Сорос - любимият враг

Американският милиардер Джордж Сорос открай време е трън в очите на управниците в балканските страни.

Обратно в новината

Коментари - Сорос - любимият враг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дойче Веле е долнопробна писачница на Германската държава ! Заради опита за преврат в Македония и други Източни европейски страни ,заради фалшификации на избори и ппдкупване на политици,медии... ..Всички организации на Сорос ,като Отворено Общество .. .. ..САЩ преди дни са започнали Пълно Разследване на Всичко/и свързано със Джордж Сорос !! Всичко и всички ! Браво !

ДЪЛБОКО СЕ ЗАБЛУЖДАВАТ КУПЕНИТЕ ДРАСКАЧИ НА ПОДОБНИ СТАТИИ,ЧЕ ОРОДЛИВОТО ЛИЦЕ НА НАДНАЦИОНАЛНИЯ СПЕКУЛАНД,ЩЕ ГО СКРИЯТ ПОД МАСКАТА НА"УЧИТЕЛ ПО ДЕМОКРАЦИЯ"!!!ХИЩНИКА СИ ОСТАВА ХИЩНИК,ТО МУ Е В ПРИРОДАТА ДА ТЪРСИ ЖЕРТВИ!!!

Коментарите се трият и дори не се позволява да се побликуват някои.Това май говори много за непеотата и платените медии...

Щом медиите стигнаха дотам да го защитават открито в стаии като тези, значи вече все повече са информирани за случващото се и смениха тактиката. От изчаквателна, с насмешка и това да определят всичко като "конспирации" сега вече открито защитават господаря си. И не, Сорос не е трън в очите само на балканските страни. Той е добре известен по цял свят, включително в САЩ. Близо 15 000 американци са подписали петиция с искане до президента на САЩ Доналд Тръмп милиардерът Джордж Сорос да бъде лишен от американско гражданство и да му бъде забранен достъпа до страната. Петицията е публикувана на сайта link. Споменава се, че Сорос е финансирал Майдана в Украйна, протестите срещу Тръмп хвърляйки пари на феминистки и ЛГБТ организации, които протестират срещу новоизбрания президент. И това е разбираемо след като е финансирал лично кампанията на Хилъри Клинтън и е загубил 1 млрд. долара на борсата, след победата на Тръмп. Дава милиарди за революции в различни държави по света, чрез помощта на НПО-та.

Тази мумия докога ще живее и ще създава хаос в света със зловещите си сценарии? Какъв хуманист е той и какво полезно направиха неговите неправителствени организации?

Дядо попе, грешно ли е да спиш с чужда булка, попитал един човек. - Не сине, няма нищо лошо, ама вие не спите!", казал дядо поп. Та и с НеПеОтите вероятно е така. На външен вид - красиви. Отвътре - гнили.

Глобализацията е спасение за човечеството, защото само обединено човечеството може да реши проблемите си.

Не е така. Тук на Балканите няма и никога не имало корупция и затова само трябва да оставим политиците ни да си работят на спокойствие. Те най-добре знаят какво да правят и винаги слагат обществените интереси над личните. Така че - Сорос ВЪН!

Колкото по-малко "безкористни приятели и партньори" като този усмихнат "благодетел", колкото по-малко мантри от типа "Отворено общество", "Глобализация сега и веднага" и "Глобализацията - панацеята на всички проблеми" - толкова по-добре!!

Такова отношението към Сорос има всеки, който му е сърбал попарата.... Не питай старило, питай патило са казали мъдрите!!!

При простите българи, подходът с лошите чужденци, работи безпроблемно. Това е защото никога не са свършили нещо безкористно в живота си. :)) Има 3 вида българи. Едните знаят, че ще си живеят добре с висока заплата без значение какво става около тях, едни знаят, че не могат да живеят добре, ако другите около тях са зле и едни отиват там където смятат, че нещата са нормални.

