Протестиращи блокираха Околовръстното на София

Протестиращи жители на Горубляне блокираха движението на кръстовището на Околовръстното шосе и Самоковско шосе тази сутрин.

Обратно в новината

Коментари - Протестиращи блокираха Околовръстното на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Провъзгласете Народна република Горубляне и поканете зелените човечета ...Кръв ще серт гербаджиите!

Селяните от Горубляне да се научат да паркират. Направиха им път с нов асфалт в центъра където паркират в 3 реда с по 3 нарушения на всеки и едвам се минава през тях.

Защо не протестират, че станаха милионери, продавайки нивите си в Дружба и Младост, за строеж на кооперации и презастрояване. Налапаха се с пари, а някой друг трябва да им прави канализация!!

А бе хора с протести няма да стане ,напишете ги вашите искания на едно листче и ми ги донесете в ханчето .Ние патриотите толкова неща обещахме , че на вас ли няма да обещая.Може да го дадете и на Симеонов той е в Църна маца, не търсете Волен ,че днес не си е пил хапчетата и малко нервен.

Браво на протестиращите, че имат искане да се спрат продажбите на държавни и общински терени докато частните собствениците не бъдат обезщетени защото например: когато държавата проектира дадена инфраструктура, и с това се отнемат площи от частна собственост, през която преминава тази инфраструктура, в съответния проект пише, че отнетата площ подлежи на обезщетение. Много скоро след това свободните държавни или общински площи се разпродават и така чакащите за обезщетение "пият по една студена вода". Така че, хора от Горубляне, ако и вашият казус е подобен, протестирайте докрай. После ще е фатално късно! През разпродадени терени няма да ви прекарат нито канализация, нито път, нито каквото и да е!

А според мен всички имоти трябва да се намалят с 25%, ако искат да са в регулация. Ако си искат цялата площ, тяхно право е да си съдят и да си гледат картофи на нея.

Република Горубляне!

В София се ремонтира главно центъра.През година,две и пак и ипак.Кварталните улици са в окаяно състояние.А тези в жил.комплекси ,да има как сами да си ги ремонтираме.Плащаме данаъци ,винетки и се препъваме в дупки и трошим коли.

Да се направи нещо, за онези, които са подминавани години наред. Това не е само Горубляне, а повечето села и крайни квартали на София. Време и общината в София да почне да си върши задълженията по почистване, контрол и градеж. Освен за броя на депутатите е време да се намали броя на съветниците в големите градове. 69 за София е твърде висока бройка. Най-много 25 са достатъчно

каквито и да са резултатите на изборите , а аз твърдо вярвам че ГЕРБ ще е победител , та да допуснем че БСП спечели на кантар чрез измами и машинации то неминуемо ще и се наложи да се коалира с някого за да може да се възползва от мандата, а кой е склонен да се коалира с тях освен турците далавераджии от ДПС и циганите от Евророма , та ето това ни чака ако БСП спечели - нова тройна коалиция социалисти/комунисти + турци + цигани, всеки има глава на раменете поне с малко мозък в нея, та хубаво да премисли преди да пуска гласът си.

нали Курнели каза че асфалта не се ядял, тогава с претенциите към нея и генерал Деси , сега те командват парада поне до 26.03 .... после ще видим

"Гарантирано от ГЕРБ!" Тия защо чак сега се сополивят?!

A къде са парите за фандъкова,не може само да искате.

Ей много прост народ има. Какво общо има правителство или който и да е било с исканията на тези данъкоплатци? Всичи имат еднакви права и задължения, след като за младост може всичо така и за Горубляне трябва след като са о общ бюджет. А за онези "ГРАЖДАНИ" със собственото и компетентно мнение като не им харесва случващото се да се прибират по родните си места, но не те вече са софиянци 6 поколение и горублянци не са хора,защото искат това което им се полага

А пък 80% гласуваха от тези за Фандъкова! Баси тъпнята!

Ал

"За тази година Столична община отново не е предвидила средства за изграждането на канализация в Горубляне. " Отново! Борисов 2 пъти обеща на Горубляне да направи канала - веднъж като кмет и веднъж като премиер. Последния път бяха станали някакви наводнения. Ама то да обещаеш не е като да изпълниш. Междувпрочем като всичките Му обещания... Чудя се на пустия ни шопски мазохизъм - лъжат ви, мачкат ви и па тия си избирате да ви ... мачкат.

Да се премахнат всички гаражни бетонови клетки в София и собствениците да платят глоби

споко шопари, Курнели и Илияна свинЙотова казаха че генерал Деси е разпоредила да са построи самолетна писта в Горубляне та да може мъжо и генерал Радев да приземява и вдига самальот там

Нека най-напред Бойко Борисов им изрине фекалиите от пътя, а пък после ще мислим за самолетната писта!

то боко борисов като кмет не направи ништо за горубляне та вие го чакате на бел кон като премиер...

