Четирима руски военни загинаха в кола бомба в Сирия

Четирима руски военнослужещи са загинали, а други двама са ранени в Сирия след взривяване на автомобил чрез мина с възможност за дистанционно детониране.

Обратно в новината

Коментари - Четирима руски военни загинаха в кола бомба в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

любовта към освободителите има странни измерения!

Още в началото предупредих ,че Русия не трябва да се намесва в Сирия военно. Е някой я вкара в кюпа, а излизане от там няма. Тепърва ще сърба попарата, а да не казвам, че след края на конфликта, сметката за възтановяване ще бъде голяма.

Четверо российских военнослужащих погибли в Сирии 16 февраля при подрыве автомашины на радиоуправляемом фугасе. Майор Павел Козаченко. Лейтенант Вадим Магамуров - две мисии в Сирия, една в Донбас 2014. Според Олег Викторов тези "съветници" са съветвали едни сирийци как да убиват други сирийци, за да не може да мине катарския газопровод за Европа. В това време след индексациите на пенсиите гречката и боба станаха деликатеси за руските пенсионери.

Колкото и да са дразнещи руските тролове, днес пачаврите от другата страна им скриха шапката по мерзост. Каквито и да са руснаците, те са в Сирия за да унищожат същата, че и още по-лоша порода двукраки човекоподобни като тия, дето 5 века са ни клали. За разлика от някои други, дето както и тогава пак подхранват ислямистите. България няма интерес от свръхвъоръжено гнездо на фундаменталистки ислямисти през една държава, която сама е поддатлива на такива влияния. Ако форумните проститутки не сте го схванали, проблема си е ваш. Мир на душите на 4те войника.

държите се неуважително обиждате ме с години роднините ми заплашвали сте ме няма как да искаш уважение от другата страна честно казано се държа дори доста по-важително отколкото заслужавате вие наричате враговете си не хора например украинците - укри честно казано не съм краен само за да запася някакво себеуважение убийството на хората в малазийския самолет беше шега за вас невинни хора лекари деца изобщо не ми говорете сега

стрелочнико, в случай, че сте забравили, тези коментари не са само място, където форумните тролове да се вихрите. Те са и място където и ние, останалите поне отвреме на време да можем да изразим мнение. Не съм видял до момента някой от вашата порода - без значение на кой господар приемате сребърниците (центове или копейки)- да проявява дори следа от съобразяване с България и хората живеещи тук. Така че грам не ми пука дали според вас се държа уважително или не. Ако искали уважение, да сте били проявили такова. Колкото до конфликтите - България иска неутралитет. Спрете да ни забърквате в игричките си на стражари и апаши.

един ден преди рождения му ден от инфакрт бог да го прости и него но много лъжи изрече този човек

Така е. Но Бог да прости!

Allahu akbar!

от началото на кампанията общо двадесет и шест (заедно с тези 4 души от статията). много зарадвани има тука - лесно е да се доказват в интернет и да вият срещу терористите и бежанците с чашката и салатката. айде,, беж на фронта.

Да бе мирно седяло не би бомба видяло. Още колко Рускини трябва да останат вдовици за самочувствието но жужата Путин?

Според американски изследвания повече от 25% от мюсюлманите симпатизират на Ислямска държава, а като чета коментарите в България са повече дори. Не беше ли Ислямска държава бомбандирана и от американците или сега станаха вече приятели щом убиват руснаци?

Уя ми ли дирят в Сирия наглите ватници? И тук ще ги подкарваме,че станаха много по морето.

Съд за путин че праща на заколение млади русначета.

писали преди мен - дали сте на "ти" със себе си и особено с близките си?

Умрелите четирима руски джагалина по 70 девици ли ще получат или ще си ги разделят.

Ши чаками Путиту батииии. Тоз много хубаво!

Още една хубава новина, Чуркин и той умрял!

Има ли таквоз име ве

Слава Путлеру!

Дано четирите руски кучета да не са пукнали веднага а да са се мъчили с часове.

