Палатков лагер за бежанци откриват в Хасковско

Бежански център от палатков тип предстои да бъде открит на територията на област Хасково.

Обратно в новината

Коментари - Палатков лагер за бежанци откриват в Хасковско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кабинет на Борисов и лично той се съгласи да изгражда още лагери.Щом изгражда лагер за 3000 човека той се е съгласил да приема ОЩЕ- както Меркел насита няма да има!А се прави на патриот агрижен за България!

аиде радев, в качеството си на главнокомандващ армията, отзови бг контингента от афганистан и го дислоцираи по границата. да те видим що за българин си

ВСИЧКИ АВГАНЦИ ПОГАНЦИ ТАМ ....... А НАШАТА ВОЙСКА ОТ АФГАНИСТАН ОКОЛО ЛАГЕРА ДА ПАЗЯТ БОКЛУЦИТЕ НА МЕРКЕЛ

Нарушителите обратно в Турция! Да се затвори границата с Турция, докато Турция не ги прибере всичките. Динко, Петър и техните помощници да се наградят и да се подкрепят финансово и материално, а също и всички други патриоти СЛУЖИТЕЛИ на Народа, които пазят България от нашествениците. Аман от служители на ЕС.

Турците са решили да ни запалят с ислямисти. Динко с момчетата му да се подкрепят материално, а други дружинки да се сформират, явно управлението е слабо. Нито един незаконно влязъл в БГ да не се оставя!

Хасково ВДИГАЙ СЕ!!!

Значи, нашите министри- първо Б. Борисов и Бъчварова в края на мандата си, а сега Герджиков и Областния управител на Хасково- Минко Ангелов искат да ВКАРВАТ ара.би в България и да ги хранят... Тия КРАДАТ от Българите чрез разни банки и Топлофикация, и ВЗИМАТ жилищата на БЪлгарите. И дори убиват народа чрез мобалните оператори- Емтел, Вивком, Глобал/ теленор. А в същото време искат да вкарват араби в страната и да ги хранят и да им оигуряват къщи !!! Няма ли кой да ги убие тия Боклуци, както са убили Стефан Стамболов, или Кръстьо Никифоров ??!! Тия министри трябва да ги убият и да им вземат всичко което имат- на Б. Борисов да му вземат къщата в Банкя, задето първи е разписал заповедта за Палатковите лагери за араби... А после и Областния управител на Хасково- Минко Ангелов.

Аз

Току що пристигам в Пасау - Германия. На центъра ме посрещнаха банда истерично крещящи маймуни и боклуци по улицата. Никога не е било таквоз. Ама в Хасково... знам ли... може и да няма значение...

ѝкогато кацнах на летището в Атина , за момент си помислих, че има грешка и сме кацнали в Африка. В Осло пък непрекъснато се оглеждаш да не те лупнат по главата с нещо, а ако искаш да попиташ за някоя улица не можеш да намериш хора които говорят норвежски. Та такава ми ти интеграция.

Пасау не е ли нещо като Дахау? И тия, дето са квичали, да са си чакали реда за през комина?

Вън ! С корабите и към ОАЕ и Саудитска Арабия -там им е мястото !

Трябва да убият Министъра който иска да прави Лагери за Ара-бските -Башибозуци- Нашественици.... Министрите трябва да се занимават с БЪЛГАРИТЕ. И тъй като няма българи бежанци, а и това е добре, Министрите трява да осигуряват пари за БЪлгарските Пенсионери, Безработни, Просяци, Студенти.... Ако някой иска да храним ара-би, веднага трябва да му се напомни да храни българите, а ако откаже( щото е предател или арабски шпионин, кото Местан), да го убият... Имаме си ДЪржава- България, и ако някой иска да вкарва ОТНОВО Башибозуци - ара-би, трябва да го убият за да я има България. Както Левски, Ботев и Бенковски са убивали ара-би и малки ара-бски изродчета... Убивайте ара-бите , министрите и полицаите, които ги пазят тия Предатели !!!

тия бежанци ще са като шведи на фона на асковския матрял .... хаха

НЕ !!! Никакви лагери повече в БЪЛГАРИЯ!!!! Хасково стани и кажи думата си!!!!! Хасково втори Елин Пелин!!!! Не ги разселвайте, а ДЕПОРТИРАЙТЕ тези "ПСЕВДО бежанци". СТИГА вече, ТУК е БЪЛГАРИЯ, продажни политици!!!!!

