Подготвят за Путин психологически портрет на Тръмп

Пенсионирани руски дипломати подготвят психопортрет на Доналд Тръмп, който да представят на Владимир Путин, предаде ТАСС, цитирана от факти.бг.

Обратно в новината

Коментари - Подготвят за Путин психологически портрет на Тръмп | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колкото по-вече русия,толкова по-малко България!

Хехе....на Тръпми отдавна са му направили психо портрет а са му скорили шапката. Мислите ше чакат до сега ли?

Чета пишештите извън темата за кашкаваля у Раша. Ами вие, бе келемета еврогйски, вие какво ядяхте допреди 2-3 години. Че и продължавате да Го лапате! Палмово масло в какво ли не, ГМО-та в кафе, бонбони, дъвки и т.н.

Всеки, който е работил в някакво посолство знае, че това е рутинна, скучна и задължителна работа. На нас ни се представя като нещо ИЗВЪНредно. Такъв портрет се прави за всички, които ще седят в близост до посланика, например. А какво остава за държавните ГЛАВИ на двете супер-държави.

Ка-Ге-Бе-йска параноя и професионално изкривяване на лудото жежу..ха.ха Ще прави психо портрет и ще отвори досие на "престъпника и врагът" Тръмп..ха.ха

кто стигнете нивото на трумп и путин тогава имате право да лаете :))) сега мълчете и спете спокоино ! воина няма да има защото и двамата са умни !

В сети пожаловались на качество российского сыра, который после поджигания продолжил гореть, но не стал плавиться. "Кило за 899 руб. "Сыр Алтайский" от ООО Третьяковский МСЗ", - говорится в подписи к фото. Комментаторы отреагировали на фото, обрадовавшись двойной пользе от российского сыра, которым "можно наесться и разжечь костер".

"Предаде ПИК, цитирайки ЕН БИ СИ"- да ви имам надеждните източници. Мноооого подценявате руснаците, ако си мислите, че сега тепърва ще се захващат с тая работа с портрета.....

им бяха открити дупки, с дървета за държане, това са рашняците.

Маструбиращ нарцис :(

След дъжд - качулка:) Преди да го избират трябваше да му се прави психопортрет.

В същото време Роспотребнадзор изтегли от търговската мрежа кашкавал, който гори като пластмасов. Ентусиазирани ползватели на унтернет заливат Yotube и социалните мрежи с клипчета, в които тестват с открит огън млечни произведения. Youtube: Пользователей Сети поразил горящий сыр. Youtube: Сыр горит?

Той Путин да помисли защо всички бягат от Русия. Преди няколко дни излезе тази новина Белоруссия больше не хочет быть в союзе с Россией. Противоречивые слухи о намерениях Александра Лукашенко появились в связи с тем, что он отменил визы для граждан ЕС и США. почему Лукашенко взял курс на независимость, и как отреагирует Россия? Като гледам и Беларус ги напуска от мизерията и зависимостта.

Средний палец "Газпрому" от Лукашенко: в Иране подтвердили договор с Беларусью на поставку 600 тысяч баррелей нефти. Още един удар по руската икономика.

Тръмп е непредсказуем, като в риалити е. Не може да му се направи портрет с боички, камо ли психологически.

нито тръмп,нито путин бързат за срещата и се усеща яката подготовка от двете страни ,дано тръмп не се изложи като предшественика си !

Естествено, че е необходима добра подготовка. Те и Сталин и Хитлер се срещаха преди време, но очевидно е че Хитлер не беше достатъчно подготвен.

А пък в САЩ подготвят усмирителна риза за Путин - за по-къси краченца.

Вижте "" нормалните" политици докаде докараха света!!!Сега е ред на лудите да го пооправят малко!

кучетата си лаят, керванът си върви

дир.бг-fake news(фалшиви)новини

тръмп говори каквото мисли и е честен човек, но понякога некомпетентен, украина се опитва да го командва, затова трябва да работи екипно

то значи светът св движи в правилната посока.

Путинска Русия издиша сериозно --нищо добро не я чака

този портрет е опасен, може да смени портрета от стената, дори и при руската бизнес действителност

И как така западните медии знаят какво пише в "психологическия портрет" на Тръмп, който е ужким за Путин, демек за никой друг! хахахаххаха - смешни лъжци такива

Хилъри може да е всякаква, но е изключително умна. Природна даденост. Тя няма заслуга за това. Това е интуитивно женско качество, нещо като инстинктите при хищниците. Това че е безмерно зла, подла и безцеремонна не пречи, даже усилва естествения и интелект на чудовище. Тя много реално и безупречно точно преценява хората. Беше казала в предизборен диспут на Тръмп: "Путин ще те схруска на обяд". Класата на Путин е колосална. Там освен щедри природни дадености като остър и бърз ум, колосална вътрешна сила, зверска интуиция и оше безброй други, има и гигантски опит. Сложете и интелектуалната машина на неговите служби и съветници. Путин прекрасно знае, че западът е слаб, разединен, в дълбока криза, нерешителен и абсолютно импотентен. Знае картите на противника, които са слаби до една, а асата са в ръцете му. Играта ще е на котка с мишка. Много ми е симпатипен Тръмп и вярвам че е идеалист, хвърлил се в светла кауза, както той си я представя. Но Путин е друга категория. Много едра и дива котка срещу чисто нова мишка.