От новините днес.Американците в България са окупатори, а руснаците в Сирия освободители.

На руснаците целеносочено започват да им пускат крав в сирия---Тръмп им каза -четрябва давърнат Крим или го платят--В Руссия настъпва глад---зърното есвършило--посланника Макарав ни размахва морковчето -Южен покот и баламосва------хубави времена

Русия е световен производител и износител номер 1 на зърно. Даже не могат да го съберат. Един от тяхното земеделие се молеше реколтата да е "слаба" щото имначе няма къде да го съхраняват.

Немат твърда пшиница дето са прай леб от нея

Да така е. Даже от зърното дето не могат да приберат и съхраняват правят магистрали и космически кораби... Въобще - много са яки. Сега от носталгия по миналото и според новата мода "Ал'Путин Акбар" са въвели отново купонна продовоствена система.

Ще има скромно празненство с голи кючеци тази вечер в "Америка за България". Поканени са и гости от "умерената" "сирийска" "опозиция".

Има нова концепция при терористите. Ако някой терористи се взриви му се падат 50 девствени русофила..ха.ха

Да не станеш русофил, ей, при такава "концепция"! Само дето няма да си девствен.

Сега, за всеки от четиримата руски войници, ВКС ще прати по 100 талибани при хуриите!

Имам съмнение ,че тази акция е дело на някоя от "партньорските" западни специални служби,които сега пребивават в състояние на ярост заради провалите си и предстоящата загуба на влияние в Близкия изток

Тъжно би било ако в Русия на Червения площад са ги гръмнали. Но в случая са в чужда държава, с оръжие, окупационна войска воюваща срещу местното население. Ерго - полчили са това, за което са дошли.

Да би в Русия седели, не би бомба в Сирия видели.

хубавото е че ще има руски вдовици по нашето черноморие летоска..ха.ха

Турците явно искат да изравнят резултата с руснаците! Дето ги бомбандираха по "погрешка".

Хубави новини!

Джурналята се доказвате всеки ден като много долна и необразована общност. Колата не е бомба, а е преминала над IED (Improvised explosive device) което е задействано дистанционно.

Капитана, де я видя тази библия при руските рашисти! Може би сред руйните на Изт. Украйна, където главорези от чечня крещят: "Путин акбар"! Или при най-голямата джамия в Европа открита в Москва лично от Вожда!

TOLERASTIA

Четири руски свине по - малко дано не оцелеят другите или да останат сакати.

Надали има по-мръсна свиня от теб!

Руската

Дано Провидението направи така,че цял живот да ходиш сакат.

Никой не казва нищо за виновника за тяхната смърт! И това не са професионални войници, а НАБОРНИ! Еврейчето от Кремъл не дава пари за професионална армия, нали си има пушечно месо! НО на големите русофили тук не им пука за смърта на 4 хлапета-наборници, а само лицемерничат и плюят отрова срещу всеки антипутинист!

Каквото търсели са го намерили.

Още не са го намерили. Американския ти задник.

съдбата, пратени са от путлер да саботират доставките на катарски газ за Европа, по-евтин и по-качествен от болшевишкия, т.е. да вредят на Европейската Икономика, включително и на Българската. Получили са заслуженото.

Мюсюлманска подлога ! И за ибрик не ставаш. червейче !

Жалко за русначетата! Във всяка война има жертви. По време на Втората световна война Русия даде милиони жертви, но строши гръбнака на фашизма. Нормално е и сега да даде жертви, след като тя отново спасява света от ислямската чума... Не разбирам защо соросоидчетата се радват. Да не би да предпочитат корана пред библията?

Аз лично предпочитам науката. Разбира се никой не задължавам с нея, но не смятам, че всяко мнение е еднакво важно.

Filip Vasilev

Ако дойдат брадатите главорези, хич и няма да те питат, какво предпочиташ!