Сега излиза, че всичките политици в тая БЪЛГАРИЯ са ДОЛНИ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!!!!! Къде си ЛЕВСКИ да видиш за какво си си дал Живота????

нИКАКВИ ЛАГЕРИ У НАС.нЕ НИ ТРЯБВАТ НАВЛЕЦИ,ДА ГИ ХРАНИМ,А ТЕ ДА СА КАТО ТЪРТЕИ В БЪЛГАРИЯ.ТРЯБВА Б.Б. ДА ОТГОВАРЯ КАКВИ ГИ Е ВЪРШИЛ С ЕС И КАКВО Е ДОГОВАРЯЛ.

Комитет за Национално Спасение ВАСИЛ ЛЕВСКИ Воински съюз БНО Шипка

Как и къде????

Потърсете ги с Google -имат сайт, а също и във Facebook

ВЗИМАЙТЕ БИЛЕТИ ЗА МАЙМУНИТЕ И ОБРАТНО ОТКЪДЕ СА ДОШЛИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Отиде Радев в Брюксел уж да защитава "своя" народ, ние мислехме че говори за българите, а той се върна и започнаха да строят лагери за имигрантите, това е май народа му.

Време е да организираме масови протести за спиране на така наречените "бежанци"! Стига само сме се възмущавали по форумите!В крайна сметка ние сме си вкъщи и решаваме кого да вкараме и кого не!

Разбрахте ли за какво са били милионите дадени от ЕС на Баце.Проглуши ни ушите,как ги е отвоювал за охрана на границата.Май охраната няма промяна,щом се готвят нови лагери.

Абе охлюв Баце го няма вече.Сега е твоя човек Радев.Помниш ли какви ги плещеши преди изборите Тоя като чу за 12 млн и готово- палатки.Представи си за 1 млрд какво ще направи. Льотчик.Толкова си може.Жалко че толкова хора му пояарваха

В Секретното допълнение към Постановлението от юли/208/ със ситен текст е написано, че лагерите могат да се ползват и от оргинални българи в скучай че докато са извън къщи кафявъци са се настанили в домовете им . Толерантност преди всичко.

има 1000 бежанци, ...............в България приемаме още и още. Тиквата ще сподели ли нещо? Аз не съм откраднал няколко млрд. и дъщеря ми не е в Хамерика. Не искам нашественици.

Ма ви д* ба евротолерасти направихте България катун.

Продават България за няколко милиона :( . За сега 3000, после още ще дойдат. Войната скоро няма да спре. Колко тъп трябва да си, че да не го разберат "управниците"? Всички са за разстрел! Долни продажници!

МС и парламент на тези палатки, а освободените места да бъдат запълнени с истински българи патриоти, милеещи за родина и сънародниците си християни!

Не казват истината ,защото една от точките във плана на Сорос ,осъществяван със НПО-та е годишно да пристигат по един милион мигранти във ЕС ,а една друга точка е заложена Християнството да не бъде най-голямата религия във Европа . За сега Тръмп и Вишеградската четворка само успяха от ЕС да го спрат и дано имаме такива политци и ние , защото във този план е заложено премахване на идентичноста на народите .

УЖАС!!! НЕ!!!

Кичо

Що чак на границата ей го де Креимиковци идеален за трудов лагер . Само един надпис на портала "Работата те прави свободен ",а пък има и приспособления за депортация ...през комина и дим да ги няма.

Видяхте ли сега за какво бяха прословутите 100 милиона евро, с които се хвалеше тиквата? От ЕС България не е получила и няма да получи нищо ДАРОМ! Първо си внасяме парите за еврофондовете, после уж ги получаваме, но с куп условия.

Хората бягат от войните на Путлер, нормално , демократичо и чисто човешко е да им помогнем, дори с палатки. Така правят толерантните съвременни демокрации, в азиатските диктатури човешкият живот няма цена, там всичко се измерва във лосион за вани и водка

Кичо

Ей ЛЯВ незнам да има руски войски в Авганистан и Ирак май некви кравари има и наши гастарбаитери ..

Значи предстои да бъдат изпратени тук. Това е резултата от галенето по тиквата!

