Станишев: Паника кара ЕНП и ГЕРБ да нападат БСП и Нинова

Очевидната тенденция БСП да набира преднина в предизборната кампания предизвика серия десни атаки към партията и към лидера й Корнелия Нинова, каза С. Станишев.

Обратно в новината

Коментари - Станишев: Паника кара ЕНП и ГЕРБ да нападат БСП и Нинова | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Станишев е много хлъзгав. Гласувал е "за", а след това си е изтеглил гласа и е поискал да го броят за "против". Как бързо си променя мнението, също като Тиквата Борисов.

Удрай за да те уважават.

е този Станишев. Той жив ли е?

Станишев, обърши си лигите. На власт ли замириса пак?

ТОЗИ СЪСЕЛ ОЩЕ ЛИ Е ЖИВ. АБЕ,МУНЬО ГЛЕДАЙ СИ МОНИКА ЛЮИНСКИ,ИЗТЪРСАЦИТЕ НА БАНКЕРА ЙОСИФОВ И ТВОИТЕ ? И НЕ ЗАМЪРСЯВАЙ ВЪЗДУХА.

Виж, бурсук, ако ставаше с мантри и заклинания, отдавна да си в затвора заедно с Моника Хохегерска - ти за секретните документи, тя за австрийската афера с милионите... Между другото, "предателю", написа ли обяснение до Нинова за "погрешните си гласувания" в ЕП? Безочлив мерзавец...

ще бъде следващият премиер на България. Корнелия на телефона: Альооооо, Станишко ли е? Еееееее мойто момче, как можа да се объркаш при това гласуване бе мале, ама ще оправиме работата, ще го пишеме...Грешка. Става ли? Еееееее, па как няма да стане, мама Корни е способна на всичко. Станишев: Абе, мамо Корни, нали ще им обясниш, на тия там на пленума де, че нямам време да ходя по пленуми, че ръката ми е трепнала, и без да му мисля много съм пуснал гласа си неправилно. Хайде, ако можеш да оправиш това срамно положение, в което съм сега, пък аз пак ще кажа, че си най-подходяща за премиерка, пък дано да стане. Корнелия: Не, мале, то вече е почти станало. Споко и без притеснения. И те искам все така ухилен.

ЗА ПРЕДИЗБОРНАТА ПАНИКА ОБХВАНАЛА ГЕРБ Е ПРАВ,КАКТО И,ЧЕ НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЕ БЪРКА ВЪВ ВЪТРЕШНАТА ПОЛИТИКА НА СУВЕРЕННА СТРАНА!!!

Ооо, съсле, ти пак изплува на повърхността, като гумно не преминало през пречиствателна станция построена от бат Бойко.А бе, съсле ти две от три копчета за гласуване бъркаш, а си седнал мозък да раздаваш...Стой си там кротко в командния пункт в Брюксел, лапкай тихо еврата дето ти ги дават и не се пъни да раздаваш мозък.Не е за тебе тая работа....

И като тебе вземам 200лв.за ч2г стаж и живея Мизерно.Правилата да взема тази пенсия е от Бкп.Б.Б.нищо не промени,не говори от ,,името на народа,,.Сигорно си в няколко борда,или си Работодател с Работещи бедни,не си нормална като мен,поне ,знам кой ме докара до това дередже,а може би имаш ДЕМЕНЦИЯ

.... липсваш ми и ти и целувката ти......

ЕЙ МИШКО, ТИ КОЙТО НЯМАШ ДЕН ТРУДОВ СТАЖ РАЗЛИЧЕН ОТ ДЕПУТАТ, ИЗБЕГАЛ СИ ОТ КАЗАРМА, ИМАШ ДВЕ ЛЕВИ РЪЦЕ И ВСЕ БЪРКАШ ПРИ ГЛАСУВАНЕ И ГУБИШ ДОКУМЕНТИ И Т. Н. ТИ, ДЕТО СЕ СМЕЕШ, ДОВОЛЕН ....... РАДВАЙ СЕ, ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ИМАТ СЛАБА ПАМЕТ И СА ДОСТАТЪЧНО МЪРЗЕЛИВИ И ГЛУПАВИ ЗА ДА ВОЮВАТ ЗА БЛАГОДЕНСТВИЕТО СИ. ИНАЧЕ ЩЯХА ДА ТЕ ТАТИКАТ В ЗАНДАНА..... КЪДЕТО ТИ Е МЯСТОТО.

Критиката от човек без трудов стаж е винаги градивна,защото когато не си поставил 2 тухли една в/у друга не могат да те критикуват,че стената ти е крива.

За балтоните на съвеЦката армия!...