Мирно,капитане! И започвай да четеш история. През ВСВ СОЦИАЛИЗМА СТРОШИ ГРЪБНАКА НА НАЦИОНАЛ-СОЦИАЛИЗМА. Ясно ли е? Утре ще те препитам какво си научил!

anubis7

Мир на праха им :( Майтапа си е майтап, политиката си е политика, живота си е безценен.

Последно, само когато убитите са от "нашите" ли ще настояваме за човещина и почтеност? Спомням си доста хора тук, заклеймяваха българските войници в Афганистан, но сега гледам са много притеснени за истинските си сънародници и някой да не каже нещо лошо за тях. Та? Кога ще бъдем човечни?

На война като на война ... и това предполагам е едва 10% от реално случващото се там, познавайки руснаците мога да си представя какъв е бил отговорът им...

че са дали още два трупа фира.

Болниците не могат да ги срутят втори път, още са си в развалини, а и училища май не останаха.

cрaнe пада. Отврат!!!

Да си бяха стояли в русия щяха да са живи и да пият водка

лосион, ама не знам кое е по-хубаво, като вариант.

Заглавието на статията е шедьовър на журналистическата мисъл.жалко за загиналите.

Според заглавието на Дир-а излиза, че са били камикадзета в "кола бомба". Защо е написано така? Може би, за да се избегне отговорът на въпроса кой ги убива и не иска мир за САР...

Ми на война като на война, това не са наборници, ами професионалисти и това им е работата. Да не говорим що цивилно население изтрепаха, щото са "много добри". Тъй че за тях не ми е жал.

Изпълнявали са си задълженията да избиват жени и деца, за да увеличат бежанския поток към ЕС!

Човек трябва да има малко срам като плещи простотии за умрели хора, ама ключовата дума е "човек". Изпълнявали са си задълженията. Мир на душите им. При трудовите злополуки е същото, ама при тях никой не се дере от злоба.

прав си почети сега паметта на никола петков убит от руснак с чук след дни мъчения

Почетен! Надявам се да отговориш със същото, поне в тази новина!

Жал те е, че не бил убит с американски чук ли?

TRAGI4NI OTREPKI

Знаем как отмъщава руснака! Видяхме в Афганистан така отмъсти за пердаха там, че чак ссср се разпадна! ХАХАХАХАХАХА

Бой и еbn е се не връщат.

В Авганистан на един убит руснак се падат по 100 убити талибана. И то по официали статистики. Тка че урока от Втората свертовна явно са си го научили.

Тук има 2 новини: 1. Руската армия се сражава в Сирия вместо някакви Асадовски милиции 2. Руснаците загиват, като ги гръмнеш. Те и 20-ина загинаха вчера в Донбас, обаче онези, понеже не могат да са там, направо ги кремират в полевите крематориуми, дават 5 млн рубли на семействата и ги забравят

"Четирима руски военни загинаха в кола бомба в Сирия" И кой ги е качил в колата бомба, аман от такива статии и заглавия.

Е, сега жална ви майка! Знаете ли как отмъщава руснак?! Питайте някой оцелял германец от онова поколение...

КОЛКОТО ОТМЪСТИХА ЗА ГРЪМНАТИЯ РУСКИ САМОЛЕТ. ЧАК В СТАМБУЛ ХОДИ ДА СЕ КЛАНЯ ПУТЯ.

е то деца и болници в сирия не останаха.... бог да ги прости момчетата ама путлер е изрод а руснаците тъпаци дето го подкрепят

акива изроди като теб трябва да бъдат трепани с лайняната лопата, зашото нямаш грамче човещинка.

ЖАЛКО ЗА МОМЧЕТАТА, СТАНАХА ПУШЕЧНО МЕСО НА ПУТЛЕР.

Кой ги кара? Нали те си го избраха. Да умират

Отишли са за пари да убиват - не са ги пратили насила!

Майките им сигурно са ги пратили в казармата, за да мрат в няква далечна страна в името на денгите на Еврейчето от Кремъл!

Не посрещат ли освободителите с хляб и сол? Или съм гледал друг филм...

Абе объркали солта с барут,тъпите талибани:)