беее! чел го един от аляска и гу пита що ме обиждаш бе?2 какво съм ти направил?? как какво бе?? аляска я купи, а за чукотка и камчатка ти се досвидя!!

Скоро и калдерата Йелоустоун ще се отвори - официално. :)

А музей на лосионите за вана кога, това би било много по инересно и питателно за аклашите ....те апропо може и да са пробвали, но те вероятно го изпиват преди музея да отвори врати, и така от музей изложбата става мавзолей

Ей, това соросоидите сте много тъпи парчета. И да ти обясня защо- няма да разбереш

но такива като теь има голям шанс да станат постоянни посетители на тоя музей