Колкото и да съм проста, чак толкова не съм, за да вярвам на Дойче Веле, че точно Джордж Сорос е безкористен и спонсорираните от него образувания работят 'безкористно' за добруването на България. Сорос е еманация на злото, на което са способни власт и пари, събрани в един безскрупулен, манипулативен и обсебен от мания за величие луд.

Вечна слава на Сорос! Да живее Сорос!

... и това го знае всяко хлапе.

Господ здраве да му дава. Циганите благодарение на сорос станаха милионери. Идете и се уверете. В Германия по улици чуеш ли българска реч, обърни се и ще видиш от нашите мургавите в магазини, в фризьорски салони, в боклокчийски коли. Децата им облечени, а не като българските в бг с парцалки от втора употреба. Всяко дете си има колело. Не се шегувам, а и да не забравя, от църквата преди 26 г са им дали безплатни къщи и вече се изнасят и дават път на другите циганете. циганките си гледат децата, не работят, а вие си пишете за сорос. по-добре ром, отколкото булгар. а димитровградският пазар, не ви ли говори станаха милионери. след време ще им козирувате, нашата песен е изпята. както сега негрите роби преди сега управници в сащ. същото ще се получи. аз съм проз, но натам виждам нещата. родителите им не знаят езици, ама децата им насила ги карат да ходят в детски градини , да изучават езици и когато почнат училище да им е лесно. култивират се и ще ви кажат след време. докато лудите се налудуват, те си оправят живота отлично, благодарение на църкви, сорос..,за последният така мисля, няма как иначе да е. защо бг не живее както ром, нима не е трудолюбив, щом и бг в чужбина не ги различават, а са си чисти циганете, представят се за християни, ама ги различаваме. българка с ром на запад, мнозина са, а и с негри, индийци, но не и с млади българи безпарични.... как да им кажеш , че парата не те прави човек.... стари ергени, разведени жени с мургави

Всеки, който се откаже от циганското има шанс да стане човек. Със или без Сорос. Става благодарение на нециганската среда, в която живее.

Да се обяви за персона нон грата на Балканите. Не знам дали има унгарско граждаство. Ако няма и там. Да се забрани външното финансиране на НПО-та, а и на партии. Може да се направи изключение за НПО-та за медицински и социални помощи. Сорос е американски гражданин с унгарско-еврейски произход. В САЩ и Израел е забранено външното финансиране, считайки го за външна агентура. В Унгария го гонят. Много показателно - всички страни с които е свързан. В САЩ не се явява външно финансиране. Иначе по едно време бе първи дарител на кампанията на Хилъри Клинтън. По негови думи е дал 7 милиарда долара за прокарване на собствените си виждания. Говореше и за циганите, колко са онеправдани. НПО-тата работещи за него, реално прокарват чужди интереси. Те по никакъв начин не идват от народа. След като не идват от народа, това не е демокрация - народовластие от гръцки. Нищо че според НПО-тата, демокрация значи каквото каже Сорос. И работещите за него са си точно предатели. Те предават собствената си държава и народ, за да прокарат чужд интерес за пари.

Както Ердуган си има Фетуллах Гюлен,така и ние нарочихме Сорос.Важното е да се открие "външния враг",който като гръмоотвод да отвежда недоволството от лошото управление и корупцията.

НЕ ВИ ЛИ ПРИЛИЧА НА ВЛЕЧУГО!!!!! РЕПТИЛИТЕ УПРАВЛЯВАТ ЦЕЛИЯ СВЯТ!!!!!!!!

Малко му остава. Почна да си вре дългия нос където е опасно.

Тоя човеколюбец Путин ще му направи нещо ли? :) Не го вярвам, а ти? :)) Щото като се гътне някой опозиционер опищявате орталъка, как на късия са му много къси ръцете и няма как да е той. :))

"...гръмогласните критици на Сорос навремето сами са получавали стипендии от неговата фондация - например унгарският премиер Виктор Орбан, който през 1989-1990 финансира учебния си престой в Оксфорд именно с пари на Сорос."

