Влак блъсна момиче, говорещо по телефона

Бързият влак Кулата-София блъсна 18-годишно момиче на жп прелеза в благоевградския жк "Струмско", съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Влак блъсна момиче, говорещо по телефона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова млада, а пък толкова отрано да я бие сачмата е цяло чудо!

Кифла ли е или баница никой не знае какво и се върти в главата.Всички имаме деца и последни научаваме за проблемите им.Моето дете има проблем в училище.Сподели го с нас в семейството и ние и дадохме нужните съвети, но те още не са узряли като нас да могат да пресяват нещата. Но повечето от сегашното поколение са жестоки и коварни.Нараняват се взаимно без да подозират,че някой път това е пагубно.Спрете се мили девойки и младежи,по-ценно от живата няма.Всяко чудо е за три дни.

Ами възпитавайте си ги, де! То само с призиви не става! Пускате ги на улицата или по кръчмите, вместо да ги занимавате с умствена работа! Как преди 25-30 години нямаше такива неща?

мда

Машиниста е виновен! Не е спрял преди пешеходната пътека и не е пропуснал правилно пресичащия пешеходец...

добре де , тия телефони нямат ли сигнализация --кола минава , влак минава ??

...Страшно !!!! Движещи се зомби...Някои от тях и загиват...ТЕЛЕФОНЪТ...Навремето не всяко село имаше телефон...Как ли сме живели тогава ? Тогава овцете имаха хлопки...сега...мобилен интернет...

А, не, сега телефоните си имат овце.

На момичето му е било тежко на сърцето и е искало да се е самоубие. Никой не минава през пусната бариера и не застава на линията ако не търси смъртта. Вероятно светът 'и се е разпаднал и е смятала, че не може да живее така повече. Чудя се, къде са онези от Асоциацията на жертвите пострадали от катастрофи да искат наказание на машиниста на влака, който се е движел бързо?

Глупости - изумен съм като шофьор как пресичат улицата, особено жени, докато говорят по телефона. Изобщо не се оглеждат, все едно си ходят вкъщи. Просто са като сомнамбули. Вчера обърнах внимание на спътницата си как един, точно такъв сомнамбул се изсули за висока кола без видимост, точно пред колата ми. Аз много съзнателно карам бавно и внимателно по тесни улици с наредени коли, щото ми е изскачало дете рязко, иззад такава кола, на два метра от колата. Ако не бях с 30 нямах никакви шансове да не го блъсна.

Там наистина влаковете трябва да намаляват. Има и спирка. Не знам друго място в България, където релсите да са като през пешеходна зона. Не може влакът да минава през средата на града и да не намалява. Релсата е единична, ако не знаеш, няма да повярваш, че е международен път. Мястото е в ежедневната разходка на повечето хора от Стумско. За да отидеш до църквата минаваш оттам.

Ти сериозно ли бе човек? Значи спусната бариера, пищи алармата, че идва влак. Отделно влаковете каквито са бързи ракети, докато погледнеш и го няма. Вероятно като я е видял машиниста и е изсвирил, защото той си знае, че му трябват 2км, за да спре. И накрая пак той е виновен? Тази, ако не се е опитала да се самоубие, направо си е просела да я убият, ама жалко, че вкарва в беля и невинен човек.

Проблема е в ТЕЛЕфона.

Проблемът е в главата.

ТЕЛЕнце се родило , говедо че си умре

Е тя е спазила почти всичко! Спряла се е (на релсите), вгледала се е и се е вслушала (в телефона)

Айфона да е здрав другото малкия дявол....

Кифла..., която си го намерила!

А са де, убил ли я е, подозират ли го, хванали ли са го, издирват ли го, кетчуп ли е, менструация ли е.. ? Журнала си го бива.

Обърках се, и обърках и темата даже:(

няма как да има черепно мозъчна травма!

