Иракчани се сбиха със сирийци в Харманли

В бежанския център в Харманли е имало сбиване между иракчани и сирийци. От МВР - Хасково потвърдиха за инцидента.

Обратно в новината

Коментари - Иракчани се сбиха със сирийци в Харманли | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

какви са тия иракчани тук, бе? Нали в Ирак няма война! Нали там също пазим мира с наши военни и плащаме за това? По колко пъти ще плащаме за Ирак? Даже жертви дадохме. Тия какво правят тук? Че и на наша ясла? Къде са политиците да отговорят?

На добър час, да накараш някой политик в БГ да ОТГОВАРЯ за нещо..... Сбъркал си територията....

ИСКАМЕ ДА ИМА ПОВЕЧЕ СБИВАНИЯ МЕЖДУ ОРКИТЕ И ДА СА РЕЗУЛТАТНИ !!!

Знаете ли какво ядат в лагерите-хранят ги с риба,телешко,деликатеси-все с неща за които ние можем да сънуваме само.

В столовата да се дава само свинско и/или готвено със свинска мас.

От утре в столовата десерта само тиквеник... да си мислят, че проблема с имигрантите е решен... нали така каза Тиквеника.

Що ги тавнете бе? Даже им пратете един камион със секири и ножове! Паразитно племе, тъпи политически толерасти ни водят към рова.....

И за тия 63 човека охрана от жандармерията кой плаща? Чичо и стрина от мизерните си пенсиики.Длъжни ли са и канили ли са тия чуждоземни кърлежи?

Чичо и стрина плащат вече четвърт век простотията си, за да обогатяват 10-тина олигарха, които им плащат разсейващи забавления по ТВ със Слави, а повече от петилетка с Комиците, облечени като жени. Стрина и чичо са съгласни същите да се подиграват с българската баба, отгледала българския народ. Стрина и чичо нямат нищо против Азис, Калайджиев, Сашка Васева и всички простаци да ръсят цинизми в ефир и да възпитават децата, внуците, снахите им. И да мълчат пред селската мутра, пред кмета, дето дава дървата, пред БСП-събранието, където ги лъжат, че несгодите им са лош сън до пускане на бюлетината.

Миналата година имаше 30 ранени полицаи с счупени крака от камъните на мигрантите, какво чакаме през тая година да има 30 трупа ли? Ако е така да не правим избори и да закриваме парламента и държавата, ненужен е парламента?

В момента ние не разбираме, че сме в война с ислямския свят на тези пришълци, които нахлуват у нас! Нормално е всеки да показва, защитна реакция, а ние България, дори не сме информирани от медиите, че от 2 години насам ходимс примка на врата , която всеки момент моеee да ни обеси! Мигрантите нахлуват за да завоюват територия, а ни ги представят, като клети и нещастни бежанци, които са с по 2 моб тела по 400 евро и по над 3 000 евро в джоба, които ясно показват целта си! Вместо да се защитаваме, ние даваме задника си! Срам и позор!

Добре са направили. Да бяха извадили и ножове, пък да се изпоколят... най- добре биха направили. Никой не ги е викал тук! Да се махат към ШИБАНИТЕ си арабски държави!

Те курортисти тези примати, готвят им, пазят ги, защо бе джанъм, народа гладува, пенсионери измират, а ние хрантутиме ислямистките примати? Идиоти ли сме, или ни мислят за такива?

И кой е победил?

не знам кой е победил, но знам кой е наеб.н - българския народ, който в немотията си хрантути тези човекоподобни

Резултата ще го има утре в Еврофутбол.Аз сложих едни пари пък ще видим

Да припомним имаше ли имигранти преди САЩ и ЗЕ да унищожат светските държави в БИ и Северна Африка.. С приятели като САЩ и ЗЕ врагове не ти трябват

САЩ и Англия,Франция разбиха държавите в БИ и Северна Африка.....Те са виновните за тези хора........ От ЗЕ България е видяла само гадости

Ние самите сме си виновни . Щом продължаваме да търпим това, то ще продължава. ВСИЧКИ, абсолютно ВСИЧКИ политици са еднакво виновни. Тези,които бяха на власт и тези ,които са сега ,както и безброините малки формирования в този политически облак БЪЛГАРИЯ

Българските политици които управляват се назанчават от послствата на САЩ и ЗЕ ние само ги овластяваме .Подпобрката става там

Вън САЩ от България . Те са виновни за ордите които окупирата България

ама кои са победили,ало дира защо не пишете??и охраната на лагера много ви моля следващия път не бързаите да ги разтървате!!!