Учил е и за влиянието на копчетата върху шинелите.С това високо образование е в политиката откакто е напуснал Украйна,размахва пръст и раздава акъл.Затова България е на този хал.След 44 г.ни управляваха неграмотни,ама партизани ,за които Радой Ралин казваше"Два дена в шумата,цял живот на трибуната".След тях хора като Станишев.

"Вероятно заради това разминаване Станишев се е объркал при гласуването и дал вот "за"...но вече е задействал процедура гласът му да бъде поправен и да се брои като "против", обясниха от екипа му"

къса паметта или се извъртат,като мокра връв в гащи.Корнелия Нинова : От септември 2005 г. до март 2007 г. е зам.-министър на икономиката и енергетиката по външноикономическата политика. От декември 2005 г. е председател на Управителния съвет на Булгартабак Холдинг АД[6]. През 2007 г. е отстранена от управата на дружеството и е разследвана по твърдения за престъпление срещу правосъдието. Според прокуратурата тя и следователят Татяна Шарланджиева са пазили бизнесмена Красимир Георгиев /известен като лобист в съдебната система с прякора Черния Красьо с тефтерчето [7]/ от наказателно преследване по делото Топлофикация. [8] Нинова е отстранена с решение на премиера Сергей Станишев от поста на заместник-министър през май 2007 година. [9]

Е,и?.....

Червените маймуни да ми отговорят на два въпроса. 1. Защо все бягат в гнилия запад и изпращат дечицата си там? 2. Коя държава в света е цъфнала при комунизма? Друго не искам. А на Боко бих казал да не се заглавичква с образованието, а да се закълне пред детето си, че ако дойде на власт ще вкара тия гниди по затворите. Тогава ще го избираме за вечни времена.

10+

Абе тоя наглец едно време не уволни ли червената крава за съмнения в корупция?

Сергея сега най-предизборно ми се пра'й на света водица ненапита, ама със СЕТА или без СЕТА, с джагалите от цял свят, дето ги поканиха бесепарите, Европа всякак е затрита, така че що пък днес т.нар. социалисти да не са най-популистки против, след като си свършиха работата: "Евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български евродепутати, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчване на миграцията.Става въпрос за мигранти от трети страни към Европа. Спорната резолюция е приета на заседанието на Европейския парламент в Страсбург във вторник с гласовете на Партията на Европейските социалисти и АЛДЕ - в първата членува БСП и неин председател е Сергей Станишев, а ДПС е член на АЛДЕ.... Документът е одобрен с 339 гласа "ЗА", 333 - "ПРОТИВ" и 25 - "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ". .....Резолюцията е подкрепена единствено от евродепутатите от БСП и ДПС. Против гласуват всички останали....", 27.октомври.2016 / 16:07, Телевизия "Европа". И чий го търсеше тоя мазен соросоид в Скопие: "...Председателят на ПЕС Сергей Станишев се появи на антиправителствения протест в Македония, за да пожелае успех на протестиращите срещу правителството на Никола Груевски...Вашият глас се чува в ЕС.... лидерите на ПЕС подкрепят Заев и протестите в Скопие...", 17.05.2015, Webcafe bg под заглавието "Станишев изникна на антиправителствения протест в Скопие". Че и след като разграбиха и съсипаха 'сичката ни икономика и дори и малкият ни шанс да придобием нещо ценно: "Премиерът Орешарски е разпоредил спиране на всякакви дейности по изграждането на газопровода ЮП...Това обяви вчера министър-председателят след среща с делегация от американски сенатори, водена от републиканеца Джон Макейн....", 08.06.2014, 24 Часа). що сега да не се издокарат, че уж ни мислят доброто?!

След "дълго и задълбочено" разследване на КТБ, най-сетне излезе нещо. Сумираш и никак не може да се разбере, аджеба къде отидоха 4 мрлд дето бате Бойко ги вкара в КТБ и най-важното - защо ги вкараха, какъв беше смисъла на занятието?. Да, много бетон се наля, но някак тихомълком и дългът се увеличи и кой ще го плаща, тия дето ще дойдат и останат след бате Бойко иначе реват Реформаторите - водели били дясна политика . . най-големия дълга на България досега е бил при бай Тошо - 9 млпд, но са били платими веднага - а сега срещу тия 16 млпд нищо няма насреща . . . . та могат да реват колкото си искат, но с тия бежанци и с това непрекъснато вземане на заеми - цък, да си ходят . . . е ще има избори, ако основната маса ги предпочете . . .ще им сърбат попарата, но аз няма да гласувам за ГЕРБ

Е,и?.....