ПУТИН!!!!!!! ПОЛИТИК И ЧОВЕК!!!!!!

Следя Путин от години. Чета и гледам всичко, което казва и прави. За себе си съм убеден, че това е една от най-великите и мащабни исторически фигури за всички времена. И изключителен човек от класа. Няма как да излъжеш поне 120 милиона руснаци, които искрено го обичат и почитат. Сложете още поне толкова фенове по света. Мирът в света се крепи на него, не на мишки като Вики Нюланд, грандомани като Обама и да не ги изреждам всички мухъли начело на запада. Тези неща не могат да се докажат, но се усещат. Споровете са безпредметни. Тези неща са от Бога дадени. Както е дадено да речем на Мик Джагър да е това, което е. Ако не ти е дадено нищо не можеш да направиш.

Единственият недостатък на Хилъри е прекалено големият й задник. Всичко останало е както го казваш. Всъщност, каквито и квалификации да правим за тези, които са в светлинаат на прожекторите, остава фундаменталмният въпрос: Кой всъщност управлява този свят и определя съдбата на човечеството, такава каквато тя се проявява? Не са политиците, още по-малко от рода на Обама-та (всички те са само слуги и изпълнители на една чужда воля). Така че трябва много да се замислим и да се опитаме да си отговорим на въпросите: Кои сме, откъде идваме, защо сме тук?! Всичко друго е съботно тв шоу за домашни прислужници!...

Психопортетът на Тръмп - 7 страници. На родните соросоиди -1 изречение.

Според мен портрета е неуравновесен човек, който не сдържа емоциите си. Кара се с журналисти, държи се като клоун. Сменя мнението си, днес казва едно, утре друго. Далеч от класата на Рейгън и Линкълн.

Не знам за Тръмп, ама сега се сетих, че Силвио Берлускони се мислеше за бог Аполон... не размисли даже когато му избиха няколко зъба.

Вземете профила на Мистър Бийн. Сменете му името с "Доналд Тръмп". Пуснете го на ксерокса. И ето - получавате психопрофил на президента на САЩ!

Путин - луд за двама, Тръмп - луд за трима... нищо добро за света!

А двамата заедно- луди за десетима.

Не, не е точно така, не съм съгласен! Путин е луд. Това е ясно. Освен това страда от аутизъм. Обаче аутистите са известни като много хитри и интелигентни! Путин не случайно е бил офицер от КГБ. Докато Доналд Тръмп е просто един кръгъл глупак. За нищо не става, камо ли за агент!

Путин е велик! За си имахме и ние такива политици...., то само тикви, парцалани и дългоупашати индивиди.

Ами Обамата не е ли най-смешният президент, който някога е бил начело на тази държава!

Представяте ли си какъв е психологическият портрет на Мутрата, който му правят в другити страни? Човек да потъне в земята от срам!

Не могат да опишат мутрата, защото той е неописуем.

А психо портрета на ББ как изглежда ?

Представи си тиква на картинка.

В САЩ има цяла агенция,която се занимава със същото за Путин.

играят путлер ? Виж в Мрежата филма за няколко путлера, с анализ на портрети, филми, гласови данни, стил на говорене,...

МВР има добри профайлъри.

Добре ,че не се наложи да се прави психологически портрет на Хилъри Клинтън !! Тогава трябваше да го пишат ,не само руски дипломати ,но и психолози и сексолози !!

Събраха се всички грантаджийски тролове на едно място, евала, наздраве момчета и спорна работа.

Е Оливър Стоун нали го каза - всъщност Тръмп е луд човек. проблемът на всички нас е накъде ще бъде насочена лудостта му. Дано Путкин не реши да го насочи примерно към нас, това е важно , а не кой на кого какви портрети прави.

У нас със сигурност вече няма на държавна служба специалисти, които знаят какво е "психологически портрет", как се изготвя и за какво се използува ... Такава профанация е настъпила навсякъде, че е просто страшно! А за тоя глупав форум да не говорим ... трол до трола, един от друг по-тъпи и неграмотни ...

няма само Кобилкина остана

Тези двамата могат да отворят салон за красота-"Ботокса и Перхидроления"

Тръмпофилята се промени на Тръмпофобия. И с Тръмп не случиха руските милиционери.

Ммм дааа Явно Чуркин е прочел тоя доклад днес. Опасен доклад

Нали вече руски психиатри изготвиха диагноза на Тръмп, а руските служби се изхитриха да а разпространят в Америка?Тръмп бил луд. А за ккаво му е на нормалния Путин среща с Тръмп? Да си прати психиатрите на среща като е отворен.

Путин дали е видял психологическия портрет на юнака от Банкя?

Путин не се интересува толкова от обикновенни бандити!!

Тръмп е непредсказуем,защото е независим!Дано се разберат с Путин и всяка Жаба да си знае гьола!!

За кое да се разберат? За Крим - вече е ясно, че няма да стане. За Донбас? Тръмп ясно каза: Русия да си изтегли армията от Донбас. Няма да се разберат За кое?

И ако се окаже, че Тръмп е готов да тръмпира Русия? Путин се застрелва и войната свършва

Руските войници загиват по окупираните територии, 1 рубла =3ст.,руснаците ровят кошовете, руските дипломати капят като гнили ябълки ...Путя си има занимание..ха.ха