БСП иска замразяване на депутатските заплати

В началото на следващото Народно събрание БСП ще внесе предложение депутатските заплати да бъдат замразени, обяви лидерът на социалистите Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - БСП иска замразяване на депутатските заплати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мда.

комунистите родината изграждат... бсп.... комсомолците .... герб хохохохохохохохохохо

А Винету ако го беше предложил щяхте да сте предоволни ? За това трябва МОЗЪК

А НА БАС , ЧЕ И БЕЗ ЗАПЛАТИ ПАК НЯМА ДА СИ ИДАТ А ЩЕ ОСТАНАТ ДА КРАДАТ

ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ НА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА И ТО НА 4 ЧАСА --- АКО НЕ ИМ СТИГАТ ДА РАБОТЯТ НА ДВЕ МЕСТА

ЗАМРАЗЯВАНЕ ЗНАЧИ СЪЩИТЕ ЗАПЛАТИ ВСИЧКИ ПАРТИИ В ЗАТВОРА И В СИБИР

На бат'сали колегите (бат'салитата) много лошо си вършат работата и заплатите им трябва да бъдат намалени наполовина ! Парите за консултанти не трябва да се дават на дупедавците, а направо на консултантите срещу писмени консултации, които да остават в публичен регистър и в библиотеката !

Докато е размразено краденето и нулеви заплати не помагат.

Ако и аз имах по десет-петнадесет бона месечно, и аз щях да искам да ги замразят, т.е. вечно да си ги взимам независимо какво става в политика и икономика. Тази новина не ме кефи, по-важното тази вечер е, че Никол Кидман страдала от педофилия или там нещо подобно.

Ако може бих замразил всички членове на най-престъпната организация БСП,само за 20-30 години,за да се оправи България.

хайде ,вадето черното знаме над позитано, почвайте да ривете - умря виталий чуркин...

Ама за какво им са на Нинова,Добрев ГерговГущеров,Овчаров и т.н. заплати.Те са МИЛИОНЕРИ. С какви пари живее сина на Нинова в щатите"?Крадеца Добрев колко имота има.Гущеров във Австрия строи ли социализъм.Аман от популизъм. Тази жена отгоре на всичко се оказва и зверски невъзпитана,само пищов и липсва.

А овчият и мазняровата са със супер луксозни апартаменти във Виена! Пестили са от закуски... но не от своите, а от тези на своите лумпенизирани фенове!

Намаляване, намаляване - замразяване на високи нива звучи несправедливо за данъкоплатеца.

Гадовете всичко изчисляват с тази СРЗ, като са толкова ларж да вземат да изчислят и МРЗ чрез нея, ама не им стиска!

ама тия само искат после се отказват еми дай за да ти дадати и аз искам по висока пенсия ама.....

БСП иска замразяване на депутатските заплати Аз пък искам замразяване на цялата ни корумпирана и крадлива политическа класа, поне за следващите 1000 години.

Депутатската заплата е 7 минимални заплати. Средна заплата никой в България не получава за да служи като мярка за заплащане.

Г-жа Корнелия Нинова кога ще престане да се заяжда с бившето правителство?

ЦИРК! Всико на тезгяха - Ганщвци/Ганки, запретнали омазнени ръкави,крещат неистово: насам нарооодеееееее (простий/наивний), мойта свиня е най-хубавааааа!

бсп и герб които обещават високи заплати пенсии,лъжат,не вярвайте че ще има увеличение толкова голямо,всичко е един балон,и другите партии РБ тия пък са от кол и въже събрани от всички правителства до сега които крадоха държавата 27 г. не им вярвайте ....правят кви ли не сметки само да минат 4 % всичко е лъжа

То бива- бива,ама чак толкова да те страх,че ще загубиш, та си готова на какво ли не изцепване само заради властта. И сега като кажеш ние повярвахме (защото сме балъци) а вие все пак ще си получавате същите,а може би и по високи заплати.

Нема ли да пуснат в някоя парламентарна ггрупа?

Ама и работа да вършат. Каот намалят заплатите съвсем няма да вършат работа.

Това е Кирил Добрев, а не Николай Добрев !

Не замразяване а АНУЛИРАНЕ НА ДЕПУТАТСКИТЕ ЗАПЛАТИ!!! Те и така най-нагло заявяват, че не живеят от тях!!! ами те просто едва смогват да изхарчат подкупите, горките!!

По този въпрос др.Курнела е назачила за ЗКПЧ на БСП,др Иво Христов ,които ще провежда полит просветата с клановете Гергови,Добреви,Зафирови,Паргови и др ,ще им чете Комунистическия интернационал ,докато най после ги огрее революционния плам и си върнат милионите на пролетариата!

Са съгласни и без заплати да работят,само да са на власт.Народе представяте ли си за какви кражби става въпрос,ама много от вас са Тъпи и ще ги изберете,после ще питате защо МИЗЕРСТВАТЕ

Хайде стига стези изтъркани номера. Защо не намалите партийните дотации а говорите за заплати.

Доста евтин популизъм. Вие сериозно ли си мислите, че те разчитат само на тези заплати. Повечето депутати участват поне в една комисия. Това са допълнителни пари. Но най голямата далавера е от лобизма.

Истината е, че Нинова е заповядала на депутатите си и те с готовност се съгласили да раздават на бедните целите си заплати. Понеже щяло да прозвучи твърде популистки, не го обявяват отсега, но е така. Ще видите след изборите. Най-сетне ангелите са слезли от небесата само и само да станат депутати от БСП!

