Синдиците на КТБ завели 1100 дела срещу длъжници

Синдиците на КТБ дават на съд длъжници, които осуетяват събиранията на вземанията на банката. Заведени са над 1100 дела.

Обратно в новината

Коментари - Синдиците на КТБ завели 1100 дела срещу длъжници | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Помня как Боко като дойде на власт втория път обеща, че ще разнищи всичко около КТБ и ще накаже виновните. Помня и първия път като дойде на власт как обеща, че ще има съд за виновните политици, погребали България. Никакви магистрали,детски градини и т.н. не могат да заличат тези лъжи. Когато на човек му стиска колкото на комунистическа партенка да промени нещата значи е такава.

d4

интересното е, че всичко е в бъдещо неопределено време.... триинстанционно производство - протакане до безкрайност!експертизи, адвокати, обжалвания, връщане на делата..... но по интересното е, синдиците колко ще похарчат! а не колко биха събрали...

Няма ли кой да каже при ликвидация на банка кредитите предсрочно ли ги изискват, или си вървят по приетия план ? Или се договаря ускорен план ? А другите банки изкупват ли такива кредити, рефинансират ли ги ? Защото, колкото и да лъжат журналистите, не всички са некоректни длъжници. Даже повечето са си най-обикновени кредитополучатели и не всеки може да върне кредита веднага, след като го е вложил, нали затова го е взел ? Всеки бизнес си има някаква норма на възвращаемост и ако го пресилиш ще последват верижни фалити. Никой не казва, иначе знаем, да, да, всички са мръсници, корумпирани, разхитители, комунисти и т.н. за това вече ни информираха, едно има 10-на хиляди пъти. Но реално как стоят нещата ? С такива журналисти скоро и бързо сме разбрали. Все пак dir е орган за масово видиотяване, не за масова информация.

Благодарим за подробият списък на фирмите обрали КТБ. Ще може ли, обаче, да публикувате и списъка с обръча от фирми на ДПС. Ще търсим 10-те разлики.

европата настоява за съдебна реформа защото малкото отанали честни съдии са склонни да приемат дела срещу нея за грабежи отвличания, осакатявания, убиийста, геноцид! сега като ги ликвидират и тези съдии няма кой да приема милионите дела срещу европата! И всичко ще е законно!

Списъкът на главните обвиняеми обявен по-рано днес от Прокуратурата беше непълен и не точен. В него преди името на Цветан Василев трябваше да фигурират Делян Пеевски, Ахмед Доган, Сотир Цацаров, Бойко Борисов, Иван Искров и някои други мишоци, които може да минат и по-назад. А това, което обявяват лешоядите синдици не е толкова важно, преди да кажат с колко милиона си напълниха пеликанските гуши!

Изпусна Курнелия и дебила Сидеров

...Синдиците на КТБ завели 1100 дела срещу длъжници... -------- кога ще завебем 6 милиона дела срещу европата, а? европата изтреби 90% от коренното население на америките и ако продължава така ще изтреби и 90% от коренното население на бившите соц. страни! Ще останат само агентите, зомбите и господарите от запада!!

Нормален ли си бе, кенеф

Така, като чета, било е голяма вакханалия. Дъпрали са се кредити на поразия. Намирам в списъка кадастри, които са смукали по 30-40 милиона лв. С нищо не могат да ме убедят, че са се нуждаели от такива средства. Всичко е било скубане до дупка, който колкото може да вземе и да изчезне. И са много хора. Явно имаме една прослойка хора, която не се трогва, че живее на гърба на всички останали и с лекота присвоява десетки милиони за "черни дни".

Вие, ако можете безнаказано да вземете 40 милиона, пък после да го плащат балъците - ще вземете ли?

E! Тук именно е ролята на "отговорните институции" в "правовата ни държава" - уж имаме по закон хиляди механизми за наблюдение, контрол и регулация, с хиляди високоплатени чиновници в тях, имаме МВР, прокуратура, ДАНС и още знайни и незнайни... А накрая - Шиши и Ко ни туриха на сметката 4 млрд.! Ово е стандарт в правото, а?!;)

Искров, Ваньо къде си бе миличък?

след около 30-40 години ще имаме осъден (и то условно)

... по-скоро посмъртно

Парите на КТБ заминаха в посока Русия, Кремъл. Банката фалира, когато стана непотребна за Ю Поток, един от собствениците на банката е Путин (ВТБанка), Катарският фонд е уж катарски. Цв Василев избяга в крепост на Путин - Сърбия и е недосегаем за правосъдието. Ония руски белгийци нали искаха да купят Виваком за 1 евро, а вместо това го дадоха на някой си Спас Русев от Лондон. А този ще фалира Левски

Дори и така да е - от тебе него приемаме! А и Путин нищо не ни бутна, така чее -къде са париците?

Бай Ставри

Ти добре ли си бе Стига сме спонсорирали Русия

Е, сега като подхванем пак " Паточето" и ХЪБчето -друго КТБ ли ще правим?

Тато Тръмп ще има да чака Путин да върне КРим на циганягите! Той имал стотици милиарди и може да плати Крим на покрайнските циганяги от вуле!

Баба ми заведе едно дело,което се реши след 17 години. Тези 1100 дела ще ги решат през 202017 година.

Колко ще отскубнеш от костенурка косъм , толкова синдиците ще приберат пари от длъжници!..Хеле пък от фирмите на Дебелото който събори банката заедно с Буко Баламата!

Днес един по-пълничък сладур си търкаше билетче от серията "Златната банка" Падна му се голямата печалба: "Няма те в списъка с длъжниците" За съжаление как позира с печелившия талон няма да бъде показано по всички медии. Ексклузивно за читателите на Кухата Лейка!

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

прах в очите сега, а после - голям праз!

още разходи и нищо друго, заспитата вън!

много закъсняхте бе косенурки, че вземете да ме хванете, страх ме е много......

1100 дребни риби. С тях ще се отчете дейност.

Колко пари са върнати в банка е важното .Иначе само лакардии ! Като гледам списъка доста хора са .

Не ми казвайте колко дела са завели, а колко пари ще се върнат! Иначе кипи безсмислен труд. Дела много, но към тези, които не можеш да ги хванеш да връщат пари. И резултата ще е "пари нема".

Въх! Не думай! И сега искате да уморите от работа горкия ни съд! 1100 дела! - леле-мале, има да ги гледат поне две поколения съдии;))

"Бумкат" се 2-3 длъжници, ама от по-дребните/ да не сме на загуба, бе/ и останали се "сещат да върната париците" - дори и с лихвите!?

Извършилите цесии вече не са длъжници. Основните активи вече не са собственост на КТБ. Другото е цирк с цена на билетчето от близо 1000 лева на българин. Ааа, пардон! ако е само на българи - към 3000 лв.