Това, че Орбан бил учил с пари на Сорос, едно че няма значение, а още повече показва, че човека не се е оставил да бъде подкупен и да работи заради лични облаги срещу народа си.

Хахахаха, точно така. Това, че циганите получават помощи от твоите данъци няма значение, и само показва, че не са се оставили да ги подкупят със стотинките дето им хвърляш. Нали? :)) Орбан да вземе да върне кинтите тогава, като е толкова омерзен, а? :)

ПРЕМЕТНЕ ДЪРТИЯ ЕВ.РЕИН,МОИТЕ АДМИРАЦИИ ЗА ОРБАН!

Той Сорос като БКП.Каквото каже и соросоидите в един глас врякат същото.Не ви ли е неудобно господа Соросоиди?

Сорос е един дядко дето му е останало малко. :)) Някой викат, че плащал, за да стават нещата лоши, други, за да стават добри. На мен лично не ми е платил нито за едното нито за другото. Със сигурност е правил грешки и далеч не е светец. Сега ти кажи нещо лошо за Путин. :)))

САМО МУ ПОЖЕЛАВАМ ДА СЕ ПРЕСЕЛИ ПО-СКОРО В ПО-ДОБРИЯТ СВЯТ!!!

Аа DW ли?? Абе я да си ЕПМ!!!

Сорос е решил да премести всички африканци в Европа. Нали и "филантроп". Той ги финансира и плаща на Меркел за да води тази политика. Избрал я е, защото тя няма потомство и не и дреме за бъдещето.

Авторът, соросоид ........ и някой от по-долу пишещите... Той случайно е пропуснал да отбележи че: при управлението на Орешарски платени протести от Сорос имаше всеки ден, а при Боко тиквата за 2 години нито един протест. Ха сега умници ..... на кого помага Сорос, на кого плаща . З каква корупция става дума при Боко тъпото ли? Ма..ави соросоидни предатели!

Всъщност нас изобщо не ни интересуват корупцията, неуредиците и злоупотребите. По-точно интересуват ни доколкото ги върши политическия опонент. Нашата цел е различна от това да оправяме обществото а именно - разрушаване на националната идентичност като се атакува всичко, което обединява хората в общност. Особено партиотизъм и религия. Хората не трябва да имат друга религия освен неолиберализма. - разрушаване на семейството, това гнездо на консервативни "ценности", които се предават в поколенията - стимулиране на качества като алчност, стремеж за консумация, егоизъм и пълна липса на всякаква лоялност към всичко - атакуване на нормалните отношения мъж-жена като частна атака към семейството. Това би изкарало на преден план хора, които иначе са маргинали но така стават наша опора. Примерно хомосексуалисти и всякакви други неспособни на нормален живот. Всичко това се прави за да може да се разрушат остатъците от националната държава и за да може да възтържествува глобализма

Не Сорос създаде и прикрива чудовищните демокрации на Балканите -алчност, корупция, тоталитаризъм ,унищожаване на образование и най- елементарните човешки ценности, цинизъм, изцяло контролирани медии,опростачване, намеса в избора на правителства и всичко това облечено в красивите приказки на хората които работят в неговите фондации. В една суверенна държава нямат място подобни организации независимо дали са от изток или запад.

е луд този, който яде баницата..... Какво ни е виновен човека, че ние сме продажници - всички до един! Кой за яхта, кой за къща, а някои - за насъщния!

А?

И аз доста съм се чудил, как можеш да се обърнеш против своите, да работиш за деградирането на нацията за някой долар или лев.... Пък даже и да са много парите от глад ли ще се мре? Пълна безхаберна алчност и липса на идентичност, как се гледат после такива хора в огледалото.

Ако бях Сорос щях всяка година да превеждам солидно дарение на БСП и после да ги публикувам в списъка на финансираните от мен организации. Алчността ще им попречи да откажат парите и в същото време няма да могат да плюят срещу себе си.

Не ги подценявай. Тя могат да плюят срещу всеки. Кой мислиш им плаща за такава обширна реклама на Сорос?

