Павлова: Дават се опорни точки в ръцете на БСП

Дават се опорни точки в ръцете на БСП и други опоненти да атакуват най-успешните дейности на ГЕРБ - инфраструктура и саниране, заяви Лиляна Павлова.

Обратно в новината

Коментари - Павлова: Дават се опорни точки в ръцете на БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

който краде ръцете му да изсъхнат, независимо как се назоваваш. има господ и вижда, алчни недоклатени уроди _ 27 години крадене

Тя няма никакви морални задръжки. Убиха човек, тези успешни герберасти, и поне да се скрие! Обаче тя наистина си е Свинетка.

защо вече не се засрамите

Лиле, колкото и да съм против БСП и другите ти опоненти, те моля да престанеш да говориш глупости. Санирането може да е успешно за теб, но за санирените не е.

Лилянче,всички в партия гроб,начело с Боко и Цецо са бивши кОмУнИсТи,А намен ми е много чудно ЗаЩо Се мразите.От едно люпило сте.Парите явно са проблемаааааааааа??????

Мразят се, защото ако СДС беше втора преварка, то герб е трета или четвърта....Не ги пускаха във властта поради огромната им некадърност -най много до общинско ниво....

17 бона за саниране на тристаен?!?Алооооо!И то със заем дето всички ще го връщаме!Лиляно - разбирам,че порциите са разпределени ,ама това трябва да спре!И се надявам БСП да го направи!

Прави впечатление, че за разлика от БСП, където много от водачите на листи са нови хора, ГЕРБ са заложили на верни кадри, които вече са се доказали КАТО КРАДЦИ , ДОСТА ПО ДОБРИ И ХИЩНИ ОТ БСП - БКП

Вий спомняте ли си, госпожо, витрините на Корекома и вътре стоките, о Боже, невиждани във гастронома? Вий спомняте ли си, госпожо? опашката за портокали и как човекът с връзки може с нов телевизор да се хвали? Вий спомняте ли си, госпожо, поне един познат засрамен, че с дългата лъжа наложена, животът ви е бил ограбен? Вий спомняте ли си, госпожо?

2 милиарда ще отидат в джобовете на няколко тлъсти бизнесмени и ще остане само един налепен стиропор- как ви звучи!?! Това не е ли достатъчна причина да отидат Свинетка и Бай хуй в затвора!

Санирането на някаква част от панелките с парите на всички данъкоплатци си е чиста проба купуване на гласове!!!

Не се коси Лиле! Царедворчето и неговото "службашко "правителство са по-временни от днешния сняг... Нека да плюят - това само отвращава хората, особено когато Нинова се подмокря от удоволствие...

нЕма да обиждаш жените у политиката, че ако те добарам ше ти счупим кратуната проста! Ти да не си по-умен? Нема се натегаш на Лилето, ясно? Там съм само Аз! Имаме си приказка за един накрайник и още нещо! Па я си представи, че Лилето ме отсвири а Корнелия ми го плати, ти какво, а? Мене сърцето ми тъжи, че колата ми хлопа! А как искам една от тез моми да ми плати накрайника и после да поемем през безкрайните цветни градини на любовта към вечността! Ех, романтично е!

Страшно е. Тия ни мислят за заленчуци

ТОЛКОВА СА СЕ САМОЗАБРАВИЛИ, ЧЕ НИ НЯМАТ ЗА ХОРА, ДЕ ДА БЯХМЕ ЗА ТЯХ ПОНЕ ЗЕЛЕНЧУК, НО НЕ СМЕ!

И това генетично недоразумение ще говори за "опорни точки", тлъстичко и простодушно като шефа си бай ....

