Служебният кабинет продължава санирането с пълна сила

Прегледът от трите седмици показва, че МРРБ е в сравнително добро състояние. Одиторите са регистрирали съмнения за нередности при някои обществени поръчки.

Обратно в новината

Коментари - Служебният кабинет продължава санирането с пълна сила | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мдаа, Грабежът продължава и със служ-ебното правителство на ЦРУмен Крадев. БСП=ГЕРБ=нДСв=ДПСДСБДЦ,АБВ+ДОСТ. Ама вие какво си мислехте, като гласувахте пак за мафията?! Днес ни казаха, че ВТОРИЯТ милиард, дето си го откраднаха миналия месец, е "бил изхарчен още преди година - януари 2016"!!! Завършените сгради са 270, а са в процес на работа едва 2000. Значи по над милион за блок! Ми то да ги бяха съборили и построили наново щеше да е по-евтино, ако ги нямаше крадците от ГЕРБСП, НДСВ, ДПСДСБДЦ и т. н.

КАКВИ Е КРАДЦИ РАЖДАЛА , РАЖДА И СЕГА .........

САНИРАХ СИ КЪЩАТА-СРЕДНО 90 ЛВ НА КВ. МЕТЪР.МНОГО ХОРА СА ЗА ЗАТВОРА.АМА ОТ НАРОД ДЕТО 7 ВЕКА Е БИЛ РОБ ,ЧУДЕСА НЕ ОЧАКВАЙ.

Разбира се, че и 140лв. на квадрат са много! 90% от стойността се краде, затова е този неистов интерес към далаверата, гербаджийски измамници!

Заема включващ цената +откраднатото за санирането трябва да си го изплатят намазалите от програмата!!!!!!!!От къде на къде с парите на бедните данъкоплатци, които не могат да си платят на коминочистач ще се санират жилищата на и такива като Цвъки със 6 те апартамента !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Селянино,когато ни изгониха от къщите и ни навряха в панелките без право на мнение,ти наистина си викал ДИИ.Заради такива селяци,за да има къде да живеете в София,се построиха цели панелни градове-Младостите,Люлин,Горна баня.Така,че недей да виеш.Наистина панелките имат нужда от саниране,защото гаранцията им от 50 години отдавна е изтекла.

Намазалите от привилегията да живеят в моят град София,да го напуснат и да си отидат по родните места!

не достигала информация .....Съмнявам се да не достига.Правят си оглушки и понеже са навързани кметове и предприемачи ГЕРБ като свински черва се облажват с данъците на всички и сключват възможно най много договори за да кажат служебното правителство също сключва не само Борисов 2.Обаче цената е намалена от 290 на 140 както е насочено от служебното.

БРЦК

140лв на квадрат пак е много. Цялата програма е мижи да те лажем. За толкова пари половин нов атомен реактор щяхме да си купим! И нямаше да ни дреме за 'енергийната' ефективност, щото реактора щеше да покрие разликата между ефективните и неефективните сгради и щеше и да ни остане. Ако се отървем и от разните волтаици, ветрове и тн глупости на десеторни цени и хептен ще цъфнем и вържем!

12 милярда ЕВРО. Толкова струват на унгария двата нови блока. Това е цената. Оборудването, което в момента плащаме на руснаците е нищожна част от цената на централата.