И на кой му дреме срещу кого плюе БСП? Сорос едва ли е чул за БСП, не за плюенето на БСП!

А на вас кой мислите, че ви промива мозъците, плаща да тролите и спуска опорните точки? Кой друг ако не партията майка.

Сорос ако прочете коментарите след тази статия, ще се гътне!

Като ви слушам и едните и другите и разбирам защо през годините толкова лесно са ни завладявали, просто защото винаги сме разделени 50:50. За нас останалите са кравари, мурзилки, жидове, камилари, жълтури, жабари и какви ли не, но в крайна сметка всичките живеят по-добре от нас и обществата им са по-здрави и сплотени. Замислете се дали правим услуга на себе си или на враговете си като никога не съумяваме да постигнем национално единство и наистина да се обединим зад "България над всичко".

Тъпо и грозно е хора да се сплотяват просто заради идеята. Всеки човек има свои разбирания и е нормално да сме разделени помежду си - това е един от хубавите аспекти на живота.

Комундетааа, я кажете сега: А бе Сорос като ритне топа, вие какво ще правите бе? За къде сте без хейта!

Фондациите на Сорос обучават консултанти и лобисти, назначават ги на работа в управлението, "пишат" икономически програми и лобират за разни проекти и инвеститори. Не съм чувал да "разкриват крупни афери, разкриват корупция по високите етажи... и т.н." Само говорят против корупцията по принцип!

Примерно Виктор Орбан и Сергей Станишев.

нещо...да беше се ограничил господина с това...

После иди и обясни, защо хората мразели евреите!

Който мрази, пичели!

Будната гражданска съвест предполага безсребреничество, но не би. Доста хора в НПО и медии доста добре си живеят вече 20-на г. с мръсните пари от борсовите спекулации на Шорош. Най-мразим антисемитизма и Шорош !

Соросоидите май усилено работят да ''измият'' образа на ментора си че иначе няма мангизи...Сорос си е враг а ''любим'' мо тия дето пари получават за да пропагандират и защитават неговите мераци без да осъзнават че тези пари са от гърба на много хора че и от техния под една или друга форма..

леле горкия дарт чофът, да го ожалиш как иска само добро да прави като майка тереза:) дано скоро ритне топа, не че няма заместници де:)

Сорос е починал в средата на м.декември 2016 г. Твърди се че е починал от сърдечен удар, но може и да е елиминиран поради намерението му да дърпа конците на неуспялата Хилари Клинтън. На срещата в Давос се появи мимолетно двойник на Сорос. Независимо от смъртта му, неговите пари се управляват по същият начин от хората , които винаги са стояли зад него, с цел фалиране, икономическа разруха и унищожаване на независими държави, превръщането им в бананови републики и тотално въвеждане на Нов световен ред - световен еврейски фашизъм.

Сорос е символ и емблема на всички крайни поклонници на мамона и лихварите, готови да продадат и майка си и рода си за подходяща сума. Символ на предателство и на подмолна работа срещу народите на много държави, под различни измислени и благовидни предлози. Това е символ на новия Вавилон, където няма държави и народи , а само висша класа господари и низша маса от безправен народ. Сорос е необходим, както е необходимо да има добро и зло. За да се видят кои къде са и кой какъв е. Той е един филтър, лакмус за да се определи плявата от зърното и кой е човек и кой не.

Само едно не ми е ясно, как разкрива Сорси Морси корупцията в източно европейските страни? като я създава той ли?! Че нали той си плаща на политиците чрез НПО тата, и сам създава и насърчава корупцията! крадеца вика дръжте крадеца! И смях и грях!

В долуизброените страни сценарият беше един и същи - броени дни след избора на "неудобно" правителство "социалните мрежи" организират групи безработни хейтъри, които започват да тормозят не толкова правителството (те и без това с нищо не допринасят за обществото), а нормалния живот на хората. Желанието за дестабилизиране на Източна Европа, анархията, която се финансира зад океана само засилва носталгията на една немалка част от народа към реда преди двайсетина години. Просто се подготвя нова Ялтенска конференция и соросоидчетата, съзнателно или по-скоро от глупост, подпомагат това.