И луканката щели да намалят. С 5 сантиметра.

ЧЕ СА АНГЕЛИ, АНГЕЛИ СА, АМА ТИЯ ОТ КАТРАНА!!! ДОВА Е ДЯВАЛСКА УЛОВКА, ПОПУЛИЗЪМ!!!

Когато се обсъждаха заплатите? Помниш ли, Нинова? Ние помним.

За 27 год. замразиха пенсиите на хората. Раздуха заплатите на бюджетните хрантутници и на калинките. Всички, които дойдат крадат.

Никакво замразяване. Да работят за 500 лв. на месец. За да им дойде акъла в главата. А Ниночка да раздаде милионите, които окраде от Булгартабак Холдинг на бедните

Нинова, давай да сменим технологията изобщо;) Да речем- рейтинга на всяка обществена институция да се взема за база при определяне заплатите на пълнежа в нея! Примерно: - НС - рейтинг сред суверена около 8% - значи базова заплата на депутат=8% от СРЗ в обществения сектор;) - Прокуратура - къде 6 % - прилагаме същата формула; - Съд - към 7%........ И така - за де що се сетиш хрантутник на държавната трапеза;) Мисля, че тези заплати са най-справедливи, пък и най-накрая наистина ще разберете от 1.ед.ч. как живеят да речем една голяма част от бг пенсионерите, за които всички без изключение така милеете преди изборите!

Народът иска размразяване и връщане на всичко откраднато,за да съществува.Иска възстановяване на откраднатите пенсионни фондове и откраднатите спестявания от фалираните банки.

Дано спестените пари покрият разходите на американските военни, дето договори спартанецът Радев.

Дано покрият разходите за генерала Деси , на американците им ги поемат разходите от Пентагона !

Винаги съм знаел че левия електорат не е най-образованата и мислеща част от обществото , ама тая простотия дето я е измъдрила днес Корнелчето си е и под тяхното ниво на интелигентност ! Ако бях редови социалист бих се обидил че моята лидерка ни взима ептен за лапнишарани !

Сега ще се надцакваме ли?!: -ГЕРБ ще заяви да се намалят с 20%; -ДПС - с 30%; -мишоците около Кънев - с 50%; -патриотите ще се колебаят до около 70%; -Марешки - да няма заплати, той ще си им плаща! -останалите "люспи" от разни партийки - ще са против, защото само от това живеят, иначе-на борсата...

Дир.бг, спрете се вече. Вие независим сайт ли сте или трибуна на Позитано 20. Само позитивни и бодри новини за другарката Нинова и нейните "блестящи" идеи за светло комунистическо, пардон проевропейско бъдеще

Само ти ли не знаеш кой е собственика на сайта !?

Тя ако вземе власта тези фондове за подпомагане на ,,млади предприемачи"в петстотинмилионен размер които ги предвижда ще са тъкмо за това!Директно преливане на пари от бюджета във фирми на ,,нашти" момчета,може и момичета!Ще се нароят хиляди Прасеевски ,,преуспели млади бизнесмени" ,а бедните ... бедните да плюят по Европейският Съюз който ни дава милиарди за инфраструктора и справяне с миграцията и да хвалят Нинова,Радев и техния шеф!

Вести.бг: "Рекордни заплати очакват новите депутати, които ще бъдат избрани на 26 март. Основното им възнаграждение ще бъде 3210 лв. Това е с 234 лв. повече, отколкото на вече заминалите си от 43-ия парламент сочат данните на Националния статистически институт (НСИ). Депутатските пари са равни на 3 средни брутни заплати в обществения сектор за последния месец от тримесечието. За декември сумата е 1070 лв." НЯМА ПО-ГНУСНИ СЪЗДАНИЯ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ!

Нинова , ГЕРБ ли се опитваш да изкараш виновни , че са повишили средната заплата на 1000 лева !? Вместо да замразяваш заплатите на депутатите , вземи им намали бройката и промени коефициента - да не е три пъти средната заплата , а примерно 2 пъти или 2.5 пъти ! Аман от див селски социалистически популизъм !!!

точно така - замразете им ги за да започнат да крадат още повече. По-малоумни идеи няма ли да измислите? Цялата система е за сриване и преструктуриране.

Поредната популистка тъпотия. На всички е ясно, че депутат с една заплате не се изхранва. Цялата истина е, че депутат се става за да се лобира за този и за онзи, за прокарване на угодни закони и тогава говорим вече за милиони. Далеч съм от мисълта, че Курнелчето и Боко са само на едната си държавна заплата. Ама народа вече не е прост!

Вие си гледайте добре работата, за която сте избрани и спрете да крадете.Пък ще преживеем заплатите ви.Ама пусто,че и заплати и крадене искате.

И тия дето взимат са им много. Някои мълчат като риби по цял мандат и само натискат копчето.

Някои и копчето не натискат, защото влизат в пленарна зала от дъжд на вятър и то за по малко.

Обаче не искат намаляване на броя на депутатите на 120 и намаляване на партийната субсидията от 11 на 1 лева. Пак с трици маймуни се опитват да ловят

нинова иска това,нинова иска онова,а КОГА нинова ще почне да дава,че то искането не е като даването

Тези двамцата и Георги Гергов отдавна са милионери. Не им пука колко лева е депутатската заплата.