само черепна

Много родители отиват да работят в чужбина, а синчето/дъщерята расте само на село с баба си - която само готви и чисти, а дИтетУ запише университет и голяма радост ! Изпростяването тогава е на макс и започва от ниското заплащане на труда и липсата на желание за труд понеже еврата идват наготово, подарените дипломи за висше от университетите, обърканата ценностна система на младите и липсата на човек, който да му покаже пътят и даде личен пример. Онези там мият чинии и бършат гъзове за евро и пращат като обезумели в България, а тук еврото отива за нови телефони, нови" БМВ-та от 1993-а година и през носа..

Що не пробваш да отидеш и да миеш чинии и да спестиш евра за да пратиш в България? Ти май по-далеч от Калотина не си отивал и представите ти за живота са от времето, когато си бил млад пръч на село преди 40-50 години. Приказваш простотии. Ако взимаш по-малко от 1200-1500 евро чисти на месец няма да ти остане нищо за да плащаш в България, дори да живееш в споделена квартира. Що не питаш тези дето ти плащат да стоиш тук какво сториха те с България и защо я превърнаха в губерния на руската мафия с най-ниските заплати в Европа? Или те участ да обясняваш, че на Запад зле все едно Запада е Люлин. И всеки, който замине да търси нормален живот и работа "мие чинии". Добре бе, малумник дърт и червен. Всяко средно заведение в Испания и Италия мие чиниите автоматично, защото пести вода. Така и в повечето ресторанти. Само числото българи работещи в Испания надвишава броя ресторанти и закусвални там. Къде мият чинии? За чистачите. Чистачите в ЕС са главно от арабски страни или Албания и българи не могат да пробият там, защото един дебел турчин или албанец стои на "входа" на назначаването и определя кой да бъде назначен. Така е в Германия дори. Спестените нетни пари от един чистач са не по-вече от 100-200 евро на месец! Как по-точно с тях те ще издържат дъщерите си в България не е ясно. Средният превд в евро, които правят българите (това да данни на БНБ, имат сайт, можеш да провериш в статистиката) е над 500 евро на месец. Това значи, че работниците-българи зад граница изкарват над 1500-2000 евро. Това не са профили на чистачи и миячи на чинии. Минимум са персонал в хотел или строителни, автомонтьори или шофьори. Да беше казал как руските ти господари предвиждат да качат заплатите в България, че да се върнат тези хора тук? Или пак и тази година Лукойл ще бъде на загуба и няма да внесе нищо в НАП? Накой друг поток и АЕЦ няма ли да почнат да стоят, че да получат пари от българите за изграждане на пясъчни кули?

цял ден ли го писа или си започнал още през уикенда?

Каквито и локуми да разтягаш, факт е, че заведенията постоянно са пълни с млади търтеи. Извод 1: Някой им дава пари наготово. Извод 2: Няма как да се научат да ценят парите. Извод 3: Няма как да стане качествен човек от някой, който по цял ден виси по кръчмите и ебе курвите, а не се занимава с умствена работа. Извод 4: Затова и нацията загива, защото е препълнено с олигофрени, които се смятат за нещо изключително, а не могат името си да напишат правилно.

Какво пуши днес. Недей повече от това.

Аз

Е... Щом си се впрегнал, пък и си в час с нещата очевидно, значи си мияч в заведение под средното, където са те взели, щото си по-евтин от съдомиялна, ако и да си по-тъп. Понеже не се справил в България, та седнал некадърникът да дава акъл на тези, които са се справили. Сега да ти обясня за нас, които сме се справили - едно от хубавите неща на убитата ни икономика е, че много говеда, като тебе, се изнесоха и се превърнаха в НЧП - нечии чужд проблем. Та стойте си там - без вас ни е по-добре, много благодаря! С всеки заминал средното интелектуално ниво в страната скача неимоверно. Без пари се отървахме от сума боклук. Жалкото е, че има още много, но нищо... с времето...

в коя чужбина ходиш ти бе , или родителите ти са на държавна служба в чужбина , или си евродепутат ? Около мен всички които познавам взимат по малко от 1000 евро и успяват да пратят по някой лев на родителииеца,че даже и коли и по някоя дрешка си купиха

Много сте прав, колега. Допреди 10-15 години университетът беше символ за образованост и знания, а сега много падна нивото и всякакви празноглави селяци излизат оттам. Родителите, образованието и местожителството са най-големите ни проблеми. Трябва да се прави сериозен подбор и до университети и градове да се допускат само хора с мозък в главите си, а не разни селяци с недоразвити глави. Задължително местожителство и който е с празна глава - да копа нивата и чука камъни. Простолюдието няма място в градовете. Само така може да се изградят качествени специалисти и икономиката да заработи.