А? АМА КАКВИ СА ТЕЗИ ИРАКЧАНИ В БЪЛГАРИЯ БЕ? НАЛИ ПОЛИТИКЪТ НА ГОДИНАТА РУМЕН РАДЕВ ОБЕЩА ДА НЯМА МИГРАНТИ В БЪЛГАРИЯ? Румен Радев. 25 Октомври 2016 "Нелегалният трафик на мигранти процъфтява под носа на управляващите. Това говори за несправяне с мигрантската криза" ВЗЕ ЛИ СПЕШНИ МЕРКИ КАКТО ОБЕЩА? Румен Радев 26 септември 2016 "Румен Радев предупреди, че България може да се превърне в голям мигрантски център и призова за спешни мерки" КМЕТОВЕТЕ ВДИГНАХТЕ ЛИ БУНТ Корнелия Нинова БСП 07 октомври 2016 "Кметовете да вдигат населението срещу настаняването на мигранти, призова БСП" ЩЕ СВАЛЯМЕ ЛИ И ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО че Е БЕЗПОМОЩНО ЯВНО Илияна Йотова БСП 15 окт. 2016 "Според нея правителството е безпомощно" ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО Е ОПАСНО Корнелия Нинова 28 септември 2016 "Политиката на правителството спрямо бежанците вече е опасна за страната, обявиха от БСП"

без документи и нелегални ги врзщайте обратно на момента,какви са тия своеволия,едно време ги стреляха правилно

Незабавно изхвърляне от БГ на всички "бежанци" участвали в побоя! На нас побойници не ни трябват - вън!

...всички нашественици ван от Bалгарiя !...ван от проклетя EC и ван от терористичната организацiя NATO !...да си варнем дарjaвата !

пуснете хората на свобода.имат нужда от работа,от училища,от лекари!оон гледа ли?

Настани ги у вас да правят компания на семейството!

Ако някой си мисли, че тия хора ще седят мирни цял живот в лагера се лъжат.

Откакто видях репортаж за отношението на "бежанците" към хляба вече никой не може да ме убеди, че това са бедстващи хора, които търсят помощ! Бяха го изхвърлили на земята, пликовете разкъсани и хлябът беше натрошен и намачкан..... Българите може да сме всякакви, да ни приписват какви ли не грехове, да ни мислят за роби, за расисти...., но ние имаме мъдрост, изпитана през вековете, че никой не е по-голям от хляба! И тези "бежанци" със сигурност в един момент ще го разберат, независимо по кой начин! Не може хората да ядат сняг от глад, а тези да се гаврят с хляба и помощта, която им се дава.

ние сме циганите на европа,поне така ни наричат..замисли се колко сме мъдри

Това, че някои в чужбина ни мислят за цигани не променя факта, че никой не е по-голям от хляба! А защо ни мислят за такива? Със сигурност знаеш, но мъдростта тук не би помогнала, ако няма кой да я чуе и приложи...

Животни. Тъпи. Религиозни.

правителствата на герб и бсп, някой ден господ, ще ги съди, за тормоза и издевателството над жителите на Харманли и България! Карат ми ги тук тези мангали,защото имат файда по 6 000 лв на пришълец, а ни уверяват и лъжат, че мигрантите не искали тук?!

"Иракчани се сбиха със сирийци в Харманли" внимавайте, да не се окаже, че това не са били нито иракчани, нито сирийци, а избиратели на местан и ердоган!

Добре де, нали не искат в България, тогава, какво правят тук тези изроди? Само ни баламосват, че не искали тук, как тогава са тук и то от 2 години най-малко?

Какво стана с Президента Радев? Къде е този борец против имигрантите?

Къде е Борисов да каже как са дошли като обикаля гр бразда и се би по гърдите ,че пиле не може да мине

Бай Ставри

Борисов е обикновен гражданин, но Радев нищо не прави, само лети насам-натам

Мамка ти тролска, дай нещо за Путин бе кьопек. Така няма да има центове..

Тука нямат право да заселват мигранти мюсюлмани. Вън мигрантите!!!

Вместо да чакат на опашка , българите да им сервират и докато ядът да им пеят ! Така ще се намали напрежението на изстрадалите нерези !

Бойко Борисов: Проблема с емигрантите тихичко го решихме. Да сте чували нещо скоро за Харманли?

Няма ли кой да им обясни на тези нашественици къде са попаднали и "имат ли почва" на тази историческа земя? Тук от векове сме много толерантни към хората, но не съвсем към скакалците от Азия, а този път и от Африка!

Те са като разглезени деца, идеалните консуматори, от които има нужда бизнесът в Европа, ето в Германия увеличиха и населението, не искат да работят в Даймлер, но нали купуват, а държавата плаща, с милиарди евро.

Благодаря за репликата. Но тава, което съм написал по-горе не е насочено към тези нещастници, които нарекох "скакалци", а към тези техните "спонсори", които им обясняват, че Европа е един "захарен памук" и като на (правилно пишете) разглезени деца им обещават сладки близалки!

Триумф на мултикултурализма!