За какво им е канализация ? Трябва ни ядрена подводница,за да спрем агресията на Путин !!

Прави са хората. Борба е нужна !

абе тиквата и самоковската селянка ке ви оправат, ако ли пък не, то другарят кадиев и другарката йотова, па и курнелчето ше се включат

Асфалт не се яде, каква Южна дъга, бе?! Ще папате кебабчета.

столичаните си светят с айфона във външната тоалетна и пълнят септични ями:))))))как акат повънка зимата бе? с чук ли го трошат?

++++++++++++++++++++++

За какво им е канализация - построиха им небостъргач в съседство, че и друг още по-висок им строят до него. Това е достатъчно да се чувстват граждани. А канализацията лесно - една дупка на двора и се решава проблемът.

и не само ЛУД, но и побъркан! ШОП да копае! Че той знае ли от коя страна се хваща лопата! Това са АНДРЕШКОВЦИ

Искаме и метрото да стига до Горубляне!!! Искаме Парно!!!

Искамии и безплатен транспорт, ощи въглища и нафта за печкито... Искамиии, искамиии

Че не Ви ли стига порното , та да искате и парно.Хората се чудят как да се откачат от парното и ореваха орталъка а, Вие искате!!!

Защо пък не!Няма да е лошо.

ШЕ СЪКРАТИМ 90% ОТ АДМИНИСТРАЦИЯТА И СРЕДСТВАТА И РАБОТНАТА РЪКА ЩЕ Я НАСОЧИМ ЗА ПОДРЪЖКА И СТРОЕЖ НА ПЪТНАТА ИНФРАСТРУКТУРА

А бе алооо.., а не искате ли ВЪВ ВСЯКО СЕЛО ВСИЧКО??? Това са села бе драгиии ми съотечественици, защо си мислите, че сте в града и искали те всичко! Ами съберете си парите и си направете не само канализация ако искате и дворец на глупостта! Това са НАХАЛНИЦИ, които искат ние всички да им плащаме ЕКСТРИТЕ, а те да живеят в дворците си и на чист въздух, с НАШИТЕ ДАНЪЦИ! АЙ сиктир!

Не пиши глупости,не знаеш ли,че Горубляне е част от община Младост!

Плащаме данъци точно толкова,колкото и ти!Дишаме си нашия чист въздух,а на теб ако не ти харесва-отивай си в къщи на твоето село на чист въздух

Какви са тия селяндури, та да блокират пътя?! Като са си купили колиба в Горубляне да си сърбат "попарата" :)

Първото нещо което се прави е канализацията! Не само в Горубляне,в кв. "Малинова долина по целия булевард "Кл. Охридски" от студенстки общежития до окловръсрен път и нагоре няма канализация. Всичко е застроено от ляво и дясно.Каналните оточни води се разливат в канавките по булеварда,а трафика е интензивен,кола след кола и трудно се излиза от пресечните улици. Гласуват бюджети за други найстина важни неща,но за канализация няма средства. Фандъкова или не разбира или я заблуждават нейните съветници.Лятото целия квартал мирише на фекалии и канални аромати. Докога бе,фалшиви управници ! Браво на Горублянци!

къде бяхте през последните 5 години? къде ви бяха протестите? канализацията от вчера до днес ли се изгражда, що не протестирахте преди 3 месеца примерно или преди 5? без значение.

И тогава имаше протести,но кой ни чува?!

gonzales

задават се избори. като нещете Бойко гласувайте за Курнелия или Волен , или Каракачанов ... след година ще имате канал, ток , топла вода и джамия. успех !!!

Хахаха, освен джамия и потделение на красная армия :)

И един гоям в задника ти, ШОПЕ! Тогава ще се кефиш нали?

Там в Горубляне и тока често спира. ЧЕЗ не може да поддържа и инсталира ел.мощности. ХОРА властимащи помогнете на красивото Горубляне!!!

Наистина кръстовището на околовръстното с пътят за Самоков е критично място. Практически сутрин и вечер околовръстното се движи с такта на този светофар. Това е така, но след тази масова неблагодарност и оплюване към хората от Герб, които единствени направиха много за решаване на трамспортните проблеми в страната ни, ще се наложи да чакаме меопределено дълго докато някой се реши с тази неблагодарна задача транспортните магистрали

Защо ли протестират горубленци, ако е такова дереджето им, че те нямат друг изход, освен да протестират. Долу гербаджийската мафия!

А,КЪДЕ са ПАРИТЕ? Другарю Герджиков ,РОВЕТЕ,РОВЕТЕ особено в тези ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ свързани с изграждането на водопровод и канализации в местата ,където бяха "изпълнени" ТЕ в последните години!? РОВЕТЕ,другарю Герджиков,ПАРИТЕ са ТАМ,много лесно ще ги намерите! Левски е казал: РАВЕНСТВО пред ЗАКОНА за ВСИЧКИ,нали така другарю Герджиков?! НАРОДЕ????

gonzales

недей с това равенство , че България ще фалира окончателно. и баба Пена иска канализация у селото и основното движение на автомобили да се пренасочи извън селото , но ... няма равенство бе ,брат :-)

Къде са Десислава Иванчева и Георги Кадиев? Забравиха проблемите в Младост и сега се крият като мишки. Ами, Горубляне също е към Младост и те също имат проблеми. Или канализацията не е в интересите на Кадиев?

