БСП реди окончателните листи за изборите

На заседание Националният съвет /НС/ на БСП утвърждава окончателно листите за предсрочните парламентарни избори.

Обратно в новината

Коментари - БСП реди окончателните листи за изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

1.Милионер с куфарче 2.Обикновен доносник от ДС 3.Капиталист от заменките 4.Крадец с дълга практика 5.По бащина линия,наш човек. 6Попаднал случайно,млад човек,заблуден и оплетен в обещанията. 7.Завърнали се от чужбина,деца на известни БКП апаши,учили с откраднатите пари. Гласувайте за тях.Те са се доказали във времето ,че знаят как,кога и къде може да се усвоява.

ПРИВЪРЖЕНИЦИ НА БСП ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРЕФЕРЕНЦИЯТА ПРИ ГЛАСУВАНЕТО ЗА ДА ПОДРЕДИТЕ ПРАВИЛНИТЕ ХОРА

Само глисти в тези листи.

ТИЯ НЕКАДЪРНИЦИ ОТ БЕСЕПЕТУ ЯВНО СЪСВЕМ ЗАКЪСАХА С КАДРИТЕ !ИЗДИГНАТИЯТ ОТ ТЯХ ПРОФ ГЕОРГИ МИХАЙЛОВ ДОВЧЕРА ЛИЖЕШЕ ГЪЗА И ТОПКИТЕ НА ОЛИГОФРЕНА МОСКОВ ,А ДОКОЛКОТО ЗНАМ ЩЕ БЪДЕ И ОБВИНЕН ЗА ПРИЧИНЕНИ ЩЕТИ НА ХЕМАТОЛОГИЯТА ЗА МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ! ЯВНО СТЕФЧО ДАНАИЛОВ,КОГОТО МИХАЙЛОВ ЛЕКУВАШЕ, ИСКА ДА ГО СПАСИ ОТ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ!ЕГАТИ ОЛИГОФРЕНИТЕ!ПЪЛНА СГАН ОТ ПЕДЕРАСТИ, МИЛИЦИОНЕРИ И ШИЗОФРЕНИЦИ!БСП +БКП+ДС+ДПС= 27 ГОДИНИ ШИЗОФРЕНЯСАЛА БЪЛГАРИЯ!ФАКТ!

Новите лица в листите на БСП са синове и внуци на бивши партийни величи1 - дъщерята на Нора Ананиева, дъщерята на Георги Пирински, внукът на Пеко Таков, внукът на Стоян Михайлов и т.н. и т.н.

Листите са подредени отдавна.Те са по наследство.Бащата от БКП,предава мястото на сина от БСП,синът ще го предаде на детето си от "БСП за България"и т.н.докато изчезне България.Не може друг да се бърка при разпарчетосването на Родината ни.Аз само питам,като сте на власт,през целият ми живот,какво направихте за мен.Обещания,обещания и стигнахме дъното.Какво?Още ли да дълбаем?

На всички е ясно,че родната майка на Герб е Бсп,но ти само плюеш гербсджийте,явно си КОМУНИСТИЧЕСКО ИЗЧАДИЕ

Бонев:-ей Нинова,а в коя листа си турнала коня на жена ми,ма?Нали ти платих да ги турниш на избираеми места!Ша знайш,Ша са оплача на руския консул,Гергов, да ти спре рублите от Путин!

Това е заявление по телевизията на мастития пернишки бсп-ар,което предизвика бурното недоволство и свада с КУР,не ли,Я!Та който е самоубиец ,да бяга в БСП,може и да го впишат в листите!

Менеменема във вашата тема.

В консервата с доматен сос-БиеСиеПие!...

Боричкането на партийната номенклатура ще може да задоволи само само 24-25 червени чукундера за депутати!Другите да духат супата и да вярват на светлото кмуно бъдеще,гонейки сияйните хоризонти до живот!

Тия се взеха много на сериозно. Старите курви с нови памперси. Нищо ново под слънцето.

Смисъла на цялата драма с реденето на листите е рушвета. Плащаш - влизаш на избираемо място. Всяка ръководна длъжност е платена, колкото повече гладници се назначават, толкова повече някой забогатява! Знае се неофициално, разбира се, как се става митничар, депутат е доста по-скъпо. Ето от къде идва корупцията! За четири години трябва да се избие рушвета и да остане печалба. Колкото повече печалба - толкова по-висок пост следва. Най-големите крадци са на най-високите постове. Неписано правило в нормалните страни е първо да си законен богаташ, минал през цедката на данъчните и след това ти се дава възможност за ръководни постове. Тука с пари на заем за рушвет се става депутати се трупат милиони за наша сметка. БСП доста време бяха далеч от държавната софра и сега предвкусвайки властта направо са освирепели от лакомия.

Не съм привърженик на БСП но погледнете кой пък е в ГЕРБ, Б. Борисов - бивш член на БКП-личен телохранител на ТОДОР ЖИВКОВ, Цв. Цветанов син на личния шофьор на шефа на 6-ти отдел, Лиляна Павлова, внучка на партизанин от Ямболския партизански отряд, Ц. Цачева-партиен секретар на Плевенски окръжен съд, Ивайло Московски, син на видни плевенски комунисти, бившия ни президент самия той - първи секретар на общинския комитет на ДКМС в Гоце Делчев а баща му член на Ок на БКП-Благоевград.И така нататък до безкрай.Много са ми интересни някои от пишещите тук.Виждат в БСП комунисти а не виждат ПРЕДАТЕЛИТЕ-КОМУНИСТИ в ГЕРБ.По лошо от комуниста е само ПРЕДАТЕЛЯ.

