”Ангелски полет” над карнавала във Венеция

С маски и костюми от минали епохи, десетки хиляди души се събраха на площад "Сан Марко" във Венеция, за да присъстват на традиционния "ангелски полет".

Обратно в новината

Коментари - ”Ангелски полет” над карнавала във Венеция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма нищо по-висше, по-красиво, по-велико и по-достойно за съществуване от Запада. Карнавалът е показ на това. Браво на венецианци. Ние се кланяме пред факта, че живеете в западна Европа и сте били държава тогава, когато тук, в България, са живеели само патици по блатата.

То пък голяма култура в един маскарад: триумф на кича и порока. "Ангели", ама подобни нападналите, танцуващи на песен с име "порочна игра"...

Ума ми не побира, как някои хора успяват да вкарат политика във всичко, та дори и в един културен атракцион?Толкова ли сме тесногръди и намусени, че да не можем да се зарадваме на красотата, независимо кой и къде я създава?

Това виолетово-оранжевото, ли е ангела дет лети?

Уникален град.Възхищавам му се.

Наслаждавай му се, понеже скоро ще бием шута на еврогейския съюз и ще го гледаш само през крив макарон! Какво се кланяте на еврогейците! Бъдете горди! Забравете за еврогейците! Бъдещето ни е необратимо свързано с нашия цивилизационен брат Русия!

Супертрол си, брат. Евала.

До кога гордите Българи ще се заблуждават от глупустите на Запада? До кога гордите Българи ще бъдат роби в еврогейския съюз? Вразумете се! Бъдещето ни е свързано с Русия! Русия ще ни даде уважението което заслужаваме! Изберете Нинова! Изберете гордоста! Русия е естествения приятел на България! Ще имаме работа и ще върнем гордоста си! Забравете Запада! Не ни интересува Запада! ЕС изчезва пред очите ни. Само почакайте изборите през идните месеци. Русия се възражда. И ще тече вода отново там, дето е текла. Соросоидния експеримент ЕС приключва.

България Е запада.Запомни го. Нямаме нищо общо с дивите племена то изток, дето сме се опитали да цивилизоваме с православия и език. Но уви от дивака само дивак става.

Тъпак. Когато тук НА ИЗТОК е имало цивилизация, култура, писменост, изобразително изкуство, архитектура, строителство, търговия, занаяти и най-вече много много духовност, твоите идоли на запад друиди мруиди келти мелти и не знам какви още тъмни степни племена са се обличали в кожи, яли са хора и са извършвали човешки жертвоприношения. В по-късно време потомците им на същите тези са се кефели как Инквизицията е горяла беззащитни жени по площадите. Тия същите вилняха и избиваха коренното население на няколко континента, колонизираха, грабеха, търгуваха с роби, биеха, експлоатираха, издевателствуваха и най-вече сееха много много смърт. В още по-късно време в 20-ти век едни уроди западни, пак от тези, които боготворите, извършиха нечуван геноцид в измислените от болните им мозъци концлагери. Пет века сме им пазили задниците от исляма, гледали са цинично как колят християни в сърцето на Европа и са помагали на султана със съвети и пари. Достойни синове на Сатаната са. Които им се кланят са същите като тях.

Никакъв запад не си,тъпако тъп,нито географски,нито културно,нито духовно. Дори подобни мекерета безродни като теб само изтока ражда,не и запада.

И ИМ СЕ КЛАНЯ :)) ...

Изтока си балсамира мумии и им се кланя.

сетих се как взривиха мавзолея на гошо тарабата голям кеф беше

и се кланя на идоли. Нормално.

Това е карнавал, не тая селяния в перник.

Е това се казва туризъм. Кмета им даже се изцепи, че се задъхвали и се зорят да посрещат толкова туристи. А сега да видим разликата. Нашия ресторантьор Благой Рагин приканва туристите с пепелници. Що щото те не искат да идват при такива условия. Ама как няма да пушите ве?! Я пушете!