"простолюдието няма място в градовете"....... Но знаеш ли по колко хиляди тонове боклуци(направени от "умните") се извозват ежедневно от градовете ....... и кой конкретно върши тая работа?!- Хм, това не е работа за умници, нито метенето на улиците, нито многооооо други дейности в града. ДОКАТО НЯКОИ ХОРА В ГРАДОВЕТЕ НЕ ПРЕСТАНАТ ДА ДЕЛЯТ ХОРАТА НА СЕЛЯЦИ, КОРЕНЯЦИ, ВИСОКОПЛАТЕНИ СНОБИ ИЛИ НИСКО ПЛАТЕНО ПРОСТОЛЮДИЕ НЯМА КАК ДА ПРОСПЕРИРА ОБЩЕСТВОТО. ВСЕКИ ДОБРОСЪВЕСТНО ИЗВЪРШВАН ТРУД ЗАСЛУЖАВА УВАЖЕНИЕ УВАЖЕНИЕ И ДОБРО ЗАПЛАЩАНЕ , независимо дали е ниско или високо квалифициран. Ежедневно виждаме отрицателни резултати от лошо извършена работа от високо квалифицирани хора .........

ОТИДЕШ ДА СИ ПЛАТИШ СМЕТКАТА ПРИ ТЕЛ. КОМУН. МАФИЯ, ТЯ, ТЕ АНГАНЖИРВА С ЧАСОВЕ ДА ТИ ПРЕДЛАГАТ НОВИТЕ ТЕЛЕФОНИ ИЛИ ПЛАНОВЕ, ЯВНО МОМИЧЕТО Е РАЗГОВАРАЛА ЗА НОВИТЕ ТЕЛЕФОНИ

Явно кокошката си е платила минимум половинчасово лигавене по галещия телефон, подобавъщо... А тези които имат нерви да изслушват рекламни обаждания повече от 15 сек. пишат с главни букви!

Нали знаете, че сте умствено ограничени, щом оставяте хора с IQ до макс. 60 да коментират???

а продължението е следното: А като си в къщи ,донеси в хола една салата!

След което следва - ей сега само да изтичам да купя домати

Има хора, дето така ще направят, че и за валяка няма да е проблем да ги смачка...

Влака къде зяпа, пешеходката е с предимство и не е виновна за нанесените щети, защото пресича на прелез. Аз такива с телефон като ги видя да пресичат на пешеходната спирам и слизам да ги пренеса.

влака се кара по-бавно.гледа се дали има хора или кола от пред. обикновено машинистите се напиват и сега има жертва.

КАТО КАРАШ КОЛА В СОФИЯ: ВСЯКА ВТОРА ДЕВОЙКА Е ЗАХАПАЛА ТЕЛЕФОНА, ВПЕРИЛА ПОГЛЕД НЯКЪДЕ В НИЩОТО, ЗАБИЛА ГЛАВАТА, НАВИРА СЕ ЗОРЛЕМ ПОД ГУМИТЕ... СИГУРНО МИСЛИТЕ, ЧЕ ВОДИ НАЙ-ВАЖНИЯ РАЗГОВОР В ЖИВОТА СИ... НИЩО ПОДОБНО. ЗИЛИШНИ НЕЩА ОТ РОДА НА ЗДР., КП И ПРОИЕ БЕЗМИСЛИЦИ С ДРУГА КУХА КИФЛА... МОМИЧЕТА, ОСВЕСТЕТЕ СЕ! И ДА НЕ ВИ БЛЪСНЕ ВЛАК, И АЗ ДА УСПЕЯ ДА ВИ ПРЕДПАЗЯ В ОПАСНОТО ШМАТКАНЕ, ПИЛЕЕТЕ ВРЕМЕТО И ЖИВОТА СИ.