Даа, ама бай Тошо го свалиха бесепарите с Лукановия антинароден проамерикански преврат на 10.11.1989г., а ББ само го охраняваше! И го свалиха за да заграбят всичко създадено от българския народ и се превърнат в най-едри капиталисти-монополисти и олигарси, с което ни докараха до нечувана мизерия и ни унищожиха половината население, така че милиардите, които отпънаха бесепарите са безчет и надали можете да ги преброите. А за приказките срещу ГЕРБ ще разберем дали е истина, или нагли бесепарски измишльотини и лъжи! Ако ли пък имате някаква достоверна информацийка, моля, посочете! Може пък да сте прав, ама нека да видим!

Европа се нуждае от генерална промяна. Не е нормално да плащаме луди пари за заплати на тоя олигофен, Браков, Стоянов и другите знайни и незнайни руски слуги в европарламента.

Браво, Станишев, горда съм теб!Цялата се подкосявам като чета умните ти слова. Толкова си хубав, толкова си младолик, мъжествен, интелигентен и тактичен! Целият български народ те желае. Искаме БСП да спечели изборите и да ни ръководи честно и достойно. Не искаме Брюксел да определя какви краставици да използуваме за нуждите си! Аз лично не харесвам правите краставици, наложени ми тенденциозно от Брюксел. Искам закривено-удебелена краставица! Искаме си твърдия балкански салам, а не немския или канадски вурст, който ще проникне брутално по всички скрити места, кътчета и дупки на държавата, след подписването от ГЕРБ и ЕНП на позорното споразумение СЕТА! Кой е този Лопез, който си позволява да критикува най-честната другарка Нинова и нейната чиста като сълза партия? Българският народ ще покаже отново , както винаги в историята си, характерната си зрелост и мъдрост като гласува повсеместно за БСП, която ще изрита ГЕРБ, който ни докара до глад, мизерия, болести, нервни кризи и по този начин прати повечето пенсионерски социалистки по психиатриите! Искаме да управлява БСП! Искаме да яхаме с трескав плам в очите летящата чиния на Бузлуджа и да летим уверено към светлото социалистически бъдеще! Не ни интересуват младите! Важното е БСП да е на власт, ние да сме задоволени и спокойни. Младите да се махат в прехваления ЗАПАД! Путин, Корнелия, Станишев и БСП! Те са демократични и слушат винаги гласа на народа! Готова съм да умирам от глад, да мизерствам с пенсия от 200 лв, само и само честните Станишев, Корнелия, Радев и всички други другари от БСП да са на власт! Ако може доживотно, повечето имат подходящ опит като синове и внуци на партийни комунистически лидери, управлявали ни демократично и достойно! Венсеремос!

Госпожо Хортензия 100% съм съгласна с теб.Най-знаещите,най-можещите,най-образованите и още най,най са били комунистите-деди,бащи,синове,внуци..Когато са те възпитавали да крадеш,как да не крадеш.Станишев е КРАЛ,защото и баща му е КРАЛ./През 1992г.има повдигнато обвинение за присвояване на 21 млн.щ.д./Крушата пада до дървото. Аз искам да дойдат на власт,за да се увери народът,че могат да усвояват правилно всяка стотинка,а не да се пилеят по разни строежи,пътища,метра и т.н. Г-жо Хортензия,да дадеме шанс на др.Курнелия,на др.Станишеф,избран за шеф на ПЕС,поради липса на др.кандидати/ Аз ,лично, подкрепям тези индивиди,доказали се във всичко,което засяга техните интереси.Браво,че има такива хора.България се гордее с тях.

Браво, г-жо Хортензия, Ползвам правото си на Реплика, което в случая, ще бъде Дуплика, т. е. потвърждение, или похвала на изказването Ви, поради липса на такава опция, тука, в ДИРа. Не намирам никаква алегория в изказването Ви, всичко е точно казано. Всички виждаме как социалистите се умилкват на този народ, за да може тях да избере, като че ли никога не са били във властта на тази държава, никога грешки не са допускали, и сега само верни неща говорят, и народа нали мнооого доверчив, ще вземе да си ги избере, да си го поуправляват отново. Блаженни са вероющите. Ще стане, ама надали.

Млък бе пасивен пееедал

Не съм уволнявал Корни за корупция, не съм гласувал за споразумения, освен със съветския съюз!

Другият лъжлив плъхок и главен виновник за разединението на българите.

Кощунствено е днес, денят на обесването на Апостола да ни занимават с политика.Всички политици доказаха, че единственият им принос е да ограбват този изстрадал народ!Рано или късно ще има възмездие.