По делата ще ги познаете.

Си много,много вътре,нали!...

полковници в листите,военна хунта ли искат да правят.И президента генерал,таман.

E, тоя боклук Нона Й ме довьрши! Данаилов ме започна, но тая - кранта, на която Бонев и купува място в НС... просто ми иде да повьрна!

Окончателно подреждане на листите: Роднина, милиционер, роднина, милиционер...

Няма държава където комунизмът да е донесъл нещо добро.Всички тези партизани ако бяха родени днес щяха да са терористи а не борци против капитализма.Какво ще стане ако аз не съм съгласен с управляващите и взема една пушка и отида в балкана и от време на време слезна в града и гръмна някой милионер.Сле един час ще ме обявят за терорист,а не за борец за свобода.Смърт на комунизма свобода на народа.Това е новият лозунг.

Годината е 2017, но електоратът на БСП отново ще има възможност да гласува за номенклатурните династии от времето на Народна Република България. По имената им ще ги познаете - това са мъже и жени на възраст между 30 и 40 години, със златни дипломи и знатни фамилии, деца, внуци и племенници на "заслужили другари". Сега те попълват вакуума, който ще се отвори след принудителното пенсиониране на ветерани-парламентаристи като Михаил Миков, Ангел Найденов и Янаки Стоилов. Смяната на поколенията може и да се случи, но партийната политика си остана "семеен бизнес".

Крум Зарков, внук на генералът от ДС Леонид Кацамунски. Негови са думите "В Монтерей, като пием по едно вино, решаваме всички съдби!"

Рухна митът за демократичнта организация на БСП и изборът отдолу нагоре. Във Варна бе избрана листа според действащия устав на партията. НС в нарушение на устава отмени избора на варненци и състави нова листа за да вкара Гуцанов в парламента.

Имаше таен търг с явно наддаване. Гуцанов извади повече пари. Всичко е честно!

Най крадливата партия задигнала милиарди РЕДИ ЛИСТИ - вместо да се реди на опашка за централният затвор. Хора ако тези престъпници вземат властта - бойкот на парламента и протести до откат!! Никога повече Луканов и виденов в България ....

Най крадливата партия задигнала милиарди РЕДИ ЛИСТИ - вместо да се реди на опашка за централният затвор. Хора ако тези престъпници вземат властта - бойкот на парламента и протести до откат!! Никога повече Луканов и виденов в България ....

Дали няма да ме пропуснат? Редят листи ,се се допитват до и до първичните си организации. А де не с този номер.

Орешарски, ти ли си, бе? Как така те пропуснаха? Не е честно! Много неблагодарна партия.

Прав си брато не е никак честно , но се надявам Боко да не ме забрави.

Нали знаете кой ще влезе?

Кой?

Тъпчовците може да не отговарят.

Критикувате промяната в БСП от позицията на пещерния антикомунизъм.

Щампа. От старите.

Другите са ясни, но параолимпиеца ми стана интересно как са го излъгали, гледал съм го не изглежаше наивник. Но все пак някой ще обясни ли на това момче, че само ще си опетни името.

Как така в противоречие на правилника НС състави листа за Варна, наложи я и пренебрегна избора на местната организация? Гуцанов ли е новото лице на НС? Оправданието ,че Стефан Данаилов го препоръчал и заради мобилизацията на градската организация са крайно неубедителен довод за нарушаване на току що приетия правилник и демократизма в партията. Точна тази мобилизиран организация на последните парламентарни избори успя да избута само двама човека до депутатските банки. Нима амортизираната фигура на партийния апаратчик Гуцанов е промяната?

За съжаление, в противоречие с всички красиви думи за промяна и демократизъм беше наредена и ямболската листа! Къде е промяната другарко Нинова? Във Вигенин и неговото кадруване за третия представител в листата! Явно знаете как да губите в Ямбол...

За съжаление, в противоречие с всички красиви думи за промяна и демократизъм беше наредена и ямболската листа! Къде е промяната другарко Нинова? Във Вигенин и неговото кадруване за третия представител в листата! Явно знаете как да губите в Ямбол...

Не бих се наредил до тези отрепки.

Терористите взривяващи църкви и избиващи деца редят листи вместо да висят по затворите ... Е това е българия...

А рекетьорите каде

В затвора, не знаеш ли?

Страшни щом са те пропуснали!

Певица-измамник-крадец-провален икономист

Още пет пъти я пуснете тази новина. Всяка седмица редят листи.

Там всяко решение е предпоследно. Правят допитване до членовете. Събират номинации, на 21.08.2016 ги гласуват на пленум. Костадин Паскалев - 158, Румен Радев - 18. На другия ден, след среднощни кандърми, избират Радев. Решетников е доволен. И те така с новините от БСП.

Параолимпиец, до него Румен Гечев. Капан за наивници

Тоя Румен Гечев не беше ли тоя който удари икономиката на БГ в стената при Жан Виденов?

Няколко пъти. Способен е!

И след това с последвалата хиперинфлация откраднаха спестяванията на хорицата. Те може би не случайно споменаха за махане на валутния борд, май се подготвят за втора серия