с 60 жандармеристи, да не се избият , нищо ,че няма кой да опази нашите български баби и старци от циганската напаст...

Те така се предреждат и в магазините в Харманли както се оплакват местните жители. Вари го, печи го - все си е циганин.

Нали афганистанците бяха виновни за всичко, а сирийците и иракчаните бяха едни такива хубави хора, имидж изграждан от арабите в България. Истината е, че единствените, които могат да живеят с покрив над главата и имат желание да работят са именно афганистанците и иранците, но Германия е върнала в България само радикално настроени афганци, които са извършили престъпления там.

ако един мюсюлманин, трябва да избира, да емигрира между мюсюлманска държава или християнска, той винаги ще избере християнската. същото е и с черните, винаги искат да живеят с белите. проблема е, че най голяма омраза има между самите мюсюлмани, независимо да ли са шиити или сунити, те просто се мразят, а ако им дадеш и оръжие, за нула време ще превърнат българия в алепо.

Ислямът е измислен с цел да обедини враждуващите арабски племена с цел завладяването на света, тук ние сме ги спрели, но са завладели Северна Африка и са унищожили бялото население там, като са стигнали до Испания.

Ако работеха по осем часа дневно, за да си заслужат супата и хляба, нямаше да се бият. Толкова сняг имаше за изриване, боклуци за хвърляне, а тези примати лежат и искат. Пред столовата трябва да се строяват, да пеят и да влизат в колона по един. Като не им харесва, обратно и да разказват на съплеменниците си, че България не е курорт и никой не ги иска.

тия мърди що не си готвят сами? за какво въобще ни е таз паплач, че и да им подгъзваме, докато бедни пенсионери, деца и цели български семейства, едва оцеляват под прага на бедността? тези навлеци са едни агресивни, примитивни, необразовани същества, за какъв уй са ни?!? да им дават пари ако трябва и да се връщат отдет са дошли, да си оправят държавите, ай сиктир

"Един е пострадал с леки наранявания по гърба"... Егати смехорията, това повод за новина ли е? Ами тогава и аз да се оплача - оня ден цепих дърва и си сецнах кръста...

Ти поне си свършил нещо полезно

Трябва да се реши въпроса с пришълците , никакво оставане в България ! Качвайте ги в самолети и да се махат от България !

За тези 2000 чужденци българският данъкоплатец дава 20п00лв. на ден само за храна. Само изпочупените стъкла струваха 100000лв. на данъкоплатеца.

ето защо тези примати - т. нар. бежанци трябва да се разтоварват всеки ден с лопатата по 8- 10 часа и тогава няма да им мине и през ум да се бъхтят като гламави - нищо друго няма да ги оправи тези измекяри - вместо българският данъкоплатец да гърби заради тях, те сами трябва да си заработват храната и престоя в държава на европейския съюз - те тези мързеливци искат всичко наготово - както казах - ако им се уплътни свободното време с мотиката и лопатата няма нито да се бият, нито да се пререждат и дай боже да се интегрират

В Елин Пелин не били прави, че не искали такива. И даже скандал дигаха орките.

Оставете ги да се избият, а тези, които останат живи да се екстадират за нарушаване на общественият ред незабавно.

условията там са нечовешки. пуснете хората на свобода.

Пуснете ги на свобода и си заключете дъщерите у дома, защото за тях жените не са пълноценни хора и могат да им посягат, щом ходят сами по улиците. Имат друг бит и култура на поведението, братче!

разбирам те. пред тях си мишка и знаеш че жените няма да ти обърнат внимание,ако са свободни тези мъже.стани по-добър,не може все да умира козата на съседа.

По-добре ще бъде да ги пуснат на свобода,за да може народа да вземе мерки. Време е вече.

Предлагам вместо да пишеш глупости, да вземеш в къщата си един млад мъж афганистанец или иракчанин - така ще го спасиш от лошите условия в лагер в бедна държава, в която е влязъл нелегално. Или да му купиш билет...

имам.затова и имам мнение и база на сравнение.би било добре да емигрираш ти

Кичо

ОТ кой етаж да ги пуснем ?

Според мен това е от безделие. Млади, здрави и силни мъже - колко време ще траят спокойно? Трябва докато чакат решение, да им се дава работа, за да не се чудят къде да си дяват енергията. Да имат дежурства за чистене, сервиране и кухненска работа, да направят алеи и градинки, за които да се грижат. Има толкова работа, за която не се изисква нито квалификация, нито знаене на български език. Хем ще свършат нещо полезно, хем ще си заслужат вниманието, което им се отделя.

Е па не може. По еврогейските закони нямат право да работят докато получават помощи. Абе по-тъпо от меркелостански еврогей няма.

Кюфтета ли са пуснали, та е имало опашка?

Жалко че няма убити джингапойци !!! Дано се самоизбият в тоя лагер

Само като ти видя мутрата и минуса полита.