Шойбле: МВФ ще участва в спасяването на Гърция

Международният валутен фонд (МВФ) "ще вземе участие" в следващото изплащане на спасителни средства за Гърция.

Обратно в новината

Коментари - Шойбле: МВФ ще участва в спасяването на Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НА ПЪТ ЗА АТИНА! ...И ХВАНЕТЕ ВЛАК ;)

КОЙ ЩЕ НИ СПАСИ ?! ПОМОЩ,СПАСЯВАТ НИ !!!

Шоуто "Да ударим още 1 узо и сиртаки за чужда сметка" продължава.

Нищо добро не я чака Гърция щом банкстерите ще я "спасяват"... отново... Жалко че и у нас никой не надигна глас когато Тиквата се нагуши с милиардите и ни подкара по същия път като гърците. Сигурно след някоя година и за нас ще казват "га ядихте кифтетата ни ривахте"...

Помо-о-о-ощ, фашагите ни спасява-а-ат!!!

ако не ги спасят бг от къде ще внася маслини и зехтин, така и друга страна би закъсала без маслини и зехтин

Живи да ги ожалиш по таверните и с 1000 евро пенсии. Да им купим по една баничка.

Искаш да кажеш че има сравнение между тях и нашето надупено стадо те са над нас стачки борба и за това им дават та си траят.

МВФ така ,,спасяваше'' и Аржентина,така ,,спасяваше'' и Еквадор........... Докато на края на еквадорците не им писна МВФ да ги ,,спасява'' и ги изхвърлиха като мръсни котета от страната. За благодарност за добрата работа в Еквадор МВФ изпрати изгонения и обявен за персона нон грата в страната представител на МВФ Боб Траа в Гърция. По препоръка на същият този експерт и наблюдател през 2010 в рамките на две години в Гърция са назначени около 70 000 държавни служители. Впоследствие когато започнаха преговорите за третата ,,спасителна'' програма за Гърция едно от обясненията на Шойбле и останалата шайка разбойници от ЕЦБ,ЕС и МВФ беше че в Гърция имало прекалено много държавни служители и трябвало да се съкратят,покрай това набутаха и другите условия.Така ,,спасяват'' МВФ, ЕЦБ и ЕС. Честито на ,,спасените''

Ти освен Нетолерантен си и тотално неосведомен.Цитираш имена и факти абсолютно произволно. Апропо: Еквадор цъфна и върза!

Когато всички започнат да говорят как всичко е наред...нещата са пред разпад.

Гърция е сладка хапка,но сигурно е че ще им е прекалено голяма.

МВФ така спаси БГ 1997 година,че станахме бананова република.

А България кой ще я спасява, или вече сте я обещали!

България от 1997 г. я "спасяват" и така я спасяват, че до 2050 г. я има останал българин тук, я не.

Оставете хората. О тоя МВФ не може да се удавят спокойно. Като гледам се в водата се хвърлят ,тия все пояси и хвърлят.

Стига с тая Гърция, бе, промивачи на мозъци...Гърция- това, Гърция- Онова...Как щели да фалират, как щяло да ума Грекзит..И простите скотове им вярват.. Абе, прости и малоумни скоте, има ли досега в световната история фалирала държава , бе, неуки изроде? Оставете гърците, те са най- старата демокрация, те са лесни... Дайте да видим , нещо за България да говорим... Кой източи КТБ и защо всичко се потули и ни ума, ни- дума? А?

За незнаещите като Васо - в новата си история (след 1825г.) Гърция е фалирала 5 (пет) пъти по външния си дълг преди сегашната криза, започнала през 2010г., но всъщност с приемането на страната в еврозоната, въпреки, че не отговаря на Маастрихтските критерии поради много висок външен дълг.

Трябва МВФ да спасява и България . Гледам Гърция и се чудя - след всяка криза се вдигат доходите на всички . Дори гърците са си заложили Държавата за 500 години напред .

МВФ и СБ официално са в България от 1997 г. - да се оправила икономиката?

А Бойко им даваше акъл да направят пенсиите 130 лв заплатите 350 лв,

Ще март маляците с по 800 евро пенсии. Да март.

Ами протестирам и отказвам да участвам в такава схема : дайте да тормозим българите и да ги държим на 200 евро заплата. Да им вдигаме тока и гражданската отговорност до безкрайност, за да можем да даваме на гърците. Да ви пикая на съюзите и общите пазари и квоти и всичко е лъжа и измама. България трябва с нейното разположение да самостоятелна зона за свободна търговия и безмитна зона като Сингапур.

Фалирането на Гърция пак се отлага!!! И ще се отлага докато има ЕвроГейски съюз!!!

Откога на наглото грабителство му казват помощ? Господ да пази от такива помощници комунисти.

Ми то било хубаво да си грък- все някой те спасява, а ти на ежким му обещаваш, че ще се поправиш.