Булгаргаз оправда по-скъпия газ с прогнози за скъп долар

Булгаргаз оправда исканията си за по-висока цена на газа с прогнозите на БНБ за скъп долар през следващите месеци. Това ще оскъпи петрола и алтернативите му.

Обратно в новината

Коментари - Булгаргаз оправда по-скъпия газ с прогнози за скъп долар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

симо

Мдааа ето как елегантно и невидимо америка бърка в джоба ни , но нашата ярост е насочена към булгаз,мутри ,комунисти ит.н.......Преди да купи всяка БОРСОВА стока купувачът има или няма долари превърта своята валута/левчето в случая/ през курса на долара и чак тогава си купува газта ......Та от всяка транзакция в гърлото на чичо сам постъпват доларчета.....а ние се дръвчим помежду си...

Монополи и мафия - това е българия!

Чудна работа! Как така на базата на някакви "прогнози" бандит газ ще си разиграва коня? Ами при прогноза за края на света, дай да вземем да обираме банки, та белким си повижеем царски. Смешници :р.

На база "прогнози" дерат и от топлофикациите!

Тия от Булгъз големи титани на мисълта ще излязат, също като великия Боко Мисълта. Доларът не е ясно кога и с колко ще скочи, но те си искат увеличението в аванс.

го играят борсови спекуланти на наш гръб....Бравос! Доживяхме.

Че дайте да направим цената тройна, защото долара МОЖЕ да поскъпне... Обаче ако долара падне обратното е НЕВЪЗМОЖНО???!!!???? Плоска логика и утвръждаване силата на МОНОПОЛА!!!

И ПОЧВАЙТЕ БЕЛЕНЕ! ЗА ТОВА МОЖЕ :)

така е нали искате Американски газ ами на ви :) ай да ви е честито :) хахаха

долара като се вдига и ние вдигаме а като пада вдига се рублата и цената също ...просто и ясно

на Булгар Газ е в сервиза ми - как познаха че долара ще се качва ? Тва да не е като да ям боб и да знам че ще произвеждам газ....май много се пооляха, за сините си очи пари няма ли да вземат?

билета трябва да поскъпне щом газа тръгна нагоре.ОТ утре е 2 .20.

Лъжете, изроди алчни!!! Защо когато долара беше надолу не свалихте цените, крадливи червени мутри!!??

Ама изчакайте поне $-ът да поскъпне, бе, корпоратори...

И тия станаха ясновидци. Ами , ако долара падне и дори се срине, кво ще правим - хахаххахахаха

Тия с този руски газ са големи гадове. Аз ползвам природен газ за отопление и откакто се свързах досега са го увеличавали сигурно пет пъти. Когато се свързах преди време към мрежата давах в студените месеци по 100лв, сега по 450, им се вижда малко, а иста още да го увеличават. Поне тези пари за газа да ходеха в държавата, а те хранят яко по веригата гадове чак до Путин....

Ми ся, то има и прогнози за нарастване на доходите на хората. Затова предлагам, с прогнозните левчета да плащаме и прогнозните цени. Иначе казано - с обещания!