Що предишната кметица какво направи за Младост, включително и за Горубляне, то нямаше спиране при нея, беше забравила думите : стига крадене........ не й соса/стигна/ и на нея

И тия са, като ония! Срамота е, че в 21 век, селата около София, които станаха квартали, да нямат канализация.

Софийските селяни са с блокирали мозъци по принцип. Вчера карам из тъпото село - имам чувството, че наоколо е пълно само с говеда! Шофират безобразно, паркират и спират безобразно, мръсотия навсякъде...

герберистки тролол, цървул е тиквата, която е начело на бастунската ви партия!

Е точно това е проблема-безобразно каране и паркиране,задръстванията-те не са причинени от горублянци,а от трафика,минаващ през горубляне.

Че допреди няколко години и на кози пътека се радвахте сега искате Довършване на Южната дъга, я намалете темпото.

тая дъга я дробят седерастите, чийто наследник и съюзник са и герберастите вече 27 години, бе гробарче заблЮдено.

"За тази година Столична община ОТНОВО не е предвидила средства за изграждането на канализация в Горубляне"." обяснява всичко.

Браво на горублянци ! Къде спят задрямалите тикви от Требич, Мировяне и Нови Искър та не потърсят сметка за невежото изпъление на Северната тангент в отклоненията им към бул Рожен и самият булевард, ако може това третокласно шосе да се нарече булевард, в неговото "изграждане" под тангентата и свързването му със стария път/"булевард" ?? Да не споменаваме дупките и калищата по него !

откраднаха 3милиарда от нас и ги дадоха своите фирми от "строители-санировчици" на блокове. Те съответно като видяха, че плащането е сигурно, договорите подписани започнаха да правят каквото си искат и както си искат. Отговорнст - никаква. Така изтекоха парите за кализация. Благодарете н Боко и компания.

Търсете оня от Банкя , Буда ли Боклуков ли ! Той е виновен и Прасетката за лошата инфраструктура , нали асфалтирал всичко ! Обесете го за да освободите България от този Боклук Мутренски !

що не отидат в Банкя, там има един човек нарича се Бай Х.й, да го питат него, щото той "гради магистрали" и дори им режеше лентичките, много се бе специализирал,също така и една кака имаше с него, тя също помагаше за лентичките, те "градяха, строяха", питайте тях що е тъй при вас...

Искащи хора!Това е наследството от десетилетия...всеки да си отговаря сам, преход ли е, какво е. 9.09.1944 било социалистическа революция.Е, обратното не може да е прехода, пак трябва да е революция.

амче то толко много селяндури на едно място и боковистка селянка за кмет - как да се оправят като нормални хора?!

Браво, съграждани! С вас съм. Дано повлечете крак и за национални протести! Стига толкова преход! Стига толкова кражби и лъжи! Искам да живея нормално тук и сега!

По древна шопска традиция, като се строи къща канализацията е последен и досаден проблем, за който ако може да не се дават пари е най добре. Няколко десетки години по късно, след като вонята е станала нетърпима дори и за свикналите корави шопи а комарите колкото врабче, се взема най правилното решение да блокираме някой път. Колкото е по-главен толкова по-добре. За да може освен на тях да е гадно и на всички останали. Междодругото къде из софийските околии има канализация? 1. Престижния Драгалевци - с лайнярките. 2. Бояна същата работа. 3. Горна Баня - лайната текат по улиците, за кеф на тези които живеят най отдолу. :D 4. Кв. Бенковски - копаха свързаха 4-5 къщи, заринаха и сега отново... Абе протестирайте си, не ми пречите!

Протестиращи блокираха Околовръстното на София... ---- ша са опраим когато протестиращи блокират източните граници на Италия, Австрия и Германия... или още по-добре ако издигнат разделитена стена по 13-тия меридиан на евопата... Балканите - зона свободна от запада!!!

Лиляна Павлова и началникът й Борисов - в затвора! 2 милиарда лева от българските данъкоплатци бяха откраднати за "саниране"! Откраднати от гражданите, вместо да бъдат дадени за общо благо!

Следващият път пак гласувайте за Данчето.

Поканете и ТИКВОНОВ БОРИСОВ И ЛИЛЕНЦЕТО -че и те да ви питатс какво право протестирате-те ще ви подкрепят

тъпи шопи , все някой им е длъжен нещо, като не ви харесва ....аре у лево....а върхът на нахалството им отделен бюджет и други да им изградят канализацията .... още претенции има ли ????? ....евентуално питейна вода от Антрактида и други ексти ????