с това мислене няма да намериш жена.момчетата явно ти допадат

ХМ, ТЪПАКО..., ИМАЛ СЪМ И ИМАМ ПОВЕЧЕ ЖЕНИ, ОТКОЛКОТО ТИ ВЪВ ВСИЧКИТЕ СИ МОКРИ СЪНИЩА...

Да не е първата жертва на Синия кит в България???

Превъзходен пример за еволюцията.

Един слиза на една гара,гледа зад нея огромно поле.Пита началника на гарата: -Началник,ами къде е селото? - Е там,на 10 км. -Добре де,защо не построихте гарата по близо до селото? -Защото решихме,че ще е по добре да е по близо до релсите.

А GSM-ът й в какво състояние е?

Насипно...

Че травмата е черепна - ОК, ама чак черепно-мозъчна...

Мозъчната е по рождение...

да я съдят, задето е блъснала влака

Аз

Виждал съм с очите си как помияр пресича натоварен булевард, като стигне до средата се оглежда в двете посоки и като прецени, че няма да може да пресече, а от другата страна идват коли - връща се. Виждал съм с очите си как помияр иска да пресече, а не може. Тогава спира, изчаква да дойде дете, което да се кани да пресича, помиярът се залепя до детето и така пресича. Не че нещо, ама...

Абсолютно прав си. А аз съм виждал куче да пресича на пешеходна пътека със светофар. Наясно съм, че кучетата са далтонисти и не различават червено и зелено, но явно някои от тях за забелязали, че хората пресичат като свети долу и стоят мирно като свети горе. Много е жалко, че по нашите географски ширини живеят хора, които са по-глупави от животните, при това не от най-умните животни.

Не така за кучетата, брато. Много от тях са по-умни от много от ВАС!

Туй ще излезе куча марка, щом влака не го е утрепал на място.

между друото, darwin awarda? дали има шанс таз? като цяло е хубаво такива гени да ги няма на нашио свят:)

Благоевград ... още след първите ми контакти с местните установих, че не са особено интелигентни. Обаче да не забележиш влака, защото говориш по телефона ... това е ново измерение, явно местните жени доста са вдигнали (или по-скоро свалили) летвата на интелектуалното ниво. Новото поколение е от още по-големи идиоти, скоро сигурно ще започнат да умират, защото забравят да дишат.

Особено в района на Симитли и Благоевградските села е пълен шок. Миналата година едни местни искаха изсичането на всички орехи покрай пътя - защото много се блъскали в тях ;)) Виновни не са те, че карат некадърно, бързо, пияни и т.н. , а дърветата и природата..

МВР спря блокада на пътя за Македония на протест срещу орехи 2:07 10 август 2015 Полицаи не позволиха на жители на десет петрички села да блокират международния път за Република Македония заради искане за отсичане на стари орехови дървета. "Проблем са, по всеко дърво има паметник. Как да не са проблем?", коментира местен жител пред БНР. 30 души са загинали през тази година по пътя Петрич Първомай, каза за "Фокус" Кирил Стоянов, кмет на село Самуилово. По думите му банкетът на пътя и маркировката също не са в добро състояние. На протеста присъстваха кметовете на близки населени места, както и засегнати от катастрофи. Преди началото кметските управници подписаха предупредителни протоколи за спазване на реда.

И откога тъпите пки са новина ;)) Навреме си е отишла, иначе цял живот мъки като квартална сервитьорка или продавачка в мол-а, мъки на този покрай нея щото хем бедна, хем е*лива като всяка сервитьорка, хем гладна за пари, хем простовата...

тука в тоя форум мн злобни ора пишат, май не са излезнале по нормален начин, а от задният изход

За съжаление 99.9% вече са такива в България....

Аз

Нивгаш няма да разбера кво им е лошото на бедните, ебливи и простовати!

ЖЕРТВИ НА научно-техническия прогрес. Колко добре си бяхме с телефоните в къщи. Колкото повече придобивки, толкова по-голямо робство.

Айфоните няма да свършат, ще купим нов :)))

Кога ще ни имплантират чиповете,че да не дрънкаме толкова по телефона?