Каквито и обяснения да даваш-по време на вашето управление.....вече е било.кой иб..ал -и...бал-до тука.Това че стана милионерка -нищо не споменаваш..............И ТИ СИ ЗА ЗАТВОРА...............стягай си яката дупара-защото там много ще САНИРВАШ

ЛИЛЕ, В БЪЛГАРИЯ САНИРАНЕТО ВЪРВИ ОТ 28 ДО 40 ЛВ./КВ. М. И ТО КОГАТО СЕ САНИРА САМО 1 АПАРТАМЕНТ, А ТИ ЛИЛЕНЦЕ ОТ КЪДЕ ГИ НАМЕРИ ТЕЗИ, КОИТО 2015 Г. САНИРАХА ЦЕЛИ БЛОКОВЕ ПО 240 ЛВ./КВ. М., А 2016 Г. ПО 140 ЛВ./КВ. М. НА ТОВА НЕ СЕ ЛИ КАЗВА ПЛАДНЕШКИ ОБИР, А ЛИЛЕ?

Лили яката дупара е най-голямата опорна точка на БСП, щото дядо и беше в Полтбюро на БКП.

В ГРЕШКА СИ, ВСИЧКИ НОМЕНКЛАТУРЧИЦИ НА БКП И ДС СА В ГЕРБ! НЕДЕЙ ДА ЛЪЖЕШ!

Лиле, чуй песента"Сърцето не ти е слуга". Чуй я, пък после помисли. Нека се видим. Плати ми накрайника пък после нека да стане каквото сърцата пожелаят!

Германците са установили,че у нас са раздадени 350 млн. евро на "случайни"хора да си направят вили за селски туризъм.От тях само 12 /дванадесет/ къщи оправдали предназначението си.Баси и лапането!

Само бавноразвиващите гербаджии не са вдянали още, че с тия темпове санирането ще се проточи до 3000-та година. И на слабоумните е ясно вече, че няма кой да работи, няма хора за такива дейности, и е само залъгване на хората и присвояване на средства. На толкова биене на тъпана - два входа и половина, на кой не е ясно, че няма да стане?!

В интерес на истината двете дейности, и особено инфраструктурата, е много важна дейност. Късмет е, че получаваме пари от ЕС, иначе и двете дейности нямаше да се развиват. А другите дейности, с които ГЕРБ се хвали - те явно не са успешни и Павлова без да иска си го призна. Е, щом един ключов бивш министър прави самопризнания, трябва да му повярваме. Така се създават опорни точки за БСП - със самопризнания!

Искам да поздравим Лилето с една песен, тя пък да я хареса и да си станем приятели. Песента се казва : За Лиляна от Тома Здравкович. Па ето: """https://link Лиляно обърни ми внимание и ми плати накрайника! Ще се реванширам!

Тва саниране да не го плащат адв. Миков и ЧСИ Чолаков? Цяла седмица показнат по БТВ тия измамници,с палшиви "документи" отнемат жилища и спестявания на хората и прокуратурата си трае.Щото адвоката делял леглото си със съдийка..... дея и изчанчената прокуратура.

Павлова,вие забравихте за кого работеха двата служебни кабинета предложени от Росен Плевнелиев.Работеха срещу интересите на България.А сега срещу кого работи и е работил кабинета Борисов 2? Работи срещу българския народ и за разлика от Румъния,където се вкарват министри в затвора,тук са само следствени.

Нема ползваш мойто Аз що си имаме бизнес отношения с Лилето! Пиши се с друг ник иначе ти ше ми платиш накрайника и ремонта!

Лиле, малко акъл ама навреме трябва! Абе щеш ли да ме намериш и да ми платиш ремонта на накрайника! Па аз ще гласувам за ГЕРБ. Досега тука само цигани облажваха, дай и на мене нещо. Всеки вика , че на избори пари се дават, що един път не ме поканиха и мен? Що съм бледолик ли, дискриминация ли някаква? Пиши тук къде да ти пиша да ми оправиш накрайника и съм за ГЕРБ до гроб!

"Невярно било твърдението за недопустими разходи и те не са за сметка на живеещите в сградите." Очити на Свинетка са по-дебели и от зад-ни-ка ѝ.

Такива като теб баба едно време - на село- на суджуци ги правеше...