Млък бе пасивен пееедал

Едно време я уволни за Корупция,а сега ни я пробутваш,ама и нямате кадри,всички си купихт имоти на запад с нашите пари които откраднахте,а сега ни заробваш с Родната ти Русив,всички Досегс сте за БЕСИЛОТО.

Според мотото на ГЕРБ: Ние сме прости и Вие сте прости и за това се разбираме, ЕНП са също прости. Некой да оспорва!!!!!!!!!!!!!!!

Прозд си я.

и на президентските избори... Не всички са на хранилката на Герб.. точно те ще решат кой искат да ги управлява.

Колкото наближават "изборите" толкова повече се убеждаваме,че ГЕРБ и БСП са ЕДНО ЦЯЛО! Защо ли? Защото както България няма ПОЛЗА от Борисов,Станишев ,Нинова,Цветанов,така и самите "партии" ГЕРБ и БСП ГУБЯТ от тяхното ПРИСЪСТВИЕ! Но защо ги държът ли,много просто ,за да се държи този паритет,това РАЗДЕЛЕНИЕ на хората! На ТЯХ им трябва ВРАГ,ВРАГ,ВРАГ,за де се ОПРАВДАВАТ, ВЗАИМННО да си ПРИКРИВАТ ДАЛАВЕРИТЕ и КРАЖБИТЕ!!! НАРОДЕ????

И все пак кои са най читавите. Конкретен отговор и доказателства. В противен случай който е писал този коментар е сапунка/мъничко мехурче/.

Хайде, БСП да вземат властта, че трябва да изнасям прасета за Русия!

"Очевидната тенденция БСП да набира преднина в предизборната кампания предизвика серия десни атаки към партията и към лидера й Корнелия Нинова, каза С. Станишев." Винаги съм смятал БСП и ГЕРБ за две ляви глутници борещи се за надмощие в България и ограбването и имитирайки грижа за народните блага! Откога комунистите са десни!

БСП е идна династична парния, вижте имената на листите им-имена да синове и дъщери и внуци на червените олигарси!Чудя се, как тоя народ им вярва, че ще направят нещо?Естествено е, че ще задоволяват преди всичко личните си финансови интереси!Дълго време не са крали и са овърчени, по ехидните им погледи личи.Същото важи и за Герб, крадци и разбойници!

Ако ти се появиш още няколко пъти и праднината на БСП ще изчезне...

Има ли някой да вярва на бъдещите "народни избранници"?

знаеме че Борисов стои зад тая простотия на Лопес. Само се чувстваме омерзени от нахалството му.

При тази ситуация какво правим на изборите?Ония ,гелосаните млади ръбати не ги понасям,патриотите са си пълно менте и доста ограничени в главите......дали ще има някой читав за изборите.

Чета тука колко плюнки хвърляте върху Станишев, ама я се поставете на неговото място и при възможностите, които се откриха пред нега, бихте ли постъпили по друг начин? Да не би ако имахте пари щяхте да си купите къща в Подмосковието - не, нали? Завистници долни, това сте вие ...

Как пък в БСП няма поне един свестен човек,а все плъхове?!?!?!? Като започнеш от КУрнелия Нинова и минеш през Първанов,Овчаров,Румен Петков,Станишев,Миков,Александър Томов Лупи,Мая Галева Манолова,Георги Гергов... и стигнеш до Черепа,Петното,Мишо Шамара,Трактора,Ковачки,Олигарски,най долните отрепки на обществото!!!!! И най интересното е,че на всеки 3 - 4 години народа връща тая престъпна корумпирана измет на власт?!?!?!?!?!? До кога бре народе,до кога ще си вкарваш автоголове и ще се самонаказваш??!?!?!?? До кога ще се вкарваш сам в блатото и ще се чудиш,защо в България е вечна криза...?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!???????

ТЪПО!Нито една обосновка. Друже, по-бавно си пий ракията.

Борисов заслужава едно голямо дърво по кратуната!Имаше пълната власт за да докаже,че може да управлява държавата по един справедлив начин.Хвана се със сульо и пульо,мачлета,пунта мара, стойки манекенски и т.н.Дори и за една малка държаница, като нашата, за да я управляваш се иска пипе и топки!

Точен като руска крилата ракета. Направо избива рибата.

