Издирват още 4 севернокорейци за смъртта на Ким Чен-нам

Малайзийската полиция съобщи, че издирва още четирима севернокорейци, заподозрени за убийството на заварения брат на севернокорейския лидер Ким Чен-ун.

Обратно в новината

Коментари - Издирват още 4 севернокорейци за смъртта на Ким Чен-нам | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Търсят се да се арестуват още 44 северокорейци от Нубиру и още 33-ма от Гондор. Приготвени са 12 чичовци на Ким, които да бъдат хвърлени на лъвовете.

Добър ден на всички.Нека излезе токсикологията и ще покаже.малко вероятно е да е починал от естествена смърт предвид факта че е можел да замени брат си като лидер на Северна Корея.Определено интерес има да е убит по нареждане на брат си.Все пак грозно -да убиеш полубрат си...вместо да се прегърнете и да ударите по едно саке.

И как ще го замени ? Сев. Корея не е монархия. Генералите заедно с Политбюро ще се съберат и ще изберат за генерален секретар някакъв пияница, който се мота по чужбина и не се е прибирал с години ? И той като сплоти народа, като го поведе ... За какво им е ? Починал е от инфаркт човека, така става - за една минута. Бог да го прости !

Ами пише,че северокорейците са роби,затворници,не излизат зад граница и си се поддал на пропаганда!

Много четеш български вестници!

Тия масово арестуват севернокорейци,пък после ще гледат,свързани ли са с убийството или не!Да изпратят 10 човека,за убийството на един ми се струва леко пресилено!

Аз и Агата Кристи съм чел, ама такава завръзка на кримка не е имало: "може би са го напръскали с отровен спрей, плиснали отровна течност в лицето или са притиснали до лицето му напоен с отрова плат, а също предположения, че са го уболи със спринцовка с напоена с отрова игла". А стига бе ! А защо не публикуват резултатите от аутопсията, дето пък не се знаело, ама няма открити отровни вещества ? Тя стана малко като с малайзийския боинг....