Че е враг, враге е тая соросоидна ерейска полска свиня! И не ! Не разкрива корупцията в тези държави!!! А СОРСИ САМ Я СЪЗДАВА МАЛОУМНИ ЕВРОФЕКАЛИ!! НАЛИ ОТ ХАМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ, СИ КАЗАХА НАПРАВО, ЧЕ СА ПРЕДВИДИЛИ САМО 20 МИЛИОНА ДОЛАРА ЗА ПОДКУП НА НАШИТЕ ПРОДАЖНИ СВИНЕ- ДУПЕТАТИТЕ ОТ ГРОБ, ДПС, БСП и сие!!! Демек Сорсчо им купува задниците на безценица!

Та тези задници да не заслужават повече пари? Такъв е пазара!

Ал

"управляващите се боят от тези организации, защото те редовно разкриват крупни афери, разкриват корупция по високите етажи" Аз не се сещам за такъв случай у нас. Някой сеща ли се?

Да, Господарите (също соросоиди) като разкриха онази екстрасенска шарлатанка.

със Сорос изгрява на политическия небосклон....та сега трасират тук гастрола и.

къв ти е проблема??? все едно ДПС, Атака и БСП са на руска хранилка??? НАПРОТИВ! Те си отчисляват от българските данъци. От нас крадат, докато Сорос не плаща с нашите пари.

Жестока борба за запазване на статуквото тече в момента, но историята не е на ваша страна драги комунисти и отрочета и бъдещето също няма да ви принадлежи, хората са прекалени умни и информирани за да ви повярват на глупостите.

Да се чудиш, при толко ум и информираност. Защо сме на това дередже. 30 години вече на някой са им виновни комунистите. Някой трябва да дойде и да им оправи държавата, а те ще са възмутени и разочаровани. Какво статукво те гони. В момента странно се демонстрира из цял свят имено в подкрепа на статуквото което някой хора всячески подържат 30 години вече. За 30 години около 80% от оправляващите ни са финансирани именно от "Отворено общество" странно не сме прокопсали

Орбан буквално му каза да си събира багажа и да се пръждосва с цялата си организация от Унгария! Нашенци му лижат дъртия задник!

А Сорос буквално му каза, че не е познал и че Орбан не разполага с необходимия ресурс за това! Ще си остане само с мераците!

Сорос всъщност е символ на ЦРУ и цицонизъмът.Това стои зад така наречения Сорос.Дядката е само параван а че наистина се влияе на обществени процеси и политики може да изглежда налудничево, но безспорно е така и затова се дават милиарди на медии, организации и отделни хора.Каква е целта на всичко това?Всеки сам да си отговори.

много обича Сорос...

В крайна сметка Тръмп соросоид ли се оказа?

най-долен хазарски дегенерат!

Соросоидите са най-отвратителната утайка на българското общество

е ти русофилите съвсем ли не ги броиш за част от обществото? Тези любими безродни продажници! peace!

Добре де,щом е толкоз хубаво да имате фондациики на Сорос и СИЕ ,колко такива действат в Швейцария,Англия,САЩ???

Там никога не е имало комунизъм, ДС, КГБ, все готини организации.

Колкото си искат, няма лимит!

Все пак парите изхарчени от Путин за български тролове ще идат на вятъра. Много сте жалки. Не разбирате ли, че мафията е Пеевски, Гергов, Нинова, Радев, Жан Виденов, синът на Добрев, всички от ДПС итн... те да са взимали пари от Сорос?

кво да праим? Държава без мафия не може! Тези поне вече ги познаваме! Ти кои предлагаш? ПП: дай определние за мафиот, и да видим дали изброените се вписват!

ти май си мазохист? Съгласен си да има мафия и да ти се подиграват? Съгласен си да клякаш пред мутрите?