Станишев (когото Гоце избра да го замести на поста шеф н БСП) да обясни защо изпълни заповедта на Доган да инсталира Пеевски за шеф на ДАНС най-напред, и затова открито заплаши и рекетира цялата парламентарна група на БСП. И защо открадна онези милиони, когато сключи договор със самия себе си, като премиер с ... приятелката си тогава и настияща съпруга Моника, за да рекламира ... корумпираното си правителство и да крепи умрелия му имидж!!! Борисов да обясни защо след като си подаде оставката когато управляваше първия път, след изборите открито предложи на Станишев да му даде колкото лалугера иска депутати-гербери, за да можеш Станишев да си направи правителството! И защо Бай Хуй тогава твърдеше публично, че ... САМО ТОЙ И СТАНИШЕВ ТРЯБВАЛО ДА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО САМО ТЕ БИЛИ ЕКСПЕРТИ И САМО ТЕ БИЛИ УПРАВЛЯВАЛИ ВЕЧЕ!?!?! И всички отлично знаем как свършиха тези управления... И тогава да коментират другите и да искат пак доверието и подкрепата на хората!

Изключително нагъл шмекер! Излъга пенсионерите,че ще ги пази, дръпна им гласовете и завърза за Европа!Живее си живота и не му пука за обикновения човек.Ама на този човек, така му се пада!!!

Тоя ухилен гей,Станишев ,за кой ли път става смешен като половината му песоглавци не го зачитат,защото знаят как е купил поста си с крадени от нас пари!Левиците за това се провалят на всякъде !

СЕРГЕЙ Е ХОМО ,ЧУКА ВИГИНИН И ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ И РАДА КЪНЕВА. ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА Е БИСЕКС.ПЛУВА И ОТСКАЧА НА ДВАТА БРЯГА. ТО БСП ТО НОРМАЛНИ НЯМА ТАКА ЧЕ ДОБРЕ СИ ПРАВЕТЕ СМЕТКИТЕ.

Васил Левски в писмо до Л.Каравелов 25.VIII.1872г.: Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките!

Новата тройна коалиция ще е готина - БСП + ДПС + """Патриотите""" И ще настане един живот.

БСП че са престъпници, измекяри и корумпирани мошеници и крадци е повече от ясно! Но Борисов дойде на власт на времето и хората му повярваха и подкрепиха САМО ЗАЩОТО ТОЙ КАТЕГОРИНО ОБЕЩАВАШЕ ДА НАКАЖЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НА КРАДЛИВАТА КОРУМПИРАНА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ НА ДС ДОНОСНИКА ГОЦЕ - БСП, ДПС и НДСВ, на Станишев, Доган и Симеон! А се оказа, че си избра ТЕХНИЯ ГЛАВЕН ПРОКУРОР ЦАЦАРОВ И ИГРА ПАРТИЯ С ТЯХ ("Мишо Бирата", образа му в огледалото Пеевски,...) И въпросът е ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПЯТ БЪЛГАРИТЕ ТЕЗИ МОШЕНИЦИ, КРАДЦИ, ЛЪЖЦИ И БЪЛГАРОМРАЗЦИ И ВРЕДИТЕЛИ И ЩЕ ГИ ОСТАВЯТ ТЕ ДА ОПРЕДЕЛЯТ ДНЕВНИЯ ИМ РЕД? Сега точно е времето да СА ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ И СМЕТКА ОТ ВСИЧКИ ТЕЗИ И ДА СЕ ПИТАТ ДОКАТО НЕ ОТГОВОРЯТ СЪС СЕРИОЗНИ АРГУМЕНТИ ЗАЩО ПОСТЪПИХА ТАКА! Сега, когато пак искат доверие и подкрепа и затова всеки плюе другия! Я да видите как тези след изборите ще плеснат с ръце и ще се прегърнат! И ще забравят всичко, което сега говорят! Спомняте ли си, че след по-предните парламентарни избори, когято Борисов много пъти заявяваше, че няма да си хвърли оставката след това взе, че го направи и при новия парламент когято ГЕРБ нямаха парламентарно мнозинство Борисов заяви, че ... САМО ТОЙ И СТАНИШЕВ ЕДИНСТВЕНИ!?!?! ТРЯБВАЛО ДА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ, ЗАЩОТО .. САМО ТЕ ЕДИНСТВЕНИ ИМАЛИ ОПИТ ПОНЕЖЕ ... ВЕЧЕ БИЛИ УПРАВЛЯВАЛИ!?!?! Да влезе убитият! И дори предложи да даде - забележете, ДА ДАДЕ!!! - на лалугера КОЛКОТО ГЕРБЕРИ-ДЕПУТАТИ НЕ МУ СТИГАТ (вариант на златния прст, в изпълнение на Бай Хуй), за да можел Стнаишев да си сформирал правителство и мнозинство!!! Това за какво ви говори? Какво показва и доказва?

Шилo

Тоя съсел що не вземе да се гръмне?