Бареков: Оттеглям се от тези избори, няма да играя в цирка

Няма да регистрирам листи в нито един избирателен район от името на моята партия "Движение Презареди България", заяви Николай Бареков.

Обратно в новината

Коментари - Бареков: Оттеглям се от тези избори, няма да играя в цирка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама си напълни гушката нали?

те и чакалите не играят в цирка ..... нали се сещаш ?!

КОЕ ОТ ДВЕТЕ ,БАРЕКОВ?! ЗА ДИСКОВОДЕЩ С ДУДУК ЗАТЪКНАТ В ПОЯСА,МЯТАЩ ГЮБЕЦИ,СИ МНОГО ДОКАЧЛИВ НА ЧЕСТ ?! КАКТО И ЗА НОВИНАР,ПОЛИТИК И ПР.АМПЛОАТА!!!

По- голям цирк от оня с Костинброд никой не може да сътвори! Помниш ли, как патетично се тръшкаше от телевизионния екран че до сутринта ще си мъртъв, защото си предотвратил държавен преврат? Помниш ли, бе нищожество? В деня за размисъл? Помниш ли кой докара БСП,ДПС и Волен на власт подменяйки вота на народа? Помниш ли ония 4%, които не достигнаха на ГЕРБ да състави самостоятелно правителство? Те лежат на твоята съвест, на тази на Цацаров и на Мая!

link цензурира и явно е орган на бсп. Напишете нещо против Нинова за да се убедите. Коментарът "Ей дудук" не е нито spam нито извън темата защо тогава е скрит?

link цензурира и явно е орган на бсп. Напишете нещо против Нинова за да се убедите.

Я па тоя... Хахххаа! Смешко.

Е, няма как листа да се направи от един човек. При това, този човек да вземе да се откаже от позицията си в ЕП. А че в нашия няма да влезе е повече от ясно.

От днес нататък ще води аскетичен дисидентски живот, далеч в Брюксел. Майко Барекова изпери му бялата риза и му изпрати бохча с малко сланина и лучец!

Циркът без клоуни е по малко привлекателен...

А бе Барек те в селото не те искат, а ти за поповата къща плачеш.Смехуран.

Чаооо, на никого няма да липсваш!

Ба! Зле му е в Европарламента. Хем си учи и английски

Скрий се бе кап*т използван.

На Дудук Бареков майна му спряха паричките и това е... Такъв е и Христо Иванов некадърния юрист, но за него има парички... А Парички очевидно има и за Раданка Кънева да разбива дясното... А крадците, мафиотите и убийците от БСП и присъдружни си имат от крадените пари и неистово се борят за власт... Е ДА, АМА НЕ...!!!!!! NO PASSARAN...

Е,този лакеи на Цв.Василев огладня.Ама вече няма кои да му спонсорира пьтуванията из страната сьс скьпите аудита..Браво Барече ,доста наарод изльга на предишните избори.А сега си крьгла нула.Не вълк а мишка

Жалко,още един "Месия" за спасението на България се отказва........Толкова е.........смишно

Шило

Бареков, кажи си истината- разбрал си, че и роднините ти няма за гласуват за теб. А пари за кебапчета пак не ти се дават.

Няма вече Ц.В.и "банката" да снасят кинти за предизборни кебапченца...:-))

Дуду защо обиждаш хората в България? Че сме глупави, глупави сме, но не чак толкова много. По-интересното е че ти си супер нагъл и тъп щом си мислиш, че имаш някакъв шанс в това поприще наречено политика. За теб остана само да бъдеш прост драскач, хейтер и платен протестор, ако има някой глупак, който да ти плаща за това.

Не си спомням някой от тези, които е изброил, да е замерян с фекалии. Да учи английски е по-важно занимание за него, отколкото да ни занимава с глупостите си.

мда

Правилно! Щото, кой използва предпазни средства в цирка? В бардака, "мадам" ги раздава безплатно. Там му е мястото...

Този пак не си е презаредил батерията.

Аре, майна, оставяй вестник "Таймс" ( и без туй не знаеш английски), вземай дудука, обуй цървулите, бодни една китка зад ухото, купи с последните кинти от Борат една маймуна и тръгвай из брюкселските мегдани и кръчми. Ти си талант, роден шут, за две седмици ставате с мамуната основна атракция.

Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!

zeddd

Така са му наредили явно. Да не отнеме някой друг глас от тези, които му плащат.

....на кого ме оставяш...????

вълк?, хммм, е какъв вълк си като и помиярите те лаят?

Аз

Даже и не го лаят, ами го препикават.

Язък! Ще си останем непрезаредени. Язък!

Бюреков, обръсни се, измий си зъбите, спри коката и запиши курс по английски, може и да те вземат някъде "там" за сервитьор. "Тук" си бита карта.

Дай Боже и КУРнелия да те последва,защото и тя стана медиен проект!

Няма страшно- има достатъчно клоуни. И нови и стари. И певачка имаме - Нона Йотова . Само като запее да не я обърка народът със сигнал за въздушна тревога?

Ама тя не е ли в центъра на океана?

В листата на БСП след дядо Ламбо е. За океана - не знам, освен ако нямаш предвид океана от простотия, мръсотия,престъпност, мизерия и безнадеждност, в който тъне България. И за оня, дето го играеше министър, генерал, жокей и демократ, нонкиния мъж, преди това известен като най-младия син на Партията (БКП) и залебващ покрай Гергов се чудя как не са го наредили и него в някоя листа.

една маамуна по малко

Хахаха... Смешник до край, за мен това момченце ще остане завинаги Дудука, който пее Радка Пиратка на ушенце на провинциалния разбойник Джонсъна... Нещастник...

Вълчо,а от Еврософрата,кога ще се откажеш:)))??? Палячо,какъв вълк си ти бре,пудел бездарен!!!

Какъв вълк си бе, помияр?

Е това е чудесно! Един циркаджия по-малко! И то от най-големите.

Ако отзи е президент .........Булевард Дондуков ще стане с ново име ..........Дудуков

малоумник

Разгеле.една добра новина най накрая.

сисъка с хиени, порове и лешояди и се прави на достоен хищник. Обиденият цървулан дали е чел Езоп и Лафонтен, или поне сънародника си Ралин?

то трябва малко ред да са тури в тая държава

Бареков, що направо не се гръмнеш? Знаеш ли колко много ще облекчиш нещата...и за народа, и за страната, и за еволюцията дори!

една добра новина, дано да е вярна

ние сме съгласни

дудук +вълк = дудълк

ДудкурТ е.