когато изцяло и дружно, и целокупно се од-пим и си разтворим задните бузи на ЕС. И на ЕП, дето не ни искал в Шенген, дето не ни дава да приемем пари от Вишеградската четворка да си оградим границата , но ни дадоха едни никакви 60 млн със закъснение, което костваше тоталната омраза към ББ и главата му. Всичко в името на Юнкер! Всичко в името на ЕС, МАКАР ДА НЕ НИ ИСКАТ И ПРИЗНАВАТ!

Ники

Заради такива случаи направо да връщат солените тарифи от разцвета на мутрите - ако не се лъжа 3-4 лева на минута, жестоки цени на апаратите и солена абонаментна такса. Пак такава говореща, но шофьорка за малко не стана жертва, когато реши да прави обратен завой без да се огледа и добре, че водъчът на камиона успя навреме да спре. Страничният удар е много по-опасен от челния и с много по-голям процент смъртност.

Къде са надлезите в градовете, пресичани от ж.п линии???? Няма пари ли? Струва милиони ли? А колко милиарда бяха откраднати за 25 г? А колко милиарда се крадат годишно???? Какво правят линиите в градовете? Защо не са изместени при разширението на градовете? Нямаше да се случи и трагедията в Хитрино.

Колко пари усвояват ВЕИ-тата на олигарсите от бюджета? Колко пари усвояват от контрабанда 1. китайското карго 2. цитрусовото карго 3. ПИЛЕШКИТЕ БУТЧЕТА И МЕСОТО - ЧЕРВЕНОТО ЗЛАТО В СВЕТА? 4. Фармацевтичната мафия? 5. Валю дънката, за внос на дънки? 6. Вноса на кафе? 7. Вноса на цигари? колко пари постъпва в хазната от тези безмитни безакцизни сиви бизнеси, обслужващи партии за платени цигански гласове и строеж на дворци? НЯМА ТАКАВА СТАТИСТИКА. А от вноса на дрога? От износа на крадени автомобили?

Това се казва "естествен отбор" . На такава въртоглава овца и телепорт да ѝ инсталираш, тя ще намери начин да се пребие. Писнало ми е от слабоумни коне с капаци, които пресичат кръстовищата, забили нос в телефоните си. Толка па да нямаш инстинкт за самосъхранение... Дано все пак се оправи, заради близките ѝ.

Стига глупости! Имало е пусната бариера, светлинна и звукова сигнализация... ама виж..., телефона е по важен ..

се оправи детето, но нейното си е чиста форма на заплес...!Когато се говори по телефона, очите не се затварят, нали?

Естествен подбор...

Влакът не е блъснал момичето, а то се е блъснало във влака. Пишете сякаш влакът е имал избор.

Жалко за момичето ! На най-елементарните неща не можахме да научим децата ! Изтървахме ги !

Ами не можахте, я. Къде бляхте 25 години? Не е достатъчно да създадеш едно дете, да му дадеш 5лв джобни и да го пуснеш на улицата! Всяко дете от малко трябва да си има изработен график за учене, умствени занимания и почивка, а не да се пуска безпризорно на улицата - резултатът е видим - нацията е вече масово от селяци с недоразвити мозъци! Да не говорим и за това, че на децата до 18 години не се препоръчва повече от 1 час на ден на компютър/телефон! Точно заради липсата на умствени занимания, поколенията след '86-87 са масово с недоразвити мозъци, а техните наследници ще са още по-зле. Един народ сам си прави държавата. Никой не му е виновен.

Евала!

шматка

Не знам какъв трябва да е този телефон, за да не видиш паднали бариери и да не чуеш приближаващ влак.

Дано му няма нищо на локомотива..

тя повече така няма да прави

Тая си е мислела,че влака спира като автомобила на пешеходната пътека. По улиците са същите мисирки.

Ти остаи по улиците, ама и в автомобилите са същите. Само на мен ли прави впечатление, че докато се шофира се говори масово по телефона и то в градска среда - повече жените, по-малко мъжете? Глобяват само за по телевизията, ама влака не пита....