Ако Павлова чете редовно коментариите по медиите за нея,трябва да е пълен дебил, за да е кандидат за де путатка.

Sm3hurk0

Само вие сте света вода ненапита .... Вие сте най-добрите..... При управлението на ГЕРБ народа в България обедня и задлъжня ! И децата ни ще сърбат попарата на ГЕРБ !

Да са само децата...

Лиле ма, опорна точка ли е, че в деня в който си купих винетка в Козлодуй, разбих накрайник на колата пътувайки до Лом? Когато вдигате цените на винетките си плащаме като попове а насреща пак същото. Мани тая политика и кажи прав ли съм?

а, бе на другарката Павлова (дебелата Лила де) баща ѝ не беше ли шеф на отдел в ЦеКа на БКП, а дядо ѝ (от УБОто) шафьор-пазвантин на баба Цола Драгойчева от Политбюрото на ЦеКа-то на БеКаПето?

министър на химията и металургията (30 юни 1966 9 юли 1971)

Това е представителката на ГЕРБ, която вдигна цената на винетките с 50%, има ли някой ненормален да гласува за това безразмерното...

Борисов, извади камъчетата от обувката си и ще ти стане по-леко.Цачева и Павлова-тези двете са противни и никой не ги ще.Защо не хулят така хората, Бъчварова, Теменужка Петкова, Захариева ,Ангелакова, Десислава Танева или Ивелина Василева.Защото не са наглярки, ей за това .Махни ги тези двете и всичко ще е наред.

Свинетка е със специален статут пред Баце, затова всичко ѝ е позволено.

Всяко твое появяване в месеците, когато се пазарят винетките , води до успешно намаляване на процентите на ГЕРБ! Познавам много хора, които все още не могат да съберат парите за винетка!Не го вярваш, нали?

А аз искам да ти разпоря "точката".

най-успешните дейности на ГЕРБ са инфраструктура и саниране? Защо ли всички очаквахме най-успешните дейности да са реформирането на съдебната система, на здравната такава, на образователната, на сигурността и охраната на гражданите...??? А то да влагаш 2, да отчиташ 3 и да откраднеш 4 всеки може да го направи успешно!

Опорните точки сами си излизат,няма защо да ги дават-винетки,нагънати нови пътища,тунели,мостове,саниране,заеми ,Бокова,подлога на ЕС ..и т.н.

На който мисли да гласува за ГЕРБ или БСП след 12 години управление изпълнени с корупция, чудовищни кражби, мафиотщина (Белене, КТБ, Пеевски, стотици уродливи обществени поръчки) и нулева воля за промяна в правораздавателната система, за мен напълно му хлопа дъската.

Когато има бум, цената би трябвало да бумне надолу.

Тази "Фиданка" очевидно е с Беден Речник, щом използва толкова изтърканото и банално "опорни точки". Това е милиционерски речник - те така говорят, със заучени фрази. Даже да не са униформени, след първото изречение ги разбираш, че са такива...

Който мисли да гласува за ГЕРБ или БСП след 12 години управление изпълнени с корупция чудовищни кражби ()

именно вие герберастите: - увеличихте цената на винетките - увеличихте цените на билетите за градски транспорт -увеличихте външния дълг при това безпричинно. Мислехте, че сте несменяеми. Е сбъркахте. Вече сте история.

Защо не си признаеш,че втория милиард на Герб е за да постигне недостига на първия милиард за саниране,защото преразхода ви е вече за трети милиард!!!

Ами, Павлова, ако това са ви нй-големите успехи, дано никога повече да не се върнете на власт!

Тази ли пухкава ляличка Ви увеличи винетките?? Нека също тя Ви отговори каква е цената / км за сторените от герб магистрали и по-конкретно Северната тангента ?? Най-висока в Европа и с най-ниско качество !

ентелегентна лелка с вишу по дебелия гъссс и я събудете- вече не е на власт

Павлова, а тези хорица които имат еднофамилни, малофамилни къщурки как ще санират. А май всички плащаме, нали!