Искам да попитам- наистина ли народа не се усеща какво става? Защо в цялата страна няма масови демонстрации, а не само в този или онзи град? Никакви избори няма да решат проблемите със заробването и унищожаването на народа по много фронтове.Сега наистина е моментът да бъде прочистена и изчистена държавата от всичко което народът не желае. От тук нататък ако не се направи необходимото... - просто не ми се мисли.

ще работят те вместо нас.така е по целия свят ,балък.живота може да е и хубав.

Глупако, тези хора не работят. Те никога не са работили и няма да се научат тепърва. Затова държавите им са мизерни и неразвити и идват в Европа. Защото са мързеливи хлебарки.

радостна новина само че трябва да се направят подобни лагери и по други градове.остават пари тези хора.

Аман!

И защо избраха Радев, същият като Плевнелиев, имигрантите приоритет, а българите кучета ги яли.

Така излиза, че са приоритетни. Тия няма да могат вечно да живеят на палатки и общините ще бъдат принудени да им осигурят по-прилични условия.

нормално нали?все пак са хора. да им се дадат квартири,да плащат данък.

Мръсни продажни предатели управляват България. Не са нужни лагери, а укрепени пунктове.

Бъдете сигурни, че ще се запълнят и препълнят за нула време и ще станат магнит за нови орди. И за какво бяха протести и подписки срещу настаняване на безделници, които само лежат и имат претенции за всичко? Парите за тях няма да идват вечно и някой ден ще секнат, и тогава кой ще ги издържа? Управляващите за пореден път доказват, кой им е по-мил и кой има повече права.

1) Който не минава през КПП - е нерушител на свещената граница на Родината. Това е престъпление. 2) Кльон, защитни заграждения, мини 3) Парична награда и домашен отпук за правомерно използвано оръжие срещу нарушителите на границата 4) Влезлите в страната мигранти - в лагери затворен тип и принудителен труд Казах!

Ами с това на практика не остана едно нещо, за което БСП и Радев да не излъгаха в предизборната си кампания.

Корнелия заби пирон в ковчега на БСП, или пък Герджиков работи срещу тях, новият областен се залавя с най-важната задача, да усвоява милиони.

ми сълзите на крокодила тетка от предизборната кампания.

все пак милионите,а не за охрана.. А как ревахте че Нинова лъже..

В нея хляба, в нея ножа! Да не го строи.

Много въпроси предстоят...

И тези същите, оправдават се с предишните и правят като тях, щели да им отпуснат 12 млн ерро, т.е. 24 млн. лева, по 8 хиляди на човек, а след това, кой мисли, важното е да се усвоят парите.

Е така управляващите да забравят някой да ги избере.

- НЕ СА БЕЖАНЦИ /НЕ ГРАНИЧИМ С ВОЮВАЩА СТРАНА/ - 15% СА СИРИЙЦИ /ПО ОФИЦИАЛНИ ДАННИ/; ОГРОМНАТА ЧАСТ СА МЪЖЕ В БОЕСПОСОБНА ВЪЗРАСТ;

Забравих: и пресекли незаконно границата на уж суверенна държава...

Къде ги тези бежанци.Аз невиждам такива.Има мигранти и то пресичащи незаконно границата. Благодарение на пазенето(по скоро непазенето) на границата от полицаи и военни,но които изпълняват нарежданията на управляващите, територията се пълни с неизвестни пришълци от афганистан,пакистан,иран и т.н. Управляващите са намислели нещо,щом: 1)Не ги депортират,а им търсят място за пребиваване 2)Не ги спират още на границата 3)Не търсят отговорност от Иран и Турция,че ги пропускат през техните територии

...

за началник лагер

Палатковия лагер да се ползва за депутати , политици и министри ,допуснали тези навлеци да са тук ... А,навлеците ...кой от където е ...

Европейската комисия ще отпусне 12 милиона лева за два палаткови центъра в областите Ямбол и Хасково, като общият капацитет на двете площадки ще е 3000 души, се посочва в прессъобщението. Както се казва днес 3000 дужи , утре 30000 души , а когато станат 300000 тогава , ще си поискат правата с оръжие в ръка. Същото тов се случи в християнски Ливан навремето, където сега само 25% от населението са християни.

Военни кораби в Черно море, бежанци от Турция и от къде ли не , върнати бежанци от Германия и Франция ,